רק כי כולם פה ממש אוהבים לדבר על עצמם..

אחרי שקראתי את השאלונים של כולם

אני יעשה אחד משלי תמונה שלכם: שם: מיכל גיל: 17 מזל: סרטן תאריך לידה: 1.1.1990 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני רוצה להיות שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחי הבריא מהפצעים במלחמה מה היית משנה בעצמך? איך שאני נראית באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סחה מה עושה לך טוב? שאומרים לי שאני יפה מה מעצבן אותך? אגואיסטים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלפאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? טלוויזיה ומחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? מוסיקה המלצה לסרט: מייל ירוק תוכנית טלוויזיה? סמולוויל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? נפאל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הייתי רוצה להכיר את כל האנשים בעולם, כל אחד הוא מיוחד, לכן הייתי רוצה לשבת עם כולם איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חבר מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם חברות מקומות בילוי מועדפים: ארומה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סחה החיים טובים לדעתך: כן להקה אהובה: אלג'יר סרט אהוב: מייל ירוק ארץ: כל העולם ממה הכי נמאס לך?: שאני מכוערת מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: גיטרה חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: יובל ידיד אתה אוהב את האדם הזה?: כן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כל הזמן הוא עושה לי דברים יפים מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: מצחיק מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: הוא לא פגע בי מעולם מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שאני יפה מבפנים ומבחוץ מה היית עושה בשביל אדם זה?: כל דבר מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לאהוב אותו הוא אומר שזה משמח אותו מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: אני אוהבת אותך יובל ברגעים אלו לובש/ת: טרינינג של הפועל באר שבע חושב/ת על: ללכת לישון מתגעגע/ת ל: יובל הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיק מסט עשיתי: הצטרפתי לפורום הזה קראתי: שאלונים של כולם ראיתי: סמולוויל האחרון ש... שישן איתך: יובל שחיבק אותך: יובל שאמר לך שהוא אוהב אותך: יובל ששבר לך את הלב: מעולם לא שברו לי בכית עליו: אמא צחקת עליו: שמרית הצחיק אותך: שמרית שימח אותך: יובל העליב אותך: נעם עיצבן אותך: נעם התגעגעת אליו: יובל עשה לך קטע מסריח: נעם שדיברת איתו בטלפון: יובל שרצית לראות ולא יצא לך: אין כזה המקום האחרון שביקרת בו: ארומה הפעם האחרונה שהתנשקת: לפני שנה וחצי עם מי: חבר לשעבר כלל רגש?: כן אהבתם את השאלון או ? כן

izzys

New member
../images/Emo181.gif

תמונה שלכם: שם: מור גיל: 16 מזל: טלה תאריך לידה: 24.3.91 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשתדל להנות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא עולה. מה היית משנה בעצמך? מה לא? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה, בסדר, טוב. מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה. מה מעצבן אותך? מה לא? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, mp3. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, כתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בולגרית.
מה היית לוקח לאי בודד? פרטנר שיחה טוב, גיטרה. המלצה לסרט: בופור. תוכנית טלוויזיה? חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו כמה שטויות. איך את/ה מתגבר על באסה? שאלה טובה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אי נידח כלשהו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? במילה אחת- "אחי". עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עזבו אותי אוכל עכשיו. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בוודאי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ככה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יס. נפגשת איתו/ איתה? יס. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהבה? מהי אהבה בשבילך? לא רלוונטי כרגע. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלה טובה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לנסוע, לישון. מקומות בילוי מועדפים: מה שיוצא.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בהחלט. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את לילו
. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לרוב עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת? ישמצב. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא היה כבר? החיים טובים לדעתך: כשיוצא. להקה אהובה: יש יותר מדי. סרט אהוב: רוק סטאר? ארץ: ישראל. ממה הכי נמאס לך?: חוסר תקשורת. מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: גיטרה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: אמא. אתה אוהב את האדם הזה?: יש ברירה? מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: הרבה. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: אמא? מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: אווצ'. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מה היית עושה בשביל אדם זה?: נותנת הזדמנות. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: נעים מאוד, אני מור. ברגעים אלו לובש/ת: פאדיחות
. חושב/ת על: לישון. מתגעגע/ת ל: .... הדבר האחרון ש... קניתי: מונית. עשיתי: דיברתי. קראתי: שאלונים של אנשים. ראיתי: משהו בהוט פאן. האחרון ש... שישן איתך: לא זוכרת. שחיבק אותך: לילו. שאמר לך שהוא אוהב אותך: נעמה. ששבר לך את הלב: ... בכית עליו: אמא. צחקת עליו: נעמה. הצחיק אותך: גם. שימח אותך: גם. העליב אותך: אמא. עיצבן אותך: אמא. התגעגעת אליו: היה כבר. עשה לך קטע מסריח: אמא. שדיברת איתו בטלפון: אמא. שרצית לראות ולא יצא לך: לא נחוץ. המקום האחרון שביקרת בו: בית משפחת זהר. הפעם האחרונה שהתנשקת: שלושה שבועות. עם מי: אקס. כלל רגש?: לצערי. אהבתם את השאלון או ? בינוני משהו.

