שאלון חדש חדיש ומיוחד

אוי זין!

זה רק חצי!!!
אני כה שונאת את השאלונים הארוכים האלה! אני תמיד שוכחת להעתיק!!!! עכשיו אני לא עושה את החצי השני, והוא היה יותר טוב
בעעעעעעעעעעעעעעעעע אינטרנט
זונות

טוב נו, חלק 2 ../images/Emo46.gif

אני לא נרדמת ומשעמם לי, אין שום סיבה אחרת שאני ממלא את זה שוב!
ארררר
היית מאושר?בטח... ממש עכשיו!
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?כן...
התקלחת עם מישהו?חחחח
קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן
זכרת חלום?כמעט תמיד אני זוכרת
נרדמת בשיעור?
יאס! בכיתה ו'... צחוקים
העברת פתקים בשיעור? הווו פאליזזזז
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?כן... אקט.... מנסים להישמע חכמים
ביצעת אקט מיני בשירותים?אתם שואלים הרבה על סקס משו הא
וכן
התעקשת על משהו מטופש?כן שלום וזה... שטויות ממש
הברזת למישהו בלי להודיע?וואי אני כה לא בנאדם כזה... אבל יש מצב
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?אני?! מפתאום!
אנשים שעושים את זה משוגעים
ביקרת אצל פסיכולוג?לא, אבל הוא ביקר אותי
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?אממ היה לי
בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?יאס
בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?yes
היית בהופעה חיה של זמר אהוב?ye!
שיחקת נוור?
שיחקת חבילה עוברת?ye! חבילה עוברת ye! זה היה אחד האהובים עליי...
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?אמממממממממממממ
רקדת בגשם?בטח
צרחת מפחד? חחח כן... אוי הייתה פעם כה מטופשתתת בקורס התנועתי השנה.... בחיים שלכם אל תשימו לידי את המגינה של קיל ביל בלילה!!
חחח עזבו
ראית ריקי לייק?יותר מידי פעמים...
קיבלת מחזור?no מחזוררר noo
השתמשת בטמפון?חדל.
היית 'צומי' במודע?אממממממממממממממממממממממממממממממממ
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?להההההה
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן...
בכית בגלל מישהו?yes
בכית בגלל מישהי?yes
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?

סוף../images/Emo163.gif

אבא יצור... קיצר
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
דהה... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?חחח ye!!
בכית בסרט? בטחחחח כמעט בכל סרט!!
היית על במה? יאס! מוש
אביב
עברי
יהלי
ועוד כמה...אהה היהודים...
שייגעצ
מוניקה
וכו' וכו' היית מחוייב למישהו?אממ נההההה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?חחחח התעלמת ממישהו בכוונה?ברור!
סיננת מישהו בטלפון? וואי איך לא... אין לי בידיוק חברים... עד שמתקשרים אליי אני כה עונה... דוגרי, תמיד רציתי לסנן.... אבל אני לא מגיעה למצבים
קשה.קשה
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?חסה וחליל... לצרוח זה טוב נשבר לך הלב?אמממ נו באמת, תגדירו! שברת לב?בעעע השם שלך הופיע בעיתון?yesss!!!

falafel1

New member
ye!

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נראה לי שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? . לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? . מעבר לנשיקה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? . עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? ירדת למישהו? בלעת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? . שיקרת למישהו? היית מאוהב? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? . נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? עשית גבות? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? . שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? . ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? . התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? . ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

