שאלון עם שיריםD:

שוב DD: ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? Just A Little More Love - David Guetta
האם יהיו לי חיים מאושרים? Butterfly - Take that מה אנשים באמת חושבים עליי? Beautifully Broken - אשלי סימפסון האם אנשים חושקים בי בסתר? Nothing In This World - פריס הילטון XD איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Sweet Talk 101 - קיוט איז וואט ווי איים פור האא להתקשר למשטרה? מה אני צריך לעשות עם חיי? If You See Jordan - סאמת'ינג קורפורייט עצה טובה בשבילי: Calm Before The Storm - פוב חחחחחחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Finger Twist & Split - קיוט איז וואט ווי.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Say Ok - וונסה האדג'נס XD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Transylvania - מקפליי חחחחחחח אני בספק ובהלוויה שלי? The Ballad Of Big Poppa And Diamond Girl - קוברה סטארשיפ איזה סוג גבר אני אוהב? The Kids Are All Fucked Up - שוב קוברה סטארשיפ איך יהיה לי מחר? Crashed The Wedding - באסטד לול למה אני כאן? Der Letzte Tag - טוקיו הוטל O_O טווווווב בתור מה אנשים יזכרו אותי? Hurt - Christina Aguilera אוקיי >,< איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Things I'll Never Say - אבריל לאבין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ooh La La La - E-rotic חחחחחחחחחחחחחחחחחח איך תהיה השנה הזו? What I've Been Looking For - Ashley Tisdale Ft. Lucas Gabreel אוו

הפעם נעשה את זה נכון!../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי?How To Save A Life-The Fray האם יהיו לי חיים מאושרים? Old Timer-Brutal Assault מה אנשים באמת חושבים עליי? אין מלאכים בגן עדן-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? Look What You've Done-Jet איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? A Public Dis-service Announcement from Shell-Propahgandi מה אני צריך לעשות עם חיי? London-Lost On Purpose (הו כן
בריטניה
) עצה טובה בשבילי: Heart Shaped Box-Nirvana מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Cool To Be You-Descendents מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Don't Mind-Buzzcocks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Was a Pre-teen Mccarthyist-Propahgandi ובהלוויה שלי? I Will Walk 500 Miles-Pretenders
איזה סוג גבר אני אוהב? Razorblade Kiss-HIM איך יהיה לי מחר? Hidden Track-FFTL (אה, אז ככה קוראים בימינו לתגבור בהיסטוריה?) למה אני כאן? Loudmouth-Ramones בתור מה אנשים יזכרו אותי? גשם חזק-מוניקה שקס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Vera-Pink Floyd האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Goodbye Blue Sky-Pink Floyd איך תהיה השנה הזו? The World Is Not Enough-Garbege

oshriti123

New member
ננסה שובD:

איך העולם רואה אותי? Pete Murray - So Beautiful האם יהיו לי חיים מאושרים? FOB - This Ain't A Scene, It's An Arms Race (Live) מה אנשים באמת חושבים עליי?30 Seconds To Mars - The Fantasy האם אנשים חושקים בי בסתר? GC - Keep Your Hands Off My Girl איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מאט וויליס - don't let it go to waste מה אני צריך לעשות עם חיי? Boy Kill Boy - Suzie עצה טובה בשבילי: Hinder - Better than Me מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Avenged Sevenfold - Bat Country מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lostprophets - For All These Times Son, For All These Times איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? FM Static - America's Next Freak ובהלוויה שלי? 30STM - 30 Seconds To Mars [לווולXD] איזה סוג גבר אני אוהב? Snow Patrol - Crazy in love איך יהיה לי מחר? Biffy Clyro - Saturday Superhouse למה אני כאן? Guillemots- Annie, Let's Not Wait בתור מה אנשים יזכרו אותי? Yellowcard - Only One איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Finch - Letters To You איך תהיה השנה הזו? Mika - Grace Kelly

orw93

New member
עוד פעם../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? Glass-Incubus האם יהיו לי חיים מאושרים? The Fake Sound Of Progress-LostProphets מה אנשים באמת חושבים עליי? When It Comes-Incubus XDD האם אנשים חושקים בי בסתר? אין לי אויר-שייגעצ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Yaer Zero-30 Second To Mars מה אני צריך לעשות עם חיי? את באה לבקר-משינה עצה טובה בשבילי: Megalomaniac-Incubus חחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Welcome To The Black Parade-My Chemical Romance מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nowhere Fast-Incubus איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Your Star-The All-American Rejects ובהלוויה שלי? אישה-משינה
איזה סוג גבר אני אוהב? But Its Better If You Do-Panic! At The Disco
איך יהיה לי מחר? Chicago Is So Two Years Ago-Fall Out Boy למה אני כאן? I'll Let You Live-Taking Back Sunday זכרו את זה
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Drive-Incubus איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sink Beneath The Line-Incubus האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Long View-Green Day איך תהיה השנה הזו? Somthing Else-Good Charllote יאי יצא די משעשע ולא אפל וקשוח