The Kinslayer

New member
די!!!!!!!../images/Emo46.gif

נמאס לי כל פעם להיות מופתע מחדש כשאני רואה שנולדת ב91!!!!

izzys

New member
אה טל, בשבילך.

באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואלה, סבבה, אוקיי, טוב, בסדר, ברוך השם, בעזרת השם, יעבור.
.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

תמונה שלכם: שם: גל גיל:16 מזל: קשת תאריך לידה: 23 לנובמבר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשתל לחיות באמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא עולה לי משהו מה היית משנה בעצמך? יותר מידי, כל מה שניתן לשינוי, וגם מה שלא. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חצופה", "אוחחחח", ו"על הפנים/על הפרצוף" מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אדישות, אטימות, טיפשות של אנשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור, למרות שאני משתדלת מה הפריט הכי יקר שיש לך?המצלמה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?המון דברים מקולקלים, וחלב מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות, ספרים ומוזיקה המלצה לסרט: דור הפרוזק, אליסה בארץ הפלאות תוכנית טלוויזיה? חברים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"תודה שנתת לי כנפיים" איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? אלה שמושפעים: הודו. (אבל גם לונדון תהיה אחלה) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להזיע
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אבא איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהבה? על הפנים. מהי אהבה בשבילך? פיקציה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הופעות מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לשיר, לצלם מקומות בילוי מועדפים: גרג
את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
עד גיל מסויים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב את/ה בחור/ה קנאי/ת? אולי, תלוי במצב ותלוי לגבי מה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היינו שם..... החיים טובים לדעתך: משתדלים... להקה אהובה: דפקו ניחוש. סרט אהוב: דור הפרוזק ארץ: ישראל? ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון הזה. (סתם, נראה לי שמלהתאמץ כל הזמן ולשווא) מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: לא הביאו לי יותר מידי מתנות, ככה שלא עולה לי כלום חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: מאיה אתה אוהב את האדם הזה?: מאוד מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כמה שיחות שקטות והמון טוב על הלב מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: אכפתיות, נאמנות מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: אולי משהו אחד, וגם הוא היה קטן מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: מכתב אחד. מה היית עושה בשביל אדם זה?: שמיים וכוכבים מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: מה שיכולתי מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: כמה אני מעריכה ואוהבת, אבל נדמה לי שהיא יודעת ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס חולצה של השבט שלי וצעיף חושב/ת על: זה שאני צריכה לישון מתגעגע/ת ל: שיר הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות עשיתי: העתקתי משהו למחשב קראתי: "פרא" של גבי ניצן ראיתי: המפצחים בערוץ 2 האחרון ש... שישן איתך: שיר שחיבק אותך: רוזי שאמר לך שהוא אוהב אותך: מאיה ששבר לך את הלב: בכית עליו: הוא צחקת עליו: איזה קופה אחת בגרג היום הצחיק אותך: רוזי שימח אותך: מאיה העליב אותך: אמא עיצבן אותך: אמא התגעגעת אליו: שיר עשה לך קטע מסריח: אבא שדיברת איתו בטלפון: קשת שרצית לראות ולא יצא לך: מאיה המקום האחרון שביקרת בו: גרג מרכז הפעם האחרונה שהתנשקת: שבועיים? עם מי: חסר משמעות כלל רגש?: לחלוטין לא. אהבתם את השאלון או ? היה נחמד.

