שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

kelly7i

New member
MINE*אוקי, כתבתי מעל האורך המותרXDD*

שאלות כלליות: שם: קלי קידיס גיל: SOON 16 תמונה שלי: יומולדת: 25.9.91 גובה: זה היה 1.59, הפך ל-1.58, וחברה אמרה לי שגבהתי
ככה שזה אל ידועXDD צבע שיער: חום צבע עיניים: חום [איזה משעממת אני><] דברים אהובים:
אוכל להקה: מקפליי
לפרט עוד להקות? זמר/ת: X שונאת זמרות שחקן/ית: . X אוכל:
ה=מ=ו=ן! וזה כולל- פיצה, צ'יפס,במבה-כתומה-של-אוסם,ביסלים,שוקולד,קוראסונים,עוגות, עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגת גבינה רכה עם פירורים,עוגת שוקולד, מאפינס, מקופלת,פסק זמן,בורקסים, בייגל טוסט\שנים לא אכלתי] פסטה ברוטב פסטו, אוקי, אני לא ימשיך, גמככה אפחד לא ביקש ממני לפרטXD בגד: . מה איתו? סתם חפץ בחדר: מאוורר דיסק: דיסק לצריבה סרט: טיטניק בנאדם: ME, נו יש הרבה בניאדם חדר בבית: מטבח מתי בפעם האחרונה... | הדגש|דיברת עם מישהו: טלפון? היום שמעת מוזיקה: היום לפני שעה בערך נפגשת עם חברים: לא זוכרת='[ מפקירנים כולם הסרט האחרון שראית: אמ.. אוי זה קשה, לא זוכר בגרושXP הריח האחרון שהרחת: לאדעת הרעש האחרון ששמעת: מהפלייסטיישן שאח שלי משחק? הספר האחרון שקראת: הארי פוטר5, ועדיין המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: \ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: =\ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? סביר להניח שזה יהיה במסך מין הסתם. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? עם אחת אני יתרסק בבלאגן שעל הסיפריה או יפגע בסיפרי עצמה, בשניה אני יחוש אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיסק הכי קרוב אלי נמא בחבילה של דיסקים לצריבה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כתוב לי שהשיחה האחרונה לאמא, האחרון שהתקשר חברה שלי מחולון שאני הולכת לבוא אליה מחר, ולשם זה אני יקום מוקדם בבבוקר ובינתים אני הולכת ללכת לישון מאוחר עם השאלון הזה!>< תראו יחסרו לי עכשיו שעות שינה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר5 מה אתה לובש כרגע? חולצה חומה,מכנס קצת אחרי הברך שאני לא יודעת איזה צבע הוא, משו חום שמן זית? מאיפולי, עם חגורה שחורה, ושרשרת, וקוקו עגבניה ללמעלה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשים פיג'מה ולישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: כענית המפקירנית>< השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אמ........ יש שנאה ויש שנאה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: כאילו חברה ראשונה מהגן? אני לא יודעת מי הראשון שהכרתי, אבל יש לי חברי ילדות! הדס שם של קרוב משפחה אהוב: קרן
השם של חבר-אינטרנט אחד: מאט!! ס'חמוד, הוא מאנגליה השם של המורה השנוא/ה עליך: אוהו!!!!! אוקי אני לא יודעת לבחור. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מנגו! הוא לא בדיוק שלי, של סבתא שלי אבל הוא אהובי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מסטיק מאסט קפה אתה שותה: איכס לא שותה קפה ואיזה תה: תה רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת יומן יש לך לבצפר (אם יש): צריכה לקנות עדין מחשב יש לך: מחשב עם מסך דק מצלמה יש לך: CANON פלאפון יש לך: nokia 6070 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: קניית היום עגילים^^ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? השניה התנתקי שלא יעכבו אותי על המחשבXD עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו? מי אמר שאני מדברת?
מה אתה שומע? את השקט איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ועוד חלון של הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? סביר להניח שעברתי על הפורום, והיית במסן נהגת? לא התנשקת? לא=\ ואני אומללה טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן, שקניתי מחשב=| עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? אוהו בהחלט היו מיקרים נשארת ער לילה שלם? אמ.. כן עבדת במשהו והרווחת כסף? בייביסיטר^^ או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?אחרי בעיות למיניהם לא הגעתי להחלטה שחור או לבן? שחור. וגם לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום משופץ אחרת! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב נעים ורך כסא עם ידיות או בלי ידיות? אמ.. עם! בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה+סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל+מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב שזה עם רמקולים סטריאו יענו של מערכת

