שאלון עם שיריםD:

Let it Bleed

New member
שלי.. בפעם ה-100../images/Emo217.gif

איך העולם רואה אותי? No Control-BFMV האם יהיו לי חיים מאושרים? There Could Be Nothing After This-Underoath מה אנשים באמת חושבים עליי? Shut Up And Pray / Play-MCR עוד יש לי את זה בלייב לפני שTBP יצא האם אנשים חושקים בי בסתר? Failure By Designer Jeans-FFTL איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Set Phasers To Stun-TBS מה אני צריך לעשות עם חיי? I Am Fred Astaire-TBS עצה טובה בשבילי : The Secret Goldfish-Pencey Prep מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? In Another Life-Madina Lake =O מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Stab My Back-AAR =O איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Glamorous-פרגי XD ובהלוויה שלי? Dance, Dance-פוב =O איזה סוג גבר אני אוהב? Attack-30STM איך יהיה לי מחר? Sexy-בלאק אייד פיז XDDD למה אני כאן? Bulimic-דה יוזד בתור מה אנשים יזכרו אותי? It Could Be A Good Excuse-דה יוזד איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Emergency-Paramore האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Black Mamba-TAI איך תהיה השנה הזו? Cupids Chokehold-Gym Class Heroes נחמד.. נחמד...

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אחלה חתימהXD [אתה חדש פה?
]

tomashi

New member
לא ממש

סתם הפסקתי קצת לכתוב...אבל עכשיו עם השביתה והכול יש לי זמן פתאום

Height Down

New member
נאמ

איך העולם רואה אותי? Monty Python - I've Got Two legs
האם יהיו לי חיים מאושרים? John Lennon - So This is Christmas מה אנשים באמת חושבים עליי? Rolling Stones - Paint It Black האם אנשים חושקים בי בסתר? Kaiser Chifs - Learnt My Lesson Well איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Stevie Wonder - Higher Ground מה אני צריך לעשות עם חיי? Freddie Mercury - Living On My Own עצה טובה בשבילי: Nine Black Alps - Get Your Guns מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? RHCP - Aeroplain מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? John Frusciante - Cut Out איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Jamiroqaui - Black Devil Car ובהלוויה שלי? Smashing Pumpkins - Muzzle איזה סוג גבר אני אוהב? The Beatles- From Me To You איך יהיה לי מחר? The Rakes - Retreat למה אני כאן? John Frusciante - Been Insane בתור מה אנשים יזכרו אותי? Buddy Holly - Bye Bye Love איזה שיר יתקע לי בראש מחר? John Frusciante - Interior Two האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Monty Python - Flying Circus Team איך תהיה השנה הזו? Klaxons - Gravity's Rainbow

MoonyAvFreak

New member
הא טוב נו P:

איך העולם רואה אותי?must have done something right - relient K האם יהיו לי חיים מאושרים? it wasnt enough - good charlotte :| מה אנשים באמת חושבים עליי?a heavy hearted work of stagge האם אנשים חושקים בי בסתר? all the small things - blink 182 איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?for you - killswitch engage מה אני צריך לעשות עם חיי?im on your side - hawthrone heights עצה טובה בשבילי:so long, so long - dashboard confessional מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? contagious - avril lavigne - ? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? die romantic - aiden XD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?forgotten - avril lavigne WTF?! pff ובהלוויה שלי? deny it - useless id לא עובד לי השאלון הזה XD איזה סוג גבר אני אוהב?faster - plain white t's XDDD haha איך יהיה לי מחר?pieces mended - the used למה אני כאן?stop looking start seeing- papa roach? בתור מה אנשים יזכרו אותי?beautiful place - good charlotte איזה שיר יתקע לי בראש מחר?sometimes- [papa roach האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?december- hawthorne heights איך תהיה השנה הזו?follow and feel-saosin יצא ככ לא נכון ומציאותי XD

