שאלון עם שיריםD:

MirrorGirl

New member
חחחחחXD../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

הלואי שאותי אנשים יזכרו בתור אחת ששכבה עם מישו מפוב XDDD

חח נחמד =]

איך העולם רואה אותי? Sevendust - Xmas Day האם יהיו לי חיים מאושרים? Within Temptation - The Truth Beneath The Rose מה אנשים באמת חושבים עליי? Breaking Benjamin - Natural Life האם אנשים חושקים בי בסתר? Trivium - Entrance of the Conflagration איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Billy Talent - Cut The Curtains מה אני צריך לעשות עם חיי? 30 Seconds To Mars - Echelon עצה טובה בשבילי:Story of the Year - And The Hero Will Drown מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?12 Stones - The Way I Feel מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Lostprophets - Goodbye Tonight איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?My Chemical Romance - To The End ובהלוויה שלי?Staind - Outside איזה סוג גבר אני אוהב? Saosin - Collapse איך יהיה לי מחר?Funeral For A Friend - Escape Artists Never Die למה אני כאן? Papa Roach - ...To Be Loved בתור מה אנשים יזכרו אותי?The Used - All That I've Got איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אביב גפן - המכתב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Saosin - I Never Wanted To איך תהיה השנה הזו?Three Days Grace - Now or never

Brianstorm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo83.gifXDD

איך העולם רואה אותי? Teenage Whore-Hole ג'י,נחמד
האם יהיו לי חיים מאושרים? Yellow Submarine-Beatles מה אנשים באמת חושבים עליי? Pretty Vacant-Sex pistols האם אנשים חושקים בי בסתר? When The Sun Goes Down-Arctic Monkeys איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Otherside-InMe מה אני צריך לעשות עם חיי? Hunting For Witches-Bloc Party עצה טובה בשבילי: Blue Orchid-White Stripes מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Strawberry Fields Forever - The Beatles מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pure Morning-Placebo איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Cheated Hearts-Yeah Yeah Yeahs ובהלוויה שלי? Alive-Pearl Jam איזה סוג גבר אני אוהב? Arctic Monkeys - Brianstorm איך יהיה לי מחר?\ Perfect-Smashing Pumpkins XDDD למה אני כאן? Do You Want To-Franz Ferdinand בתור מה אנשים יזכרו אותי? Shiny Happy People-REM איזה שיר יתקע לי בראש מחר? You Probably Couldn't See For the Lights But You Were Looking Straight At Me-Arctic Monkeys האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Little Sister-Queens Of The Stone Age איך תהיה השנה הזו? Times Like These=-Foo Fighters

Luna Sphere

New member
בטח באסה לאהוב מישהו כמו בריאן...

חהחה על השיר של ההלוויה.. אוי אני אוהבת את המשחק הזה

BabyShambles

New member
להלה.

איך העולם רואה אותי?OIL AND WATER- INCUBUS האם יהיו לי חיים מאושרים?YA YA- THE BEATLES מה אנשים באמת חושבים עליי?NORTHERN STAR- HOLE האם אנשים חושקים בי בסתר?IN MY LIFE- THE BEATLES איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?TRY YOUR BEST- KAISER CHIEFS מה אני צריך לעשות עם חיי?SUNDAY- BLOC PARTY עצה טובה בשבילי:WASTED LITTLE DG'S- THE VIEW מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?YOU'VE GOT TO HIDE YOUR LOVE AWAY- THE BEATLS מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?FROM THE RITZ TO THE RUBBLE- THE ARCTIC MONKEYS איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?THE GOOD SOLDIER- NINE INCH NAILS- אממ לא. לא נראה לי
למרות שאני ממש אוהבת את השיר
ובהלוויה שלי?HAVE YOU EVER?- INCUBUS איזה סוג גבר אני אוהב?GOT MA NUTS FROM A HIPPY-THE FRATELLIS איך יהיה לי מחר?DEADWOOD- DIRTY PRETTY THINGS למה אני כאן?GIRLS ON TV- BE YOUR OWN PET בתור מה אנשים יזכרו אותי?ELEANOR RIGBY- THE BEATLES איזה שיר יתקע לי בראש מחר?DANCE INTO THE NIGHT- THE VIEW האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ARE YOU IN- INCUBUS איך תהיה השנה הזו?IN FRONT OF ME- INFECTED MUSHROOM- כ"כ אוהבת את השיר הזה

