בהמשך
תכנית הגמול תורחב, ויוענקו הטבות חסרות תקדים במסים שונים ליוצאי מסגרת התנדבות כלשהי.. כשעל המאזדה תקבל 50% הנחה במס רכב (שיוכפל, אגב), כשתקבל כחייל משוחרר עוד תוספת למשכורת (תוספת פרוגרסיבית, מדורגת לפי התרומה ולפי גודל המשכורת), כשתקבל ואוצ'ר לגני הילדים, כשבכל פינה תצוץ לך הטבה - רמת החיים שלך תשתפר פלאים.. כשברשותך יהיה בית בגיל 30 (ולא כמו היום שצריך לשלם משכנתה כל החיים), תעודה שהשגת בלי להתחרות בסלקציה לאוניברסיטה, והטבות מכאן עד נהריה (אני נמצא באיזור באר שבע), החרדי והערבי ירגישו כל כך נחותים שאני בטוח שחברי הכנסת הערביים יחזרו בהם מסלידתם מהשירות הלאומי, וחוק טל - יבוטל.. בבג"צ יוכלו לקרקר - אין פה אפליה.. יש פה העדפה מתקנת - מי שנתן יותר, יקבל יותר.. מי שלא נתן כלל - יקבל את המינימום. בדיוק כמו שלערבי שמור מקום באקדמיה - האם מפלים אותי? לא, זאת מדיניות העדפה.. אין פה אחד יקבל ואחד לא, יש אחד יקבל יותר ואחד יקבל.. כל הרעיון הוא ליצור קרקע פורייה לאנשים שרוצים לתת, ולהבחין ביניהם לבין אלו שיודעים רק לדרוש (כמו החרדים פטורי הגיוס, שהם טפילים מוחלטים).. אגב אנשים שעשו קריירה צבאית נהנים ממשכורת כל חייהם, מגיל יחסית צעיר (ולא 67, כמו חלק נרחב מהמשק).. אם על זה אף אחד לא התלונן, גם על התגמול המדובר אף אחד לא יתלונן.. מאיפה הכסף לכל ההטבות הנ"ל תשאלו? יופנה ממקורות אחרים.. אני לא רואה סיבה מדוע אני, שבמקיף שלי אחוז הקרביים הגבוה בארץ ובכלל אחוז המתגייסים גבוה, הייתי צריך לסבול קיצוץ מאסיבי של שעות, סגירת כיתה ולמידה עם עוד 38 תלמידים, כשבגימנסיה ת"א ידידה קרובה למדה עד פי 2 שעות ממני במקצועות מסוימים ועם 28 תלמידים בכיתה, ואחוז משתמטים שם עומד על 50% (ולא, אין מדובר על בעלי בעיות נפשיות/רפואיות).. מה האירוניה הזאת? אבל בינתיים - לא נלך רחוק.. רק תנו לי תנאים נורמליים - אוכל אכיל, ויחס שאינו משפיל.. נתחיל מכאן