MirrorGirl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

איך העולם רואה אותי? This Providence - An Ocean Between האם יהיו לי חיים מאושרים? Hawthorne Heights - Breathing In Sequence מה אנשים באמת חושבים עליי? The Click Five - Just The Girl חחחחח ענק
האם אנשים חושקים בי בסתר? Lostprophets - a town called hypocrisy איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? Something Corporate - If You See Jordan מה אני צריך לעשות עם חיי? SR-71 - Tomorrow עצה טובה בשבילי: Gym Class Heroes - cupids chokehold מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Good Charlotte - We Believe מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? New Found Glory - love and pain איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Nada Surf - Always Love חחחח מתאיםם XDDD ובהלוויה שלי? Gwen Stefani featuring Akon - The Sweet Escape איזה סוג גבר אני אוהבת? Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes איך יהיה לי מחר? COBRA STARSHIP - The Ballad Of Big Poppa & Diamond Girl למה אני כאן? saosin - i wanna hear another fast song בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ana Johnsson - Don't Cry For Pain [אווו XD] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Academy Is...-We've Got A Big Mess On Our Hands האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The All-American Rejects - Move Along איך תהיה השנה הזו? Madina Lake - Here I Stand

chronophobia

New member
אני אוהבת את השאלון הזה../images/Emo23.gif../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? Five For Fighting - Love Song האם יהיו לי חיים מאושרים? Eve - let me blow ya mind (כנראה שכן ...) מה אנשים באמת חושבים עליי? Jason Mraz - Not So Usual האם אנשים חושקים בי בסתר? Brand New - You Won't Know איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Bird And The Bee - Fucking Boyfriend מה אני צריך לעשות עם חיי? Fall Out Boy - XO עצה טובה בשבילי: Timbaland - Give It To Me (ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Hadouken! - That Boy That Girl מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Dykeenies - New Ideas איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Chemical Romance - Mama ובהלוויה שלי? The Wombats - Party In A Forest איזה סוג גבר אני אוהב? Interpol - Evil איך יהיה לי מחר? KT Tunstall - Suddenly I See למה אני כאן? Christina Aguilera - I Got Trouble בתור מה אנשים יזכרו אותי? Local H - Toxic איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Gorillaz - Feel Good Inc (Stanton Warriors unreleased remix) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jim Verraros - All Night Long איך תהיה השנה הזו? Morrissey - We'll Let You Know

orw93

New member
../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? Hang `Em High-My Chemical האם יהיו לי חיים מאושרים? Deep Inside-Incubus מה אנשים באמת חושבים עליי? שנים חסומות-מוניקה סקס. איזה מעודד זה
האם אנשים חושקים בי בסתר? Strip My Mind-Red Hot Chili Peppers איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Stellar-Incubus וזה עוד יותר מעודד מה אני צריך לעשות עם חיי? Blood[Hidden Track]-My Chemical Romance עצה טובה בשבילי: Harder To Breath-Maroon 5 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? קויפאק מויאק קאפוט-משינה
זה כל כך אני
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Devil In Midnight Mass-Billy Talent
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The End.-My Chemical romance יופידו ובהלוויה שלי? Thunder-Boys Like Girls איזה סוג גבר אני אוהב? Crazy-Simple Plan איך יהיה לי מחר? New Skin-Incubus OMFG למה אני כאן? I've Got All This Ringin In My Ears And None On My Fingers-Fall Out Boy בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sending Postcards From A Plane-Fall Out Boy
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dead!-My Chemical Romance קשה לי להאמין:| האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Zee Deveel-Incubus מה שתגידXD איך תהיה השנה הזו? בעיר הזאת-מוניקה סקס. כל פעם שאני עושה את זה באים השירים הכי לא קשורים בעולם. זה לא פייר! בוהו

נו טוב.

