שאלה כללית

יובל199

New member
תשובה לתשובה

אני מבין מאוד את השקפת העולם שהצגת (אתה בטוח שאתה חילוני?) בכל מקרה אם כל החילוניים יבינו יקבלו את השקפת עולמך יהיה קל מאוד להחזירם בתשובה שלמה. אני מצטער על כל השאלות שהפלתי עליך - המטרה היתה להיות משוכנע שאתה עומד מאחורי דבריך. אני מאוד מתרשם מהמסקנות שהגעת אליהם ללא לימוד אמונה בצורה מסודרת. אשרך. אני אני אני - מספיק לדבר על עצמי. לאות הבגרות הרוחנית השפגנת כאן - מדוע אתה עדיין חילוני?

רון סי

New member
אם אני בטוח שאני חילוני

לגמרי בטוח. יהיה קל להחזיר אותם בתשובה: בדיוק להפך. מכיון שהשקפת עולם זו מכתיבה קבלה של המציאות כפי שהיא, היא לא מחייבת חיפוש אחר שינויים, ולכן החזרה בתשובה, שהיא שינוי, לא תקבל תשומת לב. מדוע אני עדיין חילוני: מכיון שמה שיש זה שאני חילוני, ואני רוצה את מה שיש, אז ברור שמה שאני רוצה זה להיות חילוני, ולכן אני חילוני.

יובל199

New member
כאן הטעות שלך

כל החיים שלך אתה בשינוי. זה כמו לומר - אני רווק ולכן אני רוצה להיות רווק ולכן אני ישאר רווק. זה לא רציני. זה כמו לומר - אני בלי תואר אקדמאי אני רוצה להיות בלי תואר אקדמאי ולכן אני לא ילך ללמוד לעולם. זה לא רציני.

רון סי

New member
זה לא רציני

טוב. אם זה לא רציני, אז מה שאני רוצה זה להיות לא רציני.

יובל199

New member
כלומר

אתה מודה שטעית ובתור אחד כזה שטועה אתה בטח גם רוצה לטעות. לכן דיון איתך מלבד העובדה שלא לא רציני וגם לא מוביל לכלום. הוא טעות.

רון סי

New member
זה לא נכון שטעיתי

למעשה, אני לא יכול לטעות, אלא אני תמיד שרוי במצב של היות-צודק, משום שתמיד מה שאני רוצה זה מה שיש. למעשה, מבחינה זו אני במדרגת אלוהים, שגם אצלו כל מה שהוא רוצה - יש.

יובל199

New member
לא נכון

אתה רוצה הרבה דברים שהם עדיין לא קיימים. כמו להצליח בבחינה - למרות בפועל עדיין לא הצלחת ויתכן שתתבדה. *אני חייב לציין שאתה די מבזה את עצמך בכתיבה כזאת. זה עושה שם רע גם לחילוניים באשר הם - וחבל.

רון סי

New member
לא יפה מצידך

אחרי דיון שלם במה אני רוצה, להגיד משהו בדיוק הפוך למה שאמרתי. גם זה לא רציני. מבזה את עצמי: "בזיון" זה התייחסותם של האחרים אלי, דעתם עלי. אותי דעת האחרים עלי לא מעניינת במיוחד, אבל אם הם רואים במעשי בזיון, אז זה מה שאני רוצה.

רון סי

New member
ואתה מרוצה ממה שיש?

אם כן, ואתה מרוצה מהתנהגות לא יפה שלך, אז אחלה. אני שמח בשבילך.

רון סי

New member
אתה רואה

שנינו מרוצים. אני אומנם מרוצה רק בתלות בעצמי, בעוד שאתה זקוק לי כדי להיות מרוצה, אבל בכל זאת - שנינו מרוצים. אז אם כולם מרוצים, למה להתאמץ ולשנות את זה?

למעלה