שאלה עדינה במיוחד

גרטרוד

New member
שאלה עדינה במיוחד

קודם כל אני מתנצלת. היגרתי לפה מפורום נידח יחסית ועוד לא מצאתי דרך להשתלב בסחף הגדול שכל הודעה פה גוררת. זה מקסים ומופלא בעיני אבל איכשהוא לוקח לי זמן לקפוץ ראש פנימה לתוך הודעות של אחרים. אבל זה יבוא, זה יבוא, מקוה שאף אחד לא נפגע. עד כאן פינת הפולניה ועכשיו לסוגייה. (אמרה גרטרוד ואנחה קורעת לב בקעה מליבה) לאקס שלי יש חברה. משהו כמו שלושה חודשים. זה היה אינטנסיבי מהרגע הראשון ומכיוון שאותו אני מכירה כמו את כף ידי ועליה שמעתי דרך מכרים משותפים, מהיום הראשון כבר ידעתי בדיוק איך הסיפור הזה עומד להתנהל ולמרבה הפלא בינתיים לא פיספסתי במילימטר. אז עכשיו הם עוברים לגור ביחד. לטעמי זה מהר באופן בלתי נתפס, (אני מעריכה שבשביל אחרים זו נורמה) לשמחתי אני לא מופתעת ולכן מתמודדת בקוליות אבל... וזה אבל גדול מאוד... האקס שלי, שהוא באמת איש יקר ואדם חביב ואני רוצה בטובתו, הוא קצת אה... איך ננסח את זה בלי לפגוע... המממ... סמרטוט. כל דבר מערבל אותו, כל דבר מזיז אותו, ובעיקר מאז שהוא לא בבית אין ספק שהילד שלנו לא נמצא בראש מעייניו. עכשיו, בכנות אני אומרת, אני מצליחה כשאני ממש מתאמצת להבין איך זה קורה. מבינה שזה שהילד לא גר איתו מקשה עליו להתפקס עליו, מבינה שאולי אצל חלק מהגברים זה אחרת, מבינה שהוא לא מתכוון לרע ובטוח שהוא פועל מצויין והכי טוב שהוא יכול אבל, נו, אני כותבת ולא משכנעת אפילו את עצמי. לפעמים אני נורא כועסת, ולפעמים הלב שלי ממש נשבר. אני עושה מאמצים אל אנושיים להמשיך את החברות בינינו ולפעמים אני תוהה אם אני לא עושה את זה על חשבון הילד... למרות שמה? ואם אני אריב איתו על כל זה זה יעזור? טחורים! בקיצור, מצאתי לי מין דרך ביניים שבה אני חברה שלו ולכן עדיין יכולה להעיר לו ולהגיד לו ולפעמים הוא אפילו מקשיב אבל עכשיו ברור לי שהמצב מסתבך. אני לא מכירה את הבחורה הזו שלו, אבל ממה שאני רואה שקורה כוונותיה טובות אבל אין לה מושג ירוק. אין לה ילדים, היא צעירה וכל הזמן נראה לי שהיא מייצרת לעצמה ולו סרטים, קצת "משחקת בבית"... נשים את הברבי הזאת פה ואת הברבי הזאת פה ואז הברבי הזאת תיקח את הברבי הקטנה לאכול גלידה... משהו כזה... אני מובנת? כי אולי אני נסחפת. חשוב לי לציין שאין לי שום דבר נגדה, אני בטוחה שהיא נפלאה, אני מאחלת להם אושר ועושר ביחד וכאן נכנסת השאלה שלי והיא עדינה עד מאוד... ממנו אני לא מצפה להרבה. יודעת כבר מאיפה לאיפה משתרעות היכולות שלו (אני אתן לכם רמז - לא מדובר על שטח ענק) יודעת הכל על האין יכולות הכלכליות שלו, יודעת על האין יכולות קריאת שטח שלו, יודעת על האין אפשרות לפנות זמן לילד שלו, יודעת על בשרי. השאלה היא, האם לרגל המגורים המשותפים, איכשהו, לא בחגיגיות, לא בהצהרות אבל... לא יודעת... להתיידד איתה? להתיידד איתה כדי שאולי יתפתח שם משהו יותר טוב בבית השני בשביל הילד שלי? שאלוהים יעזור לי, בחיים שלי לא הרגשתי כזאת כלבה מאניפולטיבית, אבל כמו שקראתי את השטח עד עכשיו וצדקתי אני מביטה קדימה ובהלה אוחזת אותי... הרי עוד יבואו ילדים שלהם ואני רואה איך בשניים שלושה צעדים קטנים ובלי כוונות רעות הבן שלי הולך לחטוף כאלה שטוזות שתכף ומיד בא לי לבכות... ואני יודעת שתגידו לי חכי ותראי ושאני לא יכולה כבר עכשיו לצפות את העתיד אבל תאמינו לי שעד עכשיו צדקתי בכל הימור ובכל חיזוי. ועכשיו אתם מוזמנים להתנפל.