Height Down

New member
שוב

איך העולם רואה אותי Bad Religion - Marked האם יהיו לי חיים מאושרים? Sean Lennon - Happiness מה אנשים באמת חושבים עליי? Foo Fighters - My Hero האם אנשים חושקים בי בסתר? Kasabian - Butcher Blues איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Genesis - Undertown מה אני צריך לעשות עם חיי? RHCP - Tear עצה טובה בשבילי: Aerosmith & Run DMC - Walk This Way מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Smashing Pumpkins - Drown מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beck - Lost Cause איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Jamie T - Sheila ובהלוויה שלי? RHCP - Knock Me Down איזה סוג גבר אני אוהב? John Frusciante - For Air איך יהיה לי מחר? Pink Floyd - Wish You Were Here למה אני כאן? Kaiser Chiefs - Try Your Best בתור מה אנשים יזכרו אותי? Maximo Park - Books From Boxes איזה שיר יתקע לי בראש מחר? RHCP - Suck My Kiss האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jamie T - Pacemaker איך תהיה השנה הזו? The View - Comin' Down

וווווווושוב D: ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? There's A Class For This - Cute is what we aim for
האם יהיו לי חיים מאושרים? Back In The Day - כריסטינה אגילרה מה אנשים באמת חושבים עליי? Don't You Know Who I Think I Am? - פול אווט בוי האם אנשים חושקים בי בסתר? Freak Out - אבריל לאבין, זה לא?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lying Milkshake - Kelis vs. Panic! at the Disco לשקר למילקשייק? XD מה אני צריך לעשות עם חיי? This Is How I Disappear - MCR להיעלם? עצה טובה בשבילי: Don't Talk - וונסה האדג'נס לוללללללללללל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? California - OC וול אולי, זה הצלצול שלי כבר מאה שנה בערך ואני מתה על קליפורניה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Don't Really Like You - סקיי סוויטנם XDDDDDDDDDD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Time Machine - דה קליק פייב ובהלוויה שלי? It's Not Your Fault - ניו פאונד גלורי חחח איזה סוג גבר אני אוהב? Hollaback Boy - קוברה סטארשיפ XDDDDD איך יהיה לי מחר? Spin - TBS
למה אני כאן? Lonely - מקפליי, תודה באמת O_O בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nothing New - אשלי סימפסון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Your New Girlfriend - Hayden Panettiere היידן
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Promiscuous - Nelly Furtado Ft. Timbaland אמא
איך תהיה השנה הזו? When I'm Gone - אמינם, אוווווקיי

PATD

New member
בא לי עוד אחד ../images/Emo3.gif../images/Emo214.gifשל מיקה

רק עם שירים של מיקו'ש
איך העולם רואה אותי?billy brown [יש אנשים שבאמת חושבים שאני לסבית XDD
] האם יהיו לי חיים מאושרים?stuck in the middle מה אנשים באמת חושבים עליי?big girl [you are beautiful] - אז אני שמנה!! מה לעשות?!
אבל לפחות שמנה יפה LOL
האם אנשים חושקים בי בסתר?hips dont lie [cover]- חח איזה חמוד הוא בשיר הזה!!!!
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?relax. take it easy- וואי כ"כ נכון!!!
מה אני צריך לעשות עם חיי?love today
עצה טובה בשבילי:same jeans [cover] -לחרוש על בגדים? ולצאת למסיבות?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?קילר קווין ושאן זה לי זה
אמג! כ"כ נכון! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?lollypop
חחח אוווקי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?any other world ובהלוויה שלי?My Interpretation- איזה שיר מהמם!!
והוא גם עצוב כזה
איזה סוג גבר אני אוהב?billy brown--- חחח ממש נכון!!!! הומואים כאלה שווים
איך יהיה לי מחר?ring ring למה אני כאן?grace kelly- שיר ענק! מילים כ"כ יפות!!
בתור מה אנשים יזכרו אותי?happy ending- או או... איזה שיר יתקע לי בראש מחר?relax, take it easy האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Your Sympathy איך תהיה השנה הזו?erase

