שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

LiLdon

New member
סאנשיין יקירתי! ../images/Emo99.gifהתגעגעתי../images/Emo23.gif

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ליל!!! כפרע עלייך =)

התגעגעתי המונות =) שונאת בגרויוץ. מרחיקות אותי מאנשים טובים מהפורום =( לאוהבך המונות. אין עלייך!!!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif רז!!! ../images/Emo99.gif

חתיך שכמותך =) אוהבת אותך המונות!!!!! גם אלייך התגעגעתי כל כךךךךךךךךךך =) רז תעשה לי צ'יקן סטייק עם גבינה P=

AvtipuS

New member
חחחח את זוכרת! ../images/Emo23.gif

שכחת להגדיל לגדול
ולשתות קולה! ואפשר מיונז בבקשה?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תודה סנוף =)

וד"א אנחנו עושים מתישהו מפגש פורום? אני בגעגועים!

nobody99

New member
הממ

שם:טל גיל:16 מיקום:חיפה מין:זכר מסר לאומה:מוות לערסים תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:נופ .אלכוהול:כן כן .הומואים ולסביות:לע חושב.. .קשש:בשש .ג'וקים: שיחיו להם .פיטר פן:לע תודה.. .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:צריך לנסות מתישו .פורנוגרפיה:
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:מעדיף שלא לדבר על זה .לגור בקיבוץ:בטח עדיף מחיפה.. .קגלביץ':בכיף אבל רק עוד כמה ימים .שומשום:בכיף .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):הא? .ביצוע אקט בגמל:אני יותר בקטע של ציפורים מפרפר נחמד -=אסוציאציות=- .מוזיקה: אהבה ראשונה:) .רוח:פוווווו .שקט:תודה לאל .עננים:לילה .תל אביב:הופעות .כפכפים:כפכף תמייני .אלוהים:כפרערע עליו .דיסני:קצת טחון... .וודקה:עוד כמה ימים.. -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:Further Seems Forever - The Moon is Down .סרט טוב שראית לאחרונה:לע יודע.. יותר מדי לימודים ממזמן לא ראיתי .להקה טובה:Hopesfall .סדרה:THE O.C .מקום שביקרתם בו:ירושלים אתמול לצערי 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום: הראשון.. חומוס השני.. לא שווה ליסוע עד לירושלים בשביל לקבל תעודת זהות...

חחח רק כי מאוד משעמם לי!

שם: אביטל גיל: 14.11 מיקום: נירים. קיבוץ נירים
מין: נקבה? מסר לאומה: חיה ותן לחיות? איי אייי איי כמה נדוש תמונה כלשהי: איייף, שניה -כן או לא- .סיגריות: אני? לא .אלכוהול:
.הומואים ולסביות: שיהיה להם בכייף .קשש: לא! .ג'וקים: שיחיו רחוק ממני .פיטר פן: די ליל! נו! .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: חחח .פורנוגרפיה: תלוי מי :X .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: חח לא תודה .לגור בקיבוץ: כלבה!!!!!!!!!!!!!!11 אני שונאת אותך!! .קגלביץ':עובר. .שומשום: איכי .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): חח מה?! כדור מה?~ .ביצוע אקט בגמל:לא בשבילי -=אסוציאציות=- .מוזיקה: נשמה .רוח: בלאגן בשיער .שקט: מוות? .עננים: צמר גפן .תל אביב: כייף .כפכפים: חביב .אלוהים: אבי? ציקי? .דיסני: יאמי .וודקה:
-=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: :X .סרט טוב שראית לאחרונה: זכרונותיה של גיישה .להקה טובה: נראה מי ישלים אותי..: יא.... .סדרה: חחח לא רואה טלויזיה ממש .מקום שביקרתם בו: בית ספר?? 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ראנדו מה?!?!? ודבר אחד לסיום: אל תתנו לליל לעשות שאלונים, תודה.

LiLdon

New member
יאפים עם ג'יפים?!?!?נו ../images/Emo7.gif

תיהי קצת יותר צפויה, אביק. ולמה לא?! רק כי יש שם מקבץ שאלות שכלול בהן,פיטרפן שומשום וודקה קיבוץ?!?! זה כי אני רוסיה נכון?
אביק..גם כן את.. גם כן מלך הסלע..

קשש חתיכת רוע!!!!!! :((((

גם את לא באה וגם תוקעת לא! מה לא! ??? שאת אומרת לא את אומרת לי לא . את אומרת לי לא? אם את אומרת לי לא אז בעעע לא שמתי לב שעבר 5... מוח : " קששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש"

סתתתתתתתתתתתם

לאלאלאלאלאללאלאלאלאלא לממותתתתתתת :(:(:( אם היה אפשר לערוך את ההודעה הייתי משנה לכן.. חס וחלילה אומרת לך לא.

LiLdon

New member
!@#$%^&*(

ליל כועסת. אוהו כמה שליל כועסת עכשיו. !@#$%^&*)(()*&^%$#@!

קשש ליל כועסת

שיעול שיעול.................. באסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http ולישון !!!!!

LiLdon

New member
אביק,מיאו.נזכרתי במשהו

בעצם בשניים, ''איפה סבא גרשון?הא?הא?הא?'' 'רוני לא!אל תעלי!רוני! *בום*אח.'' LOL

למעלה