עלמה 3

New member
לדעתי וטעמי.. זה ממש לא עדין מה

שאת מתארת כאן, זה בדיוק ההפך ...את עדיין מחפשת שליטה בחייו ובאורח חייו וזה ממש לא פר לעשות את זה. התגרשתם, הוא סמרטוט ... אז למה את עדין ממשיכה לבדוק איך הוא מתנהל ובאיזה קונסטלציה ...? למה זה טוב... מה זה עושה לך ? הביקרות על חייו האישיים. וזה ממש לא קשור לילד שלך...את יכולה לתת הסבר מפורט למה את חושבת שהילד הולך לחטוף שטוזות"... סליחה, אני יודעת שהתגובות שלי בוטות..זה מזכיר לי את האקסית שלנו מכלבנות ומניפולציות עברה לדברים יותר קשים...שבסוף פגעו רק בילדים ? תניחי לו, שחררי .. תתעלי את האנרגיות שלך בחיים שלך יתכן שהוא יהיה בסוף סמרטוט מצליח יותר ממך.

*יערית

New member
לא הולכת לצלוב אותך חלילה..

כמה נקודות חשובות רוצה לחדד בכדי שלכולכם יחד יהיה טוב וה גם אינטרס משותף שזה טובת הילד. 1.אף פעם אל תקרעי לו סמרטוט..אולי הוא עושה מה שאומרים לו בינתיים זה משרת אותך...ובעתיד זה ישרת אחרת...שהיא תיקח את זה בזרועו פתוחות. 2.היא צעירה וכו' ואין לה ילדים...מוכר להרבה לאור התחברות בין גרושים לרווקות,מה לעשות היא תלמד לא כך?תסירי דאגה גם כתבת שכוונותיה הן טובות{הסתפקתי בזה} 3.את מאוד ביקורתית...אבל גם אני כזו
4.לגבי סעיף 3 חשוב להפריד בין החיים שהיו עד כה,לחיים שיהיו כאשר הוא נכנס לזוגיות. 5.לעניות דעתי מעבר לדירה משותפת אחרי 3 חודשים הוא נורמלי ובכלל אין עיניין של זמן...יש עיניין של בשלות{למרות שיש כאלו שעושים זאת מתוך אינטרס של פחד מהלבד} 6.חשוב מאוד להתידד עימה...לא רואה בזה כלבתיות אלא אם כן את רוצה לחבל במערכת היחסים שלהם,אם הכוונות שלך הן טובת הילד...כך זה יתפרש! 7.מה חשבת שיקרה כשתתגרשו?שהוא לא יקים משפחה אחרת? הילד לא יקבל שטוזות אם לא אביו יהיה לידו ואת לידו, הילד יקבל עוד בית חם ואוהב. 8.את בהחלט מתקשה לקבל את הזוגיות שלו..ולא חשוב עד כמה תנסי לשכנע אותי בתיאורים..כל התיאורים שלך המישניים הביאו אותי למסקנה הזו... מסקנה מחייבת: שחררי אישה...שחררי...זה בריא גם לילד

מסכימה לכל מילה של עלמה../images/Emo45.gif

קחי אוויר, תירגעי. בלי שליטה. זה לא יעזור, זה רק יוציא אותך יותר מכלל שליטה. אלה החיים ואת צריכה להתמודד עם זה. אל תכני אותו בכל מיני כינויי סמרטוט וכדומה, הוא חי את חייו מתוך בחירתו-שלו, הוא איש מבוגר ואבא לילד. הניחי לדברים. הבן שלך רק ירוויח עוד בית ומשפחה אוהבת, אם הכול יילך שם על מי מנוחות. ודרך אגב, זה בכלל לא מהיר מדי, לעבור לגור אחרי שלושה חודשים ביחד. זה הגיוני בהחלט. בהצלחה.

