שאלון עם שיריםD:

Rose131

New member
שאלון עם שיריםD:

זה לקוח מפורום MCR ואוונסנס וHIM ועוד מיליוני פורומים ואין לי מושג מי יצר את זה. אז אמ. כן. למי שלא מכיר, אתם שמים את כל השירים שלכם במחשב בנגן שלכם ועושים על "אקראי" או shuffle" או משהו כזה(בטח יש שגיאת כתיב שוב
) ואז מעבירים שירים ועונים על השאלות עם השם של השיר, אני עוד מעט אעשה דוגמה. והנה השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Rose131

New member
דוגמה

איך העולם רואה אותי?aliens exist- Blink182
האם יהיו לי חיים מאושרים?Girlfriend- Avril lavigne מה אנשים באמת חושבים עליי?Homecoming- Green day
האם אנשים חושקים בי בסתר?XO- FOB
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Broken promise- Placebo
מה אני צריך לעשות עם חיי?Understanding- Evanescence עצה טובה בשבילי:Any number can play- No use for a name מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?slide away- oasis מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?don't wait for the sun- american hi fi איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?hotel room- mest ובהלוויה שלי?שזיף- שייגעצ
ספיר?
איזה סוג גבר אני אוהב?Flavor of the week- amrican hi fi איך יהיה לי מחר?the chronicles of life and death- GC למה אני כאן?Supid girl- garbage בתור מה אנשים יזכרו אותי?but it's better if you do- panic!(אני לא שומעת פאניק, שתקו.) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?it's all right- Useless id האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?It's not a fashion statement, it's a fucking deathwish- MCR איך תהיה השנה הזו?fuck a dog- blink

כי אינלי חיים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? I can do better - Avril Lavigne חחחחחחח האם יהיו לי חיים מאושרים? The fever - TAI מה אנשים באמת חושבים עליי? You Can't Be Missed If You Never Go Away - Cobra starship האם אנשים חושקים בי בסתר? Cry me a river - ג'סטין
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Breezy - JoJo אוקיי
מה אני צריך לעשות עם חיי? Got No Love - The kooks האאאאאא ידעתי שאני אמות רווקה זקנה! עצה טובה בשבילי: We are - Ana Johnson מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stranger - Hilary Duff מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Everytime We Touch (Radio Mix) - Cacada איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Disenchanted - MCR חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור, ברור ובהלוויה שלי? Get Your Hands Up - Fergie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה סוג גבר אני אוהב? My Interpretation - מיקה איך יהיה לי מחר? Year Zero - שלושיםשלמ למה אני כאן? Eleanor Rigby (live in San Jose) - פאניק! אט דה דיסקו בתור מה אנשים יזכרו אותי? That's The Way I Am - אנה ג'ונסון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Eyes Wide Open - אשלי סימפסון האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Fourth Drink Instinct - קיוט איז וואט.. איך תהיה השנה הזו? Sugar We're Goin' Down (Patrick Stump Remix) - פול אווט בוי חחחחחחחחחחחחחחח הצחיק אותי ההלוויה XDDDDDDDDD

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

אה
נראה לי פעם ניסיתי אהמלהורידאהמ וזה לא ירד. יש מצב שאת שולחת לי?

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifהבנתי../images/Emo70.gif..יאא...../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי?:mcr - helena..אוו..ולל..מוזר
... האם יהיו לי חיים מאושרים?:"קאפריקורן", 30 שניות. כנראה שלא!..חעחע.."אני ארוץ, ואתחבא, עם שם אחר
" מה אנשים באמת חושבים עליי?:גוד שארלוט-"דברים קטנים"...כה...זה גדוווול
האם אנשים חושקים בי בסתר?:..חחח.."צפוי" של גוד שארלוט.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?:"אטאק" 30 שניות. אוקע
מה אני צריך לעשות עם חיי?:HARDER TO BREATH של MAROON 5..יוו..הנוסטלגיה
עצה טובה בשבילי:HOLD ON...גוד שארלוט(ואי נו..הכל יוצא שלהההם) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?..CEMETERY DRIVE של MCR..או..זה שיר
..כנראה..שאני חייה עם נטיות-אובדניות... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?:THANK YOU FOR THE VENOM...MCR איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?..THE KILL
..אאעעה
ובהלוויה שלי?..חחחחחחחחחח...GHOST OF YOU..MCR....ואי..זה קלע בול
איזה סוג גבר אני אוהב?:KEEP YOUR HANDS...גוד שארלוט..אוקייי... איך יהיה לי מחר?:SWBL..MAROON 5...איזה שיר יפה
... למה אני כאן?:You Know What They Do To Guys..MCR..מסתבר שביליתי לי בכלא
בתור מה אנשים יזכרו אותי?:panic! At The Disco - The Only Difference Between...שר ארוווך..ואייי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?taking_back_sunday-whats_it_feel_like_to_be_a_ghost
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Give 'Em Hell, Kid..MCR...כנראה..
איך תהיה השנה הזו?..אאעה!..איזה שירר...MY BLUE HEAVEN..TBS....