איך העולם רואה אותי? Rolling Stones - Angie [אוקיי..
] האם יהיו לי חיים מאושרים? The Kooks - You Don't Love Me [
!!] מה אנשים באמת חושבים עליי? היהודים - טיפה בים. [
?] האם אנשים חושקים בי בסתר? Nickelback - Follow You Home [ם_0"] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Avril Lavigne - Hot [אמגד. ולמה יש לי את זה על המחשב?] מה אני צריך לעשות עם חיי? Snow Patrol - Open Your Eyes [אין הערות>_>"] עצה טובה בשבילי: HIM - Bury Me Deep Inside Your Heart [ם.ם] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Babyshambles - Up The Morning [אמ לא ם.ם] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - Broken [יאי <_>'] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing [וטפק] ובהלוויה שלי? Smashing Pumkins - 1979 [מה שתגידו <_<] איזה סוג גבר אני אוהב? My Chemical Romance - Our Lady of Sorrows [#_#] איך יהיה לי מחר? Funeral For A Friend - History [מקווה שלא 0_0] למה אני כאן? The Academy Is - The Phrase That Pays בתור מה אנשים יזכרו אותי? Placebo - Spite & Malice [&___&] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bloc Party - Banquet [יש מצב?] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Used - Light With The Sharpened Edge [ד.ד] איך תהיה השנה הזו? ..Cute Is What We Aim For - Sweat The Battle [אמ] יש פה פול דברים שאני כבר לא שומע. ניחא. =_=

oshriti123

New member
פעם רביעית בערך שאני עושה את זהXD

איך העולם רואה אותי? Lostprophets - ...And She Told Me to Leave
האם יהיו לי חיים מאושרים? the used - Let It Bleed מה אנשים באמת חושבים עליי? lostprophets - last summer האם אנשים חושקים בי בסתר? Blink182 - Miss You הוו
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Sugarcult - Do It Alone מה אני צריך לעשות עם חיי? Jimmy Eat World - Over...
עצה טובה בשבילי: The Fray - How To Save A Life מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? goo goo dolls - iris. דייי כ"כ!
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Chemical Romance - I Don't Love You איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Shiny Toy Guns - You Are The One אויי מגניבP: ובהלוויה שלי? Bowling For Soup - High School Never Ends XDDD איזה סוג גבר אני אוהב? The Used - Take It Away איך יהיה לי מחר? FOB - Sugar, We're Goin Down למה אני כאן? Fountains of Wayne - Stacy's Mom בשביל אמא של סטייסי XDDD בתור מה אנשים יזכרו אותי? Incubus - Anna Molly איזה שיר יתקע לי בראש מחר? FM Static - What It Feels Like האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Matches - Papercut Skin איך תהיה השנה הזו? ASH - You Can't Have It All XDD וואו אף פעם לא יצא לי כ"כ לא נכון חח חוץ מ2-3 שירים...

שיעמום לילה! ../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? Hit Me Baby One More Time-Travis האם יהיו לי חיים מאושרים?S/Aint-Marilyn Manson (לול תודה) מה אנשים באמת חושבים עליי? Alive-Pearl Jam האם אנשים חושקים בי בסתר? Ana's Song (Open Fire)-Silverchair איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? And We All Return To Our Roots-The Forecast מה אני צריך לעשות עם חיי? Baby, I'm Gonna Leave You-Led Zeppelin עצה טובה בשבילי: Back For More-Deadline מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Back Home-Yellowcard (מזה לא!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beautiful-HIM (
איזה נשמות) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Beep-Pussycat Dolls וואי, שיר טוב האמת לחתונה. ובהלוויה שלי? Behind Blue Eyes-Limp Bizkit (האמת היא שמתאים לעיניים שליD:) איזה סוג גבר אני אוהב? Behind These Hazel Eyes-Kelly Clarkson (אני באמת אוהבת גברים עם עיניים חומות.. ראר
) איך יהיה לי מחר? Black Dog-Led Zeppelin למה אני כאן? Bring Me Down-Useless ID (
אאוץ') בתור מה אנשים יזכרו אותי? Bring Me To Life-Evanescence איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I Don't Mind-The Buzzcocks האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Birthday Bash-The Vandals איך תהיה השנה הזו? Fuck Forever-Babyshembles (אאוץ'?..) יש לציין שעד ל-איזה שיר יתקע לי בראש מחר, שכחתי ללחוץ על הכפתור של השירים הראנדומלים, ובגלל זה יצאו לי שירים שמתאימים לי בול. >>

אני יודעת! ../images/Emo163.gif

שמתי לב לזה רק כשהתחיל להיראות לי ממש חשוד ששירים שאמורים להיות ראנדומליים יוצאים לפי הABC...

אין למשחק הזה פואנטה, נכון?