noamic

New member
לא יודעת למה לא קראתי את מה שהבינו

חברותי לעט, לא הרגשתי שתלטנות ולא ביקורת, דווקא - הבנה עמוקה למה שקורה ודווקא כן פרגון. אז לשאלתך גרטרוד- כן- תתידדי איתה. קורקטי. לא יותר מזה. לא חברות נפש, כי מהר מאד היא תבוא להתייעץ איתך עליו. אבל שלום שלום, ורק ענינים טכניים שנןגעים לילד המשותף. אוירה טובה, טובה לילד. ולך אכפת רק מהילד נכון ?? ולגבי העתיד - תבכי בעתיד אם יהיה על מה. עכשיו חבל על דמעות עתידיות... אז חיוך ויאללה לעבודה ...

גרטרוד

New member
תודה לאל על התגובה האחרונה

מצטערת בנות, לא קלטתן אותי אבל בכלל. לחבל בזוגיות החדשה? לא אני. סורי. לקרוא לו סמרטוט... טוב, חשבתי שאני בין חברים אבל ניחא, לא יקרה שנית כאן. אני דואגת לילד שלי. לא בגללה, לא בגלל הזוגיות החדשה, בגללו, בגלל התיפקוד האבהי שלו. לשחרר? הרי אין לי ברירה, הכל משוחרר, השאלה היא אם אני כן יכולה לחוות את דעתי - לא לעשות את זה? אני לא מדברת איתכן על קטנות, לא מדברת על שליטה שקשורה בי, או אלי, מדברת על כמה פעמים הוא טורח לראות את הבן שלו... לי זה נראה אקוטי, אולי התבלבלתי. חוץ מזה, תודה ל noamic. אקח את עצותייך לתשומת ליבי.

oehhe

New member
לאט לאט בנות

להרגע נעם לי תיאורה של גרטרוד, לא מצאתי השמצות על האקס, ואילולא הייתי מכיר את עלמה מקרוב (לא יודע איך עושים אייקונים של כל החיבוקים האלה) הייתי נבהל, מקווה שגרטרוג לא נבהלה. גם אני סמרטוט ולא יכאב לי שאקסתי תקרא לי כך גם יכולותי הכלכליות אינן מן המשובחות גם תשומת לבי לילדי היא פחותה ממה שאני חושב לנכון בכלל, גרטרוד, אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך, אם השאלה היתה "האם להתחבר עם החדשה?" התשובה החד משמעית, כן בעיקר משום שאפילו מעט קט, אבל היא תטפל בילדך אבל יש עוד סיבות. אני בכלל לא רואה סיבות למה לא להתחבר עם כל אדם, הלוואי וכל העולם היו חברים שלי. oehhe סמרטוטון

blonda3

New member
../images/Emo6.gifלאוהי הסמרטוטון......./images/Emo24.gif

לפעמים אתה כתב כלכך נחמד שבא לתת לך איזה צביטה פולנית בלחי ונשיקה......
רולן..מותר? אהבתי את הגישה החיובית....

ואפרופו להתחבר עם "החדשה או ה../images/Emo128.gif..

סיפור טרי מהיום.... אמא שלי בבית חולים ], היא עברה בלילה ניתוח חירום די מסובך.. אתמול היינו בארוע משפחתי כשזה נחת עלינו.. היינו אני בן זוגי הילדות שלי והילדות שלו..חזרנו בלילה מאוחר..אחרי זה אני המשכתי מהארוע לבית החולים וחזרתי לפנות בוקר. הילדות כולן ישנו אצלנו ובבוקר נשארו בבית... אחר הצהריים אמא שלהן באה קחת אותן, וכשדיברה עם בן זוגי והוא סיפר לה על המצב של אמא שלי , היא הציעה שאם יש בעייה נוכל להביא את הבנות שלי אליה .... אחרי שעיכלתי את הרעיון ( אני לא כל כך בפוקוס ביומיים האלה) חשבתי לעצמי שזה יפה מאוד מצידה להציע וממש כל הכבוד ! אנחנו אנשים בוגרים ואני לא מאמינה שהיא היתה אומרת את זה אם לא היתה מתכוונת.. אני חושבת שאני אודה לה ממש באופן אישי על הכוונה ! היחסים ביננו הם קורקטיים , שלום שלום לא יותר. יאמר לזכותה שמעולם לא גרמה למתח , ואין לה שום כוונות לחבל בקשר שלנו ( יש דברים כאלה???!!! ) וכאן גם אני מצטרפת לדיעה של "להתחבר עם האקסית"..והיא תתחבר ל"חדשה"(היום ממש שנה אנחנו יחד ).. אז מה אתם אומרים? זה טוף לא?! סיגל