kelly7i

New member
ההמשךXD

אוקי, אפחד נראלי זה לא עשה מעל האורך, זה רק סימן שאני צריכה ללכת ל סדנא נגד חפירות! ------- סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? קלי קידיס
יש לך חבר/ה? לצערי לא, יו יש לי דילימה לשתף אותכם בנוגע לזה, אבל אשכרה דיון, זה קשור למקפליי ולBF, פליז תזכירו לי! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לעשות דברים שהם לא לשרוף את העינים מול המחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? אני על כרטיס שיחות למה? כי הם קמצנים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אוי זה קשהXP תלוי מה מה ומתי האמת. אתה עושה גבות? עם פינצי הפינצטה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ אתה מרגיש יפה? ד"כ לא למה? כי אני לא מסתדרת עם עצמי=\ אתה ביישן או פתוח? ביישן, וסעמק עם זה אני חיבת לקבל ביטחונות עצמייםP: מה הצבע האהוב עליך? כחול, שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פתוחה, עם ביטחון, ולא ביישנית עם קול חלש מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? עף, ולהיות יפה. איכשוהכל בי מכוער, גבות, עינים, אף, שיער, שפתיים. >< אתה מאושר? כרגע? לא. היית פעם מאוהב? יותר מפעם=\ כיף? מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אולי.. אני לא יודעת לשחק סימס האמת, אולי חברה שיחקה בשמי מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש לו מבטא מצחיקXD מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני לא לאהוב צבא=[ מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? זה ישן ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית, פעם ניסיתי לעשות מחברת שאני יתאמן בשמאל, חח הזנחתי זאת אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? כי זה מגעיל אותי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אני לא זוכרת רגעים מאושרים מאמין ב- אלוהים? נראלי שכן. רוחות? אני פוחדת מהם, אני לא החלטית חיים שלאחר המוות? גם מזה אני פוחדת, חדל הפחדות! גלגול נשמות? אמרתי חדל הפחדות!! פיות? לא מלאכים? לאדעת='[ ערפדים? מה זה אהבה ממבט ראשון? ישמצב אהבה וירטואלית: נמ.. זה לא מדויק=\ אהבה בשלט רחוק? זה סתם, עדיף לא.

butbut

New member
טוב, נזכיר לך דיון בקשר למקפליי ולBF וחוץ מזה

לפחות את יפה!!

1AnastaciA1

New member
עונה D:

