שאלון חדש חדיש ומיוחד

שאלון חדש חדיש ומיוחד ../images/Emo34.gif

יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? . לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? . מעבר לנשיקה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? . עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? ירדת למישהו? בלעת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? . שיקרת למישהו? היית מאוהב? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? . נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? עשית גבות? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? . שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? . ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? . התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? . ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

nawa

New member
יאללה, בכיף שיהיה לנו !

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? בערך ברחת מהבית? לא התחילו איתך? בערך צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? אולי גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? יבש ?? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? חשבתי על זה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראה לי פעם אחת... נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? יתכן, לא זוכר היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? בערך נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? מזלג ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה ??? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לא השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? אולי שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? קצת היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? בערך שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן

שחית בערך בעירום מז"א?

ועוד דבר מז"א עשו לך היקי בערך? זה דברים של כן או לא... זה או ששחית או שלא.. או שעשו לך או שלא

nawa

New member
הבהרות

אני לא יודע לשחות ככה שלא שחיתי בעירום , אבל כן נכנסתי לים עירום...ולגבי ההיקי אופס זה היה אמור להיות לא !

וואי הוא ארוך..... פיו נראה אם יהיה

לי כוחו... למרות שגם ככה לא נראה לי יקראו את זה אבל חשיש. יצאת מהמדינה? כן. סיני
ויוון אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ. לא יודעת אני אוכלת דברים מגעילים רק בשביל צומתיות לפעמים. חול ודברים כאלה. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? ברור. מקום המפלט היא שיר המלאך. התחילו איתך? כן צפרו לך? כן...בפרדס חנה כל מישהי שעוברת כבר יש מלא צפירות. ניסו לתקוף אותך מינית? כן, איזה ערבי בלונדיני בים אני לא אשכח את זה. ואחרי כמה שבועות נתקלתי בו בשנית בשירותים. דפקתי את הריצה של החיים נשארת ער כל הלילה? ברור. לא אכלת יום שלם? יום כיפור כאילו הלו דיברת בטלפון כל הלילה? כן כן כן הרגת מישהו? חחחח כל יום נישקת מישהו מאותו מין? כן. מעבר לנשיקה? עם בת? לא! בגדו בך? חס וחלילה. למה מה עשיתי רע למישהו? הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? ג'וקים אם זה נחשב? גנבת משהו? חחח כן... מה לעשות כשהמצב בקאנטים פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? כן...סתם בשביל הפוזה רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן, פרלנט לייט ארוך זה הדבר עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא..חס וחלילה שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? .כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא....מזה הדיבור הזה? ירדת למישהו? כן בלעת? פיח לא!! עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן בלשון... וואי מה עם זה באמת? עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אוופ
אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחחח צללת עם דולפינים? לא.. למי יש כסף...למרות שבסיני יש דולפינה אחת בים... ולא משלמים כסף. אז כן... קפצת כתה? לא.. היית ערום בציבור? מה פיתום היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חחח ברור. למה הייתי עם מישהו לא למטרות סיפוק? חח סתם סתם ברור שהייתי. לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן... נו מה עושים שאין אוהל בפסטיבלים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אממ יש מצב נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן, רציתי להיות אביב גפן רצית להיות בן המין השני? הנ"ל התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא...טבעי זה הכי, אחי היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן, בגן לכולם היו אמהות כוסיות שיקרת למישהו? חחח רוב הזמן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? כן... התעלפת? לפחות 10 פעמים בשנה. היה לי יום אחד שהתעלפתי 8 פעמים!!!! נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן... ליאיר המושלם
ולעוד כמה עשו לך? כן... אוי ויי זה היה סיפור נוראי ההיקי האחרון שלי. נעצרת? להההה אני ילדה טובה בחייאת. קיבלת נכשל בתעודה? חחחחח כן שברת עצם בגוף? לא, פרופיל 97' בפנים הרבה פחות עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? ברור..טראנסים עשית קרב גרעפסים? לא... אני לא יודעת לעשות בכוונה איזה באסה שיחקת כדורסל? אולי שיחקת כדורגל? כן, עם ניב...מה לא עושים בשביל 25 שקל לשעה? הלכת מכות? כן...איזה פייאט כל הביצפר התאסף שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? אוופ תמיד
הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? כן... עברי לידר... איזה אובססיה זו היתה פאקינג שלוש שנים מהחיים שלי הוקדשו אליו היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא נראה לי... אולי לנשיקות של -- היית כל הלילה על המחשב? ברור... *ילדה סינטתית* התקלחת עם מישהו? עם אבא ועם אחיות שלי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. ועוד הלכתי למטה ואכלתי.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כל שיעור אומנות, המורה מכבה את האור ושמה שקופיות... אני דופקת את הראש בשולחן ו...זמן לישון העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? אוי כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? חחח אקט מיני עלק... הנשיקה הראשונה שלי היתה באמצע שיעור ביצעת אקט מיני בשירותים? לא נראה לי
התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן רוב הזמן התחרפנת? כולי מחורפנת נכנסת למצב כפית? מצב כפית עלללק... יא אשכנזים. 'מצב שכונה' אומרים.. וכן ביקרת אצל פסיכולוג? לא, לצערי. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. פארנויות ופחדים... אבל הם אומרים זה יסתדר לי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן... אני כל הזמן בוכה היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כמובן
שיחקת נוור? אוי כן... שיחקת חבילה עוברת? כן.. מלכה אני במשחק הזה רק שתדעו
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לאביר על הסוס? רקדת בגשם? חחח כן... עם גיל צרחת מפחד? כן... שהתחשלמתי בבית של שיר ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? ברור... למי יש כוח להתלבש..בשביל ללכת ברחוב בכית בסרט? כן, אפקט הפרפר היית על במה? ברור! נולדתי כדי להיות על הבמה היית מחוייב למישהו? אולי. אבל לא להרבה זמן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן, מאח של חבר של אחותי בביצפר סיננת מישהו בטלפון? כן לאמא ניתקת למישהו בפרצוף? כן לאמא רצית לצרוח ולא עשית את זה? יכול להיות... בבראשית כשלא היה לי קול. נשבר לך הלב? כן שברת לב? יש מצב השם שלך הופיע בעיתון? השם לא! אבל הופעתי שלוש פעמים בעיתון המקומי. ופעמים בעיתון ביצפר. ובעיתון ביצפר השם שלי הופיע..."הילה מגיס אחת ממארגני האירוע של ההופעה של שוטי הנבואה"...וגם ליד התמונה שלנו רשום.."הילה מגיס עם שוטה"

