שאלה/משאל/סקר/בדיקה/תהיה/חקירה/דיון

רשף כשף

New member
../images/Emo51.gif

אני מבינה מהודעתך שאתה מצליח לשנות מצבי מודעות. כמו כן אני מבינה מההודעה שהזזת נקודת המאסף היא ביטוי סמלי ליכולת לשנות מצבי מודעות. וכאן בעצם ממוקדת השאלה שלי- איך? אתה כותב שייקוש הוא אוסף של שיטות ועקרונות שעוזרים לך לבצע את זה. האם תוכל לפרט על האוסף הזה? איזה שיטה או עקרון מובילים אותך לשנות מצב מודעות, ואיך זה מרגיש כאשר מצב מודעות משתנה? הכי יעזור לי אם תתן דוגמה. ושוב תודה רבה!

אשכר

New member
שינוי מצב תודעה

את יודעת להחליף מצבי תודעה: אם את ישנה, אם אי פעם היית שמחה, רומנטית, קשוחה, וכו'. אם אי פעם "נכנסת לדמות" אחרת - ועשית את זה מכל הלב, אם לקחת סמים, כמו למשל אלכוהול איך? אני מכיר 2 דרכים לשנות מצב תודעה: או שאני "עושה" את זה, או שזה "קורה לי" (מעניין שזה רק הבדל סמנטי - בד"כ זו את שעושה את זה, לפעמים כתגובה למצב חיצוני - אבל זו כמעט תמיד את שמשנה את תודעה של עצמך) כדי לעשות את זה, צריך לרצות להיות שונה. הרצון מספיק בד"כ, ואם לא, תעשי איזה טקס קטן. דוגמא לטקס כזה: תכנסי לדמות של אדם שאת רואה ברחוב. תחקי את צורת ההליכה שלו, תנוחת הגוף, הבעת הפנים, המבט בעיניים.

אשכר

New member
רשף כשף היקרה, טוב ששאלת.

הקשר הוא, כזה. קראי את הטקסט הבא, תוך שאת מחליפה את המילה "החלום" ב-"ספר של קרלוס קסטנדה" המפתח לצופן של שפת החלום, מצוי בידי החולם עצמו! שפת החלום מורכבת מסמלים, שמקורם במחסן הסמלים האישי של כל אחד מאיתנו. בעזרת החלומות ניתן לקבל עצות מחלקים מודעים יותר וליישמן במציאות היומיומית שלנו. הסוף של המשפט הוא התשובה שלי אלייךן

אשכר

New member
דרך אגב

נראה לי שאת מנסה לקבל אישור או הסכמה שיש כזה דבר "נקודת מאסף" או "ראייה אנרגטית" או "חלימה" ושיש ערך לחוקי היקוש. זה נכון?

רשף כשף

New member
לא

נאי מנסה לראות משהו מנקודת הראייה שלך אבל לא מצליחה כי אתה לא רוצה וזה בסדר

ibag

New member
ההחלוקה ליוקשים וחולמים

היא לפי מבנה אנרגטי ולא לפי נטיייה.נטייה ניתן לשנות, מבנה אנרגטי לא.

רשף כשף

New member
../images/Emo51.gif תוכל להרחיב בבקשה?

מבנה אנרגטי ש"רואים" רואים אותו? האם אתה "רואה"? ואם כן- איך זה נראה?

ibag

New member
לא כל כך

אם בשאלה הראשונה כוונתך הייתה איך ה"רואים הטולטקים" רואים את המבנה האנרגטי אז התשובה כתובה בספרים של קסטנדה. (במתנת הנשר למשל). עדיף שתתרגמי את המקור מאשר שתתרגמי את התרגום המעוות שלי. אני לא "רואה", לפחות לא לפי ההגדרה העכשווית שלי את "הראייה". אבל מאחר ואני משערת שאת משתמשת במילה "ראייה" במובן שונה ממני, סביר להניח שעניתי לעצמי במקום לענות לך. אני מניחה שאת מודאגת שאין היום בנמצא "רואים". אני יכולה להרגיע אותך שזה לא המצב. אם כי "ראייה" לבד(כמו גם עוצמה לבד) לא שווה כלום אם היא לא בא ביחד עם ענווה וחוכמה.