S h A b i T

New member
זמי ברנטל עושה פה מסיבה!

תמונה שלכם: ישנה ישנה... שם: אלמוג. גיל: 18. מזל: טלה. תאריך לידה: 6.4.89 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשן המון. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשראיתי את גל לראשונה.. מה היית משנה בעצמך? תנקודת חן לייד הפה, היא התחילה להטריד אותי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "התקשרו מהים, הודיעו שנסחפת." "אני רוצה להיות ברוסיה" מה עושה לך טוב? חברים. מה מעצבן אותך? גל. מה תמיד צריך להיות בכיס? משו שאפשר לזרוק על גל. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אלבומי תמונות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סלט כרוב. מה היית לוקח לאי בודד? סלט כרוב? חהחה. המלצה לסרט: בופור, כמו כל המושפעים. תוכנית טלוויזיה? האלופה, דה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אנח'נו מקסימים, אנח'נו מדהימים, יש לנו הרבה כוח' בידיים, אנח'נו מושלמים!" איך את/ה מתגבר על באסה? איזו באסה?:) איפה היית רוצה לבקר בעולם? רוסיה! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הווי פקקים :) עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם גל ושהוא יבשל. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. למרות שהשנה הוא התיש אותי נורא. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא בדיוק. נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. :) מהי אהבה בשבילך? מממ.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע את גל מקשקש בשכל. האושר נמצא בתימנים. :) מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים: יער ראש העין. :) את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מעט. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. אבל גל יותר וזה מוביל אותו לעשות מעשים לא נעימים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "סיום ח'פירה" החיים טובים לדעתך: בטח. טפו טפו. :) להקה אהובה: גל והפטישים. סרט אהוב: ארץ: רוסיה. ממה הכי נמאס לך?: שגל לא מבין שומדבר ממה שמדברים איתו!!!!!!!!!!!!!! "ג'י!?!?!?!?!?#@$@" מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: ציור מקסיםמקסיםמקסים. :) חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: גל החתיך. תמיד. אתה אוהב את האדם הזה?: לא ממש. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כיסה אותי בלילה למרות שהערתי אותו באכזריות. מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: שהוא נורא חיובי לפעמים עד כדי שבא לי להביא לו כאפה. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: העדיף ללכת לחברות החדשות שלו ולא לבוא אליי. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: "הסנטר שלך קושקושקושקושש אוח''ח'וחאוח'אוח''''''" מה היית עושה בשביל אדם זה?: מסיעה אותו לשיכסה ומחזירה אותו הביתה. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: נתתי לו להביא לי כאפה במצח. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: *פלאפון של אלונה* ברגעים אלו לובש/ת: גופיה וטרנינג. חושב/ת על: אני עייפה מתה. מתגעגע/ת ל: שון. הדבר האחרון ש... קניתי: לא זוכרת. עשיתי: הייתי עם חבר שלי:) קראתי: סתם איזה משו. ראיתי: השומר הדלמטי. האחרון ש... שישן איתך: אשבלו. שחיבק אותך: חברשלי:) שאמר לך שהוא אוהב אותך: שון. ששבר לך את הלב: מי זוכר.. בכית עליו: לא זוכרת. צחקת עליו: גל בטח. הצחיק אותך: חברשלי:) שימח אותך:חברשלי:) העליב אותך: גל בטח. עיצבן אותך: גל בטח. התגעגעת אליו: שון. עשה לך קטע מסריח: לא זוכרת. שדיברת איתו בטלפון: שון. שרצית לראות ולא יצא לך: שון. המקום האחרון שביקרת בו: כפר סבא. הפעם האחרונה שהתנשקת: היום. עם מי: חברשלי :) כלל רגש?: ודאי. אהבתם את השאלון או ? נההההההההההה.

GaL 161

New member
איזה סנטרררר ../images/Emo13.gif איזה אףףףף ../images/Emo13.gif

ואלו שיניים
אך אני אוהב אותך תלתלית, שלא הייתה יכולה למלא שאלון אם לא הייתי קיים כי כל התשובות היו ריקות. טוב שאני פה למלא מרווחים :) טוב שאני פה כדי להזכיר כמה אנחנו יפים ומושכים כמה כולם רוצים איתך להזדיין ולי לקרא הומו. בכיף ובששון.

