רק ממאד רחוק...אפילו במראה אם תסתכל מקרוב תראה שאיכות ההרכבה וסוגי העץ שונים...שלא לדבר על החלקים של הגיטרה והאלקטרוניקה והגימור והצליל,שפה בכלל אין מה להשוות...סקווייר עולה 1000 שקל...פנדר סטראט אמריקקית תתחיל מ6000 שקל...לעוד פרטים הגיגים והטרדות טלפוניות לך לפורום 212 כלי נגינה ונגנים
אם אתה חושב שכל קורט זה קורט סטראט...יש לי קורט ג'י 254 ט'נק יו וורי מאצ'.....עולה 700 ש"ח יותר מהסטראט קורט והבדל של אלפים בצליל...זה זאתי עם הווילקינסון....תחשוב לפני שאתה כותב הודעה חסרת מחשבה כמו שלך
מפני שהצליל של שתיהן שונה לגמרי,האחת עם המאבאקרים,האחרת לא,לאחת 5 מצבים,לשניה 2,אחת עשויה מאש\אלדר,השניה ממאהוגני,לאחת צוואר דק,לשניה צוואר שמנמן ועגול,לאחת סאונד פעמונים,לשניה צליל חם. כל כך הרבה הבדלים...
ותראה, גם אם לדעתך הצליל של הקורט דומה לצליל של הפנדר, לא אומר שהן זהות. סביר להניח שההרכבה למשל בפנדר היא באיכות הרבה הרבה הרבה יותר טובה מאשר בקורט, והפיק אפים הם הרבה יותר יקרים, והעץ יותר איכותי, והאלקטרוניקה יותר יקרה.
שקובע את דעתו (הלא נכונה בעליל) כעובדה מוגמרת. בוא אני ייתן לך אנלוגיה נגיד בא בן אדם חדש לפורום שלא מבין מהחיים שלו במוזיקה ומתחיל לריב איתך שווטרס הוא בעצם מרולינג סטונס. עכשיו אני מנגן כמה שנים טובות, והתחביב העיקרי שלי הוא להחכים בעניין ציוד גיטרה ובנוסף אני בונה גיטרה שעולה יותר מ-5000 שקל היום, שכתוצאה מכך ברור שערכתי מחקר מקיף. עכשיו שבן אדם אומר כאלה שטויות זה מעצבן כי הרמה של הדיון בנושא הזה ספציפית הוא ברמה מאוד נמוכה.