איך העולם רואה אותי? Stream of Passion - Out in the Real World האם יהיו לי חיים מאושרים? H.I.M - Don't Close Your Heart מה אנשים באמת חושבים עליי? Alkaline Trio - Mercy Me האם אנשים חושקים בי בסתר? Flyleaf - I'm Sorry איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Bullet For My Valentine - All These Things I Hate מה אני צריך לעשות עם חיי? Placebo - Bitter End עצה טובה בשבילי: H.I.M - Salt in Our Wounds מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Flyleaf - I'm So Sick מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lacuna Coil - Daylight Dancer איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Murderdolls - White Wedding חחחחח איזה התאמה ובהלוויה שלי? Devil Doll - It's Your Funeral וואוו זה כל-כך מתאים שזה מוזר
איזה סוג גבר אני אוהב? Queens Of The Stone Age - Monsters In The Parasol איך יהיה לי מחר? Muse - Hysteria למה אני כאן? Puscifer - The Undertaker בתור מה אנשים יזכרו אותי? Muse - Feeling Good איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Queens Of The Stone Age - Burn the Witch האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Korn - Freak on a Leash איך תהיה השנה הזו? Sprung Monkey - American Made

orw93

New member
משעמם משעמם משעמם../images/Emo205.gif

אולי הפעם יצא יותר טוב וזה לא יתן לי סיבות להתאבד
איך העולם רואה אותי? All Black-Good Charllote התחלנוXD האם יהיו לי חיים מאושרים? צועקים על אהבה-סינרגיה מה אנשים באמת חושבים עליי? 4:am Forever-Lostprophets האם אנשים חושקים בי בסתר? Take Mr To Your Leader-Incubus איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Wish You Were Here-Incubus דהה>< מה אני צריך לעשות עם חיי? זה לא יכול להיות ישן-משינה o_O עצה טובה בשבילי: עכשיו את בוכה-משינהXD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Paper Shoes-Incubus מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cry Me A River-LostProphets איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Where Is The Line-Billy Talent זה יותר טוב ממהש יצא אתמול
ובהלוויה שלי? Hello Again-LostProphets איזה סוג גבר אני אוהב? Redefine-Incubus איך יהיה לי מחר? Killer Queen-Panic! At The Disco מעודד למה אני כאן? Burn The Evidence-Billy Talent פושעת שכמוניXD בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fallen Leaves-Billy Talent איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Pardon Me-Incubus
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pretty In Punk-Fall Out Boy איך תהיה השנה הזו? Sick Sad Little World-Incubus גם כן מעודד מסקנה: אני צריכה לסיים עם החיים האלה מהר
מישו רוצה שאני אמות
ואני אמשיך לעשות את השאלון הזה עד שהוא יצא אופטימי

Luna Sphere

New member
ו....שוב D:

איך העולם רואה אותי? The Machine- Reverend And The Makers האם יהיו לי חיים מאושרים? She's Got You High instrumental- Mumm Ra מה אנשים באמת חושבים עליי? Pink Glove- Pulp... אהא. בטח. האם אנשים חושקים בי בסתר? Love Machine [GA cover[- Arctic Monkeys חה. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Hung In a Bad Place- Oasis
מה אני צריך לעשות עם חיי? 505- Arctic Monkeys... ללכת לחדר 505 וול, עם ג'והאנה?!?1 עצה טובה בשבילי: Don't Ask Me- OK Go אלרייט לול מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Super Soldiers- We Are Scientists מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Told You I'm No Good [Amy Winehouse cover]- Arctic Monkeys חחחחחחחחחח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Rock n Roll Music- The Beatles ובהלוויה שלי? Holiday- Jet...בטח, חופשה קצרה ואני כבר חוזרת... איזה סוג גבר אני אוהבת? California- The Kooks איך יהיה לי מחר? Vertigo- The Libertines. הוראי למה אני כאן? There's No Other Way- Blur לול בתור מה אנשים יזכרו אותי? Four Horsemen (of 2012 jkjk)- The Clash איזה שיר יתקע לי בראש מחר? On The Campaign Trail- The Automatic האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Mardy Bum- Arctic Monkeys איך תהיה השנה הזו? Leni- Goodbooks בוח.

למעלה