שאלה...

שבז

New member
וואי, כמה שאנשים יכולים להיות

טיפשים... ממש עיצבנו אותי... אני מרגיש שיצאתי פה טיפש... ומעבר לזה.. מותר להם בכלל לשים הודעה שלי בעמוד הראשי?

suki da yo

New member
אין ספק שמותר להם

אבל זה לא אתה שיצאת טיפש. זה כולנו:) אז עכשיו אתה חלק מאחוות הטיפשים:) בכל מקרה,אל תקח את זה קשה. בטח יכנסו כמה אנשים להציץ, ואולי נקבל כמה הודעות החזרה בתשובה, אבל זה לא כזה ביג דיל, אחרי הכל. יכול להיות יותר גרוע:) היינו יכולים לכתוב פה את שמו המפורש של האל:)

gwizard

New member
שלחתי תלונה למערכת תפוז

שיחליפו את המילה אלילים באלים. הסברתי להם גם למה. אני מקווה שזה יתבצע, אך אני בספק כי אנשי תפוז נראים לי די אטומים (כן, אני מקווה שמישהו מהם יקרא את זה ויפנים איזה תדמית הם עושים לעצמם)

suki da yo

New member
כנראה שזה עבד

אנחנו כבר לא על העמוד הראשי. אתה חושב שלכתוב "אני חושב שאני עובד אלים" היה יותר טוב?

gwizard

New member
לא

הגב, מה קרה שלסטט העביר לך את השרביט ? נמאס לו לטפל בילדים בפורום מאגיה ?

רוי100

New member
איך????

איך אתה מאמין בריבוי אלים? איך אתה יכול להאמין במשהו מוחשי? אתה לא חושב שעצם זה שנברא העולם ושאתה קיים זה רק בזכות אלוהים, עצם זה שאתה חי זה בזכות כוח עליון-אלוהים אתהב צריך להאמין בו לא בשטויות

suki da yo

New member
נו, לא אמרתי?

קודם כל שלום רוי. חכיתי לך ולדומיך. דבר שני, הוא לא אמר שהוא לא מאמין באלוהים בכלל. הוא אמר שהוא מאמין באלים אחרים מאלה שאתה מאמין בהם. זה ככה פשוט.

gwizard

New member
זאת היא ולא הוא

אבל, אין טעם להגיב לאנשים כאלה, זה הרי לא ישנה את נקודת השקפתם שיש משהו מעבר ל-4 הקירות שלהם.

רוי100

New member
קודם כל!!!!!!!!!!!!!!

זה שהוא התכוון שהוא מאמין באלים אחרים הבנתי את זה טוב מאוד! השאלה היא: למה? איך אפשר פתאום לקום ולהחליט דבר כזה? איך אפשר להאמין בדבר כזה?

gwizard

New member
נכון

לא קמים יום אחד ומחליטים. זה תהליך שקורה במשך פרק שמן ממושך מאוד, לפעמים שנים. ואנשים יש להם זכות להאמין במה שבא להם להאמין בו, אפילו בדברים מגוכחים כמו זה שתקנחי אף בשבת יביא אותך לגיהנום.

suki da yo

New member
איך אפשר להאמין רק באל אחד?

ואיזו הוכחה הוא נותן לקיומו (ולא, התנ"ך לא נחשב להוכחה). אז אם להאמין במשהו ללא הוכחה, למה לא להאמין במה שרוצים ולא במה שאנשים כמוך חושבים שחייבים?

suki da yo

New member
חחח:)

איך אני תמיד מסיקה שמחזירים בתשובה ארורים יכולים להיות רק גברים?:)

gwizard

New member
דווקא מעניין

אני שמתי לב שרוב המחזירים בתשובה (כמו שאת קוראת להם) - זה דווקא נשים. לפחות בכל מה שנוגע למדיה דיגיטלית כמו אינטרנט. כנראה שלגברים אין יותר מדי סבלנות לזה

רוי100

New member
טוב אז ככה.....

אני בת אבל לא בת 30 ואני לא מנסה להחזיר בתשובה, אני רק רוצה להבין את ההגיון שלכם, מאיפה זה נובע להאמין במשהו מוחשי? אז איך אתם חושבים שהעולם נברא?

למעלה