כל מיני...
קשר? יכול להיות. [היזהרי לך בבואך לבקש משירה למצוא קשרים: מלבד העובדה שהיא פתאום תתחיל לדבר על/אל עצמה בגוף שלישי היא עלולה להתחיל למלמל אמרות חסרות פשר בעוד פניה מתעוותות ונשימתה נעתקת ולפני שתשימי לב, היא תברח לך לקאטה שלה מפוחדת שמא שוב טעתה- לחשוב.] נפשות? לפני שתתחילי להזיל ריר בכלביות מתוך אמונה שאת חתול (או מקרר...), שמעי סיפור: המון פעמים, כשהבטתי בפניה של כלבתי, זואי (הידועה גם כ: ווזי, ווזה, שועלה (להבדיל מ...), כבשה ושלל שמות שונים ומשונים..), דימיתי לעצמי כי מאחורי הבעות הפנים המדהימות האלו מסתתרים כמה מן היקרים לי מכל!... או לפחות מישהי שהבעותיה חורצות את הבנתה, ממקום בו עוד לא ביקרתי... אני לא בטוחה איזה מן אדם אני: אני לא עונה על הקריטריונים של מאמינה אך גם לא כלכך רוצה להשאר לבד... ...גם במידה ואתה אדם אחראי, לובש בימי חול בגדי אתאיסט, ומתאפר בהתאם, מעניין אותי לדעת לגבי כולכם: מה ממלא עבורכם את חלל האמונה/ה-X? (אנא, נסו למצוא איפשהו בליבכם את החור שעוד לא התאחה. על תוותרו לעצמכם!) שירה נ.ב.- עדי- חיוך נבוך.. יש לי זמן. ללמוד, לגדול, לדחוף (נשים אלגנטיות בעלות חן שלא יתואר בעלות דימוי עצמי של מקרר!), להשתחרר. אלמד לומר למישהו, ולא לי, ולאהוב את מה/מי שמסביב, ולא רק את איך שהוא רואה אותי..(ע"ע הודעות לא לנמענן)