אני קוראת ואני../images/Emo5.gifמקנאה

הלוואי עלי כזה קשר עם הלשעברית. אצלי בדיוק הפוך וכמה שנזהרתי אוי, אויוי כמה . ולא הלך עכשו אני לבד בגללה וגם הוא לבד...

ואפרופו להתחבר עם "החדשה או ה../images/Emo128.gif..

סיפור טרי מהיום.... אמא שלי בבית חולים ], היא עברה בלילה ניתוח חירום די מסובך.. אתמול היינו בארוע משפחתי כשזה נחת עלינו.. היינו אני בן זוגי הילדות שלי והילדות שלו..חזרנו בלילה מאוחר..אחרי זה אני המשכתי מהארוע לבית החולים וחזרתי לפנות בוקר. הילדות כולן ישנו אצלנו ובבוקר נשארו בבית... אחר הצהריים אמא שלהן באה קחת אותן, וכשדיברה עם בן זוגי והוא סיפר לה על המצב של אמא שלי , היא הציעה שאם יש בעייה נוכל להביא את הבנות שלי אליה .... אחרי שעיכלתי את הרעיון ( אני לא כל כך בפוקוס ביומיים האלה) חשבתי לעצמי שזה יפה מאוד מצידה להציע וממש כל הכבוד ! אנחנו אנשים בוגרים ואני לא מאמינה שהיא היתה אומרת את זה אם לא היתה מתכוונת.. אני חושבת שאני אודה לה ממש באופן אישי על הכוונה ! היחסים ביננו הם קורקטיים , שלום שלום לא יותר. יאמר לזכותה שמעולם לא גרמה למתח , ואין לה שום כוונות לחבל בקשר שלנו ( יש דברים כאלה???!!! ) וכאן גם אני מצטרפת לדיעה של "להתחבר עם האקסית"..והיא תתחבר ל"חדשה"(היום ממש שנה אנחנו יחד ).. אז מה אתם אומרים? זה טוף לא?! סיגל

בונוסית

New member
הי הי

מותר גם מותר לקוא לו סמרטוט. הרי לא התגרשת ממנו כי חשבת שהוא נפלא?
ובכול זאת מסכימה עם מה שכתבו... תחשבי על זה

noamic

New member
השאלה היא אם אפשר/ רצוי/ נכון

ל"הכריח" הורה לראות את ילדו. ואיך עושים זאת. איזו תועלת תצמח מפגישה של אבא שהכריחו אותו לקום מהכורסא או מבילוי אחר וללכת לקניון או לגן משחקים כשהוא עצבני, ולא נינוח ולא רוצה ?? טובת הילד ? האם הילד לא יחוש את חוסר סבלנותו של האב ? אני אישית - נתתי חופש מלא לילדים ולאב להתראות מתי שרוצים. אז נכון - האב "ניצל" זאת ולא בא אף פעם באמצע שבוע, רק לפעמים בסופי שבוע. אפשר להכריח לאהוב ? להיות אכפתי ? רגיש ? מבין ?? ואם לאב לא ממש בוער לראות את הילד - אז כואב הלב שכך, אבל מעבר לזה ? את אומרת - הוא טורח לראות את הבן שלו . טורח לראות ???? הוא צריך לבוא בלב חפץ ואוהב. להתגעגע. ואם לא - אז שלא יטרח.

blonda3

New member
אי אפשר להכריח אבא../images/Emo150.gif

לבוא לראות את ילדיו...... מסכימה עם מה שכתבה בונוסית מבחינת בית משפט אפשר לחייבו בכסף-בדמי טיפול/ביביסיטר עבור אותן שעות שהוא היה אמור לבלות עם הילד...שעות שבהן האמא יכלה להנות משעות שלה.

למעלה