ולהלן התנצלות רשמית:
א. את ההודעה הנ"ל כתבתי אחרי שהתבאסתי מהשיחה שהיתה לנו בפורום שלכן, ורציתי לשפוך את הלב בפורום "שלי" למי שמסכים אתי. בחיים לא היה עולה על דעתי לכתוב את זה אצלכן, כי באמת התבטאתי בחריפות. מה שכן, כמובן שלא לקחתי בחשבון שאתן תבואו לקרוא את זה כאן (דווקא כן חשבתי על זה - אחרי ששלחתי את ההודעה. מאוחר מדי
). כי מה לכן וללידות בבית? ככה זה - מי שקורא הודעות שלא היה אמור לקרוא - נעלב (ובצדק) ומי שכותבת הודעות בפורום פתוח וחושבת שזה "פרטי" (שזו אני) - חוטפת, ובצדק. סליחה. ב. בקשר למאמרים, אני יותר מאשמח לקרוא אותם. אנא! הביאי לי כמה קישורים למאמרים מהשנים האחרונות שמאששים את המסקנה שלידות בית בסיכון נמוך הן לא בטוחות, כי זה חומר חשוב מאוד וחשוב לי לקרוא אותו. הנה יש לך הזדמנות להשכיל אותי ולעזור לי להשתפר. ואני אומרת את זה ברצינות גמורה. ג. אני עומדת על כך שהגישה הכללית בשרשור ההוא היתה חוסר עניין במידע שהבאתי. הבאתי מאמרים - ולא הגיבו עליהם ספציפית. האם מישהי קראה אותם? לא נראה לי. ואין בכך שום רע -
זכותך המלאה להתעניין בדברים מסוימים (למשל גידול ילדים - שזה הרבה יותר חשוב ומאתגר מהלידה עצמה), ולהתעצבן כשאני מבלבלת לך את המוח על נושאים שלא רלוונטיים לגבייך. בנקודה הזאת את צודקת. באמת לא הייתי צריכה להיכנס לזה מלכתחילה. גם אני הייתי מתעצבנת אם מישהו היה מתחיל להביא לי מאמרים בפיזיקה בעקבות איזה משפט מקרי שאמרתי בהקשר אחר, ועומד על כך שעלי לקרוא. אני לא רוצה לדעת את זה, זה לא מעניין אותי. תודה ושלום. כך ש"לא רוצות לדעת" זה עובדה פשוטה, ולא ביקורת. סליחה אם דברי השתמעו אחרת ופגעו בך.