שאלון חדש חדיש ומיוחד

או יה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מלכה שכמותה! אפילו יש לי את המפרט שהיא ניגנה איתו בהופעה(חוסה זכתה לגעת בו...).

pompii

New member
oh my fucking god../images/Emo70.gif

נצא לדרך
יצאת מהמדינה?כן
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא
שחית בעירום?חלקי ברחת מהבית?ליום אחד נחשב?...היתה לי כוונה ליותר זמן, הייתי רעבה... התחילו איתך?כן צפרו לך?כן
ניסו לתקוף אותך מינית?לא טפו טפו טפו נשארת ער כל הלילה?כן
לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בשפה זרה... מעבר לנשיקה?לא בגדו בך?לא הרגת חיה בטעות?ג'וק אולי...
הרגת חיה בכוונה?ג'וק אולי... גנבת משהו?כן פגעת בעצמך?כן, לא פיזית 'חתכת'?לא רצית למות?לא ממש.. עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא שיכרון של ממש התנשקת?כן
עשית סקס?לא
עשית סקס יבש?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית?לא ירדת למישהו?לא בלעת?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?תכננתי.. עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?כן קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?כן, בטירונות היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני?כן התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך?כן שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן
הורדת שיערות מהרגליים?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך?כן נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף?לא עשית גבות?כן שחית?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא עשית קרב גרעפסים?לא....! שיחקת כדורסל?כן
שיחקת כדורגל?כן
הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן
שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?כן
התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר?כן
התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?לא היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו?עם אחי בגיל 4...
קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן
נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?כן
נכנסת למצב כפית?כן
ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?לא היית בהופעה חיה של זמר אהוב?כן שיחקת נוור?כן שיחקת חבילה עוברת?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?לא צרחת מפחד?כן ראית ריקי לייק?כן קיבלת מחזור?אממ...שאלה קצת מפגרת...כן... השתמשת בטמפון?כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך?כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן, אפילו היום אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא ממש בפרהסיה... בכית בסרט?כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא
שברת לב?כן
השם שלך הופיע בעיתון?לא זהו?!?! פיו....
חמוד, נראה לי שעניתי על זה פעם

rainbowgirl

New member
אם אני אענה, אני ארגיש פאקצה.

אבל אני אענה בכל זאת. יצאת מהמדינה?כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נראה לי. (צופים !) שחית בעירום?נופ ברחת מהבית?כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן :/ ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כל הלילה? כן. :) הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?כן . מעבר לנשיקה?כן בגדו בך?לא שידוע לי. הרגת חיה בטעות?לא!! הרגת חיה בכוונה? לא!!! גנבת משהו?לא. פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? כן רצית למות?כן עישנת סיגריות? כבר ארבע שנים :/. ושלוש מתוכן נובלס. עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס?כן עשית סקס יבש?מה!? ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? לא בלעת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?עשיתי נזם :) עשית קעקוע? לא הסתפרת?כן אכלת חבילת אוריאו שלמה?בטח! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?לא נראה לי. צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן
לתקופה ממושכת?לא. 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא שזכור לי. התאפרת?שחור בעיניים נחשב? רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לפני שבוע שמו לי ריבועים. היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא נראה לי התביישת בהורים שלך?באמא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב?כן. הורדת שיערות מהרגליים?כן. התעלפת?לא. נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?לא. עשו לך?כן . נעצרת?לא. קיבלת נכשל בתעודה?חח כן.. שברת עצם בגוף? לא עשית גבות?לא שחית?כן רכבת על אופניים?אני לא יודעת איך :( רכבת על סוס?מפתאום. מסכן הסוס. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. עשית קרב גרעפסים? אני לא יודעת איך עושים :) שיחקת כדורסל? לא! (פטור מספורט:))) שיחקת כדורגל? כנ"ל. הלכת מכות? לא שיחקת טאקי?בטח. שיחקת מונופול? בטח שיחקת שש-בש? בטח הוצאת מלא כסף על שטויות?חח :)) כן. הברזת מבצפר? המון. התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? לא יודעת. התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? עדיין מכורה לסיגריות. נחשב? היית כל הלילה על המחשב?כן. התקלחת עם מישהו? ישמצב. אני לא זוכרת. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן. זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן :) העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן . ביצעת אקט מיני בבית הספר?נופ. ביצעת אקט מיני בשירותים?אולי. התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן . ביקרת אצל פסיכולוג?כן :/ חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן. בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן. היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן. שיחקת נוור?כן שיחקת חבילה עוברת?כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?יכול להיות. רקדת בגשם? לא. אבל ישבתי בגשם. צרחת מפחד? לא ראית ריקי לייק?כן. קיבלת מחזור? כל חודש:/ השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע?לא. שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו?חוץ ממשפחה,לא. קינאת במישהו אחר? לא. היית גאה בעצמך? לא. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? וואי. המון. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. (מלך האריות,אבודות והוזות...) היית על במה?צופישירון נחשב? היית מחוייב למישהו?כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן. אתמול. נשבר לך הלב?כן. שברת לב?לא נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון?לא. נראה לי שמחר אני אתחרט על זה.

