שאלון חדש חדיש ומיוחד

falafel1

New member
מעולה!

זה אשכרה נכון! ממה שאני זוכר מהעבודה, הקטע של האזור חיוג 555 זה אזור חיוג של שירותי מידע. ככה בנאדם לא יצא מסרט ויתקשר למספר שראו שם ויטריד בנאדם אמיתי :) אמריקאים

DidjiT

New member
יחי העתק הדבק! ../images/Emo6.gif

יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? לא. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. שרקו לך? כן. ניסו לתקוף אותך מינית? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. הרגת מישהו? רציתי. נישקת מישהו מאותו מין? כן. מעבר לנשיקה? לא. בגדו בך? לא עד כמה שאני יודעת. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? לא. 'חתכת'? לא. רצית למות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? לא. השתכרת? לא. התנשקת? כן. עשית סקס? לא. עשית סקס יבש? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן.. זה מה שיוצא בדרך כלל מאחר ואני בתולה..חחח היית עם שני אנשים בו זמנית? כן. גמרת? לא. עשית למישהו ביד? כן. ירדת למישהו? לא. בלעת? ירדו לך? לא. עשית או תכננת לעשות פירסינג? נזם זה הכי רחוק שאני יעיז להגיע. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן. אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אני מניחה שיצא. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? לא. 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן [ברור!!] עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? כן. ועדיין יש, אבל לא ממש לובשת אותם... הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. הורדת שיערות מהרגליים? כן. גילחת? כן. התעלפת? כן. נשברה לך שן? כן. עשית למישהו היקי? לא. אני לא יודעת |מסמיק| עשו לך? כן. נעצרת? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן. :| שברת עצם בגוף? לא. עשית גבות? כן. שחית? כן. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. בין הפחדים הכי גדולים שלי. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. הקאת? כן. עשית קרב גרעפסים? כן. חחחחחחחחחח שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. אבל כל פעם אני שוכחת איך משחקים.. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? לא. אני לא אוהבת תמשחק הזה. מצורעת שכמותי. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? לא. תודה לאל אני לא אובססיבית..ממ טוב אולי רק דבר אחד... היית מאושר? כמעט תמיד. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? מכורה ללהוציא שערות ברגליים עם פינצטה. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? לא. היית עם מישהו שלא באמת רצית? לא נראה לי. [בתקופה ההוא רציתי. צאו ממני.] קמת באמצע הלילה סתם ככה? כמעט כל לילה. כמעט... זכרת חלום? כן. חלמת חלום צלול? כן. אמאאאא חלמת שאתה נופל? כן, אוי זה כואב בלב. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? פעם אחת היה ונשכח. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא. התעקשת על משהו מטופש? תמיד. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? בטח. נכנסת למצב כפית? בטח. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. בכית ליד הרבה אנשים? כן. בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן. בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן. היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן. שיחקת נוור? כן. שיחקת חבילה עוברת? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? כן!. צרחת מפחד? כן. חח ראית ריקי לייק? כן. קיבלת מחזור? כן. השתמשת בטמפון? כן. היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? אף פעם. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? לא, סרטים לא עושים לי את זה... היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? כיתה ח' נחשב? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון. נשבר לך הלב? כן. פעם אחת יותר מידי... שברת לב? כן. פעם אחת יותר מידי... השם שלך הופיע בעיתון? כן.

