שאלה לשושה

nili6

New member
פריזמן

הבופה היה דוגמא לאור קריאה בכל ההודעות של שושה עולה אצלי התחושה שהילד נדרש להקריב המון ברור שיש להציב גבולות אבל כמו בכל דבר גם פה לא צריך להגזים זה מצויין שילד יידע להתחשב מצד שני אין להפוך אותו לקורבן וכאן זו התחושה שהוא הפך לכזה ילד מנוזל מרוח זה אוליי מגעיל אבל בשום מקום עדיין לא קראתי שמישהי כתבה דבר כזה על התרחקות מילדים לא נקיים

XUXA141

New member
להתנהג בנימוס זו הקרבה?

אז כן, אני אמא רעה שלא מרשה לילד שלה להיות נדחף, אגרסיבי, חצוף ותוקפני.

prizman

New member
לא קראת על התרחקות

מילדים לא נקיים. הבנתי. את הקוראן קראת מההתחלה ועד הסוף כמו גם את כל כתבי אפלטון וחרשת את כל מה שניכתב בתחום האסטרופיזיקה מימי גלילאו עד ימינו. רק על היתרחקות מילדים לא נקיים עוד לא קראת. מדהים. מעבר לזה, ילד לא נידרש להקריב כשמחנכים אותו, ילד נידרש ללמוד. הסביבה נידרשת להקריב כשהילד לא מחונך. כאן ההבדל. את מסתכלת על ילד שמשתולל ומפריע לסביבה (כולל להוריו) כילד שמיתנהג באופן טיבעי וכשאוסרים עליו את זה הוא הופך לילד אומלל. אני, אולי גם שושה, רואים את זה ממש להיפך. ילד שלא מקבל חינוך נאות בסופו של דבר יהיה אומלל.

nili6

New member
סליחה? פנית אליי?

סליחה? פנית אליי? עם אפלטון והקוראן וכל זה? התיאור על ההתרחקות מילדים לא נקיים עושה רושם של אובססיה לניקיון, אכן לא שמעתי על כך עד היום וזה צורם לי מה לעשות. אגב אני מבינה שאתה עדיין חושב שאני טרול, עדיין מחכה להסביר ממישהו מכם איך זה טרול, אם אין ילדים...

forglemmigej

New member
כנראה

שאת לא מבינה מה זה הקניית נימוסים. כל מה ששושה מתארת נפלא בעיני, וגם אני חינכתי את ילדי כך: רוצים שיתחשבו או יכבדו אותכם? תתחשבו ותכבדו אחרים גם כן!!!! הלואי והיו עוד הורים כמו שושה.

nili6

New member
קשה לשפוט

כמו שכולם אומרים פה קשה לשפוט לא לצד זה ולא לצד אחר על פי האינטרנט.

nili6

New member
נראה שאת צודקת

כנראה שאני באמת לא מבינה. לא מבינה כלום. מה לי ולנימוסים אני מבינה רק בטרוליות.

XUXA141

New member
ושוב, סליחה?

ו"הסליחה" זה לא מהתנצלות אליך, זו ציניות פרופר. אני מבלה עם הילד שלי בדיוק את הזמן שאני חושבת שצריך לבלות עם ילדים. כמובן שזה לא תואם את הדעה שלך ,אבל זו הבעיה שלך, לא שלי. זה שאני חושבת שצריך לבלות עם ילד פחות זמן ממה שאת חושבת, משאיר לי מספיק זמן לעיסוקי האחרים. להתנשא ולהגיד "אני בטוחה שהוא מעדיף" זה כבר WAY TOO MUCH הרגשת עליונות. מי את שתקבעי מה הוא מעדיף? מי את שתקבעי מה האופי שלי? מי שמדבר על אגואיזם - אותה אחת שלא תוותר על טיול שבא לה רק בגלל שהילד שלה הורס את החופשה לכל שאר האנשים. אם נלך על ירידות אישיות - את בטח מאלה שהולכות להשתזף ומשחררות את הילדים בבריכה שישתוללו בזמן שאת קוראת "לאישה" ( את רואה, גם אני יודעת לרדת אישית).