../images/Emo47.gif אני חדש פה!

חדש חדיש ומיוחד סקר כדי שתכירו גם אותי... יצאת מהמדינה?
כן טורקיה יוון הולנד בלגיה וצרפת... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שתיתי משהו שגרם לאחרים להקיא והקאתי מה שאחרים אכלו... שחית בעירום?
כן (מומלץ...) ברחת מהבית?
לא התחילו איתך?
חח לא נראה לי צפרו לך?
לא.. ניסו לתקוף אותך מינית?
רק פעמיים נשארת ער כל הלילה? .
כן לא אכלת יום שלם?
לא חושב... דיברת בטלפון כל הלילה?
לא הרגת מישהו?
כן נישקת מישהו מאותו מין? .
לא מעבר לנשיקה?
לא בגדו בך?
לא הרגת חיה בטעות?
כן הרגת חיה בכוונה?
כן גנבת משהו?
כן פגעת בעצמך?
קצת 'חתכת'?
לא... רצית למות?
לא עישנת סיגריות?
קצת עישנת נרגילה?
הרבה ניסית סמים?
הכי הרבה שתית אלכוהול?
כן השתכרת?
הרבה התנשקת?
קצת עשית סקס? .
לא עשית סקס יבש?
? ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
כן היית עם שני אנשים בו זמנית?
לא ירדת למישהו?
לא בלעת?
לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?
כן עשית קעקוע?
לא הסתפרת?
מזמן מאוד מאוד מאוד אכלת חבילת אוריאו שלמה?
לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
כן צללת עם דולפינים?
לא קפצת כתה?
לא אבל קפצתי מחלון היית ערום בציבור?
לא שזכור לי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לא לתקופה ממושכת? .
לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים?
לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
כן התאפרת?
כן רצית להיות משהו שאתה לא?
אולי רצית להיות בן המין השני?
בטח התקלחת יותר מפעמיים ביום?
כן עברת יישור שיניים?
כן היו לך משקפי ראייה?
לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
לא יודע התביישת בהורים שלך? .
לא שיקרת למישהו?
כן היית מאוהב?
אולי הורדת שיערות מהרגליים?
קצת התעלפת?
לא נשברה לך שן?
לא עשית למישהו היקי?
לא עשו לך? .
כן נעצרת?
לא קיבלת נכשל בתעודה?
כן שברת עצם בגוף?
קצת עשית גבות?
קצת שחית?
הרבה רכבת על אופניים?
הרבה רכבת על סוס?
הרבה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
הרבה!!!! עשית קרב גרעפסים?
לא שיחקת כדורסל?
קצת שיחקת כדורגל?
קצת הלכת מכות?
לא שיחקת טאקי? .
כן! שיחקת מונופול?
כן שיחקת שש-בש?
כן הוצאת מלא כסף על שטויות?
לא הברזת מבצפר?
כן התחרטת על משהו שעשית?
כן היית אובססיבי כלפי משהו?
כן היית מאושר?
כן התנצלת על משהו שעשית?
כן היית מכור למשהו?
לא היית כל הלילה על המחשב?
כן התקלחת עם מישהו?
כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?
כן זכרת חלום?
כן נרדמת בשיעור?
הרבה העברת פתקים בשיעור?
קצת תפסו אותך? .
לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?
לא ביצעת אקט מיני בשירותים? .
לא התעקשת על משהו מטופש?
כן הברזת למישהו בלי להודיע?
כן התחרפנת?
כן נכנסת למצב כפית? .
כן ביקרת אצל פסיכולוג?
כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?
בנים לא בוכים בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?
בניםלא בוכים היית בהופעה חיה של זמר אהוב?
כמובן שיחקת נוור?
כן שיחקת חבילה עוברת?
כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
לא רקדת בגשם?
כן צרחת מפחד?
כן ראית ריקי לייק?
כן קיבלת מחזור?
כן פעמיים כבר השתמשת בטמפון?
קצת היית 'צומי' במודע?
בטח שנאת את עצמך?
לא צעקת על מישהו?
כן קינאת במישהו אחר?
כן היית גאה בעצמך?
כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
כן בכית בגלל מישהו?<im

