שאלה לדתיים שבנכם

כל מי שאומר את זה...

הוא פשוט בור ועם הארץ, יש לו רק ראות ישרה ואין לא שום כוונה לשמוע או לקבל דעות אחרות, אני לא מתכוון להאמין בהם אבל להבין שזה כן נכון שהקונסרבטיבים הולכים על פי ההלכה- לא משנה איך אתם מתרגמים את המילה לעברית!!!

mayakol

New member
שאלתי אותך שאלה, שהייתה אמורה

לעזור לי להבין עליכם יותר, ולא ענית עליה...

אני בכלל לא מעוניין לענות לך...

כי בכל פעם אני חוזר על דברים שאמרתי כל כך הרבה פעמים: קונסרבטיבים כן הולכים על פי ההלכה! עכשיו מישהו יגיד שזה לא נכון ושוב יתחיל אותו ויכוח שראינו אותו גם בפורום נוער מסורתי וגם פה הרבה מאוד פעמים אז אני חושב שממש אין לזה שום טעם ואנחנו לא מובילים את הדיון הזה לשום מקום, אז חלאס!!! תודה

mayakol

New member
מה??

אני שאלתי שאלה אמיתית, רצינית, מתוך רצון להבין... שאלתי על ענייני טהרה כדוגמא, כדי לנסות ולהבין מה אתם מקיימים ומה לא... אבל שיהיה.

או, מישהו שרוצה להבין ולשמוע, תודה!

אולי אתה תענה לכל השאלות המטומטמות האלה של כולם ולגבי קונסרבטיבים ותעיר לכל ההערות, כי כנראה כשאני עונה אז אף אחד לא שם לב כי אני קונסרבטיבי. אולי הם יקשיבו למישהו חילוני לפחות. באמת סליחה שזאת דרך החיים שלי, סליחה שאני קיים!!!!!

אני כתבתי כאן הדועה והיא נמחקה../images/Emo46.gif

מה סך הכל כתבתי שלאורטודוקסים קשה לקבל זרמים אחרים ביהדות וקל להם יותר לקבל חילוניים. והם לא מוכנים לדו שיח הוגן. רציתי לשנות את דעתי לגבי האורטודוכסים. אבל עכשיו זה יותר גרוע במקום להגיד לי שאני טועה מחקו לי את ההודעה

lala897

New member
תרגעי..

אמרו לך כבר זה היה בטעות.(ככה לפחות אני הבנתי) נכון לאורתוכסים קשה לקבל זרמים אחרים ביהדות כי זרמים אלו משנים את היהדות וזה ( לעניות דעתי) פשוט אסור. ו"הם" מוכנים לדו-שיח הוגן.

למעלה