situations

New member
היי אני מכירה את הגר../images/Emo219.gif../images/Emo174.gif

איך העולם רואה אותי? time to dance -P!@TD האם יהיו לי חיים מאושרים? תיקי תיקי-כפיר עטיה (אל תשאלו.) מה אנשים באמת חושבים עליי? unfaitful - riahnna האם אנשים חושקים בי בסתר? boulevard of roken dreams greenday |i wal alone|כנראה שלא חחח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? dance dance - all out boy חח אני שונאת לרקוד מה אני צריך לעשות עם חיי? pool partey - the aquabets חחחחחחחחחחחח עצה טובה בשבילי: im not ok - mcr חחח אני לא בסדר תתרחקו ממני! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? רוצה בנות - חובבי ציון חחחחחחחחחחחחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? only you של אלביס פרסלי :p איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? תפוח אדמה - אינפקציה ובהלוויה שלי? השתיקה שלי - אביב גפן איזה סוג גבר אני אוהב? יחד - גאיה (גב הומו? חחחח) איך יהיה לי מחר? שוקי - אינפקציה. יה לי מחר שוקי. למה אני כאן? שאלתיאל קוואק XDDD בתור מה אנשים יזכרו אותי? ווצה בנות -חובבי ציון. חחחח הולי שיט!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רוני - גידי גוב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רבות הדרכים - דנה עדיני& דניאל סלומון איך תהיה השנה הזו? ציפורניים מרוחות - שייגעצ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Luna Sphere

New member
מוכר לי ממייספייס ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Skin And Bones- Jet האם יהיו לי חיים מאושרים? Selective Memory- We Are Scientists מה אנשים באמת חושבים עליי? In The City- Good Shoes האם אנשים חושקים בי בסתר? Can't Buy Me Love- The Beatles איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Revolution Rock- The Clash.. וואלה רעיון טוב מה אני צריך לעשות עם חיי? Favours In The Beetroot Fields- British Sea Power עצה טובה בשבילי: Club Foot- Kasabian מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stella Was A Diver And She Was Always Down- Interpol מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Six Minutes- Boy Kill Boy איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Nowhere Again- The Secret Machines ובהלוויה שלי? Someone Says- Editors איזה סוג גבר אני אוהבת? What You Meant- Franz Ferdinand איך יהיה לי מחר? Alright In The Morning- The Paddingtons חחחח אני מקווה מאוד כי יש לי מבחן למה אני כאן? All At Sea- The Libertines בתור מה אנשים יזכרו אותי? Arctic Monkeys interview לול איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Working And Waiting- The Clash האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Love You But You're Green- Babyshambles איך תהיה השנה הזו? Same Old Thing- The Streets חהחהחה

t a o t a o

New member
לא רוצה להפחיד אותך או משהו

אבל לפי האנשים בחוץ שבאים לקחת אותך- אני הייתי מסתכלת טוב טוב לשמיים בחיפוש אחר צלחות מעופפות. (או סיימיון פרייס למיניהם, מה שיבוא קודם) ספרי חוויות כשתחזרי.

Ellabll

New member
אני אהיה משועשעת אם יצא

Subterranean Homesick Alien של רדיוהד למישהו

lestatgirl

New member
בעיית אנורקסיה קטנה?..

ותקראי לי שאת הולכת לראיין תמנקיס הא?

t a o t a o

New member
Some of this is rather Spooky

איך העולם רואה אותי? Peter Doherty- The Whole World Is Our Playground האם יהיו לי חיים מאושרים? MSP- Are Mothers Saints מה אנשים באמת חושבים עליי? MSP- Askew Road האם אנשים חושקים בי בסתר? Babyshambles- 8 Dead Boys איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Pulp- Underwear מה אני צריך לעשות עם חיי? MSP- I Live To Fall Asleep עצה טובה בשבילי: DPT- Gin & Milk מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? MSP- La Tristesse Durera (Scream To A Sigh מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? MSP- Yes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Nicky Wire's Secret Society- From Despair To Where+Break My Heart Slowly (live ובהלוויה שלי? Oasis- To Be Someone איזה סוג גבר אני אוהב? Incubus- Southern Girl איך יהיה לי מחר? Alvin & The Chipmunks- Whip It למה אני כאן? Ash- Burn Baby Burn בתור מה אנשים יזכרו אותי? Babyshambles- Fuck Forever איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Catatonia- Fuel האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? All Saints- I know where it's at איך תהיה השנה הזו? Yeti- Song For The Dead

Rose131

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בתור מה אנשים יזכרו אותי? Babyshambles- Fuck Forever"

t a o t a o

New member
זה קצת עצוב, אבל

זה דווקא אחד הדברים הפחות ביזאריים ברשימה הזאת

למעלה