שאלה קטנה לכולם....

מה ה מצב

New member
נאזגול עדיף

האמת שהסורסנים בכלל לא הפחידו אותי... אולי כי הם בגודל של האנשים בהארי פוטר והנזאגול הרבה יותר גדולים צההוביטים. אני קראתי את שר הטבעות אחרי שראיתי את הסרט והנאזגולים... הם פשוט מפחידים לעומת התמונה של הסוהרסנים שהיא סתם מבחילה
ולא מתאימה לתאור שלהם בהארי פוטר...

קראתי אהבתי ראיתי התבאסתי

קראתי את שר הטבעות וקראתי את הארי פוטר. הסוהרסונים (דמנטור) שולטים. ראיתי את שר הטבעות, ראיתי את התמונה של הסוהרסונים. הנאזגול שולטים. קאפיש?

cutieliji

New member
קראתי וראיתי.

אני קראתי את שר הטבעות הרבה אחרי הארי פוטר (מודה באשמה) אבל אני חייבת לציין, הארי פוטר זה ספר לתינוקות ליד שר הטבעות. אבל בכל זאת די בסדר. הסרט של הארי פוטר נחמד, אבל כולם יודעים, ששרה"ט שולט ובגדול.

.....ם......

הספרים של הארי פוטר הרבה יותר טובים (אולי בגלל שלא קראתי את שר הטבעות אבל לפי רושם חיצוני ככה זה נראה לי) והסרטים הרבה פחות טובים משר הטבעות. (אחת הסיבות היא המשחק)

Nimst

New member
זה קצת מוזר..

להגיד שספר אחד טוב מאחר, כשלא קראת את שניהם.

יאפ

עוד מעט אני אסיים את שיבת המלך, ואני אכתוב הודעה שמסכמת את דעתי..... אבל בינתיים זו דעתי

אופסיי

לא שמתי לב. הסרטים של הארי פוטר עלובים, יחסית לספרים המצויינים ויחסית לכל סרט אחר. נקווה שהעובדה שהחליפו מפיק, שהוא יותר מפיק לסרטים של מבוגרים ולא לילדים כמו הקודם, ישפרו את הסרטים. תאמת ככה זה גם נראה בטריילר.

הבעיה היא...

לא רק המפיק אלא גם השחקנים! כל הילדים השחקנים משחקים שם נורא!!! למרות שהוא לא מתאים להיות הארי פוטר לדעתי ההוא ששיחק בחוש השישי (I SEE DEAD PEOPLE) יותר טוב מכיוון שהוא יודע לשחק! והוא עושה את זה מצוין! ויש לו הרבה נסיון בסרטים עם כוכבים! והילד שמשחק את הארי פוטר פשוט נורא! הוא לא יודע לשחק! הוא וכל חבריו הקטנים! היחיד שבמקומות מסוימים הראה משחק סביר הוא השחקן שמגלם את דארקו מאלפוי וזהו! המשחק זאת אחת הסיבות המרכזיות למה הסרט נפילה...

Nimst

New member
העניין המרכזי הוא

שהסרטים פשוט היו - איך להגיד את זה בעדינות? - גרועים. אפילו אם הילדים והילדות (עכשיו כבר נערים ונערות) היו יודעים לשחק, הסרטים עדיין היו גרועים. וזה למרות שדווקא כן היו שם שחקנית איכותיים ביותר (כמו מגי סמית', ששיחקה את פרופסור מקגונגל). וד"א, הם ממש לא היו נפילה. הרוויחו המו-ן כסף. וממש לא מסכימה בנוגע למאלפוי. שיחק גרוע בדיוק כמו השאר.

cutieliji

New member
אבא שלי חושב ש...

טוב, בטח לאף אחד לא אכפת מה אבא שלי חושב (כולל אני) אבל הוא חושב שהשחקן של סנייפ ממש מעולה והוא הכי טוב שם.

Nimst

New member
דווקא הרגשתי

שהוא קצת over-acting אבל אולי זו רק אני..

Y. Welis

New member
טוב, זה אלן ריקמן. אולי הדבר הטוב

ביותר שיש שם בכלל. הוא היה הרע ב'רובין הוד', ב'מת לחיות' הראשון, ועוד הרבה דברים.

כל השחקנים...

המבוגרים שם (במיוחד הוא ודמבלדור בראשון ובשני ומקגונגל) הם שחקנים מצוינים! כל הילדים (במיוחד שלושת הגיבורים + קראב וגויל) הם רעים מאוד! הנה סיכמתי את המשחק בקצרה!

למעלה