COW COW

New member
אנייייייייייי

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? הרבה פעמים ברחת מהבית? חלקית חזרתי אחרי יומיים התחילו איתך? בערך צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן אבל לפניי שנחשפתי לבודהיזם גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? רק שאכטות מאבא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן ולנפיי שעשיתי סיבוב על האבוב שלי התנשקת? כן עשית סקס? לא. עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? מתכנן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ברור צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כן שנה שעברה היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? כן 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? נראה לי עברת יישור שיניים? עדיין עובר היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? . עדיין שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהי היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? חצי ממנה שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? .כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן ועדיין (למסטיק אורביט הירוק זוהר בטם פירות יער) היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כל שיעור תפסו אותך? . כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כל יום נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? מבקר חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? לא מכיר תמשחק שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לא השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן אבל לא במובן של הומו הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אף פעם לא הייתה לי פיג'מה בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? מה זה לסנן?? ניתקת למישהו בפרצוף? כן לאמא שלי רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן מלא פעמים

הנה

צאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה?כן . לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא . מעבר לנשיקה?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? .כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא. 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? . כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים?לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך? . כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן- קלגרון היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? . כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? .לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?לא . ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לא השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

starguiding

New member
יאללה פורענות...

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שידוע לי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? - בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? - עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח לא
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא הורדת שיערות מהרגליים? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן (יותר מדי) הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן
היית מאושר? לא שזכור לי התנצלת על משהו שעשית? כל הזמן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? חחחחחח כן והיה מעולה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא משהו בוטה ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן, יותר מדי ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כל הזמן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן (אבל לא במובן הרומנטי) הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? - התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןןן!!! נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון? כן פיי.. זה היה מעייף... אבל זה בהחלט נתן לי הרבה רגעים נוסטלגים... תודע חוסה.

starguiding

New member
וואו, שאלה רגע../images/Emo26.gif

מה הכוונה ב*להיות* עם מישהו ליד אנשים אחרים?

RedDesert

New member
אחלה דבר

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? רק אם תחתונים ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? במשחקי כדורגל ניסו לתקוף אותך מינית? אנסו אותי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? ??? רצית למות? לאאאאאא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? עוד לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? ?? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? ברור.... אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה???? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ברור...הכי כיף... צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא...אבל פעם נפל לי השארוול מול הרבה אנשים... היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא הורדת שיערות מהרגליים? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? אני בן 14...וגר בקיבוץ... קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא כמעט...נפלתי הרבה פעמים... עשית קרב גרעפסים? לא.. שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? תמיד התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? ברור הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הרבה... ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? לא היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? ?? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? לא השתמשת בטמפון? רק לצורכי מלחמות מים... היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא נראה לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא יודע השם שלך הופיע בעיתון? לא...