Moldy Peach

New member
../images/Emo176.gif

איך העולם רואה אותי? (McFearless (Kings Of Leon האם יהיו לי חיים מאושרים? (Buddy Holly (Weezer מה אנשים באמת חושבים עליי? (Listen Up! (Gossip האם אנשים חושקים בי בסתר? (Like Eating Glass (Bloc Party איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? (Holy Roller Novocaine (Kings Of Leon מה אני צריך לעשות עם חיי? (Smile Like You Mean It (Killers עצה טובה בשבילי: (Still Flat (Built To Spill מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? (Whispering Mice (Semifinalists מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? (Nothing Came Out (The Moldy Peaches איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? (All Over Again (Phantom Planet ובהלוויה שלי? (Tender (Blur איזה סוג גבר אני אוהב? (Supersonic (Oasis איך יהיה לי מחר? (Morning Glory (Oasis למה אני כאן? (The Boy Looked At Johonny (Libertines בתור מה אנשים יזכרו אותי? (Alone, Together (Strokes איזה שיר יתקע לי בראש מחר? (A Certain Romance (Arctic Monkeys האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? (LSF (Kasabian איך תהיה השנה הזו? (What I Say And What I Mean (The Like

Gadook

New member
אוו אני אוהבת כאלה..

איך העולם רואה אותי? Sandi Thom- when horsepower meant what it said האם יהיו לי חיים מאושרים? The academy is..- Slow down
מה אנשים באמת חושבים עליי? Maroon 5- this love
האם אנשים חושקים בי בסתר? Jhon mayer- Daughters, מקסים ^^ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Ash- candy, אופטימי משו, זה בסדר להיות לבד. מה אני צריך לעשות עם חיי? 30STM- R-Evolve עצה טובה בשבילי: Lostprophets- Everybody's Screaming!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? John Mayer- 3X5 ושוב, אופטימי משו. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Fray- Fall away איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Snowpatrol- Open your eyes ובהלוויה שלי? Sean Lennon- Dead Meat XD
איזה סוג גבר אני אוהב? Sade- No ordinary love , ואו, מתאים. איך יהיה לי מחר? Gym Class Heroes- Cupids Chokehold
, בדיוק קיבלתי טלפון שהוא בא היום בלילה עד מחר.. למה אני כאן? אריק ברמן- יום חדש נפלא בתור מה אנשים יזכרו אותי? Smashmouth- you are my number one איזה שיר יתקע לי בראש מחר? נוע"ל- שרוך אדום, אלוהים אני מקווה שלא.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Beatles- Penny lane איך תהיה השנה הזו?

שרוך אדום, חולצה כחולה, והיא עולה והיא גדולה

לה לה!!! תגידי מיכל היית בלוחמי הגטאות ביום שני?

ולא לשכוח שהיה קר, ושהטקס שהמחוז שלנו עשה לא

היה משהו, טיפה מעפן למען האמת

Gadook

New member
קר לא היה לי, אבל הטקס בהחלט היה מעפן.

הבידורית כל הזמן נכבתה

אצלנו פשוט תל-אביב מרכז החליטו לא לדבר ברור

וחזרנו הבייתה רק ברבע לאחד בערך, כי היה את הפיזור של חופ"כ שזה 11 ישובים!

Gadook

New member
חח תל אביב מרכז..

והתנועה לא ידועה במסלולי אוטובוסים הגיוניים. מתישהוא אני אספר על המסלול של דרום בפסח- פשוט מטומטם!

הם לא טובים בקטע הזה

חח ושכחתי שגם עתלית היו איתנו באוטובוס אז ככה זה היה ארוך יותר. ובאמת בפסח המסלולים של האוטובוסים היו ממש מפגרים, בהלוך נגב היו איתנו באוטובוס ובחזור היינו שוב עם חופ"כ, עם חדרה ואור עקיבא ועוד קן אני פשוט לא זוכרת איזה

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifלהלהלה

איך העולם רואה אותי?
Placebo - Blind
האם יהיו לי חיים מאושרים?
Pink floyd - wish you were here. מה אנשים באמת חושבים עליי?
Into eternity - Out פוף><" האם אנשים חושקים בי בסתר?
Porcupine tree - Pure narcotic. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
Drean theater - Voices. מה אני צריך לעשות עם חיי?Bullet for my valentine - Spit you out וואלה?0.0 עצה טובה בשבילי:
Placebo - Meds. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
The used - The taste of ink
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
The beatles - Because איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
The doors - The crystal ship. ובהלוויה שלי?
AFI - The leaving song. הא! מתאיםXD איזה סוג גבר אני אוהב?
Anathema - Empty. לא
איך יהיה לי מחר?Nirvana - On a plain. למה אני כאן?
Dream theater - Through my words. בתור מה אנשים יזכרו אותי?
Alice in chains - Put you down. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
30Seoncds to mars - Attack. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
Smile empty soul - The freaks are coming. לולXDDDD איך תהיה השנה הזו?
Pink floyd - On the run. יצא לי לא קשור

Rose131

New member
נראה לי שהעולם עיוור../images/Emo12.gif

ואת צריכה לקחת.. תרופות?

למעלה