sHotZy M

New member
oh my god../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

יצאת מהמדינה?כן
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שאני יודעת...
שחית בעירום? אה.... לא... אבל זה נשמע נחמד...
ברחת מהבית?לא
התחילו איתך?כן
צפרו לך?כן
ניסו לתקוף אותך מינית? מה זו השאלה הזו??? הולי פאק
.... לא...
נשארת ער כל הלילה? כן....
לא אכלת יום שלם?כן
דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כל הלילה
הרגת מישהו? מה
לא...
נישקת מישהו מאותו מין? yes (בשביל ניץ..)
+מעבר לנשיקה? לא...
(דפיקה יענו.)
בגדו בך? לא... תודה לג'ה
הרגת חיה בטעות? נמלים ובלה
הרגת חיה בכוונה?יצורים דוחים שעלו עלי בברא
גנבת משהו? "שאלתי"... ארטיק בכיתה... יאו אני לא זוכרת סעמק
פגעת בעצמך? אה... לא חושבת....
'חתכת'?
רצית למות?כן....
עישנת סיגריות?יאפ
עישנת נרגילה?יאפ
ניסית סמים? עדיין לא
שתית אלכוהול? יאפ
השתכרת? לא...
התנשקת?כן...
עשית סקס?לא
עשית סקס יבש? לא
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? נראה לי שכן...
+
היית עם שני אנשים בו זמנית? לא
ירדת למישהו? לא
בלעת? לא
עשית או תכננת לעשות פירסינג?יאפ
עשית קעקוע? לא אבל אני רוצה לעשות
הסתפרת? יאפ
אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? נראה לי שכן
צללת עם דולפינים? כמעט...
קפצת כתה? לא
היית ערום בציבור? לא
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?יאפ... (מזמוזים וכו..)
לתקופה ממושכת? חודש בערך...
'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא... מה זה פה מופע???
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יאפ...
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אה... כן.. כאילו ....
התאפרת?כן
רצית להיות משהו שאתה לא?לא
רצית להיות בן המין השני?לא
תקלחת יותר מפעמיים ביום? יאפ עברת יישור שיניים?
יאפ
היו לך משקפי ראייה? לתקופה מאוד קצרה וזה היה פשלה של הרופאת עיניים בקופת חולים שלי... בת זונה
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן... לפעמים עשיתי דברים שלא רציתי.
+
תביישת בהורים שלך?לא נראה לי...
שיקרת למישהו? כן...
היית מאוהב? כן....
הורדת שיערות מהרגליים? יאפ
התעלפת?לא
נשברה לך שן?בקטנה
עשית למישהו היקי? לא
עשו לך?בקטנה
נעצרת? לא
קיבלת נכשל בתעודה?יאפ...
ברת עצם בגוף? נופ
עשית גבות?יאפ
שחית? שחי כאילו? כן עשיתי שחי...
רכבת על אופניים?יאפ
רכבת על סוס?יאפ
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? בארור
עשית קרב גרעפסים? אה... לא.....
שיחקת כדורסל?יאפ
שיחקת כדורגל?יאפ
הלכת מכות?יאפ
שיחקת טאקי?יאפ
שיחקת מונופול? יאפ
שיחקת שש-בש? יאפ
הוצאת מלא כסף על שטויות? יאפ
-
הברזת מבצפר? יאפ..
התחרטת על משהו שעשית? ברוב המיקרים אני שלמה עם עצמי אבל יש כמה דברים שאני מתחרטת עליהם....
היית אובססיבי כלפי משהו? אולי....
היית מאושר? היו לי רגעי אושר בחיי
התנצלת על משהו שעשית? אם אני יודעת שאני עושה משהו רע אני מתנצלת.
היית מכור למשהו? עדיין..... לפופקורן...
היית כל הלילה על המחשב? כמעט כל הלילה....
התקלחת עם מישהו? לא
קמת באמצע הלילה סתם ככה?יאפ <

sHotZy M

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif המשך.... ../images/Emo13.gif

