שאלה

G o v er n o r

New member
בס"ד. אי"ה. חבל"ז. היא הנותנת. כל

הזמן טענתי שאתה שיך למאמינים בקמיעות, גירוש דיבוקים. קומקומים של באבא סאלי, השתטחות על צדיקות, וכיו"ב עניני עכו"ם, והנה אתה בא ומחזק את דברי. ישר-כח!!!

דוד170

New member
גם אתה תאמין בזה בקרוב. אם תרצה או

לא תרצה . כי יש על כך ראיות מוחצות שאין עליהם הפרכה .

G o v er n o r

New member
בס"ד. אי"ה. חבל"ז. לא סביר שאאמין

בשטויות. מהן ה"ראיות שאין עליהן הפרכה"? אני יכול לפרוך כל דבר שזז...

L7

New member
קוצב הלב.

ללב שלך בודאי אלוהים. איך הוא עושה את זה? לך הפיתרונים.

G o v er n o r

New member
לא. לא אצלי. אין לי ג´לי בין האזנים

כמו אצלך, ואלהים חסר כח עלי (למען האמת, הוא עובד בשבילי, ואוכל מכף ידי הפתוחה והמשביעה לכל חי רצון)...

דוד170

New member
אתך קשה לשוחח . ברגע שאין לך מה לענ

לענות, אתה עובר לאנגלית בכדי שאני לא יוכל לענות לך.

G o v er n o r

New member
אולם המשתתפים _רואים_ שהפרכתי אותך

ואין לך מענה. הרבה משתתפים יודעים די אנגלית על מנת להיווכח שאתה טועה. אילו לא נשרת ממערכת חנוך ראויה היית יכול גם אתה להיווכח שהופרכת. אתה רואה? לפעמים _טוב_ להיות בור/בער. זה חוסך שברון לב...

דוד170

New member
אם מישהו מהמשתתפים רוצה לדעת מה

התגובה שלי שיתרגם, אם לא מתרגמים ולא מגיבים, לא יודעים ולא קובעים. אני לא ילחץ עליך שתתרגם. יש לי הרבה תעסוקה בהרבה אתרים להפיץ בלי נדר את הראיות ויש על כך הרבה תגובות חיוביות.

G o v er n o r

New member
לא אכפת לא אם לא תגיב. אני משכנע

את הבריות ואתה יכול להחריש. "יש לי הרבה תעסוקה בהרבה אתרים" אז מה אתה עושב כאן? "להפיץ בלי נדר את הראיות" הכל רואים שאין ממש בראיותיך "ויש על כך הרבה תגובות חיוביות" מי שמשתכנע מראיותיך זה המשקע הדלוח בקרקעית כור ההתוך של החברה, למטה אפילו מפתח נקוז הפסולת...

G o v er n o r

New member
לבטח התכוונת "מה עם רון?". האם

אתה יודע מה ההבדל בין "אם" ל- "עם"? רון סי הוא אדם תאב-ויכוח, ואוהב להגן על רעיון וגם על הפוכו. הוא רואה זאת כספורט. אגב, הוא לא כל כך מצליח בויכוחים אתי...

דוד170

New member
זה שטויות. מאחר ואם מערכת אוטונומית

מפעילה לך את הלב, אתה היית יכול גם לשלוט עליה כך שהיא לא תפסק לעולם. ומאחר ואין לך שליטה על כך זה מראה שטעית. לכן אתה צריך לחזור בתשובה ועל ידי כך לזכות ולחיות ולרשת טובה וברכה לחיי העולם הבא ושיהיו לך צאצאים וצאצאי צאצאים תלמידי חכמים גדולים בתורה שיפיצו את התורה ברבים. ובזה הוכח הוכחה מוןחלטת שאת צריך לשנות כיוון. תודה רבה ותזכה למצוות. או שתלך למכור דורא.

עמלק

New member
אתה לא יודע מה פירוש המילה

"אוטונומית", נכון ? בגלל זה, הבאת תשובה מפגרת.

G o v er n o r

New member
אינך מבין מה פרוש אוטונומית, אולם

אפשר כי אם תתנצר תסור ממך קללת הטמטום ותהיה כאחד האדם...

למעלה