זה מעולה שיש חילוקי דעות
במידה ובאמת יש חילוקי דעות. כדי לקבוע שאת לא מסכימה איתי במשהו, את צריכה להבין מה העמדה שלי בנושא ומה העמדה שלך בנושא. קל יהיה לנו לדבר על המושג שולחן כי שנינו משתמשים במילה במובן מאוד דומה. אם המילה יותר "מורכבת" ,פחות מוסכמת, יש יותר אפשרויות להשתמש בה במובנים שונים ואף מנוגדים- אם שני הצצדים לא מבררים ביניהם ובין עצמם באיזה מובן משתמשים במילה כלשהי, ינהלו שני מונולוגים מקבילים ללא אפשרות להחלפת מידע פורה.. אם למשל אני משתמשת במילה "חוסר אכפתיות" במובן של חוסר הזדהות,חוסר מעורבות רגשית ואת לא מצליחה להגדיר את המילה, אבל אסוציאטיבית את מקשרת "חוסר אכפתיות" לזילזול, קרירות ,חוסר אמתפטיה- אם הייתי אומרת לך, שאני צריכה להיות חסרת אכפתיות כדי לעזור למישהו, סביר להניח שהיית מרגישה התנגדות ובלבול ,כי אין לך הגדרה בהירה יש לך אוסף תחושות מעורפלות שמגיבים לנאמר. אני לא חושבת שברור לך מה ההגדרה שלי את ה"ראייה האנרגטית", אחרת היית מבינה שלפי ההגדרה שלי ל"ראייה חלקית" אין שום משמעות. את לא מצליחה להגדיר לעצמך מה זה ראייה אנרגטית,כך שאני לא מצליחה להבין מה את אומרת ומה את שואלת. אני גם לא מצליחה להבין איך את רוצה להשיג ראייה אנרגטית, כל עוד את לא יודעת מה זה?(אבל זה כבר העיניין הפרטי שלך) אם את משתמשת במילה, סימן שאת רוצה להצביע על משהו מסויים, שאת מכירה בצורה מסויימת במציאות. כך שאני לא רואה שום סיבה שלא תצליחי להגדיר לעצמך לא רק את המילה הזאת, אלא גם את שאר המילים הנוספות שאת משתמשת בהם באופן קבוע.(לצורך המשך הדיון מספיק לי בינתיים שתגדירי מה זה ראייה אנרגטית) נ.ב: אני לא חושבת שהשאלות שלך טיפשיות.