שאלון עם שיריםD:

lestatgirl

New member
אז מה 8 אנשים מתים חושקים בך? ../images/Emo3.gif

ואת כאן כדי לשרוף תינוקות

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif מוזר O__O

איך העולם רואה אותי? The Raconteurs - Steady as She Goes האם יהיו לי חיים מאושרים?My Chemical Romance- My Way Home Is Through You מה אנשים באמת חושבים עליי?It's Not a Fashion Statement, It's a Deathwish-MCR האם אנשים חושקים בי בסתר?Paramore - Pressure איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Fall Out Boy -Thriller חחחח מה אני צריך לעשות עם חיי?Fall Out Boy- Sugar We're Going Down עצה טובה בשבילי:Fall Out Boy - Bang the Doldrums מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Panic! At The Disco - This Is Halloween מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Ghost of You - MCR איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Panic! At The Disco - Build God, Then We'll Talk ובהלוויה שלי? My chemical romance - Welcome to the Black Parade זה כ"כ מתאים XD איזה סוג גבר אני אוהב?Fall Out Boy - Hum Hallelujah איך יהיה לי מחר?The Kooks - Too Much Of Nothing למה אני כאן?Keane - Somewhere Only We Know בתור מה אנשים יזכרו אותי?Jet - Look what youve done איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The View From The Afternoon- AM האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Taking Back Sunday - This Photograph Is Proof איך תהיה השנה הזו?The Klaxons - Golden Skans משום מה יצאו לי הרבה פוב ><

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif כן ../images/Emo6.gif

נחמדה המשפחה שלי. בטח אבא שלי יבחר אותו. הוא יודע אותו בע"פ מגלגל"צ XDDDD

yaelrs

New member
בא לי עודפעם :)../images/Emo192.gif

איך העולם רואה אותי? Green Day - Private Ale האם יהיו לי חיים מאושרים? Blur - Beetlebum מה אנשים באמת חושבים עליי? The Killers - This River Is Wild האם אנשים חושקים בי בסתר? Kasabian - Processed Beats איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? REM - Imitation Of Life מה אני צריך לעשות עם חיי? Klaxons - It's Not Over Yet עצה טובה בשבילי: Radiohead - Climbing Up The Walls וואלה?חח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Air - Run מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Muse - Sunburn איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אינפקציה - אציטון אוקיייי חח
ובהלוויה שלי? Beck - Lost Cause :( איזה סוג גבר אני אוהב? Rufus Wainright - One Man Guy חחחחח מה זה בכלל אומר?
איך יהיה לי מחר? Mindless Self Indulgence - Lush למה אני כאן? The Smiths - Asleep בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Used - Bulimic חחחח מזה לאXD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Muse - Dead Star האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Descendents - I Wamma Be A Bear איך תהיה השנה הזו? My Chemical Romance - You Know What They Do To Guys Like Us In Prison אע יצא מעפן

Ellabll

New member
...

איך העולם רואה אותי? Suede - This Time האם יהיו לי חיים מאושרים? Joy Division – Candidate יחי נבואות שחורות מה אנשים באמת חושבים עליי? The Cure - Untitled האם אנשים חושקים בי בסתר? Queens Of The Stone Age - Quick And To The Pointless איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? UB40 - Sins Of The Fathers מה אני צריך לעשות עם חיי? Danzig - Dirty Black Summer עצה טובה בשבילי: The Cure - Break מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Flaming Lips - Felt Good To Burn מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Suede - Animal Nitrate איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Clan Of Xymox - Evelyn ובהלוויה שלי? אוהב את זה – פאנקייק איזה סוג גבר אני אוהב? Depeche Mode - Nothing To Fear איך יהיה לי מחר? Franz Ferdinand - Well That Was Easy למה אני כאן? New Order - Crystal בתור מה אנשים יזכרו אותי? Clap Your Hands Say Yeah - Clap Your Hands! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Black Flag - Depression האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sonic Youth - Reena איך תהיה השנה הזו? Red Hot Chili Peppers - Give It Away

Rose131

New member
באלי שוב!

איך העולם רואה אותי?Ghost of you - GC האם יהיו לי חיים מאושרים?Sadie Hawkins Dance- Relient K מה אנשים באמת חושבים עליי?Take me away- Avril lavigne האם אנשים חושקים בי בסתר?Otherside- Red Hot Chili Peppers איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?The Hell Song- Sum41 מה אני צריך לעשות עם חיי?Remember me- Hoobastank עצה טובה בשבילי:A modern Myth- 30seconds מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Desecration Smile- Red Hot מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Slide- GooGooDolls איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Riot Girl- GC ובהלוויה שלי?Soul on fire- HIM
איזה סוג גבר אני אוהב?rooftops- lostprophets איך יהיה לי מחר?Pierrot the Clown- Placebo למה אני כאן?Desert Song- MCR בתור מה אנשים יזכרו אותי?Living Dead- Mest
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?One Day I'll Fly Away- Nicole Kidman(moulin rouge soundtrack) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Dancing through sunday- AFI איך תהיה השנה הזו?That Song- Mest

shim1110

New member
וואו!