נשמת

New member
ולפעמים זו רק סירה קטנה.

תמונה שלכם: אני השמאלית. שם: עדידה גיל: 19 וחצי מזל: מאזניים תאריך לידה: 19/10 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בתחום הפסיכולוגיה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל רגע שבו זכיתי להכיר אנשים מיוחדים. מה היית משנה בעצמך? את העצלנות שלי, היא מונעת ממני הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? 'כפרה' מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי כל מה שאני צריכה או רוצה, האמת... מה הפריט הכי יקר שיש לך? האמפי שלי יקר לי... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. מה היית לוקח לאי בודד? את אורית. המלצה לסרט: הבועה. תוכנית טלוויזיה? חברים, ארץ נהדרת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מזכירה את טיטי? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי, הודו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה, אגואיזם עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אורית. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב, זה השתנה
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כשזה איתם ובגבול הטעם הטוב, אז כן. גם עליי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח נפגשת איתו/ איתה? כמובן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? האמת שיש מצב, לפעמים מהי אהבה בשבילך? באופן פרדוקסלי, עוד לא גיבשתי הגדרה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות, לשמוע ולחבק את אורית. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר בעיקר מקומות בילוי מועדפים: כמעט הכל הולך... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי לגבי מה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מקווה שלא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'ימח שמו' החיים טובים לדעתך: הם יכולים מאד להיות, תלוי הרבה בנו. להקה אהובה: היהודים, שוטי הנבואה, איפה הילד ז"ל, קולדפליי סרט אהוב: נערה בהפרעה ארץ: הוואי ממה הכי נמאס לך?: מחוסר צדק\שכל\רגישות........ מה המתנה הכי יפה שהביאו לך?: המפקדת שלי, משהו שדומה לתמונה וכתובות עליו המילים של השיר 'בדיוק בזמן' של דודו טסה. חשוב על אדם מסויים.. על מי אתה חושב(שם+הגדרה)?: המפקדת שלי
- בנאדם שחשוב לי ואהוב באופן יוצא מן הכלל. אתה אוהב את האדם הזה?: כן, כאמור. הרבה. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה עשה בשבילך?: כל חיבוק וכל ביטוי אהבה שהיה... מה התכונה שאתה הכי אוהב באדם הזה?: קשה לי לענות על זה כרגע. מה הדבר הכי פוגע שהאדם הזה עשה לך?: היו כמה דברים קשים. חציית קווים שבשבילי היו אדומים עד מאד שקשורים לאמון. מה הדבר הכי יפה שהאדם הזה אמר לך?: שהיא אוהבת אותי ושהיא לא תוותר עליי לעולם. מה היית עושה בשביל אדם זה?: עשיתי כמעט הכל
. מה כבר הספקת לעשות בשבילו?: לוותר על הרבה מעצמי. מה היית רוצה להגיד לאדם הזה?: שנשבר לי הזין מחרדות נטישה, שהייתי מאד רוצה שזה ימשיך אחרת. ברגעים אלו לובש/ת: חולצה לבנה ומכנס ירוק חושב/ת על: המפקדת שלי מתגעגע/ת ל: אליה? תראו מה עשיתם. כולה רציתי לענות לשאלון... הדבר האחרון ש... קניתי: ספרים עשיתי: נזם קראתי: אני קוראת במקביל "קול בודד" ו-"לאהוב זה את זה" ראיתי: הבועה האחרון ש... שישן איתך: אמורה שחיבק אותך: חברה שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה שהיתה בבסיס שלי ששבר לך את הלב: המפקדת. בכית עליו: על הקשר הזה. צחקת עליו: לא זוכרת... הצחיק אותך: אורנה בנאי אתמול כשראיתי באתר ת'מערכון של לריסה.... שימח אותך: חברה שלי, אתמול כשסיפרה לי כל מיני דברים. העליב אותך: לא זכור לי עיצבן אותך: אחותי ,בקטנה התגעגעת אליו: די. עשה לך קטע מסריח: -חסוי- שדיברת איתו בטלפון: עם חברה שרצית לראות ולא יצא לך: מישהי מיוחדת......... המקום האחרון שביקרת בו: חברה, אתמול הפעם האחרונה שהתנשקת: אוי נו עם מי: כלל רגש?:

למעלה