מממ
יצאת מהמדינה?5 אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא זכור לי שחית בעירום?
ברחת מהבית?2 התחילו איתך?
צפרו לך?
ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? המון . לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה... הרגת מישהו? חח נישקת מישהו מאותו מין? בלחי . מעבר לנשיקה?
בגדו בך? 1 הרגת חיה בטעות?10000000000 הרגת חיה בכוונה?100000 גנבת משהו? לאחותי... חחח פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? המון פעמים
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול? יין של קידוש נקרה? השתכרת?
התנשקת?
עשית סקס?
. עשית סקס יבש?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? ממממ 5 היית עם שני אנשים בו זמנית? חחח פעם אחת ירדת למישהו? איכס
בלעת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? שנה שעברבה עשית קעקוע?
הסתפרת? שנה שעברה אני חושבת אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחח צללת עם דולפינים? פעמיים קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? מה זה פה?! קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אף פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? פעם אחת
התאפרת? כל יום שישי רצית להיות משהו שאתה לא? מאיפה לי לזכור? רצית להיות בן המין השני? המון התקלחת יותר מפעמיים ביום? חחחח שהיה ממש חם עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה? עכשיו הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך?
. שיקרת למישהו? המ היית מאוהב? איכס
הורדת שיערות מהרגליים? התחלתי שנה שעברה התעלפת? פעם 1 נשברה לך שן? נשברה חצי ממש קטן... עשית למישהו היקי?
עשו לך?
. נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה? אוי שברת עצם בגוף?שהייתי בת 7 עשית גבות? לפני חודש
שחית? טח רכבת על אופניים? טח רכבת על סוס?טח רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? ממ עשית קרב גרעפסים?
שיחקת כדורסל? יאאא שיחקת כדורגל?
לא זוכרת הלכת מכות? חחח אני אוהבת.. המון שיחקת טאקי? מזה השאלות האלה?????!!!!!1 . שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר?10 התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה? המון.. כל לילה זכרת חלום? הלוואי נרדמת בשיעור? חח העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? . ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?כנ"ל . התעקשת על משהו מטופש? התעקשתי שיצא הארי פוטק ה-8
הברזת למישהו בלי להודיע? זו אני התחרפנת? כל הזמן... נכנסת למצב כפית? חחחחחחחחח . ביקרת אצל פסיכולוג? פעם 1 חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? הא[?] בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?
היית בהופעה חיה של זמר אהוב? #$%#$^# 5 שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? טח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם? יייאאא זה משה שולט... כל גשם צרחת מפחד?
ראית ריקי לייק? אתמול קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? היית 'צומי' במודע?
איכס שנאת את עצמך? עכל הזמן
צעקת על מישהו? לפני שנייה קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? איכס הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? כימעט כל זרט עצוב.. זה מרגש
היית על במה? 10 היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? יא
סיננת מישהו בטלפון?טח ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה? אך פעם נשבר לך הלב? המון שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?2