גם לי בא

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי..אבל מתישהו אכלתי אוכל של חתולים..חחח
הבייביסיטר אמרה לי שזה טעים=\ שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן..לטאה
הרגת חיה בכוונה? ג'וקים וכאלה:p גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? דה אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא..אבל זה יאמייי השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? כה קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? ליד עדי? חחח קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? דה התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא..אני ג'יף ואני גאה בזה
עברת יישור שיניים? עדין): היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כה שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא הורדת שיערות מהרגליים? כה התעלפת? כן..ממשחות..חחח נשברה לך שן? אני לא בטוחה בזה עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן..יד עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? רק שהייתי קטנה..עם גלגלי עזר..אני לא יודעת איך לסוע בלי..): רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? בכל ההופעות שאני משתוללת כמו מטורפת:) עשית קרב גרעפסים? לא..אני לא יודעת איך): שיחקת כדורסל? כה..אני גרועה שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן..מכורה שיחקת מונופול? שונאת תמשחק הזההה שיחקתי אולי פעמים שיחקת שש-בש? לא יודעת איך=\ הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? פטריות
היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא נראה לי היית כל הלילה על המחשב? כן..בחופשים וכאלה:) התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? פעם אחת העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אני תמיד מודיעה התחרפנת? כן..זאת אני.. נכנסת למצב כפית? יותר מדי פעמים ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? דה שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מממ אין לי מושג רקדת בגשם? יש מצב צרחת מפחד? כן..כך פעם שאני רואה ג'וק
ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? יש מצב שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן..אני טובה בצעקות קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אולי בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? סתם שאני יוצאת לרחוב לשניה בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא..אני סתם לא מתייחסת לאנשים בלי לשים לב=\ סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון? כן

fleaboy

New member
ארוךךךךך... הנה שלי

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי שחית בעירום? בטח... כשהייתי בגן... מלאאאאא פעמים :] ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא צפרו לך? לא... אני עדיין לא נוהג חח ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן... כמה גזעי מצידי לא אכלת יום שלם? יום כיפור... כל שנה... דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה... אבל רובו הרגת מישהו? חס וגראס נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? בטח שכן... אבל אני משתדל שלא! הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא שאני זוכר פגעת בעצמך? פיזית כאילו? כן מלא פעמים... יש לי צלקות יפות חח 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? פעם... היום כבר לא ניסית סמים? עוד לא... שתית אלכוהול? פעם... היום כבר לא השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? אולי 0) בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן לפני שנתיים בערך חח אכלת חבילת אוריאו שלמה? כןןןןןןן! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חס וגראס! אוכל זה לאכילה בלבדדד צללת עם דולפינים? כן באילת קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כשהייתי קטן... היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? 500?! אני בקושי מגיע ל20 חח נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? הרבה :] התאפרת? בטחחח... כל יום :] רצית להיות משהו שאתה לא? כן... אבל הפסקתי לרצות רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? אני משער שכן... אבל לא זכור לי משו כזה עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כןןןןןן! הרבה! חח שיקרת למישהו? כן... אבל היום אני משתדל לא היית מאוהב? לא הורדת שיערות מהרגליים? לא... התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? שחיתי? בטח רכבת על אופניים? כןןןןןןןןן :] הרבה רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןןןןןןןן... כל פסטיבל... עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן... שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כןןןןןן טאקי שולט! שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? בטח התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? עדיין מאושר :] התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? סתם ככה? לא... אבל כי לא הרגשתי טוב וכאלה... זכרת חלום? כן... אבל ממששששש נדיר שאני זוכר... אני סנילי חח נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? חלילה לי ביצעת אקט מיני בשירותים? ^^ התעקשת על משהו מטופש? הרבהה חחח זה כיף... הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כל החייייים נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? אולי... לא זוכר :\ בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? ^ היית בהופעה חיה של זמר אהוב? הרבההההההה... עדיף שאני לא אתחיל להגיד של מי חח שיחקת נוור? נוור שיחקתי נוור... חח סתם... שיחקתי :] שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק? רק כדי לראות על מה כולם מדברים... קיבלת מחזור? כן... חחחחחח :] השתמשת בטמפון? בטח... היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא... אבל עכשיו אני שונא את מי שהייתי פעם צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה... בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מממ לא ברור עדיין חח הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן במלך האריות!!! היית על במה? כן הרבה... היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? נראה לי שכן... לא זוכר משו ספציפי רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לב? מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון? לא שאני יודע אחחחחחחח זה היה ארוך!!!!! ובטח אפאחד לא יקרא... לא נורא חח