רשף כשף

New member
אני לא "מודאגת" ../images/Emo6.gif

מעניין אותי למה הכוונה במבנה אנרגטי. הנחתי שאתה "רואה" ולכן מבחין בשינויים במבנה אנרגטי במידה ולא, האם אתה מבחין בין יוקשים לחולמים? או שאתה פשוט יודע שקיים הבדל ביניהם?

ibag

New member
מעולה

בחלק מהמקרים (שזה רלוונטי לגבי ושזה מעניין אותי) אני יכולה לדעת מי יוקש/ת ומי חולם/ת בדיוק לא רע בכלל. לדעת מה הכיוון של האדם( עוד חלוקה) זה כבר יותר קשה. עניתי לך, עכשיו תורך: שאלת שאלה, קיבלת מידע. במה המידע הזה תורם לך, או בניסוח אחר איך את יכולה להשתמש במידע הזה כדי ללמוד ממנו משהו? שאלה נוספת: מהו "ראייה" ו"מבנה אנרגטי" בעינך? (מה הדימוי שלך לגבי זה, מה את משערת שהם) נ.ב: אין שינויים במבנה האנרגטי, יש שוני בהם.

רשף כשף

New member
שוב תודה

המידע הזה מעלה בי שאלות נוספות: איך את מבחינה ביניהם? ראייה אנרגטית עבורי זה עדיין בגדר משהו בלתי מושג ולכן אני שואלת, על מנת להבין כיצד משיגים זאת.

ibag

New member
אז כנראה זה נעלם לי מהעיניים

תוכלי להדגיש את השאלה הראשונה שלי ומתחת לזה לשים את התשובה שלך? ולחזור על הפעולה הזו לגבי השאלה השנייה גם. תודה

רשף כשף

New member
בוודאי

בחלק מהמקרים (שזה רלוונטי לגבי ושזה מעניין אותי) אני יכולה לדעת מי יוקש/ת ומי חולם/ת בדיוק לא רע בכלל. לדעת מה הכיוון של האדם( עוד חלוקה) זה כבר יותר קשה. עניתי לך, עכשיו תורך: שאלת שאלה, קיבלת מידע. במה המידע הזה תורם לך, או בניסוח אחר איך את יכולה להשתמש במידע הזה כדי ללמוד ממנו משהו? המידע הזה מעלה בי שאלות נוספות. שאלה נוספת: מהו "ראייה" ו"מבנה אנרגטי" בעינך? (מה הדימוי שלך לגבי זה, מה את משערת שהם) ראייה אנרגטית עבורי זה עדיין בגדר משהו בלתי מושג ולכן אני שואלת, על מנת להבין כיצד משיגים זאת. נ.ב: אין שינויים במבנה האנרגטי, יש שוני בהם. איך את מבחינה ביניהם?

ibag

New member
כלומר

אם הבנתי נכון...את לומדת כשאת מקבלת מידע שמעלה בך שאלות נוספות. ז''א שמהמידע שקיבלת לא למדת כלום, אבל הוא פתח לך פתח לשאלה נוספת, אליה תקבלי תשובה,שגם אותה לא תביני , אולם הוא יעלה בך שאלה נוספת, ושתשאלי, תשאלי, תשאלי... נראה לי שאת מגששת למצוא מה בדיוק את רוצה לדעת. נראה לי שמאוד קשה למצוא משהו אם לא יודעים מה מחפשים.

רשף כשף

New member
אני רוצה לראות דרכך

השאלות שאני שואלת נועדו: 1. לספק את הסקרנות שלי 2. לנסות לראות דרכך, דרך הראיה שלך, שהיא שונה (לדעתי) בין רואה לרואה.

למעלה