"רטיטות החדר מפנות מקום לקצב ליבי"

רנה6

New member
מאז גרוש אדם וחווה מגן עדן...

מובן לנו שהמוות הוא חלק מין החיים...כלומר, אדם וחווה גורשו בגלל שעברו על האיסור של אכילת פרי עץ הדעת טוב ורע שאיפשר להם כמעט להיות כמו אלוהים ולכן במהירות הבזק גורשו כדי שלא יאכלו מעץ החיים ויהיו כאלוהים. נדמה היה כאילו זה עונש, אלא שאפשר לראות נקודות אור...אומנם נאמר " מעפר אתה ואל עפר תשוב"...אבל, לחווה נאמר " בעצב תלדי בנים"...עצם העובדה שהיא יכולה ללדת, הרי יש בזה המשכיות...כלומר, החיים נמשכים וגם אם כל אחד מאיתנו חוזר להתמזג בטבע, הרי הוא משאיר משהו אחריו ולכן את בהחלט צודקת שהמוות הוא חלק מין החיים.

שון..

תודה ששיתפת בחוויה שלך על אובדן אביך בגיל כה צעיר. אהבתי מאד את המשפט שכתבת כאן: "מהאין הגענו ואל האין נחזור ואולי מהיש..הגענו ואל היש נחזור".... בהחלט לא ידוע...

shongold

New member
קרן הרגיש לי צורך להעלות משהו

ממה שאני חוויתי לנוכח - מה שהתרגש על 'זר' שעליו דברתי ..בחופשיות יתר..

שונית 7

New member
שון נגעת לליבי מאדלא הייתי

מסוגלת לנתיחס קדם מעצמת הרגשות:אני איבדתי אמא כשגילי היה כפול בערך מגילך ועד היום למרות המסכה המחיכת לא התגברתי וכנראה גם לא אתגבר. אני רק יכולה לתאר לעצמי מה עובר על ילדה בת 18 שחווה אבדה כזו שלא לדבר על ילד בן 10.!!!

shongold

New member
שונית..הורה זה הורה בכל גיל

עוצמת החסר רלוונטית כנראה בגיל צעיר יותר, ומשבשת צמיחת חיים נורמטיבית. אבל המכאוב ועוצמתו אין לו כל שייכות לגיל.

juanes

New member
הזכרת לי נשכחות...

דברים שעד היום לא דברתי עליהם.

..תודה

שיר, תודה על שיתוף חוויותיך (ולכל מי ששיתפה וכתבה כאן). מאד מרגש ועצוב.

אפרתי 29

New member
אתן כל כך עמוקות וחכמות...

ומרגשות... ממש מעניין לקרוא את כל מה שכתבתן פה, אף על פי שהנושא הזה עצוב, כבד וקשה... תודה על החומר למחשבה... ג'קו אמר באיזשהו ראיון "כל מה שאני היום קשור לשנייה הספציפית הזאת בחיים שלי"... החוויה שהוא עבר, חוויה? הטראומה שהוא עבר, טראומה מטלטלת במלוא מובן המילה... אבל בסופו של דבר הוא "נשאר נורמלי" כמו ששר, זה רחוק מלהיות דבר שפשוט להתמודד איתו, לא כל אחד מסוגל, ועל כך כל הכבוד לו !!! זאת סיבה טובה לרחוש לו הרבה הרבה הערכה... רק הוא, שעבר את מה שעבר, יכול להבין את ההרגשה, ואני, כשאני חושבת על כל זה, מרגישה.. חבל לי, שאין שום דבר שאני יכולה לעשות שיכול לחזק... * וואי, אני ממש ממש מקווה שזה בסדר מצידו שדיברנו על זה...

שונית 7

New member
אפרת מתוקה גם את חכמה לא

קטנה.תודה על האינפורמציה.לא ידעתי שהוא אמר את זה:

אפרתי 29

New member
../images/Emo24.gif

תודה... אני יכולה לשלוח לך סריקה של הראיון הזה, הוא מאוד מעניין, [זה לא הכתבה המפורסמת בידיעות (אותה אני מניחה שקראת), אלא ראיון ברייטינג מאמצע העונה של כוכב] אם את רוצה... =]

onfire1

New member
תודה אשמח(שונית 7)לסריקה באמת

לא קראתי את הראיון ברייטינג,אותו באמת לא קראתי
אל תדאגי זאת שונית 7 זה הניק של אחי.

אפרתי 29

New member
אין בעיה, אעלה את הכתבה =]

אבל היום כבר לא אספיק... זה תהליך די ארוך של לסרוק כמה תמונות, והסורק שלי, עד שהוא זז... מבטיחה שמחר זה יהיה פה :)

אפרתי 29

New member
אוף, ממש מצטערת.. ../images/Emo10.gif

לא יודעת מה נסגר עם הסורק שלי... מקווה שאני אצליח בכל לזאת להעביד אותו איכשהו...

אפרתי 29

New member
בינתיים קחו לפיצוי...

על מות אביו : "זה היה בזמן מלחמת המפרץ, בלילה של שתי אזעקות רצופות. פתאום הוא חטף דום לב, פרפר על המיטה ונפטר כשאני מחזיק לו את הראש ומסתכל לו בעיניים. באותו יום קיבלתי עובדה - יש גוף ויש נשמה, וכשאתה מת אז היא יוצאת לך מהעיניים ומהאף ומהפה"

למעלה