"רטיטות החדר מפנות מקום לקצב ליבי"

נובוש... למרות שאני מכירה

את הסיפור שלך... מאד ריגש אותי לקרוא אותו שוב פה... אני חושבת שלרובינו נשארו לא מעט שאלות בלתי פתורות... אבל הסיפור שלך ושל ג'קו מאפשר התמודדות יותר "מנחמת" עם המוות, עבור אלה שנשארים בחיים... כלומר, ההבנה שהאנשים היקרים לנו קרובים אלינו גם לאחר מותם, מקלה עלינו להמשיך ולהתמודד עם החיים...

דורית41

New member
נובה-

בשיחותינו הרבות,(שרובן שמחות,כיפיות,ולא נוגעות במוות)-שתפתי אותך ב"חוויה "הזו שגם אני עברתי. אישית די הסתייגתי מהעלאת הנושא כאן (בהקשר של ג'קו),אך זו מדינה דמוקרטית,וקל וחומר הפורום המיוחד הזה,ואם בחרת כך זו זכותך המלאה.!! לכן אגע רק בפן הלגמרי אישי שלי,(מאוד אישי,לא חושבת שכתבתי כאן משהו כ"כ חושפני בעבר). גם מישהו קרוב מאוד אלי,(אחד ההורים) נפטר לאחר מחלה קשה ממש מול עיני,וזה רגע קשה ועוצמתי שממשיך ללוות כל יום ויום במידה כזו או אחרת. אך למרות הכאב החד ,שהיה כמו מהלומת פטיש כבד,גם קרה לי משהו.החלטתי שמעתה והלאה אני אנצל כל רגע בחיים בצורה המיטבית (בהנתן האילוצים היומיומיים והקיומיים של עבודה,בית וכו'),כי רק אירוע אישי כזה מבהיר בצורה הברורה ביותר עד כמה החיים קצרים,ועד כמה אנחנו כאן על זמן שאול. זהו,זה מה שלי יש לומר על מוות-שחשוב מאוד לחיות כאילו אין מחר, עד כמה שזה נשמע נהנתני ורדוד.

אני מבינה ומצטערת ../images/Emo7.gif

הצטערתי לשמוע על המקרה האישי שלך וגם מה שהעלת פה,הציטוט של ג'קו מצמרר ,איזה עומק יש בדברים שהוא אמר פה ועוד לחשוב שהיה רק ילד בן 10 וכבר להבין עניין של מוות ונשמה .. קשה, קשה מאוד..
עכשיו אני מבינה יותר למה בחרת לדבר על העניין ולמה רבות כאן חשות הזדהות עם ג'קו ומה שעבר עליו, נקווה לימים טובים עם בשורות טובות ב"ה ,לילה טוב! נ.ב - מהמסר: הזכרתי בזמנו בכסלו (כ') את התאריך ועשו לי שרשורון ובדרך גם קיבלו לימוד מקוצר על מהות תאריכים עבריים זוכרת משהו כזה? תודה בכל אופן..

שונית 7

New member
שולחת לך הרבה ../images/Emo23.gifאהבה והשתתפות

והשאר נאמר ועוד יאמר בפרטי

livi4

New member
נובל'ה ..

מתוקה שלי מה שלומך? בחרתי להתייחס להודעה רק היום מכיוון שרק היום יש לי זמן (יום חופשי) . על העניין יצא לי לשוחח עמך בטלפון שעות ואני גאה בך שהחלטת לשתף את כל הפורום בנושא, שהוא לא נושא קל בכלל . אני חושבת שחוויות כאלו בחיים גורמות לנו לקחת הכל בפרספקטיבה שונה מזו שהייתה לפני כן. אז כמו שכתבת אלו מצבים שאי אפשר להשפיע עליהם , אבל ניתן לצאת מהם מנצחים! וכמו שאנו רואים ג'קו פשוט מנצח וכשרונו הוא ללא ספק פועל יוצא מתוך כל החוויות שעבר . אני מעריכה ומודה לך , לשיר לשון , לדורית לריפקין ולכל מי ששיתפה אותנו .

