שאלה קטנה לכולם....

cutieliji

New member
בא לי לנסות למצוא דברים דומים...

הנה: נאזגול-סוהרסנים הצלקת של הארי פוטר-הצלקת של פרודו הצלקת של הארי כואבת שעושה הצלקת מתקרב-הצלקת של פרודו כ"נל שילוב-הרעגוג גרימא-זנב תולע (סתם... נראה לי מתאים לשים אום יחד...) דמבלדור-גנדאלף אורקים- גובלינים (זה בעצם אותו דבר, אבל בהארי פוטר הם לא רעים) גולום- קריצ'ר (גמדון הבית המרושע עם פיצול האישיות מהספר ה-5) למה גולום נגד דובי? נגד קריצ'ר זה הרבה יותר סימפטי נראה לי...

אלרוס

New member
הצלקת של פרודו כואבת כשעושה הצלקת

מתקרב? אתה מדבר על איזו צרלת? של שילוב? של המלך המכשף? של גולום? כי אף אחת לא פועלת כך... נאזגול וסוהרסנים- כבר אמרתי שאין שום דבר אמתי במשותף. שילוב והרעגוג עכבישים, אבל עכבישים ענקיים יש בעוד מקומות, אבל נגיד שהיא העתיקה את זה למרות שרוב הסיכויים שהיא לקחה אותם מההוביט ולא משה"ט (שזה לא ממש משנה)מה הקשר בין גרימא לפיטר? חוץ מזה שההם מרגלים? מרגלים זו העתקה? עדין לא הבנתי מה הקשר בין דמבלדור לגנדלף חוץ מזה ששניהם קוסמים טובים וחזקים. אורקים- גובלינים? מה הקשר בין הגובלינים בה"פ לאורקים/גובלינים אצל טולקין? זה בכלל ממיתולוגיות אירופאיות עתיקות. גולום- איזשהו גמדון בית- עדין לא הבנתי מה הקשר, משהו מוכן סוף סוף להסביר לי?

cutieliji

New member
זה היה בצחוק!../images/Emo4.gif

והתכוונתי לצלקת של הנאזגול. והצלקת של פרודו (לפחות בסרט) כואבת שהנאזגול מתקרבים. זאת לא הייתה השוואה רצינית! בסך הכל רציתי למצוא דברים שטיפ טיפה מקבילים, אף אחד לא אמר שלגמרי...

Nimst

New member
מסכנה, איך

התקיפו אותך:)

אלרוס

New member
היא לא כואבת לו כשהם מתקרבים

לפחות בספר... מה שכן כואב לו זה העומס של הטבעת...

g tamir

New member
בוא נתחיל בזה

אלף כל שני הספרים מצויינים ואין מה להשוות ביניהם לכל ספר יש הדברים הטובים שלו ואני קראתי את שניהם . 1)נאזגול - סהורסנים => זה שטולקין יצר יצורים מפחידים שלבשו ברדס שחור(בסרט) לא אומר שכל מי שיעשה בספר שלו משהו עם ברדס שחור העתיק ממנו 2)אורקים - גובלינים => לא אותו דבר בכלל 3)גולום - קריצ'ר => לקריצ'ר אין פיצול אישיות ולכל ספר יש את היתרונות והחסרונות שלו.

cutieliji

New member
אוקיי, אז תתנו לי את התואר

"פסיכית מטומטמת". זה היה בצחוק! אני לא התכוונתי ברצינות לשום דבר שאמרתי שם כמעט...

מה ה מצב

New member
גם אני!!!!!!!!!!!

קראתי את כל הספרים- את הראשונים כמה פעמים אבל הרביעי והחמישי הם די אכזבה (בעיקר החמישי...
) וגם ראיתי את שני הסרטים

החמישי מאוד לא אכזבה!!!

הוא מאוד מותח לקראת הסוף!!!!! הספרים מצוינים ואני מתקן את עצמי: התחלתי לקרוא קצת מהספר הראשון של שר הטבעות (כמה פרקים ראשונים) וזה פשוט לא עניין אותי! סרטים הרבה יותר מעניינים ומושכים מספרים כי אפשר לראות אותם בעיניים!

go girl1

New member
אז אתה לא../images/Emo66.gif

אוהב פנטזיה אמיתי כי אתה לא אוהב לדמיין...

nowhere woman

New member
אני לא מסכימה...

החמישי הוא הספר הגרוע שנכתב עד עכשיו בסדרה, ובערך ב250 העמודים האחרונים, הוא משעמם בטירוף! ממש לא נהנתי לקרוא אותו בקטעים מסוימים.. ובעיקרון, אני מעדיפה ספרים, למרות שיש גם כמה סרטים שהם יצירות מופת.

.........

הספר החמישי הוא בין הטובים! אומנם בו הארי פוטר הכי דפוק (ממש מטומטם) אבל הוא ממש מותח בסוף! וסוף סוף הם נלחמים!!! את בטח בין הבודדים שחושבים שהספר החמישי הכי גרוכ (ואולי היחידה) אז אני פשוט חושב שאת טועה! ואגב יש לי דמיון למי שמעליך. אני דמיינתי את דמויות הארי פוטר ממש ההפך ממה שג'י קי רולינג תיארה אותם בספרים....

ניסיתי לקרוא...

את נספר הראשון, קודם כול בעיברית- וזה שיעמם אותי. אז אמרתי לעצמי "טוב נו זה בטח יותר טוב באנגלית" ואז זה גם שיעמם אותי. אז קראתי איזה 5 פרקים וראיתי את הסרט הראשון. מסקנה: אני לא אוהבת הארי פוטר. וזה לא מעניין אותי.

למעלה