בא לי עוד פעם. ../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי? Smashing Pumkins - Perfect [ ם___O!] האם יהיו לי חיים מאושרים? Placebo - Drowning By Numbers [><] מה אנשים באמת חושבים עליי? The Killers - Mr Brightside [ם=] האם אנשים חושקים בי בסתר? The Used - I Caught Fire [+_+] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Evanescence - Anywhere [ם0"] מה אני צריך לעשות עם חיי? Shiny Toy Guns - Shaken [ם.ם] עצה טובה בשבילי: HIM - Don't Close Your Heart [|:] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bloc Party - Uniform [ם:] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Maccabees - About Your Dress [@_@] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Boy Kill Boy - Civil Sin [ם_0] ובהלוויה שלי? The Fray - How To Save A Life [ם__ם!!!1] איזה סוג גבר אני אוהב? Radiohead - A Wolf At The Door [ס.ס] איך יהיה לי מחר? The Red Jumpsuit Apparatus - Guardian Angel [ם0] למה אני כאן? Babyshambles - Killamangiro [ו.ו"] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tatu - All The Things She Said [ם.ם] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Regina Spektor - Summer In The City [*_*] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Decemberists - come and see the landlords daughter youll not feel the drowning. איך תהיה השנה הזו? Placebo - One Of A Kind [&:]

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifעודפעם.

איך העולם רואה אותי?Opeth - Ghost of perdition. איזה כיף~_~ האם יהיו לי חיים מאושרים?HIM - Heaven tonight. מה אנשים באמת חושבים עליי?30Seconds to mars - Savior האם אנשים חושקים בי בסתר?Alice in chains - Hate to feel. וטפ? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Dream theater - Another day. מה אני צריך לעשות עם חיי?Nirvana - School כ"כ לאXD עצה טובה בשבילי:Pink floyd - Have a cigar. לא-.-" מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?30Seconds to mars - The kill
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Red hot chili peppers - Desecration smile. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?HIM - Death is in love with us אוי לא|: ובהלוויה שלי?The used - Let it bleed. אבל אני כבר אהיה מתה~_~ איזה סוג גבר אני אוהב?Into eternity - Nothing. לא!
איך יהיה לי מחר?Smile empty soul - Saturday. יו! מחר יומשבת
למה אני כאן?Alice in chains - I know something. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Dream theater - The root of all evil. וואו, תודה!~_~ איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The beatles - I want you
. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?The used - Hard to say. איך תהיה השנה הזו?Into eternity - Pain through breathing
אולי אני אתאבד עכשיו וזהו?

Djerry

New member
מנסה

איך העולם רואה אותי? Snow Patrol - Open Your Eyes האם יהיו לי חיים מאושרים? Muse - Endlessly מה אנשים באמת חושבים עליי? 30 Seconds To Mars - Attack רוצים לתקוף אותי? :( האם אנשים חושקים בי בסתר? Incubus - Circles איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 30 Seconds To Mars - The Kil מה אני צריך לעשות עם חיי? My Chemical Romance - The End עצה טובה בשבילי: Murderdolls - Welcome To The Strange מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? NOFX - Leave It Alone מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Chemical Romance - Bury Me In Black איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Chemical Romance - This Is How I Disappear ובהלוויה שלי? Silverchair - Cemetery אכן מתאים
איזה סוג גבר אני אוהב? Marilyn Manson - The Nobodies איך יהיה לי מחר? Madonna - Frozen למה אני כאן? Muse - Muscle Museum בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tom Vek - C-C (You Set The Fire In Me) אוווו מרגש איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Ciara - Like A Boy האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cake - The Distance איך תהיה השנה הזו? Scott Matthews - Elusive

Ellabll

New member
אגאיין

איך העולם רואה אותי? The Coral - In The Morning האם יהיו לי חיים מאושרים? The Mission UK - Bridges Burning מה אנשים באמת חושבים עליי? Razorlight - Which Way Is Out? האם אנשים חושקים בי בסתר? The Killers - Mr Brightside (לא ידעתי שיש לי תשיר הזה על המחשב...ניחא) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Clash - Car Jamming מה אני צריך לעשות עם חיי? The Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash עצה טובה בשבילי: Joy Division - Leaders Of Men (חחח) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bjork - Headphones מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beck - Little One איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Jam - To Be Someone (Didn't We Have A Nice Time) ובהלוויה שלי? The Doors - Indian Summer איזה סוג גבר אני אוהבת? Snow Patrol - Favourite Friend (באסהההה LOL) איך יהיה לי מחר? UB40 - King למה אני כאן? The Strokes - You Only Live Once בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Genders - Come On איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kate Bush - Sunset האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Richard Ashcroft - Everybody (נעל) איך תהיה השנה הזו? Television - Days