shongold

New member
אם יש גן עדן

יש רגעים נגמרות לי המילים רק הראש מלא תמונות רעשים ודמיונות רגעים נגמרים ההסברים רק הלב עובד שעות לכסות את הדמעות אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו חבקי אותי ואת פצעי וקחי אותי אליו אמא אני רוצה בנפש פנימה לחזור הביתה, אל ביתי כמו שהיה בילדותי קורא לך - אמא אני רוצה בנפש פנימה לחזור אלי ואל דמותי שלא אצא מדעתי

שונית 7

New member
ילדות נשכחת-נורית גלרון

כביש ישן שביל בגן עץ ובית אבא כאן אמא שם כאן נשארתי מה שהייתי פעם מזמן מה שעכשיו ילדות נשכחת צריף ירוק לא רחוק בית הספר מי עבר מי נשאר מי עודנו מה שהיינו םעם מזמן מה עודמביא אותי אל אותה ילדות נשכחת

שונית 7

New member
שירלי מותק לא לכעוס!!השירים האלה

מהווים למעשה סיכום הל הדיון הכבד שהתנהל ביומיים האחרונים.חוץ מזה השיר הספציפי הזה של נורית גלרון הוא אחד השירים האהובים עלי ביותר בכל הזמנים בוודאי במצב של הלך רוח של זכרונות.שווה ומומלץ לקרא את כל המילים. בכל אופן נעזב זה שולחת לך שוב אנרגיות חיוביות ואיחולי הצלחה בבחינות מכל ה-

שונית-תודה מקסימה!!../images/Emo140.gifזה מאוד מ

מעודד אותי..ובכלל לא כעסתי..השיר הזה הוא באמת יפה..רק הוא מזכיר לי את המסע לפולין.. ואני חושבת שהוא נכתב גם על זה..ואז את יודעת..עולים כל "החוויות" הלא כ"כ נעימות.. ובשביל נושא השואה יש יום שכולו מוקדש לנושא הזה.. קיצר עזבי..זה נושא מאוד מורכב..ואת האמת גם מאוד מפחיד.. אבל לצערינו הוא עדיין חלק מחיינו (כמו ששון כתבת..) ותודה לבנות ששיתפו גם בזה..

שונית 7

New member
שירלי עד כמה שידוע לי השיר הזה לא

נכתב על השואהואולי כן אבל הוא פשוט מושר מנקודת מבט של מבוגרים שמתגעגעים לילדות שלהם שממרחק של זמן נריאת יפה מתוקה ןתמימה

שונית 7

New member
אני מצטערת שהכנסנו קצת אווירת

רצינות ודיכאון.אתן מודמנות לחזור לששרשורי ג'קו תעשה לי ששינים המששעשעים.גם את זה צריך!!!

../images/Emo6.gifהכי כייף דברים משעשעים כאלה

חחח..ג'קו-תעשה לנו כבר תשששוששש!! חחח..

shongold

New member
דמיין - חלקי - ג'ון לנון

דמיין שאין גן עדן וגם לא גהנום שרק שמיים תכלת נוסעים שם במרום דמיין עולם של קט אין זה כבר חלום דמיין אדם בלי פחד חופשי מדאגות ואנשים ביחד זורמים ללא גבולות חיים בנחת בגן המשאלות אולי תגיד שרק חלמתי אך זה כוחו של החלום אם נדיימן אותו ביחד נגשים אותו עכשיו דמיין עכשיו את שנינו באהבה טובה האופק לפנינו מתחיל פה בשלווה תשום את מה שבנינו נכון שיש תקווה

shongold

New member
הלוואי - אהוד מנור - חלקי

הלוואי ומענן תרד עלינו קשת הלוואי שלעולם הזה יש תקנה... הלוואי ויום יצמח מתוך סופה גועשת הלוואי ולא תאבד לעד המתנה הלוואי שהמדבר יצמיח עשב דשא הלוואי ועוד נשב בצל התאנה.

שונית 7

New member
תודה שון על השירים...במיוחד הראשון

שהשפיע עלי עמוקות:ים של דמעות בעיני

למעלה