שאלה...

לא יודע אם זה רק אני

הצבע של לס פול מזכיר לי אפרסק וזה נותן לי חשק לקחת ממנה ביס

שמעי את צודקת

שההשמצות וההעלבות של אנשים פה זה לא במקום אבל שבן אדם סתם כותב משהו בהומור קצת חריג אבל לפחות זה הומור אז לא צריך כל הזמן להעיר לו "תקנון" בלה בלה בלה במקום כל פעם לקפוץ שבן אדם אומר מילה לא פוליטקלי קורקט או שתעשו סינון או שתחסמו את ההודעה למה סתם לטחון מים?

אני מעדיפה לתת לאנשים להפעיל את

שיקול דעתם, ולא למחוק הודעות. מחיקת הודעות נעשית רק בלית ברירה, ולעיתים נדירות. אני מאמינה שאתם מספיק בוגרים לדעת שלא לרדת להשמצות אישיות. מדי פעם רק צריך להזכיר לכם את הבגרות הזו...

אני אגיד לך את האמת

לאנשים יש פה אגו נפוח במקום דיון נורמלי שכל אחד יגיד את הדעה שלו ישר תוקפים אחד את השני זה פשוט קנאה ואגו של אנשים להראות שהם הכי מבינים בעולם וזה לא רק באינטרנט זה גם בחיים וזה מאוד עצוב שזה ככה... הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לרחם על אנשים כאלה...

זה דווקא נדיר כאן

אל תחפוז לשפוט לרעה את הפורום וחבריו - זהו פורום ידידותי מאוד, עם אנשים נחמדים מאוד. לעיתים לאנשים יש פיוז קצר, ולעיתים - במיוחד כשמדובר בנושא הקרוב לליבם - הם יורים מהמותן, אבל זה עובר מהר מאוד.

לכי תדעי מה היו עושים לי

אם הייתי אומר שהסקווייר שלי אוכלת את לס פול ואת שאר סוגי הגיטרות שהעלו פה חחחחחחחחח היו עושים בי לינץ'

אנשים נוטים להיות רכושניים לגבי

הגיטרות שלהם - או כלי נגינה בכלל. כאילו הכלי הוא החצנה של האישיות שלהם. אני יכולה להבין את זה, ולכן זה אולי לא מפליא שדיונים על כלי נגינה מתדרדרים מהר ל"שלי יותר גדול/חזק/מהיר/יפה משלך". יחד עם זאת, בתור נציגת הרוב הדומם שאין לו שמץ במה מדובר, הייתי לפחות רוצה להבין במה מדובר, ז"א, לא של מי באמת גדול יותר - כי אין דבר כזה, תאמינו לי - אלא לפחות רעיון כללי לגבי כיוונים אפשריים בתחום הגיטרות (אם על זה מדובר). התקפות לקוניות בנוסח "אתה לא יודע על מה אתה מדבר" לא רק לא מועילות - הן קלישאה משעממת. איפה היצירתיות, איפה?

זה לא קשור לגיטרות בכלל

אני מדבר על האופי הישראלי בכלל תחליפי את הנושא של הגיטרה במכוניות ותראי שיגיעו לאותו מצב של דיון ילדותי

itaikuskus

New member
לא

הם היו יפה אומרים לך שאתה טועה ומסבירים לך למה אתה טועה. בואנה קר באוניברסיטה שמישהו יכבה תמזגן יעני.

Pitudi

New member
אם כל הכבוד

יש לי הרגשה שאני גיטריסט יותר טוב ממך. ולא כל טעם זה סובייקטיבי, בהפרשי רמות כאלה ההבדל באיכות הגיטרה הוא אובייקטיבי.

One Echoe

New member
מצחיק שאתה אומר את זה ../images/Emo3.gif

שאתה גיטריסט יותר טוב ממנו. כי גיטריסט טוב בכלל לא משתחצן בזה
קח למשל את איתיקוסקוס, הוא בטח נגן תותח והוא בחיים לא אמר שהוא מלך

wish i was here

New member
מזל טוב!

הרגע הוכחת שאתה בכלל לא מבין בגיטרות לא משנה אם אתה מנגן 90 שנה...."יש לי הרגשה שאני גיטריסט יותר טוב ממך"....אתה בחיים שלך לא שמעת אותי מנגן ואתה אומר את זה....זה רק מוכיח שאתה לא מבין כלום על כלום בגיטרות ולא משנה אם אתה יודע איזה חלק מרכיבים בגיטרות לפני הפיקאפים או למה ללספול יש פרטבורד אבוני...שפטת בן אדם על יכולת נגינה לפני ששמעת אותו בכלל..משמע-אתה כלום בגיטרה

נו, מספיק עם זה....

ההשמצות והירידות שעממו כבר אתמול, והן לא פחות משעממות היום. די.

Pitudi

New member
בית משפט קובע: מתנגד!

זה לא קביל בבתי משפט ולא כאן הקשר הנסיבתי הרפוף משהו שלך. רפוף בערך כמו הידע שלך במוזיקה וגיטרות. א.

דיייייייייי כבררררררר

אולי תסכימו להשאיר את זה בצד עד מפגש הפורום הבא, בו תוכלו לחנוק אחד את השני בתלת-מימד, או לפחות להוריד גיטרות אחד על הראש של השני (גיבסון או פנדר, לפי בחירתכם)?

למעלה