אז אם מישהו שלוקח בחורה לדייט לקופיקס ומשלם עליה 10 שקל הוא לא קמצן אבל אם הוא לוקח אותה לבית קפה ומשלם חצי, הוא קמצן.. המממ.... נראה כמה רחוק אני אגיע כאשר אציע לבחורה דייט בקופיקס
הלילה (אתמול), אחרי המסיבה בקקטוס, יצאנו 6 חבר'ה, כולל גרושתי (שלא ראיתי אותה יותר מ4 וחצי שנים) ובן זוגה, לקופיקס באלנבי,ברנר, וכל אחד שילם על עצמו (נראה לי), אני הזמנתי הפוך ב5 ש"ח, והיה מאוד נחמד. זה גם נייד.
גבר שהוא בעניין שלך והוא משלם עליך למרות שאת אומרת שאת לא בעניין שלו... מעניין למה הוא שילם...
ההרגשה של האכפתיות הזאת על זה הוא בונה, על זה כולכן בונות או לפחות רובכן אבל אני בטוח שאם זה היה נטו ידיד שלך ולא היה בעניין שלך הוא לא היה מוציא סתם ככה את הארנק.
סה"כ כתבתי את דעתי בנושא, זה שאת לא מסוגלת להתמודד עם זה ומגיבה בצורה אישית כלפיי רק מראה שאת מעדיפה להתעלם מהרעיון הזה שאני מדבר עליו במקום לחשוב עליו.
כשכתבת "מעניין למה הוא שילם" אני בטוחה שהייתה כוונה טובה בדבריך. לא רדוד בכלל.
כמו שאתה לא מכיר אותי, אני לא מכירה אותך ולכן אין פה שום דבר אישי.
אתה בהחלט יכול לכתוב את דעתך, אבל אחרי המשפט שכתבת, במיוחד על אנשים שאתה לא מכיר, אין לי שום כוונה להתייחס ובטח ובטח שלא לחשוב על הדברים שאתה אומר.
הרי לשם כך פתחתי את הדיון. כי באמת מעניין אותי לשמוע דעות אחרות.
אבל כשאני מרגישה שיש ניסיון להעליב אותי, אין לי סיבה להמשיך את הדיון, וגם אם לא התכוונת זה מה שהשתמע מהתגובה