בעעעעע *מפשילה שרוולים*

יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שידוע לי שחית בעירום? גיל שנתיים נחשב? ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן צפרו לך?כן ניסו לתקוף אותך מינית? כן נשארת ער כל הלילה? כן . לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? נמלה נישקת מישהו מאותו מין? כן . מעבר לנשיקה? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו?די אל תזכירו לי/= פגעת בעצמך?כן 'חתכת'? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? . עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? בלעת? עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן.. לתקופה ממושכת? בערך . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?שאלה לא ברורה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני? כן ביסודי חח התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? עדין הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? שאבא רקד עם מנדולינה ומכנסים עד לחזה וכובע טמבל . שיקרת למישהו?כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? כן התעלפת?כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך?כן . נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? כן שחית?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי? כן . שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? ניסיתי הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? .כן..חח פטרו ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? . התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן . ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? ? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך?כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחח בצפר בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה?לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? לא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שזה פליבוי עשה גבות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתי את עצמי

fleaboy

New member
חחחחח

מה יהיה עם הסמים?? ואחותי פעם תלשה לי שערה מהגבה... זה כואבבבב...

אעשה שאלון של חוסע אעשה../images/Emo9.gif

יצאת מהמדינה? yes!
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?היי עשינו את השאלון הזה כבר לא?
אממ אולי לא יודעת... אני מניחה.. צופים וזה
שחית בעירום?מה פתאום?!
מתמשוגעים??
ברחת מהבית?כן
התחילו איתך? חחח כן
צפרו לך?כן...
ניסו לתקוף אותך מינית?איזה שאלה שלא שואלים...
נשארת ער כל הלילה?נו חוסע אני מצפה ממך ליותר!
לא אכלת יום שלם?חחח יומיים וחצי
דיברת בטלפון כל הלילה?כל כל הלילה? לא נראה לי...
הרגת מישהו?כמה אפילו
נישקת מישהו מאותו מין?כמה אפילו
מעבר לנשיקה?כמה אפילו...
בגדו בך?סביר להניח
הרגת חיה בטעות?נמלים וזה
הרגת חיה בכוונה?נמלים וזה
גנבת משהו?yes
פגעת בעצמך?יאפ
'חתכת'?בקטנות
רצית למות?בטח
עישנת סיגריות? לא, רק נובלס
עישנת נרגילה?כן נו
ניסית סמים?נסֵתי
שתית אלכוהול?כן
השתכרת?כן!
מרגיז.
התנשקת?אתם לא חושבים שזה קצת אישי?!
עשית סקס?כן
עשית סקס יבש?כן
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?אממ... וואי שאלה קשה!! לא יודעת... אולי מנוחות צהריים כאלה
חחח סתם נו ברור
היית עם שני אנשים בו זמנית?yes
ירדת למישהו?yes
בלעת?
עשית או תכננת לעשות פירסינג? ye!
עשית קעקוע?no
הסתפרת?
אכלת חבילת אוריאו שלמה?חחח יש מצב...
יאמי...
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?חחח
צללת עם דולפינים?ye!סיני ye!
קפצת כתה?מה? אהה כיתה... אממ לא...
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?אני?! מפתאום?!?!
לתקופה ממושכת?
.
'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?yes
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא...
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?אוי זה מטופש
התאפרת?yes
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?אמממ וואי לא נראה לי
עברת יישור שיניים?חצי שנה ריבועים
היו לך משקפי ראייה?לא, ברוך ג'ה.
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אמממ
התביישת בהורים שלך?באבא
שיקרת למישהו?מלאאא
היית מאוהב?אולי
הורדת שיערות מהרגליים?
התעלפת?כן
נשברה לך שן?כן... 2!
עשית למישהו היקי?כן
עשו לך?
.
נעצרת?כן
קיבלת נכשל בתעודה?חחחחחחחחח פה ושם
שברת עצם בגוף?וואלה לא! איזה גזעי
אבל נקעים שטויות
עשית גבות?
שחית?שחיתי?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?ye! קייטנת סוסים 1999!!
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? למה כמעט?
עשית קרב גרעפסים?לצערי אני לא יודעת לעשות.... זה חלק מהרשימה של דברים שאני צריכה ללמוד עד גיל 24...
שיחקת כדורסל? חצופים
אני בנבחרת ביצפר!!
שיחקת כדורגל?חצופים
הייתי בנבחרת ביצפר!!
הלכת מכות?ye!
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול? יאס!
שיחקת שש-בש?ואפילו הבסתי את רוב יריבי
הוצאת מלא כסף על שטויות? ברוך ג'ה...
הברזת מבצפר?חסה וחליל!
התחרטת על משהו שעשית? שונאת ת'שאלות האלו
היית אובססיבי כלפי משהו?כן