YE
זכרת חלום? אוי.. הרבה....
נרדמת בשיעור? כן...חיחי... ביסודי זה היה יום בלתי נשכח
עברת פתקים בשיעור? YES
תפסו אותך? YES... בחלק מהמיקרים.... בחלק המועט..
אקט מיני בבית הספר? לא....
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא....
התעקשת על משהו מטופש? אני עקשנית מטבעי אז כניראה שכן...
הברזת למישהו בלי להודיע?אני שונאת שעושים לי את זה אז אני לא עושה את זה לאחרים..
התחרפנת? אני??? התחרפנתי... מה פתאווווםםם
נכנסת למצב כפית? יאפ... כפית, סכין מזלג... יו ניים איט.
ביקרת אצל פסיכולוג? לא, אבל גם זה יגיע...
שבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אם יש כדורים לאהבה אז כן.
בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? יאפ...
בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? יאפ...
היית בהופעה חיה של זמר אהוב? yes
שיחקת נוור? יאפ
יחקת חבילה עוברת? כן
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
רקדת בגשם? כן.... YE
צרחת מפחד? כן
ראית ריקי לייק? כשממש אבל ממש משעמם לי... יאק
קיבלת מחזור? יאפ
השתמשת בטמפון? נופ
היית 'צומי' במודע? כן
שנאת את עצמך? מתישהו....
צעקת על מישהו? יאפ
קינאת במישהו אחר? אולי בקטנה...
היית גאה בעצמך? יאפפפ
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן
בכית בגלל מישהו? מה ניסגר עם הבכי הזה.... כן כן כן...
בכית בגלל מישהי? יוצא שאני בוכה כשאני רבה עם החברות שלי וכו...
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן... זה הכל מגיע ממקור הכוח הזה שיש לכל אחד והוא פשוט צריך למצוא את זה...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? את ה-3 מילים האלה אני אומרת רק כשאני מתכוונת אליהם...
הופעת בציבור בפיג'מה? רק במסיבת פיג'מות...
בכית בסרט? או כן...
היית על במה? יאפ
היית מחוייב למישהו? לא ממש...
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?יאפ
התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? אני חושבת שכן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן (למרות שאני צורחת כשאני רוצה)
נשבר לך הלב? כן
שברת לב? נראה לי שכן....
השם שלך הופיע בעיתון? לא.... אבל היה נחמד אם כן... שiצי....

תתתמר

New member
פפפפפאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקק../images/Emo70.gif

איזו השקעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני סוגדת לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

starguiding

New member
Get in line../images/Emo8.gif

יש סיבה שאני קוראת לה Your Shotzness...
כפרעעעעעעע...!

sHotZy M

New member
../images/Emo9.gif

אויש...תמשיכי...
ואגב, ממש אהבתי את החתימה שלך....את השיר מ"שיער" שיר
ע-נ-ק

תתתמר

New member
אני אומרת די לשאלונים ארוכים! ../images/Emo46.gif

אי אפשר לחלק אותם לחלק בכל פעם????? אבל גם ככה אין לי מה לעשות.... אני לא אאשים אף אחד אם אין כח לקרוא!
ואגב... שמתי לב שרוב התשובות שלי כן..................
יצאת מהמדינה? כן (סיני ותורכיה) אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא (רק טופלס) ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? חח כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן מעבר לנשיקה? קצת בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? מזה? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחחחח כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אמממ אין תגובה לתקופה ממושכת? <--> 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? ?? התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? תמיד העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לצערי ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? השתדלתי שלא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

אני אני אניייייייי!

