שאלה לדיון
מי צריך לשלם בדייט ראשון

NEO83

New member
ושיהיה ברור

כאשר כתבתי "מעניין למה הוא שילם" לא התכוונתי למשהו מיני אלא לזה שהוא מנסה להרשים אותך

לירונעע

New member
כשאתה כותב משפט כזה

"גבר שהוא בעניין שלך והוא משלם עליך למרות שאת אומרת שאת לא בעניין שלו... מעניין למה הוא שילם...
"

אתה באמת לא מבין את המסר שמתקבל מהמשפט הזה?

NEO83

New member
המסר הוא תגובה להודעה שלך

שכתבת שהוא בעניין שלך, אם היה מוזכר בו תוכן מיני אז לדעתי זה היה ברור ומובן מאליו, רק התייחסתי להודעה שלך, את בחרת את זה למקום אחר

NEO83

New member
come on yourself

רשמתי תמימות כי לחשוב שהוא קונה לך שתייה סתם ולא מעוניין בך, אלא סתם בתור ידיד, ידיד לרוב לא יגש וסתם יגיד יאללה נזמין את ההבחורה לשתייה אלא אם כן הוא לא ידיד אלא חבר קרוב שלך ואת זה ממש לא ציינת,שוב, את לוקחת את זה למחוזות אחרים לגמרי.

vg04285

New member
האמת שהעקשנות קצת מטרידה אותי.

מטרידה אותי גם בדייטים, אובר-עקשנות לשלם דווקא מצביע על חוסר אכפתיות.

littlerunaway

New member
ועדיין

זה שאת לא רוצה שיוויון מלא ואת מצפה מהגבר לעשות דברים מסויימים, לא מחייב אף אחד. רק בגלל שאת החלטת על איזשהם סטנדרטים להתנהגות של גבר על דעת עצמך, לא אומר שכל אלה שלא עומדים בהם הם חוצפנים/קמצנים/לא גברים וכו'. באותה מידה יש גברים שהחליטו שהם כן רוצים שיוויון מלא וגם הם מצפים מהנשים לעשות דברים מסויימים כמו לשלם על עצמן ומי שלא עושה את זה היא נצלנית. ההחלטה שלהם לא פחות לגיטימית משלך.

לירונעע

New member
חמודה, זה רק דיון, בואי תקחי קצת אוויר

הכול בסדר. אין צורך להגיב בצורה תקיפה כזאת וראיתי שהגבת ככה לא רק לי.
כמו שאמרתי, זאת דעתי האישית וזכותי לחשוב ככה.
בסופו של דבר כל אחד עושה מה שטוב לו, אני מאמינה שאם גבר יצא עם בחורה שציפתה שהוא ישלם, והוא דוגל בשוויון, זה פשוט לא יילך ביניהם. וכמובן גם הפוך.
בלי קשר לדעתי זה גם אומר הרבה דברים לגבי הקשר. גבר שדוגל בשוויון יכול גם לדגול בכך שאישה יכולה להציע נישואין, וכל מיני דוגמאות כאלה ואחרות, ויש נשים שכן מחפשות את הגבר הרומנטי, ולכן זה לא משהו שיכול להסתדר.

littlerunaway

New member
לא הגבתי בצורה תקיפה,

אני מביעה את דעתי, בדיוק כמוך. אני פשוט לא מסכימה איתך.
ועברתי את גיל 7 מזמן, אז בבקשה אל תקראי לי חמודה.

littlerunaway

New member
האמת שלרוב אני כן.

אבל יש משהו מאוד מתנשא כשאנשים זרים קוראים לך ככה.

לירונעע

New member
זה פורום, להביע דעה זאת המטרה של כולנו

זה היה נשמע תקיף, בכל אופן ממש לא התכוונתי להתנשא מעלייך ואם נפגעת קבלי התנצלותי

NEO83

New member
רומנטיקה צריכה לבוא מ2 הצדדים

לא רק מצד הגבר, just saying....

לירונעע

New member
ואני לגמרי מסכימה איתך

אבל לדעתי יש דברים שהם תפקידו של הגבר שאישה תרגיש לא בנוח/לא תרצה לעשות.
וזה גם הפוך כמובן.

NEO83

New member
אני רק יכול להגיד ש

גבר בעל בטחון עצמי לא יפגע מהשטויות האלה, רק בעל אגו נפוח יפגע מזה, גבר שמרגיש בנוח עם ה"גבריות" שלו, לא יפגע מזה אלא יוחמא מזה

למעלה