איך העולם רואה אותי? Take Me Away-Freaky Friday Soundtrack האם יהיו לי חיים מאושרים? Pink-U+UR Hands-כמה זמן לא שמעתי ת'שיר הזה...אמממ... מה אנשים באמת חושבים עליי? Harder To Breath-Maroon 5 האם אנשים חושקים בי בסתר? Marilym Manson-Sweet Dreams איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Welcom To My Life-Simple Plan מה אני צריך לעשות עם חיי? In Too Deep-Sum 41 עצה טובה בשבילי: MCR-To The End וואו! מוזרר.... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Iris-Goo Goo Dolls מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Time To Dance-P!ATD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Write Sins Not Tragedies-P!ATD ובהלוויה שלי? Boys And Girls-GC איזה סוג גבר אני אוהב? Hero-Nickelback איך יהיה לי מחר? Ham Hallelujah-FOB למה אני כאן?The Take Over The Break's Over-FOB בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fallen Leaves-Billy Talent איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The River-GC האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Thnx Fr The Mmrs-FOB איך תהיה השנה הזו?Here Without You-3 Doors Down

lestatgirl

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif

איך העולם רואה אותי? The Libertines - Whos got the crack? האם יהיו לי חיים מאושרים?Razorlight - Losing your mind מה אנשים באמת חושבים עליי?Clor - Love+Pain האם אנשים חושקים בי בסתר?The Mighty Boosh - Tundra Rap איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Bloc Party - The Pioneers מה אני צריך לעשות עם חיי?Razorlight - Hang By, Hang by עצה טובה בשבילי:The Subways - Mary מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Razorlight - I cant stop this feeling I've got מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Peter Doherty - There She Goes (A .L.H) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Funeral For A Friend - Roses For The Dead ובהלוויה שלי?The Departure - Arms Around Me איזה סוג גבר אני אוהב?(השאלה מנוסחת לגייז בכוונה?..)Modey Lemon - Countries איך יהיה לי מחר?BabyShambles - The Last of the English Roses למה אני כאן?BabyShambles - Mary Go Round בתור מה אנשים יזכרו אותי?Idlewild - Once In your life איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The Mighty Boosh - Charlie האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?The Subways - Oh Yeah (LOLLLLLLLLLL( איך תהיה השנה הזו?Razorlight - Stay Another night

Luna Sphere

New member
חחח גם אני תהיתי לגבי השאלה הזו..!!

ו-LOL @ ה"אם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי"

PATD

New member
../images/Emo214.gif

איך העולם רואה אותי?Under Pressure- Queen הממ
האם יהיו לי חיים מאושרים?rooftops- lostprophets מה אנשים באמת חושבים עליי?this river is wild- killers האם אנשים חושקים בי בסתר?cemetery drive- mcr איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?tears dont fall- bullet מה אני צריך לעשות עם חיי?this is how i disapper- mcr עצה טובה בשבילי:let it bleed- used מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Eleanor Rigby- beatles
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Cupid's Chokehold - GCH איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?season- TAI ובהלוויה שלי?Skylines And Turnstiles- MCR איזה סוג גבר אני אוהב?Another One Bites The Dust-queen איך יהיה לי מחר?miss murder- AFI למה אני כאן?girlfriend- avril בתור מה אנשים יזכרו אותי?
love today -MIKA איזה שיר יתקע לי בראש מחר?For Reasons Unknown- killers האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?drivin by you -QUEEN איך תהיה השנה הזו?build god- PATD

BabyShambles

New member
גם לי בהתחלה יצא ששיר הנושא שלי זה אלנור

ריגבי אבל זה היה אותו שיר אחד אחרי השני אז זה היה מעצבןXD

ממ

איך העולם רואה אותי? Enter - Within Temptation האם יהיו לי חיים מאושרים? אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר מה אנשים באמת חושבים עליי? Candles - Within Temptation האם אנשים חושקים בי בסתר? עצוב בלעדיך - אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? My Last Breath - Evanescence מה אני צריך לעשות עם חיי? Wildcat! - Be Your Own Pet עצה טובה בשבילי: Jillian (I'd Give My Heart) - Within Temptation מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? חורף - עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Only One - Evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hold On - Razorlight ובהלוויה שלי? On The Radio - Regina Spektor איזה סוג גבר אני אוהב? The Fool On The Hill - The Beatles איך יהיה לי מחר? Anyone Can Play Guitar - Radiohead למה אני כאן? Everybody's Fool - Evanescence בתור מה אנשים יזכרו אותי? I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me - Fall Out Boy איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Broken Promise - Placebo האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Angel of Harlem - U2 איך תהיה השנה הזו? Hard To Say - The Used

למעלה