השאלו המקוצר!! אבל בכל זאת הוא ארוך...
יצאת מהמדינה? לא...
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא
שחית בעירום? אממ...לא
ברחת מהבית? לא
התחילו איתך? לא
ניסו לתקוף אותך מינית? חחח...מי המציא את השאלה הזאת? לא
נשארת ער כל הלילה? לא
לא אכלת יום שלם? לא
דיברת בטלפון כל הלילה? לא...אני לא טיפוז של פלאפון\טלפון
הרגת מישהו? כן!!! נמלה...
נישקת משיהו: לא
בגדו בך? לא
הרגת חיה בטעות? לא
הרגת חיה בכוונה? לא...אולי נמלה...
גנבת משהו? אממ..לא...
פגעת בעצמך? לא, ואני לא מתכוונת לעשות את זה..
רצית למות? אממ....לא חשבתי על זה
עישנת סיגריות? ממש ממש ממש לא! ואני לא מתכוונת לעשן!
עישנת נרגילה? אני אפילו לא מתכוונת לנסות!
ניסית סמים? כן...חחח...סתם לא..
שתית אלכוהול? לא נראה לי...
השתכרת? לא
עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא...
עשית קעקוע? לא...
הסתפרת? לא...
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אממ..לא
צללת עם דולפינים? הלוואי!
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא...אין לי פלאפון ואני לא רוצה...
התאפרת? לא חושבת...
רצית להיות משהו שאתה לא? לא...
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן
עברת יישור שיניים? כן...יש לי פלטה...חחח...זה נקרא?
היו לך משקפי ראייה? לא!!!!
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא
התביישת בהורים שלך?בינתיים לא
שיקרת למישהו? כן...שקר לבן! תגידו מי צובע את השקרים..חח...
היית מאוהב? לא
הורדת שיערות מהרגליים? לא....אווווו זה נראה כואב!
התעלפת? לא
נשברה לך שן? לא
קיבלת נכשל בתעודה? לא
שברת עצם בגוף? לא
עשית גבות? חחח..לא
שחית? כן
רכבת על אופניים? אמממ במקרה כן!
רכבת על סוס? כן...היו לי סוסים בבית, ולמדתי 3 שנים!
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא חושבת
עשית קרב גרעפסים? איכככככככס לא
שיחקת כדורסל? לא
שיחקת כדורגל? לא...לא סובלת כדורגל וכדורסל!
הלכת מכות? לא..
הוצאת מלא כסף על שטויות? לא
הברזת מבצפר? לא...
התחרטת על משהו שעשית? אולי
היית מאושר? כן...ברור!
רקדת בגשם? אממ..לא
צרחת מפחד? כן
קיבלת מחזור? חחח...לא
היית 'צומי' במודע? מה זה אלוהים ישמור?
צעקת על מישהו? ברור
קינאת במישהו אחר? לא נראה לי
היית גאה בעצמך? אולי....
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא יודעת..
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא
בכית בסרט? לא...אבל חברה שלי בכתה באחי הדוב...
היית על במה? כן...במסיבת סיום נחשב?
התעלמת ממישהו בכוונה? כן מאח שלי הקטן והמעצבן!
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
השם שלך הופיע בעיתון? לא אבל ראו אותי בחדשות ...למה עשו לי את זה!?!?
התנצלת על משהו שעשית? נראה לי שכן
היית מכור למשהו? לא
היית כל הלילה על המחשב? ממש לא!
התקלחת עם מישהו? למה אתם חושבים שכן? חחח..עם אמא שלי שהייתי קטנטנה!
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן...
זכרת חלום?לא יודעת עם מה שזכרתי נכון...
נרדמת בשיעור? לא
העברת פתקים בשיעור? לא...אבל אולי...
התעקשת על משהו מטופש? לא
הברזת למישהו בלי להודיע? לא..
התחרפנת? ברור!
נכנסת למצב כפית?חחח...כן!
ביקרת אצל פסיכולוג? לא...אני לא חושבת שזה ממש עוזר
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא...
בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן
בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? לא
היית בהופעה חיה של זמר אהוב? נו...באמת זה ברור! של השוטים ומוש!
שיחקת חבילה עוברת? כן
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא נראה לי..

פ ו ס ט י

New member
היכון הכן צא!

יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כה התחילו איתך? כה צפרו לך? כה ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? .כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? נראה לי הרגת מישהו? ברור.. נישקת מישהו מאותו מין? כה. מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים וכאלה גנבת משהו? כה פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? כה עישנת סיגריות?כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? כה התנשקת? כה עשית סקס? . לא עשית סקס יבש? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה אכלת חבילת אוריאו שלמה? חחחח לךא... אבל כל פעם שאני אצל מאיהודניאל אני אוכלת=] השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא
ילדות עשוקה קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? .לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? לא וגם לא מתכוונת.. רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כה הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? . כה שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה הורדת שיערות מהרגליים?כה התעלפת? לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כה פעמיים! עשית גבות? כה שחית? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? נראה לי כשהייתי קטנה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה. שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? מנטוס אדום? היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?כה העברת פתקים בשיעור? כל יום.. תפסו אותך? . אמממ לא נראה לי... אני מקצוענית =] ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? . לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? .כה ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כה בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כה היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כה שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כה ראית ריקי לייק? כה קיבלת מחזור?כה השתמשת בטמפון? לא! איכס!! היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר?כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה כשאני יוצאת עם הכלבה.. בכית בסרט? כה היית על במה? כיתה ו'? היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא, אני תמיד צורחת =/ נשבר לך הלב? לא שברת לב? אנערף השם שלך הופיע בעיתון? לא

עכשיו אני..

