Ironic.
תמונה שלכם: המחשב פורמט
. שם: עמרי. גיל: 18. מזל: דגים. תאריך לידה: 11.3.1989 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מאושר. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל כך הרבה רגעים. מה היית משנה בעצמך? הוו הרבה, אבל תמיד שיהיה, ככה תמיד תיהיה עוד מטרה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לא יודע".
. מה עושה לך טוב? שיר טוב ברדיו, לשים מוזיקה ולהשתולל עם חברים. מה מעצבן אותך? החוסר סבלנות שלי ובאחרים אגואסטיות. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות ומצית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה ולדעת לנגן בגיטרה ובפסנתר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרגע? הבושם של ארמאני
. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סיגריות. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, חברים, טישלרים, סיגריות וקליפר. המלצה לסרט: "הבועה" זה מה שעלה לי כרגע. תוכנית טלוויזיה? מתחילות מחדש, גיא פינס
. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל מה שענבר אומרת לי ברגעי אהבה.
איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגבר, משלים איתה וממשיך הלאה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לחזור להודו ולעשות את כל המסביב (ז"א כל המזרח). מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להתלהב מישראלים אחרים בחו"ל. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם ראש הממשלה, לנסות להבין מה עובר על בן-אדם עם כל כך הרבה אחריות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ
(למרות שהיא מלאה בטריגרים). האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ששירן לידי (אוחח, היו ימים...) מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמין שהיא יכולה להרקם שם. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אכן. נפגשת איתו/ איתה? בוודאי. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמין שהמבט הראשון יכול להיות משמעותי, אבל צריך יותר מזה. מהי אהבה בשבילך? חלום גדול. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי איך מסתכלים על זה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שיש לי מטרות אך בין לבין מרחב ואוויר. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לטייל ולראות מקומות חדשים. מקומות בילוי מועדפים: הופעות, בת ים (גנסר
), סגה וכו'... את/ה אוהב/ת להיות בבית? זה יותר צריך מאוהב. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני מאמין כשתיהיה אחת אמיתית אני אהיה. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כשהם תינוקות ממש. אבל חלום חיי הוא ילדים! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במי מה ואיך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. ולמדתי לקחת קנאה בפרופורציות. זאת אולי התכונה הכי מפילה שיש. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "היי היי יו יו איי וונט טו בי יור גירלפרינד"
. החיים טובים לדעתך: כשרוצים. להקה אהובה: היהודים. סרט אהוב: אוף. אני כל כך גרוע בלזכור כאלה דברים. יש הרבה... ארץ: ישראל כמובן
. ממה הכי נמאס לך?: מזה שאני חייב לעשות בשביל להבין ולא להשתמש בעצות של אחרים. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: המכתבים להודו. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: ענבר. אתה אוהב את האדם הזה?: אולי יותר מדיי
. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: עצם היותו פה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: את היכולת להבין ולתת מה שצריך ברגע הכי נכון מבלי לאמר מילה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: השתיקה שלה. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שהיא אוהבת אותי, והיא בין היחידים שזה באמת נשמע מהם אמיתי. מה היית עושה בשביל אדם זה?: הכל. באמת שהכל. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: אני מקווה שמה שהיא ציפתה ממני לרוב. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שאני באמת באמת אוהב אותה
. ברגעים אלו לובש/ת: חולצה גזורה וטרנינג האנדס ירוק. חושב/ת על: ענבר.
. מתגעגע/ת ל: ענבר, יפית, אוחנה, זמי, ספיר.
. הדבר האחרון ש... קניתי: דיאט קולה. עשיתי: עישנתי סיגריה. קראתי: פה, בפורום
. ראיתי: משהו שאחותי ראתה בסלון. האחרון ש... שישן איתך: ניר, יפית, עדי ונעמה (כולם בחדר אחד
) שחיבק אותך: דודה שלי. שאמר לך שהוא אוהב אותך: וואלה, לא זוכר... ששבר לך את הלב:
בכית עליו:
צחקת עליו: חח לא זוכר... הצחיק אותך: אחותי הקטנה והקוברת. שימח אותך: המשפחה שלי, ענבר. העליב אותך: לא זוכר. עיצבן אותך: היום, הלקוחות החוצפנים שלא משאירים טיפים על שולחן של 100 ש"ח ושירות מעולה!!
. התגעגעת אליו: חברים למינהם. (פה אני כבר מתחיל להותש..) עשה לך קטע מסריח:
שדיברת איתו בטלפון: עופרי. שרצית לראות ולא יצא לך: כצה. המקום האחרון שביקרת בו: פולג. הפעם האחרונה שהתנשקת: כמה ימים לפני הבומבלה. עם מי:
כלל רגש? :
אהבתם את השאלון ? דווקא כן, היה קולע
.