falafel1

New member
זה מה שקורה כשעייפים

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נראה לי שחית בעירום? כן ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? בטח, ראיתם איך אני מתלבש? ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כל לילה, זה העבודה שלי לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? חחחחחחחחחחח לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נראה לי שכן הרגת חיה בכוונה? מלא נמלים, כשהייתי ילד גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? גם אני הייתי בן 16, אבל לא לקחתי את זה קשה 'חתכת'? לא רצית למות? לא באמת עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? ברגע זה ממש :) ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? חחחחחח כן, קצת אחרי ששתיתי אלכוהול התנשקת? כן עשית סקס? כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? מישהו??? הוא? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא, טוב לי עם מספר החורים שאלוהים נתן לי עשית קעקוע? לא הסתפרת? בעבר, זה קרה :) אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא, אבל כשאעשה זאת אדע שאני יכול למות מאושר :) השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? פעם זרקתי אפרסק רקוב על אחותי, אז היא איימה עלי עם סכין לחם :) צללת עם דולפינים? לצערי לא קפצת כתה? קפצתי גן! היית ערום בציבור? כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? מממממממ לא שאני זוכר נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? חחחחחחח כל הפורום הזה? התאפרת? בפורימים למיניהם רצית להיות משהו שאתה לא? כשאמות, אסתכל אחורה על חיי, ואדע מי אני ומה אני, אז אדע. רצית להיות בן המין השני? כל פעם שחטפתי מכה לביצים התקלחת יותר מפעמיים ביום? מממממממ לא נראה לי עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? עדיין יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? זו ההרגשה שמביאה שינוי התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? מאוד הורדת שיערות מהרגליים? לא :) התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא (מתנדבות?) נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? הן עושות את עצמן שחית? יצא לי, כן חחחחחחחחחח רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? מממממ יש מצב. פוני נחשב? חחחחחחחח רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן! וגם אחרי! עשית קרב גרעפסים? עם אחותי, מלא! אני תמיד מנצח שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן, לא דבר נעים שיחקת טאקי? בטח! שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? בטח הוצאת מלא כסף על שטויות? חחחחחח בשבילכם זה שטויות :) הברזת מבצפר? יפ התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? :) התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא (שוב, מתנדבות?) קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא בכוונה התחרפנת? כן :) נכנסת למצב כפית? ye! ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חשבתי, לשמחתי טעיתי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? ye! שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? מה זה? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן, ואז נמאס לי רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? ממממממממ לא שאני זוכר ראית ריקי לייק? לא קיבלת מחזור? פעם אחת, ואז נזכרתי שאני גבר אז זה הפסיק :) השתמשת בטמפון? ואיפה אני אמור לשים אותו? היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כמו שאמרתי קודם, הייתי בן 16 :) צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אני ישן ערום, אז כן :) בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן, אבל הוא היה ממש מעצבן! ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? בכמה עיתונים! הארץ וגם בעיתונים ביפן!

אני!!

