שאלה חדשה

הכרך הרביעי של הארי פוטר באנגלית

אחרי ש"לגמתי" את קודמיו - הראשון בעברית ושניים בטיסות באנגלית, נשאר הספר הרביעי מיותם אחרי רבע ממנו, מציץ אלי מהמדף וממש לא גורם לי לפתוח אותו ולהמשיך.

אצלי זה ככה עם כל הקלאסיקות שאי פעם

נכתבו. את "אנה קארנינה" אני דווקא מתכננת לקרוא בעתיד הקרוב, מכיוון שאני צריכה אותו לשיעור ספרות, אבל מאז ומעולם תיכננתי לקרוא את "הסנדק", "החטא ועונשו", "מלחמה ןשלום", "הזקן והים" וכל הספרים המאד מדוברים הללו, שהייתי רוצה לקרוא מתישהו, אי פעם ...

New member
אפשר לחלוק גם?

יש לי ספר בשם "אומללות ראויה לרומן" של שמעון צימר (מישהו מכיר?) שקניתי בעקבות כתבה מאוד מעניינת עליו בעיתון שכמה משפטים בה נתנו לי הרגשה שמישהו ממש (וסוף סוף) ביטא את מה שאני מרגיש...אני יודע שאני לא הכי מובן אבל נסו ללכת בקו המחשבה שלי..או שלא. את הספר כמובן לא קראתי עדיין עד היום (חוץ מאיזה כמה עמודים לפני שנתיים ומשהו) הגעתי למסקנה שיכול להיות שהסיבה לכך שאני לא מביא את עצמי לקרוא אותו היא מפני שבניתי סביב הספר מין סוג של פולחן ובדמיון שלי הוא ספר שאחרי שאני אקרא אותו הכל ישתנה או יותר נכון יהפוך להרבה יותר ברור. זה הגיוני? בכל אופן,כבר מאוחר וכתיבה זה לא הדבר שלי (כרגע,אני מתכוון)..אז שיהיה לילה או יום טוב לכולם.

hunky@dory

New member
אוריינטליזם של אדוארד סעיד

יש לי בכלל טונות ספרים שאני קוראת בפיסות קטנות אני מאילו שאוהבים לשבת בקרב ערימה בוחטה של ספרים ולקחת ביס קטן מכל ספר אז יש איזה שישה שבעה ספרים שמחכים שאני אבלוס אותם ולא בביסים קמצנים אבל אוריינטליזם של אדוארד סעיד זה ממש בושה שאני לא קוראת ענבל

lady_anne

New member
סליחה על השאלה, אבל

מישהו פה צלח את "זן ואמנות אחזקת האופנוע" של רוברט פירסיג עד תומו? כל מי שיצא לי לדבר איתו נתקע בעמוד 38 גג. אשמח לשמוע חוויות ממישהו שהגיע עד הסוף.

למעלה