leedush

New member
השאילון הרג אותי......./images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ולא מתכוונת שחית בעירום? כן ברחת מהבית? בערך התחילו איתך? כן צפרו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא אבל הטרידו אותי מינית נשארת ער כל הלילה? . כן לא אכלת יום שלם? כן שכחתי לאכול דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? . כן מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא לא כדי לו הרגת חיה בטעות? ג'וק הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן כסף מאמא-הייתי קטנה פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? . כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לאאאאאאא ירדת למישהו? כן בלעת? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי בטבור עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? כן היית ערום בציבור? קרוב היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? . כן 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? אולי לא זוכרת קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא תודה לאל היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? . פעם כבר לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? . כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן עשית גבות? כן שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן עשית קרב גרעפסים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? . כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? ברור התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לשוקולד לבן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן כדי לסדר את החדר זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? . כן התעקשת על משהו מטופש? עקשנות זה המומחיות שלי הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? . תמידדדדדדד ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? זיללתי דמעה היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כןןןןןןןן ניתקת למישהו בפרצוף? כן לאבא רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?לא שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? כן

כמה ארוך שאלון יכול להיות? דאמט

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי שחית בעירום? כן, כיף חיים ברחת מהבית? לא, אין צורך התחילו איתך? יש מצב צפרו לך? כשאני ובן דוד שלי שיחקנו במכוניות אז היינו עושיפ אחד לשנים "ביייייייפ, ביייפ" ניסו לתקוף אותך מינית? זה קורה לי לעיתים קרובות בזמן האחרון נשארת ער כל הלילה? אמא שלי לא מרשה. לא אכלת יום שלם? אני וניצ צמנו יומיים בבראשית, טחח דיברת בטלפון כל הלילה? זין, למי יש כסף לזה? הרגת מישהו? אני נוטה להרוג קרמבואים לפחות פעם ביום. אני מרגיש ממש רע עם זה למען האמת נישקת מישהו מאותו מין? נופ מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? יש מצב הרגת חיה בכוונה? לדוג זה כיף חיים גנבת משהו? לא משהו שווה ערך פגעת בעצמך? אני חתיכת מנוול עד שכמעט סתרתי לעצמי. 'חתכת'? חחחח, זה נשמע מזה כבד, לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? איכס, טפו עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? כן עשית סקס יבש? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? ייתכן ירדת למישהו? כן בלעת? חחח יאק עשית או תכננת לעשות פירסינג? כשהייתי קטן היה לי עגיל גזעי באוזן!! עשית קעקוע? לא הסתפרת? אתמול עשיתי שוב קרחת
אבל פעם אחרונה! זהו! אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה אני אמריקאי מטומטם? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. מלחמת אוכל, סוטים!! צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא, אבל הייתי במבחן למחוננים!!! היית ערום בציבור? כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? סלח לי אבי כי חטאתי. לתקופה ממושכת? לא ממש 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? פחות או יותר קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חחחח מה?! ע"ע שיחות אל תוך הלילה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? טפו. אנשים מלוכלכים שכמותכם. התאפרת? להתאפר לפני השינה זה הסטיה שלי. רצית להיות משהו שאתה לא? קיפוד, כדי שמי שינסה לבצע בי מעשי סדום ידקר. רצית להיות בן המין השני? זובי התקלחת יותר מפעמיים ביום? יכול להיות עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? בגלל זה סתרתי לעצמי התביישת בהורים שלך? חלילה שיקרת למישהו? לא. הא! שיקרתי לכם! השנינות!!!!! היית מאוהב? אינני יודע בוודאות הורדת שיערות מהרגליים? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא, אבל היא נפגעה קלות ממיקרופון עשית למישהו היקי? לא! היקי זה רעעע עשו לך? כן
נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא. ע"ע קפצת כיתה. שברת עצם בגוף? לא, אבל ראיתי אותה זה נחשב? עשית גבות? לא שחית? כן, אני פרוע. רכבת על אופניים? כןןןן, כה אהבתי עד שהאתיופים גנבו לי את הBMX, כוסומו רכבת על סוס? כן, עד שהתהפכתי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן, כיף חיים :) עשית קרב גרעפסים? כבר אמרתי שאני פרוע? שיחקת כדורסל? כן, אני די גרוע, לא כמו ניצ שיחקת כדורגל? ע"ע שיחקת כדורסל הלכת מכות? רק פעם אחת וגם היא הייתה נגד ילדה אתיופית!!! שיחקת טאקי? טאקי זה החיים!!!!!!!!!! שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? אני מזיין את כולכם הוצאת מלא כסף על שטויות? בג'ויסטיק הארור הזה, צריך לסגור אותם, גורמים לילדים תמימים לפתח תאוות בצע לכרטיסים ירוקים, ססס הברזת מבצפר? כמה פעמים אני אגיד שאני פרוע?!? התחרטת על משהו שעשית? יש מצב היית אובססיבי כלפי משהו? כן. לקרמבואים שלי. היית מאושר? רב הזמן. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן. לקרמבואים שלי. היית כל הלילה על המחשב? פרוע, פרוע, פרוע התקלחת עם מישהו? טחחח
קמת באמצע הלילה סתם ככה? אני עייף מדי בשביל זה זכרת חלום? אני עד היום זוכר חלום מכיתה ג' נראה לי שדינוזאורים מרסקים לי ת'בית, כוסומו נרדמת בשיעור? היום, טחחח העברת פתקים בשיעור? אני אמנם פרוע אבל לא ברמות כאלה. תפסו אותך? אני לא רוצה לחשוב אפילו מה היה קורה אם כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? של הביצפר? התעקשת על משהו מטופש? זה תכלית החיים שלי בערך הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי התחרפנת? וואי וואי, אני כה גזעי, אני כל יום מחורפן, וואווו איזה מחורפן אני נכנסת למצב כפית? זה נשמע כמו שיגור לחלל ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אף אחד לא רוצה להקשיב לי בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? לא, אני קשוח
בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? טוב פה נשברתי כבר היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן, רק אצל אהוד עוד לא הייתי, דאמטטט שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? הווו זה כה גזעיי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? משיח גם לא מטלפן רקדת בגשם? מה אני חי בסרט? צרחת מפחד? רכבות הרים ואני לא מסתדרים ביחד ראית ריקי לייק? גו ריקי קיבלת מחזור? שלאון פמניסטי משהו השתמשת בטמפון? אחרי שאני מתאפר לפני השינה אני מבצע ניסויים בטמפונים היית 'צומי' במודע? היית אלמוש כשחיברת את השאלון הזה? שנאת את עצמך? שוב נדון על כך? צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? אני אהיה גאה שאני אסיים את השאלון הלא נגמר הזה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יש מצב בכית בגלל מישהו? בגלל השאלון הזההה בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? מילאתי את השאלון הזה ברצינות. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? זה שנוי במחלוקת הופעת בציבור בפיג'מה? מהפתאום, אני קשוח בכית בסרט? ראה תשובה הנ"ל היית על במה? במה זה החיים שלי היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? סלח לי אלכסנדר כי חטאתי ניתקת למישהו בפרצוף? כנ"ל רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני מאוד שכול. כן בטח. נשבר לך הלב? בכיתה ו' חברה שלי נפרדה ממני ביום עצמאות. אחחח זה היה עצוב שברת לב? כן, לצערי השם שלך הופיע בעיתון? אני יותר מפורסם ממה שנראה לכם אההההההההה, יש, אני הולך לישון

