שאלה...

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה אכפת לך ? ראית את הלהקת פאנק של רנו פסקל ?

wish i was here

New member
הגיטרה שלך קרובה לזאת של גילמור

רק ממאד רחוק...אפילו במראה אם תסתכל מקרוב תראה שאיכות ההרכבה וסוגי העץ שונים...שלא לדבר על החלקים של הגיטרה והאלקטרוניקה והגימור והצליל,שפה בכלל אין מה להשוות...סקווייר עולה 1000 שקל...פנדר סטראט אמריקקית תתחיל מ6000 שקל...לעוד פרטים הגיגים והטרדות טלפוניות לך לפורום 212 כלי נגינה ונגנים

wish i was here

New member
כן

כל חברה מייצרת לשמאליים...השאלה זה עד כמה הם נפוצות בארץ..אני אישית חושב שפנדר זה סתם שטות ואני משתמש בקורט שמספקת סאונד זהה לזה של פנדר במחיר מאד זול

The Walrus

New member
אממ...

לי יש קורט סטראט וניגנתי לא פעם בפנדר סטראט ויש הבדל ע-צ-ו-ם לטובת הפנדר. אבל אם אתה טוען שיש סאונד 'זהה' אז תהנה, אבל אתה די חי בסרט...

wish i was here

New member
לא,אתה חי בסרט

אם אתה חושב שכל קורט זה קורט סטראט...יש לי קורט ג'י 254 ט'נק יו וורי מאצ'.....עולה 700 ש"ח יותר מהסטראט קורט והבדל של אלפים בצליל...זה זאתי עם הווילקינסון....תחשוב לפני שאתה כותב הודעה חסרת מחשבה כמו שלך

גאאאד מה הפורום הזה

אסור לכתוב פה כלום? כל דבר שנכתוב נצטרך לחשוב מאה פעם אם זה פוליטקלי קורקט??

weird dust

New member
ולדעתי התקנון יקבור את כולנו

טוב לפחות מאז כבר עברו כאן חצי מאוהבי פינק פלויד בארץ. כמה נחמד לראות שלא הכל השתנה

ווירדוש!!

מה שלומך? אני רואה שאתה עדיין בפורום MP3, יופי! תזרוק מילה גם כאן מדי פעם...

weird dust

New member
גם שם אני בקושי נמצא

אבל שששש' לא לספר
הצבא מעסיק את כל בני הנוער בסופו של דבר (כמה טוב שיש סוף-שבוע ארוך בבדיקות ברמב"ם) בכל מיקרה אני ניכנס מידי פעם אבל קשה לכתוב

The Walrus

New member
אני מניח שזה עניין של טעם

אבל אני עדיין חושב שפנדר סטראט אמריקאית לוקחת כל קורט שאי פעם ניגנתי בה (וניגנתי בלא מעט)... שלא לדבר על גיבסונים למיניהם.

wish i was here

New member
אין בכלל מה להשוות בין גיבסון לפנדר

מפני שהצליל של שתיהן שונה לגמרי,האחת עם המאבאקרים,האחרת לא,לאחת 5 מצבים,לשניה 2,אחת עשויה מאש\אלדר,השניה ממאהוגני,לאחת צוואר דק,לשניה צוואר שמנמן ועגול,לאחת סאונד פעמונים,לשניה צליל חם. כל כך הרבה הבדלים...

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

ואני מצטט את עצמי "אבל אני עדיין חושב"... אני מעדיף את הגיבסון ואני גם עומד לקנות אחת בקרוב.

yotamn9

New member
יש 3 מצבים בגיבסון

ותראה, גם אם לדעתך הצליל של הקורט דומה לצליל של הפנדר, לא אומר שהן זהות. סביר להניח שההרכבה למשל בפנדר היא באיכות הרבה הרבה הרבה יותר טובה מאשר בקורט, והפיק אפים הם הרבה יותר יקרים, והעץ יותר איכותי, והאלקטרוניקה יותר יקרה.

Pitudi

New member
זה מתיש לדבר עם בן אדם כזה

שקובע את דעתו (הלא נכונה בעליל) כעובדה מוגמרת. בוא אני ייתן לך אנלוגיה נגיד בא בן אדם חדש לפורום שלא מבין מהחיים שלו במוזיקה ומתחיל לריב איתך שווטרס הוא בעצם מרולינג סטונס. עכשיו אני מנגן כמה שנים טובות, והתחביב העיקרי שלי הוא להחכים בעניין ציוד גיטרה ובנוסף אני בונה גיטרה שעולה יותר מ-5000 שקל היום, שכתוצאה מכך ברור שערכתי מחקר מקיף. עכשיו שבן אדם אומר כאלה שטויות זה מעצבן כי הרמה של הדיון בנושא הזה ספציפית הוא ברמה מאוד נמוכה.

למעלה