"רטיטות החדר מפנות מקום לקצב ליבי"

ככה הוא אמר?..ממש עצוב..מאיזה עיתון

הכתבה..ואפרת'וש שמת לב שכתבנו באותו זמן...

שירלי מה המצב? מצאתי לך תקציר

הייתה לי הכתבה הסרוקה אבל כנראה מחקתי חלק, הנה הכתבה כפי שהובאה בnrg כאן נ.ב מקווה שהכל הולך לך טוב עם המבחנים, בהצלחה רבה רבה,ערב טוב

אופס. .לא הצליח, הנה הכתובת..

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/477/416.html ואת יודעת ,אם כל זה שזה כתבה ישנה , הבנות די מתבססות עליה, גם המון ציטוטים לאורך כל הקומונה והפורום הובאו מש ואפילו שרשורים שלמים עוד בקומונה על מילים (ולא אזכיר איזה
) שבטח לא הובנו כי לא היה לכן מידע קודם.. טוב

רייטינג אני חושבת.. היתה לי סריקה

ולא הכתבה עצמה..זה היה ממש בימים של התחרות כשג'קו היה בשיא הלחץ.. לא זמן טוב לראיונות חח ושאר מה שקשור אספר לך בהזדמנות..

היי ,הראיון מרייטינג.. מצאתי תקציר

נתתי לשירלי10 בהמשך השרשור למטה אם לא ראית אז בבקשה גם לך, ערב טוב!
http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/477/416.html

Karina85

New member
***בננות נא לשים ../images/Emo23.gif***

יש לי את הראיון כולו סרוק מרייטינג, אם מישהי רוצה מוזמנת לפנות אליי במסר ואני אשלח...

reviital

New member
נובה, ממש נגעת לי בלב! ../images/Emo7.gif

זה כל כך מרגש, ועצוב, וכואב והכל יחד. מוות זה נושא טעון וקשה. והתזמון... בשבוע שעבר הייתי בלויה מזעזעת! שעד עכשיו עולות לי בראש כל הזמן תמונות משם... לויה של אדם צעיר בשנות ה- 40 לחייו שנפטר והשאיר ילדים... והיום הפיגוע... ומה שכתבה קארין
לגבי ג'קו - איך זה שכל פעם אני מגלה דברים חדשים שהוא אמר בראיונות?? ואני לתומי חשבתי שכבר שמעתי את כל הראיונות איתו. אני קצת בהלם!! אבא שלו נפטר לו בידיים?? ליידו??? הוא היה נוכח??? בעצם לא משנה איך אשאל את זה, זו טראומה הכי גדולה שיכולה להיות לאדם ועוד לילד??!!?? מישהי יכולה אולי לפרט יותר מה הוא אמר בראיון הנ"ל??

Nova5

New member
ציטוט לרוויטל וגם למי שעדיין

לא מכיר את הסיפור ציטוט שתקראו עוד מעט נלקח מרעיון המדובר של "7 לילות" - "עם זיפים". בחרתי דווקא בו, כי בדרך כלל כשמתחילים לדבר עליו, אז מזכירים את קליינשטיין, "מדינה זונה" ו"פורנו". ואני רוצה לספר לכם, איך אני רואה את הכתבה. ולמה אני לא מייחסת חשיבות רבה לכל הנושאים הנ"ל ולמה "נשארתי נורמאלית" אחרי קריאת הכתבה המדוברת. אבל קודם - ציטוט: "איך מוות של אבא שלך שינה אותך? - התחלתי לכתוב שירים. השיר הראשון שכתבתי היה על אבא שלי. וגם הבנתי שיש המשך ברגע שראיתי את אבא שלי יוצא מעצמו. הייתי צריך להחזיק לו את הראש כדי שלא יבלע את הלשון, הוא הסתכל עליי וראיתי את העניים שלו... את האישונים המשתלטים על כל העין, הוא כאילו יצא מעצמו, דרך העניים ודרך האף ודרך הפה. . ראיתי את אבא שלי יוצא מעצמו ומשאיר לי את הגוף כדי שאחזיק אותו. אתם שואלים אותי פה, מה השתנה? ילד בן 10 , שלא יודע כלום, ופתאום לא רק שאתה מבין שיש חיים ומוות, פתאום מישהו קרוב לך מת ואתה גם רואה את זה קורה ואתה יודע במאה אחוז שזה לא סוף, אתה מבין? ילד בן 10 קיבל את החותמת: לא יעזור לך, גם אם תמות זה לא נגמר. צריך להבין את זה בשלבים קצת יותר מאוחרים בחיים. זו אמורה להיות שאלה לא פתורה. ופתרו לי את השאלה הזו כשהייתי בן 10. זהו." אנחנו לעתים מדברים על פרופורציות. ובשבילי, אני חוזרת, בשבילי (אני מאוד מבקשת לא לחלוק עליי, כי זה לא ניתן לשינוי) אחרי שקראתי את הקטע וגם קטע אחרי זה, היה כל כך ברור שכל מה שקראתי לפני וגם אחרי לא יעמוד אפילו קרוב לנושא של חיים ומוות.ואחרי המשפט : "ראיתי את כל החוויה של אבא שלי יוצאת מעצמה" אני אישית שופטת ומעריכה את הבן אדם הזה לפי סקלה אחרת וייחודית לגמרי. ולמה? בגיל 10 , אומנם לא הייתי לבד וזה היה בבית חולים, "ראיתי את כל החוויה של אימא שלי יוצאת מעצמה"... אבל לי, לעומת הנשוא, נשארו עוד כמה שאלות לא פתורות...

shongold

New member
נובה נגעת..בי מאד מאד מאד מאד

שואלת ממה? והרי אני יודעת מה שאת יודעת, אבל לקרוא שוב במילותיו שלו מקבל מימד אחר כל כך חזק..וקורע , שמתחבר לחוייה שלך ..הזהה ממש..ונדמו המילים...

reviital

New member
נובה, גם את עברת חויה דומה?

איזה עצוב זה, לראות אדם שקרוב אליך - עובר לעולם אחר, עוזב אותך לתמיד... זה הדבר הכי נורא שקיים עליי אדמות! קארין המקסימה שלחה לי את כל הכתבה אז אלך לקרוא אותה בשלמותה.

למעלה