שאלה...

היי היי הגזמת

מילא לשבור אחד לשני את העצמות אבל רק לא את הגיטרות! בסוף הם יריבו איזה גיטרה הכי קשיחה כמה הכי קשה לשבור אותה נו מה אתם אומרים? גיבסון או פנדר?

itaikuskus

New member
פנדר אמריקן סטראט highway

יכולה לעלות בסביבות ה4-5 אלף בארץ. בארה"ב מחירי הסטראט מן הסתם הרבה יותר זולים. לי יש בובה, וקניתי אותה בקרוב ל7000 אחרי הנחה משמעותית.

NIR Y

New member
כמו שלי ../images/Emo13.gif

והיא עלתה לי 3800 בכלי זמר, והיא אחלה גיטרה אפילו שאין מה להשוות לסטנדרט.

The Walrus

New member
אני לא בטוח בזה.

מעולם לא ניגנתי בהייווי אלא רק בסטנדרט, אבל זה מאוד מזכיר לי את מקרה לס פול סטנדרט וסטודיו - רוב האנשים סבורים שהסטנדרט הרבה יותר מוצלחת למרות שבפועל ההבדל מאוד קטן - ויש אנשים שמעדיפים את הסטודיו. בכל מקרה, בקשר לפנדר אני לא יודע אבל סביר להניח שהמצב דומה והסטנדרט הוא פשוט מותג גדול יותר, ולכן עולה יותר.

NIR Y

New member
יכול להיות

אני כתבתי את דעתי, לחבר שלי יש סטנדרט ולפי דעתי היא יותר טובה, יש לה צליל לא יותר אכותי אלה יותר עשיר.

itaikuskus

New member
אין מה להשוות בכלל

אם כבר אז סטנדרט תשווה לאיזשהו דגם קוסטום של סטראט. בכל זאת, זה יותר מדי ברבורים במוח, קחו ליד מה שמתאים לכם ותתחילו לחרוק.

Pitudi

New member
לא ממש

היוואי היא באמת גיטרת כלאיים בין מקסיקנית ואמריקאית ברמתה ואיכותה. לגבי לס פול.. תלוי מאוד מאוד מאוד מאוד על איזה לס פול סטודיו נפלת, חלק מהן מדהימות פשוט. ההבדל במחירים בין הסטדנרט והסטודיו הוא בעיקר על בקרת האיכות שביניהם. הסטדנרט, מלבד שינויים קוסמטיים כמו ביינדינג, בדרך כלל תבוא וואן פיס, וירידה לפרטים הקטנים. בהחלט יכול להיות מצב שסטודיו מסויימת תהיה יותר טובה מסטנדרט מסויימת.

למעלה