יצאת מהמדינה? כה - פולין צ'כיה וצרפת אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה הרגת מישהו? אממ לא שזכור לי נישקת מישהו מאותו מין? לא. מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? יש מצב.. הרגת חיה בכוונה? ג'וקים גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? 'חתכת'? לא רצית למות? כה עישנת סיגריות? כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? חסוי חיחי שתית אלכוהול? כה השתכרת? כה התנשקת? כה עשית סקס? לא . עשית סקס יבש? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא בעע עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשיתי..בתכנון..אמא לא מרשה עשית קעקוע? רציתי ליומולדת..אולי שנה באה הסתפרת? כה אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא חושבת צללת עם דולפינים? כה קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אממ סטוצ כזה?..לאדעת לתקופה ממושכת? לא. 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא אני ילדה טובה חח נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה אין להם מחזור והריון ואת כל השיט הזה, ובטיולים הכי כיף להם..חח התקלחת יותר מפעמיים ביום? אולי עברת יישור שיניים? כה היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה הורדת שיערות מהרגליים? כה התעלפת? נפלתי על הריצפה כי לא אכלתי וראיתי לשבריר שניה שחור.. נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כה עשו לך? כה. נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כה שחית? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה סוסים הם אהבתי... רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה עשית קרב גרעפסים? עם אחי הקטן חח הוא ניצח שיחקת כדורסל? אממ ממש טיפה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? ממ לא התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה עדיין..נסטי אפרסק שולטטט היית כל הלילה על המחשב? כה התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה נרדמת בשיעור? כה..הרבה חח העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? בהחלט חח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כה בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? אולי היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כה שיחקת נוור? כה שיחקת חבילה עוברת? כה לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אה? רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? אולי ראית ריקי לייק? כה קיבלת מחזור? כה השתמשת בטמפון? אעעע לא מצליחה סעמק היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אולי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ממ כה בערך..נראה לי.. אוף הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כה היית על במה? לא היית מחוייב למישהו? כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? אוו בהחלט נשבר לך הלב? כה שברת לב? לא חושבת השם שלך הופיע בעיתון? לא סוףףף

גררררררררר......./images/Emo54.gif

אני כזאת חסרת כוח רצון.....תמיד אני אומרת שאני לא אענה על השאלונים האלה בפעם המיליון, ותמיד אני כן.....נו מילא, קורה במשפחות הכי טובות...
קבלו אותי
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום? כן ברחת מהבית?כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? כן. מעבר לנשיקה?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא גנבת משהו?כן פגעת בעצמך?לא 'חתכת'? לא רצית למות?כן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?כן ניסית סמים?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא התנשקת? כן עשית סקס? לא. עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? עדיין לא.... ירדת למישהו?לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים?כן היו לך משקפי ראייה?כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו?כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים?כן התעלפת? לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן. נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף?כן עשית גבות?כן שחית? כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן, ואפילו על גמל
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן עשית קרב גרעפסים?לא שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן . שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?עד כאן
הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?לא היית אובססיבי כלפי משהו?כן, אני לא זוכרת מה.... היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? אם הייתי צריכה אז כן... היית מכור למשהו?מסטיקים נחשב? היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום?ברור! נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא . התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב?א-ל-א-נ-י-ס............. שיחקת נוור?כן שיחקת חבילה עוברת?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא רקדת בגשם?כן צרחת מפחד?לא ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור?כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך?על זה שהייתי צומי במודע....
צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? מאז שהתגייסתי אני מרגישה ככה כל הזמן. בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?המ....כעעע....
בכית בסרט? כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?לא זה היה מתיש...........

למעלה