אפשר שלא לאכול אותו?!?!?!?!../images/Emo6.gif

תגידו לי!!
אוי איזה מאמיייי.... הכי עשית לי ת'יום עכשיו!!! חחח הכי אהבתי: נכנסת למצב כפית? זה נשמע כמו שיגור לחלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייייי ובקשר להופעה של אהוד!! אמאבא בולכים עוד מעט להופעה בירושלים אז אולי תבוא גם? וגם האמא הכהההה כוסית שלך!!! יאמייייי גרררר
אוי מסכנים כל האנשים בפורום הזה שלא ראו את אמא שלך...... הו אמא רןןןן!!!! איפה הייתי?(אמא שלך יכולה להשכיח ממך הכל...
) אהה כן אז זהו... ואני מתה עלייך ושיהיה לך לילה יופי טופי אחלע בחלע שכטע ראסטע באסטע
ניצ... חח

ניצצצ אולי אני אבוא באמת??

יכול להיות כה גזעי!!! אומר לאמא!! אבל נכון לעכשיו- אני חולהההה
ישיבת ראשגדי"ם עושה אותי חולה :(

noooooooooooooooooooooooooooooooooo

רנצ'וק שלי חולההההההההההההההההההההההההההההההההה
nooo אני רוצה להכין לך מרק עוףףףףףף ולטפל בך ולבדוק אם יש לך חום ואני קצת שיכורה אבל בכל זאתתתתתת!!!!! אוי מאמי אני אדבר איתך מחר טוב?
תרגיש טובבבב היה חזק!
וyes! אהוד בנאי yes!!

DidjiT

New member
איך את יודעת איך אמא שלו נראית?

o_O האם ניצ' עשתה ביקור בבאר שבע?

sHotZy M

New member
טחחח רן....

אהבתי....
ואעלק אתה קורע את כולם בשש-בש
נראה אותך בא מולי
תשאל את גיא מהתאומים.... חיחי

starguiding

New member
אני לא מאמינה

את כלת שש-בש ולא שיחקנו? דאמט! כשאני באה- משחקים!!

למעלה