orw93

New member
Again & Again../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Here Clothes Off-Panic! At The Disco האם יהיו לי חיים מאושרים? הספסל ההוא שמול האגם-משינה מה אנשים באמת חושבים עליי? Miami-Taking Back Sunday האם אנשים חושקים בי בסתר? את באה לבקר-משינה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? In Too Deep-Sum 41 זה נשמע כל כך לא טובXDDD מה אני צריך לעשות עם חיי? Anna Molly-Incubus ביי? עצה טובה בשבילי: אישה-משינה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? בן המלך-משינה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? This Is How I Disappear-My Chemical Romance איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אבל אין-משינה. על גופתי המתה
ובהלוויה שלי? Hum Hallelujah-Fall Out Boy איזה סוג גבר אני אוהב? Coverd In Cowardise-Billy Talent איך יהיה לי מחר? Especially In Michigan-Red Hot Chili Peppers למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? Out From Under-Incubus איזה שיר יתקע לי בראש מחר? A Beautiful Lie-30 Second To Mars האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sick Sad Little World-Incubus איך תהיה השנה הזו? שזיף-שייגעצ

chronophobia

New member
משעמם לי.עוד פעם../images/Emo101.gif

איך העולם רואה אותי? Avril Lavigne - One Of Those Girls האם יהיו לי חיים מאושרים? Billy Talent - Sympathy מה אנשים באמת חושבים עליי? Fall Out Boy - Thriller האם אנשים חושקים בי בסתר? The Bird and the Bee - Again & Again איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Finch - Stay With Me מה אני צריך לעשות עם חיי? Dangerous Muse - The Rejection עצה טובה בשבילי: Fall Out Boy - Dance, Dance מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Marilyn Manson - This Is The New Shit מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Jason Mraz - Mr. Curiosity איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Jason Mraz - Life Is Wonderful ובהלוויה שלי? Fall Out Boy - 7 Minutes In Heaven איזה סוג גבר אני אוהב? The Rocket Summer - Never Knew איך יהיה לי מחר? Eve - let me blow ya mind למה אני כאן? New Young Pony Club - the Bomb בתור מה אנשים יזכרו אותי? I've Got a Dark Alley and a Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song) - FOB איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fall Out Boy - Golden האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Rasmus - In The Shadows איך תהיה השנה הזו? Hilary Duff - With Love (הלוואי)

i love TAI

New member
וואאאוווווו יצא לי "מאוד אופטימי"

איך העולם רואה אותי? Im Not OK- MCR האם יהיו לי חיים מאושרים? Good Thing- Fine Young Canibals מה אנשים באמת חושבים עליי? The End- MCR האם אנשים חושקים בי בסתר? Lips Of an Angle- Hinder [איזה שיר יפה!!
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Loser- Smile Empty Soul מה אני צריך לעשות עם חיי? Work It- Missy Eliot חהחה עצה טובה בשבילי: Was it a Dream- 30STM מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? wish you were here- Incubus [אמממ..?!] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sorry, You're Not A Winner- Enter Shikari איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Walk On by- Seal ובהלוויה שלי? Farther- Third Eye Blind איזה סוג גבר אני אוהב? Smells Like Teen Spirit- Nirvana איך יהיה לי מחר? Respectable- Eric Clapton למה אני כאן? Pardon Me- Incubus בתור מה אנשים יזכרו אותי? People Are People- Depeche Mode איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Best Damn Thing- Avril Lavigne [יש מצב
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Money- Pink Floyed איך תהיה השנה הזו? Suzie- Boy Kill Boy אם ככה.. אני בצרות!!! למרות שחצי מהשירים פה אני לא שומעת בד"כ אבל שמתי את כולם

T y r

New member
באיחור

באיחור כמעה אבל לא היה לי כוח עד עכשיו איך העולם רואה אותי?Muse -Starlight האם יהיו לי חיים מאושרים? Nirvana -Smells like teen Spirit מה אנשים באמת חושבים עליי? Nirvana -The man who sold the World האם אנשים חושקים בי בסתר?PATD- Build God then well talk איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Radiohead- 2+2=5 מה אני צריך לעשות עם חיי?Arctic Monkeys - Cigarette smoke עצה טובה בשבילי: Foo Fighters - Learn to Fly מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Aerosmith -Dream On מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? RHCP - Otherside איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Muse - Feeling Good ובהלוויה שלי?The Strokes - Last Night איזה סוג אישה אני אוהב?Kaiser Chiefs -Ruby איך יהיה לי מחר?Foo Fighters - Doa (חחח) למה אני כאן?Oasis -Layla בתור מה אנשים יזכרו אותי?Muse - Knights of Cydonia איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Oasis -Rock N Roll Star האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?PATD - But its better if you Do איך תהיה השנה הזו?Aerosmith - Hole in My sole (אופטימי)

למעלה