שאלה קטנה לכולם....

שאלה קטנה לכולם....

זאת שאלת אוף אבל בעזרת אני אוכל לאול שאלה אחרת יותר קשורה: מי מכם ראה\קרא את ספרי\סרטי הארי פוטר?

פרפר15

New member
אנייייי

קראתי את השניים הראשונים וראיתי את הסרטים איזה מאה פעם

אוקיי יופי! לשאלה:

את מי אתם מעדיפים יותר: הנאזגולים (התשעה מתים חיים שמחפשים את הטבעת) הסוהרסנים (השומרים של בית הכלא אזקבאן) נכון שעוד לא ראינו אותם אבל למי שראה את הטריילר אפשר לראות טיפ טיפונת מהיד וקצת מהגלימה (ובספרים לא באמת מראים להם את הפרצוף בדומה לנאזגולים) ואפשר להבין מהספרים שהם מאוד דומים לנאזגולים. או שבעצם אני טועה והם אותו הדבר?

אממ... (ספויילר? זה בקשר לתמונה)

הם לא אמורים להיות בלי פרצוף?
ובקשר לששאלה, קראתי את הספרים (אבל אולי שניים מהם ממש אהבתי.
) וראיתי סרט או שניים, או לא יודעת מה, אני אפילו לא זוכרת כמה יצאו.

שכחתי את השאלה השניה...../images/Emo12.gif

אממ... נראה לי שאני מעדיפה נאגזול.
הם די דומים, אבל תמיד עדיף את המקורי.

פרפר15

New member
לקחתי את התמונה מפורום הארי פוטר

מוזר אני לא קראתי את השלישי אז אני לא יודעת

ThisIsJustME

New member
הם באמת דומים...ואין לי העדפה כאילו

אנ'לא יודעת את מי אני מעדיפה כי בסה"כ הם דיי דומים

ThisIsJustME

New member
בעצם...אולי הסוהרסנים, כי

רואים להם את הפנים המצומקות וכו'...זה יוצר פחד... לעומת הנאזגול שלא רואים אותם רק גלימה שחורה וזה כאילו יותר מסתורי אבל לאו דווקא יותר מפחיד... זאת דעתי

Chakotay

New member
בעעע הארי פוטר

קראתי את ארבעת הספרים, אבל לא סבלתי אותם, הסיבה שקראתי הייתה לראות כמה עוד יכולה להעתיק רולינגס מסופרים אחרים(כמו טולקין). אין שמץ של חשיבה מקורית בספרים, והם גם גרועים למדי. ויש ילדים! אני שונא לראות ילדים בסרטים ובספרים! והספרים האלה מבוססים על Fucking Children !!!!! אני שונא אותם! אני גם ילד, אני סה"כ בן 15. אבל אני לא אוהב ילדים בספרים/סרטים. שונא!!!!!!!!!! שונאאאאא!!!!!!!
ועוד סיבה למה אני שונא ילדים בסרטים סדרות וספרים: ב Star Trek The Next Generation (מסע בין כוכבים הדור הבא) היה את הבן של דוקטור בוורלי קראשר, ווסלי קראשר. והילד המעצבן הזה שכיביכול "גאון חמוד" הציל כל שבוע את הספינה!!! בעעעעע! ולא רק זה, פיקארד שנא אותו וזאת כבר סיבה לשנוא אותו!!!!!!

למעלה