חחח...ואני אני ממש מתגעגעת ובכלל אין לי זמן!! לונורא
יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?אהה..להקיא ממש...? שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?יאפ.. צפרו לך?לאדעת.. ניסו לתקוף אותך מינית?חח..כמעט נשארת ער כל הלילה? חח כה.. לא אכלת יום שלם?יום כיפור
והיום... דיברת בטלפון כל הלילה?עד 3 וחצי נחשב?
הרגת מישהו?לא אבל אני מסוגלת לעולל את זה למורה שלי בכל רגע נתון.. נישקת מישהו מאותו מין?נהה.. מעבר לנשיקה?לא בגדו בך?נהה... הרגת חיה בטעות?אויש פול...וכמעט דורבן
הרגת חיה בכוונה?אהה...יש לכם מושג איך קהילת הזבובים רודפת אותי בלילות?והנמלים בכללללל.. גנבת משהו?מממ.לוזוכרת.. פגעת בעצמך?לא 'חתכת'?לא רצית למות?לאאאאאאאאאאאאא!! עישנת סיגריות?יאפ עישנת נרגילה?יאפ ניסית סמים?הו הלוואי!! שתית אלכוהול?יאפ השתכרת?יאפ.. התנשקת?לא.. עשית סקס?לא. עשית סקס יבש?שזה?? ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא.. היית עם שני אנשים בו זמנית?קרציות.. ירדת למישהו?בוקס... בלעת?5 פעמים..(לא..) עשית או תכננת לעשות פירסינג?אויש פול...ונזם נחשב?אני עדיין בונה על הטראגוסטדינגיי שלי.. עשית קעקוע?הלוואי..אם היה לי אפשרות הייתי עושה של בוב...
הסתפרת?חח לפני יומיים!!( הבה נקדיש דקה דומייה לזכר הראסטות זצ"ל
) אכלת חבילת אוריאו שלמה?של הקטנים של הארבע.. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?חי...זה היה כיף
צללת עם דולפינים?נהה קפצת כתה?נהה היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?דייי!! לתקופה ממושכת?שתקו.. . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?ררררר!! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא אבל פעם קיבלנו מבזק 800 שקל רק עלי..:S נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?יאפ.. התאפרת?כל יום עיפרון שחור המעטר את עיני.. רצית להיות משהו שאתה לא?הוו....בן.. רצית להיות בן המין השני?ראה תשובה לעיל..הנ"ל...מה אומרים? התקלחת יותר מפעמיים ביום?ואו...לא.. עברת יישור שיניים?נה אה.. היו לך משקפי ראייה?מכיתה ו' בערך.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך?חח מה?? התביישת בהורים שלך?פול.. שיקרת למישהו?בוודאי. היית מאוהב?הו כן! הורדת שיערות מהרגליים?חח.אמא לא מרשה...(דה פאק?) התעלפת?הלוואי.. נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?לא עשו לך?לא נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?56 בחסד.. שברת עצם בגוף?יד בכיתה ב'..אויש זה היה משעשע
עשית גבות?צורה ממש?לא...אני גאה בגבות שלי
שחית?כן... רכבת על אופניים?כן.. רכבת על סוס?אני משערת שגכגם את זה הספקתי לעשות בחיי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?אויש המון.. עשית קרב גרעפסים?אתמול.
שיחקת כדורסל?יאפ.. שיחקת כדורגל?יאפ הלכת מכות?אה הה...
שיחקת טאקי?הו אני מתה על המשחק הזה! שיחקת מונופול?גם על זה! שיחקת שש-בש?עד היום אין לי מושג איך משחקים במשחק הזה... הוצאת מלא כסף על שטויות?2 מכנסיים של ציפי שלא לבשתי עד היום.. הברזת מבצפר?ברור התחרטת על משהו שעשית?הו כמעט על כל דבר.. היית אובססיבי כלפי משהו?תמיד!!! היית מאושר?תמייייייייייד!! התנצלת על משהו שעשית?יאפ.. היית מכור למשהו?לאדעת... היית כל הלילה על המחשב?בוודאי..\ התקלחת עם מישהו?עם אחיי היקרים בגיל שנתיים נחשב?? קמת באמצע הלילה סתם ככה?בבדאי.. זכרת חלום?אפ פעעעעם!!חוצ מהחלום הבזה על ברני וחני נחמיאס ביער עם כמה ילדים...בררררר.. נרדמת בשיעור?חח אכן.. העברת פתקים בשיעור?מן הסתם.. תפסו אותך? יאפ.. ביצעת אקט מיני בבית הספר?5 פעמים ביצעת אקט מיני בשירותים?רק.. התעקשת על משהו מטופש?תמיד.. הברזת למישהו בלי להודיע?אני חושבת שכן... התחרפנת?חח זה תמיד מגיע באיזה שהוא שלב ביום.. נכנסת למצב כפית? כנ"ל ביקרת אצל פסיכולוג?אה הה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?אויש הרבה פעמים.. כית ליד מישהו אחד מהמין שלך?יאפ בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?יאפ היית בהופעה חיה של זמר אהוב?רק של שוטי הנבואה לא...רררר!!!הופעה להצדעה לאריק לביא לא נחשב.. שיחקת נוור?שזה? שיחקת חבילה עוברת?אה הה... חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לוזוכרת.. רקדת בגשם?תמיייד!! צרחת מפחד?יאאאאאאאאאאאפ! ראית ריקי לייק?לא מעניין. קיבלת מחזור?כן.. השתמשת בטמפון?לא היית 'צומי' במודע?יש מצב שכן בכיתה ו'.. שנאת את עצמך?הרבה..אבל אסור לשנוא.. צעקת על מישהו?אה הה קינאת במישהו אחר?תמיד היית גאה בעצמך?הרבה
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?אה הה בכית בגלל מישהו?יאפ בכית בגלל מישהי?יאפ עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לוזוכרת אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בוודאי!!אני אוהבת את כולם
הופעת בציבור בפיג'מה?לאדעת.. בכית בסרט?לא היית על במה?בווודאי.. היית מחוייב למישהו?כמובן.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?חי..למה מה קרה? התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?לוזוכרת.. ניתקת למישהו בפרצוף?חי..לאמא ואבא הכי הרבה
רצית לצרוח ולא עשית את זה?יש מצב.. נשבר לך הלב?כה. שברת לב?כה.. השם שלך הופיע בעיתון?כחלק מכיתה ג' דליה נחשב? אויש היה לי ממש כיפ
..נראה לי פעם ראשונה בחחיי שאני עושה שאלוןן... ויייייייייייייייייייייייייייייי!!! אני אוהפתותכם!!

