הזמן טענתי שאתה שיך למאמינים בקמיעות, גירוש דיבוקים. קומקומים של באבא סאלי, השתטחות על צדיקות, וכיו"ב עניני עכו"ם, והנה אתה בא ומחזק את דברי. ישר-כח!!!
ואין לך מענה. הרבה משתתפים יודעים די אנגלית על מנת להיווכח שאתה טועה. אילו לא נשרת ממערכת חנוך ראויה היית יכול גם אתה להיווכח שהופרכת. אתה רואה? לפעמים _טוב_ להיות בור/בער. זה חוסך שברון לב...
התגובה שלי שיתרגם, אם לא מתרגמים ולא מגיבים, לא יודעים ולא קובעים. אני לא ילחץ עליך שתתרגם. יש לי הרבה תעסוקה בהרבה אתרים להפיץ בלי נדר את הראיות ויש על כך הרבה תגובות חיוביות.
את הבריות ואתה יכול להחריש. "יש לי הרבה תעסוקה בהרבה אתרים" אז מה אתה עושב כאן? "להפיץ בלי נדר את הראיות" הכל רואים שאין ממש בראיותיך "ויש על כך הרבה תגובות חיוביות" מי שמשתכנע מראיותיך זה המשקע הדלוח בקרקעית כור ההתוך של החברה, למטה אפילו מפתח נקוז הפסולת...
אתה יודע מה ההבדל בין "אם" ל- "עם"? רון סי הוא אדם תאב-ויכוח, ואוהב להגן על רעיון וגם על הפוכו. הוא רואה זאת כספורט. אגב, הוא לא כל כך מצליח בויכוחים אתי...
מפעילה לך את הלב, אתה היית יכול גם לשלוט עליה כך שהיא לא תפסק לעולם. ומאחר ואין לך שליטה על כך זה מראה שטעית. לכן אתה צריך לחזור בתשובה ועל ידי כך לזכות ולחיות ולרשת טובה וברכה לחיי העולם הבא ושיהיו לך צאצאים וצאצאי צאצאים תלמידי חכמים גדולים בתורה שיפיצו את התורה ברבים. ובזה הוכח הוכחה מוןחלטת שאת צריך לשנות כיוון. תודה רבה ותזכה למצוות. או שתלך למכור דורא.