שם: נסטיה. גיל: 15. תמונה שלי:
יומולדת: 23 לאפריל. גובה: מטר ו66 ס"מ. ^^ צבע שיער: הטבעי, חום, הצבוע, שחור
. צבע עיניים: ירוק\כחול. דברים אהובים: להקה: מקפליי! זמר/ת: אני מניחה של הילארי דאף. שחקן/ית: ג'וני דפ, אורלנדובלום ועוד המון חתיכיםםם. אוכל: פיצה, פסטה, מרק בטטה יאממי. בגד: חולצות? סתם חפץ בחדר: הגיטרה שליD: דיסק: McFly - Just My Luck סרט: טיטאניק, סיפור אהבה בלתי נשכח
!@$#@ בנאדם: אמא ואבא. חדר בבית: החדר שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו. שמעת מוזיקה: לפני שעתיים. נפגשת עם חברים: לפני שבוע. הסרט האחרון שראית: טראנספורמרס. הריח האחרון שהרחת: מרק של סבתא. הרעש האחרון ששמעת: מישהו זימזם בדלת XD הספר האחרון שקראת: אוווווווווו לא זוכרת
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שנמאס לי כבר מהשאלות ^^. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דאגי ודני [המבין יבין]. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? סרגל ושעון XD קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סימס 2 וסימס 2 XD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי הביתה, קמי [חברה שלי]. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "עולם של אנרגיה" ספר לימוד של פיסיקה XDD מה אתה לובש כרגע? פיג'מה [מה מה פיג'מה מה מה פיג''ה פיג'ה פיג'מה מה!] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אולי לישון. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שחר. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: --- שם של קרוב משפחה אהוב: אלכס. השם של חבר-אינטרנט אחד: סשה. השם של המורה השנוא/ה עליך: ג'נט. [אאאאעעעעערררררררררררררררררררר טנק גאד שאני עוזרת ת'חטיבה הזאת] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ג'נט! השם של חיית המחמד שלך (אם יש): הייתה לי: טוםםםםםםם! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה. קפה אתה שותה: לא שותה קפה. ואיזה תה: ויסוצקי. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2. יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין לא קניתי. מחשב יש לך: אמממ אני לא מבינה במחשבים. מצלמה יש לך: כן. פלאפון יש לך: כן. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סיוון, קמי ודרור. עם מי אתה מדבר בטלפון? אני לא
מה אתה שומע? כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר והפורום. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי במסנג'ר. נהגת? לא. התנשקת? לא
. טסת לחו"ל? כן. ביזבזת את כל הכסף שלך? לא. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן. נשארת ער לילה שלם? כן המון פעמיםםם. עבדת במשהו והרווחת כסף? כן. או/או. יס או הוט? אעעער שאלה קשה מידי, נקסט! XD מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו
. שחור או לבן? שחוררר. מחשב או טלויזיה? מחשבבב. ספה או כורסה? ספההה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובבב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עםם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליההההההההה ברוררררררררררררררררר! ישראל או מקום אחר: מקום אחר. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סושי XD יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? על המחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אבא שלי חסם לי שיחות יוצאות ואני יכולה להתקשר רק אליו והביתה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברגליים. אתה מרגיש יפה? בערך. למה? ככה :S. אתה ביישן או פתוח? ביישנית. מה הצבע האהוב עליך? שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות ביישנית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ליהיות יותר רזה חיחי. אתה מאושר? בערך. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לא כשלא מחזירים לך אהבה. שיחקת פעם בסימס 2? כןןן מה אתה חושב על העם הבריטי? סקסססססססססססיייייייי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא אכפת לי כל כך ^^. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל. למה? כי ככה בא לי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אממממממממממממממממממממממ, לא יודעת. מאמין ב- אלוהים? לפעמים כן ולפעמים לא. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? כן. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: לא. אהבה בשלט רחוק? מה זה? XDDDD זהווווווווווו

Sivan McFLY

New member
גאד דאמעט סושי!!

תביאי לי בורקססססססססססס XDDDDD וגם שוקו.. וגם ענבים... XP לא לא לא תשכחי מכל אלה.. ^^^^^^ אני רוצה את דניייייייייייייייי! דנידנידנדידנידנידנידנדי!!!! אפילו עם הזה קטן.. *המבין יבין* או שרק את =]

1AnastaciA1

New member
|XDDDDDDD

אני לא מבינה כלום ממה שאת אומרת! XDDDDDDDD אופ את יודעת מה?! למפגש אני אביא לך בורקס ושוקו וככה לא תציקי לי יותר! XDDDDDDDD אני רצינית

Sivan McFLY

New member
XDDDD כןכןכןכןכן!!!../images/Emo9.gif

אבל אני גם רוצה את דני
תביאי לי אותו.. ואני אביא לך את דאג!

kelly7i

New member
ומה איתי?=[

עליתי על זה! אתם רוצים שאני ירגיש מקופחת!!

1AnastaciA1

New member
:O אני רשמתי לך תגובה והיא נעלמה!

משהו מיסתורי קורה לתגובות שלנו בזמן האחרון
. מישהו גונב אותן! XD קיצר מה שכתבתי לך: אולי אנ אביא גם לך...D: אבל אז גם שאר הבנות יקנאוXD וירצו גם כמו ילדים בגן...XD סתם..

למעלה