שאלה/משאל/סקר/בדיקה/תהיה/חקירה/דיון

רשף כשף

New member
הלכתי לחפש מהן 4 ההסכמות

מתוך הודעת המנהלת של פורום ארבע ההסכמות: 1. היזהרו בדיבורכם, שימרו על טוהר המלה.
שומרת על טוהר המילה 2. אל תתייחסו לשום דבר באופן אישי.
אני לא מתייחסת לדבר באופן אישי 3. אל תניחו הנחות.
אני מניחה הנחות 4. עשו תמיד כמיטב יכולתכם.
אני עושה תמיד כמיטב יכלתי

אל תסתמכי

על מה שכתוב לגבי 4 ההסכמות מאדם שלא מתנהל על פיהם. אגב, זה 4 הסכמות בלבד, לא המיליון שיש לך ועוד 4...

בואי נגיד:

שאני מניח שאת משתדלת לפעול ללא פגם. ובואי נגיד שיש הבדל בין זה לבין לפעול ללא פגם. (-: נראה לי שאת צועדת לכיוון הנכון... למרות שעדיין יש לך אפשרות לחזור ל"חיים הישנים" שלך...

רשף כשף

New member
../images/Emo13.gif מבחינתי

אני עד כה לא הייתי מודעת שאני משתדלת לפעול ללא פגם אלא הייתי מודעת רק לזה שאני עושה ככל יכלתי להשתמש בכל המידע שעומד לרשותי בכל רגע ורגע. לעיתים מדובר כמובן במידע חסר, או בחוסר מודעות למצבים שונים. המטרה שלי נכון להיום היא לפתח את המודעות שלי. אני לא יודעת למה זה טוב, אבל זה מה שאני מעוניינת להשיג- מודעות יותר מפותחת.

אם תחליפי את המילה "מטרה"

או אם תסבירי מה זה "מטרה" זה מאוד יעזור לי להבין אותך.... כי: באופן שאני מבין את המילה מטרה, את לא יכולה/מסוגלת לפעול ללא פגם אם יש לך מטרות וההפיך.

רשף כשף

New member
בעצם

אני לא יודעת מה אני רוצה. אני חושבת שמודעות תעזור לי לגלות מה אני רוצה אבל אני לא בטוחה או כמו שמוקי אמר: מהמרת על זה.

אני רואה התקדמות אצלך...

"בעצם אני לא יודעת מה אני רוצה" זו התחלה מצויינת למי שבאמת רוצה ללמוד. הימור מוצלח יש להניח.... מי זה "מוקי"? (משבק ס'?) כעת, כשאת לא יודעת מה את רוצה, וכשאת מהמרת שמודעות תעזור לך למשהו הגיע הזמן שאת תגדירי (בעיקר לעצמך) מה זה מודעות מבלי לנסות למצוא את התשובה בשירשור שאת פותחת בסגנון של "לוחמים, איך אתם מגדירים מודעות?"... ולאחר מכן תקבלי ממני (אם את רוצה) הגדרה טולטקית או שתיים של מה זה מודעות. בהצלחה ב"משימה".

רשף כשף

New member
ההודעות נעשות קטנות

וקשה לי לקרוא לאורך אז מבחינתי אין לי מקום לקרוא ולכתוב בשרשור דחוק בסוף זה יראה כ כ ה ו ל ק ש י י ה ב נ ה י ת ו ו ס פ ו ק ש י י ק ר י א ה

שאלה?

מתי תפסיקי להחליף מילים ותתחילי להגדיר אותם? את כולם... "מעוניינת" "רוצה" "מטרה" וכו'... |(-:|

נשמע מעניין...

אני רוצה לדעת יותר, אשמח אם תגדירי לי איך את רואה את המושגים, יוקשים וחולמים. ועוד על המבנה האנרגטי. גם אם על רגל אחת, אם זה מורכב מידי להרחבה בפורום, או שתפני אותי לכתובים. תודה.

למעלה