שאלה

מעיין51

New member
תראי..

בקשר לאיך שנברא העולם וכל זה.. איך נוצרו האנשים... אני מאמינה במדע.. שהכל התחיל מהמפץ הגדול.. אבל ממה המפץ הגדול? מאיפה הגזים? מאיפה הגרעין של הגרעין? - אני מאמינה שאת זה אלוהים עשה. בכללי, אני חושבת שאני בנאדם רוחני.. אני מאמינה באנרגיות.. ואני בטוחה שיש איזשהו כוח עליון בעולם..

מעיין51

New member
אין מה לעשות..

העולם צריך להתחיל ממשהו הזוי שאף אחד לא מבין... וזה אלוהים..

התעוט

New member
נו באמת,מפץ לא מפץ,איפה ראינו שממפץ

נברא משהו? כשהתאומים התפוצצו נברא משהו?כמחבל מתפוצץ נברא משהו?רק הרס וחורבן נהיה.

אתה לא יכול להשוות את החלל לבניין, נו באמת

אם תתעניין קצת במפץ הגדול במקום לזרוק הערות של ילדים ביסודי , תראה שזה הגיוני מאוד.

התעוט

New member
הגיוני?שימי גרעין במדבר,

תירי ותפוצצי אותו יצא לך רק חול...איזה שטויות אלו,מתפוצץ משהו ונברא עולם שלם כזה מסודר עם עצים וים וכו`,העיקר לא להגיד את הדבר הפשוט שמישהו ברא אותו.

אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר...

וחבל, כי זה גורם לך להשמע כמו אידיוט. קודם תתעמק קצת, ותבין, אח"כ תוכל להגיד שאתה לא מסכים עם התאוריה. זה מאוד הגיוני כשיודעים פיזיקה

התעוט

New member
מעניין שעכשיו בחלום אולי יברא זבוב

מפיצוץ, אם מישהו יגיד לך, את יודעת, הגיטרה של הראל והתופים של תומר והאקוסטית של אביב נבראו מפיצוץ, את תצחקי עליו,אז איך אפשר שכל החיות והשמש והירח וכל העולם יברא מפיצוץ???אביב כבר הבין את זה מקטנות,והוא כתב, ``כשאלהים ברא את החושך``...

אתה יודע,

הפיצוץ לא יצא את כדור הארץ כמו שהוא היום, בהתחלה לא היו פה חיים. זה תהליך של מיליארדי שנים , כך שהזבוב עצמולא נוצר מהפיצוץ, אלא הכוכבים . ושוב- אל תפסול רעיון לפני שאתה מבין אותו. ..זה לא משנה אם אביב מאמין או לא.

מכושפת15

New member
תנסה לשפוך טיפת צבע על הקיר

ונראה אם תצא לך יצירת אומנות עם כל הפרטים המדוייקים שרצית...

התעוט

New member
והידע שלך בדברים הגיוניים בקבר...

אולי תסביר בקצרה איך מפיצוץ נברא עולם?

נתוש ז

New member
בקצרה? אולי תסביר לי בשתי שורות איך

ממחשבה של משהו נוצר עולם? או שאלה קלה הרבה יותר, אולי תסביר לי בקצרה למה פאי בחזקה כלשהי לא יניב מספר רציונאלי? לא הכול אפשר להסביר בקצרה. אבל אם אתה באמת מתעניין יש ספרים של מאות עמודים שמסבירים את הנושא לעומק אם זה מעניין אותך, כמו כן יש מאמרים קצרים יותר, רק כמה עשרות עמודים. בהצלחה. (ואגב, מבחינת הגיון בריא שלא הושפע מאימא,אבא וסביבה, הרבה יותר הגיוני שמתנגשות מסויימת ונדירה נוצר תא בודד, ללא מרכיביו המיוחדים שיש היום אלא תא פשוט מאוד, מאשר שמחשבה של דבר מסויים והרצונות שלו גרמו להיווצרות דברים והשתנות דברים, שזה, אגב, סותר גם את כל חוקי הפיזיקה, הכימיה הביולוגיה, ואולי גם המתמטיקה, של המאות שנים האחרונות)

עדן גפן

New member
אלוהים..../images/Emo190.gif|פיס|

אלוהים? שם אלוהי מדי למישהו שהוא בקושי אוויר, לא? שם גדול מידי למישהו שאמור להיות נצחי, אבל מעדיף להשתקע באיזה ענן ולישון מאשר להיות איתנו ולעזור לנו, לא? שם טוב מדי למישהו רע כל כך שבוחר רק עָם נבחר אחד מאשר לבחור בכולם, לא? טוב.. מאמינה אני בטוח לא.. אבל אני גם לא יודעת מה אני כן..

התעוט

New member
אני מאמין!

ברור שמישהו ברא את העולם, כמו שבנאי בנה את הבית... וגם אביב מאמין, ``מישהו למעלה עוד אוהב אותה,הוא ישלח לה מישהו נחמד``,וכל השירים שהוא מדבר על אלוהים,והוא הסביר בראיון לשומקום שהוא לא מבין איך הוא רואה את העולם ככה ושותק(לפני השיר אבדון).

S o G l o w

New member
יש לזה הרבה צדדים לדעתי...

בכל אופן אני לא ממש חושב שיש אלוהים אולי הוא היה פה לפנינו עכשיו הוא כבר לא פה...

למעלה