XUXA141

New member
סליחה?????????

לא שאני חייבת לך התנצלויות כלשהן אבל כדי שתביני - העיסוקים שלי הם לא התחמקות מהילד כי בכלל לא הייתי צריכה לעשות אותו. אני מבלה איתו את הזמן שלדעתי אמור להיות הזמן איתו. הייתי עושה את אותם עיסוקים גם אם לא היה לי ילד!. בניגוד לאנשים כמוך שחושבים שילדים זה מרכז העולם - אני לא חושבת שילד זה כל העולם שלי אלא חלק מהעולם שלי. לאנשים מסוימים זה נראה כמו חילול הקודש, אז זבש"ם. הילד שלי מקבל הרבה יותר מאשר מאמא עקרת בית שעסוקה עם הכביסות והתינוקות ולכן תוקעת את הילד מול קלטת, ואז "כאילו" היא עם הילד אבל בעצם הוא לבד.

שוב,מעניין

"אני מבלה איתו את הזמן שלדעתי אמור להיות הזמן איתו" אבל מה איתו? לכמה זמן הוא זקוק איתך? אולי זה לא הזמן שאת החלטת להקציב? את מתארת שתי קיצוניויות ושוכחת שיש גם הרבה באמצע. "הילד שלי מקבל הרבה יותר מאשר מאמא עקרת בית שעסוקה עם הכביסות והתינוקות ולכן תוקעת את הילד מול קלטת, ואז "כאילו" היא עם הילד אבל בעצם הוא לבד" גם זו אמא שלוקה בחסר וגם את אמא שלוקה בחסר. ההשוואה שלך את עצמך לאמא אחרת שלוקה בחסר בעצם גורמת לך עוול. תשווי את עצמך או אותה לאמהות שמצאו את שביל האמצע ומבינות באמת שאימהות והורות הן פשרות. רק שרות שמבצעים בשמחה ואהבה. כשאני, עקרת הבית(שאגב, מתעמלת,עושה כושר ומנהלת זוגיות נהדרת)תולה כביסה אז פעוט שלי נמצא לידי עוזר לי. למשל. רק כדי לשקף לך עוד מציאות קיימת. אני חושבת, שושה...שאת לא רוצה ילדים ולכן את כאן.

XUXA141

New member
בבקשה לדייק.

אני כאן כי אני לא רוצה עוד ילדים. בחיים שלי יש מקום מדויק בדיוק בשביל ילד אחד, ויש לי את הזמן שלדעתי מספיק בדיוק לילד אחד. אם הייתי עושה עוד אחד, באמת שלא היה לי מספיק זמן שדרוש לדעתי לבלות איתו, וזו אחת הסיבות שאני לא עושה עוד אחד. בכלל, חשבתי שהפורום הזה אמור להיות לנשים שלא רוצות ילדים ומתמודדות עם אנשים שלא מבינים אותם, ובעצם אני רואה שהוא הפך להיות להתמודדות כזו בעצמה. האם צריך לפתוח עוד פורום שיעזור להתמודד עם הצד השני בפורום הזה?

לא ירדתי לסוף דעתך

בנוגע לפסקה האחרונה. אבל בגדול, הייתי שמחה לראות אנשים,בכלל, לא רק בפורום הספציפי הזה,נמנעים מהכללות והגדרות קיצוניות של מצבים. לגבי הבן שלך הפרטי-אני מאחלת לו חיים בריאים, טובים ומלאי סיפוק כמו שיש לאמא שלו

XUXA141

New member
האם נמאס לך לכנות אותי בשמות?

או שאחרי ה"אגואיסטית, אגוצנטרית , אנוכית וכו'" נגמרו לך כינויי הגנאי באות אלף?

למעלה