PSYCHO ROI

New member
סתם כי משעמם לי

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? כן, היה צחוקים שיכורים פיחלוצקים ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן כי שחכתי לנסוע בירוק ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? .כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? אולי רק רגשית נישקת מישהו מאותו מין? .רק בלחי מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כןנמלה הרגת חיה בכוונה? כן נמלה..מצטער... גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות?לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? .כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? למישהי בלעת? את מה? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא יודע מה זה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? .לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן, בפורים רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב?כן הורדת שיערות מהרגליים?לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? . כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן מישהי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? . לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן אההההההההה עכשיו לדוגמא נכנסת למצב כפית? . כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן פסיכו חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? אני בן תודה השתמשת בטמפון? כנ"ל היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן

21עופרי

New member
זה אאאאאאררררררררוווווווווווווךךךךך

יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?כן ברחת מהבית?כן התחילו איתך?כן צפרו לך?כן ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא מעבר לנשיקה?לאבגדו בך?לא הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן גנבת משהו?כן פגעת בעצמך? לא בכוונה 'חתכת'?כנ"ל רצית למות?לא עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן התנשקת?כן עשית סקס?כן עשית סקס יבש?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? צבא מה לעשות היית עם שני אנשים בו זמנית?לא ירדת למישהו?לא בלעת?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?כןאבל לא יצא עשית קעקוע?לא הסתפרת?צבא אכלת חבילת אוריאו שלמה?כן מגעיל ומתוק השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? בטח קרבות אוכל זה הדבר צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן לתקופה ממושכת?לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?קרוב 470 נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?אנשי הפורום התאפרת? לא מרצון רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?שאלה קשה לא יודע התקלחת יותר מפעמיים ביום?5 עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה?לא 6:6 הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך?לא שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן הורדת שיערות מהרגליים?נשרפו לי ממשחקי אש התעלפת?כן נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי?כן עשו לך?כן נעצרת?כן קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף?לא עשית גבות?כן(אמת או חובה) וזה כאב שחית?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן עשית קרב גרעפסים?כן שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן והרבה הברזת מבצפר?אם אמיר התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו?לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא שאני זוכר התחרפנת?כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חשבתי ידעתי אני אסמטי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב?כן שיחקת נוור?בטח שיחקת חבילה עוברת?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כן צרחת מפחד?לא ראית ריקי לייק?לא קיבלת מחזור?לא השתמשת בטמפון?לא היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך?לא צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לצערי השם שלך הופיע בעיתון?לא ארוך אך מצויין קבלי ח"ח

booly16

New member
ראבאק

צל"ש לכל מי שבאמת ישב לענות על זה, סוף סוף קצת רכילות.. חחחחח שאלון שבאמת מעניין... אבל סאמק למה הם תמיד כל כך ארוכים?!?! תקצרו, תתמצתו, זה לא כיף האורך המזדיין הזה! :) חוץ מזה, בקרוב תמונות של גיא עם הראסטות הבאתי מצלמה, עכשיו רק להפגיש אותה עם גיא... :) והנה סתם משהו שיעניין אותכם... כי נראה לי שההודעה שלי מיותרת לגמרי..

למעלה