שאלון?

Hosh17

New member
שאלון? ../images/Emo13.gif

צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תהנו

אוקיי

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל? צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: שחור צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: חחח אפור? צבע פלאפון: כסוף .. צבע בלוג:-- צבע חולצה: הרגע? אדום צבע מכנס: גינס צבע תחתונים: לבן :) צבע גרביים:אין גרביים צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: לא יודעת איזה משהו של אח שלי.. האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: חח כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: אממ כן האמת ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: בכיתה ב' קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כןן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: חיה כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי איחרת לבית-ספר: כן.. הברזת מבית-ספר: כן החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: מדורת השבט הסדרה האחרונה שראית: CSI הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: ללכת ללמוד השיר האחרון ששמעת: זה אותו הקיץ עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא.. אוסף משהו: מכתבים מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: רק עפרונות נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחח לא זוכרת ובכללי: שם: קרן גיל: 17 מאכל אהוב: איזה שאלות מעצבנות שתיה אהובה: מיץ ענבים כיתה: כבר לא בכיתה! :) לאן יוצא בדרך כלל: פאבים ברים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: בסדר גמור היית אצל פסיכולוג? פעם היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? רגיללל מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כןןן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני?שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות? מה יש לחשוב עליהם? שיהנו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? קצת תהנו

shira ofek

New member
יאללה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: כרגע שחור צבע קיר בחדר: צהוב בהיר צבע מצעים: מנומר צבע מקלדת: אפור-שחור צבע טלפון: - צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: - צבע חולצה: ירוקה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: טוב מה? צבע גרביים: - צבע חזיה: לבנה צבע רקע במחשב: שלל צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: כן,2 דיסקמן: כן חיית מחמד: היה.. :( טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: ה' ישמור. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: הכי לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא, זה מפחיד אותי.. הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: המחשב שלי יגיד לכם בישלת: כן :\ עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: חס וחלילה פגעת במישהו: כן[לא פיזית] מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: ברור הברזת מבית-ספר: ברור! הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה.. החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: אביב ;) הסדרה האחרונה שראית: - הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: מתי החרא הזה נגמר השיר האחרון ששמעת: האם להיות בך.... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: שירה גיל: 16.7 מאכל אהוב: ג'חנון שתיה אהובה: קולה כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: עיר,ים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל פרט לדיכאון מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? ממ לא נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה,פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אה..... מקלל הרבה? כשאני עצבנית ישן הרבה? כן אוכל הרבה? no food no life אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? - מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

שאלון ילדותי

צבעים: צבע שיער: חומשחור צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:ירוק זית וסגול כהה צבע מקלדת: אפור ושחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף שחור צבע בלוג: שחור צבע חולצה: כחולה צבע מכנס: ג'ינס תכלת צבע תחתונים: ירוק צבע גרביים:לבן וורוד צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב:כסף האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:כן ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין כזה החג האהוב עלייך: יומעצמאות הסרט האחרון שראית:לא זוכרת ת'שם שלו...עם סנדרה בולוק הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים המחשבה האחרונה שלך: חסוייה השיר האחרון ששמעת: I Put A Spell On You עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מחלות נפש מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:ליאור גיל:18 מאכל אהוב:המבורגר שתיה אהובה:סודה כיתה:מסיימת יב לאן יוצא בדרך כלל:לת"א מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:חרא היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?משתנה בקיצוניות ,סוג של מאניה דיפרסיה מקלל הרבה?כן ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?מריר שמאלני/ימני?אמצע מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

CryForTheMoon

New member
[: משעמם, כע?

צבעים:
צבע שיער: חום- שחור.
צבע ציפורנים: בלי צבע. טבעי.
צבע קיר בחדר:לבן.
צבע מצעים: ירוקים.
צבע מקלדת: לבן מלוכלך.
צבע טלפון: לבן.
צבע פלאפון: כסוף.
צבע בלוג: אין לי בלוג.
צבע חולצה: שחור.
צבע מכנס: שחור.
צבע תחתונים: לבן עם לבבות ורודים.
צבע גרביים:אין גרביים עכשיו, קיץ!
צבע חזיה:אדומה.
צבע רקע במחשב:לא יודעת. האם יש לך:
אח/ים/יות: אח ואחות.
דיסקמן: כן.
חיית מחמד: כן, 2 חתולים והרבה תוכים.
טלוויזיה בחדר: כן.
מחשב בחדר: לא.
מחלה סופנית: לא.
חברים סטרייטים: כן.
חברים הומוסקסואליים: כן.
מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם:
התחבקת: כן.
נמשכת למישהו פנוי:כן.
התאהבת קשות: תמיד...
התאהבת בידיד: לא.
נמשכת למורה בבצפר: לא.
ניהלת רומן סודי: לא.
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן.
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא.
הלכת מכות: לא.
קיבלת פנס בעין: לא.
הרכבת עדשות: לא.
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, מפתח.
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן.
בישלת: כן.
עשית בייביסיטר: כן.
הרגת מישהו: לא, כמעט.
פגעת במישהו: כן.
מישהו הציל את חייך: כן.
איחרת לבית-ספר: כן.
הברזת מבית-ספר: כן.
הבנאדם שאתה הכי אוהב: רפאל.
החג האהוב עלייך: חנוכה.
הסרט האחרון שראית:בופור ניראלי.
הסדרה האחרונה שראית: פרוייקט וואי ש.ח
הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל.
המחשבה האחרונה שלך: מתי רפי חוזר מהעבודה?
השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת. | עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: כן.
נסעת בכבאית: לא.
אוסף משהו: כן, חיות נטושות.
מאוהב/ת: תמיד.
אכלת כלי כתיבה: לא : \
נפגעת מאוד ממישהו: כן.
זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי:
שם:אביב.
מאכל אהוב:פסטה.
שתיה אהובה:קפה.
כיתה:מסיימת יב'.
לאן יוצא בדרך כלל:לפאב של דליה.
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:ישראלי וגות מטאל.
מה היחס עם ההורים:סבבע רצח.
היית אצל פסיכולוג?כן.
היית אצל פסיכיאטר?לא.
חשבת על התאבדות?כן.
הרגשת דחוי?כן.
נכשלת במבחן?כן.
כתבת שיר?כן.
ניגנת על כלי נגינה?פעם על גיטרה.
אם כן, על מה?גיטרה . . .
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?לשם שינוי- סבבע רצח [:
מקלל הרבה?לא.
ישן הרבה?לא.
אוכל הרבה?מאוד.
אוהב שוקולד?מאוד.
שמאלני/ימני?שמאלנית.
מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכייף.
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן.

מצ'עמם לי ../images/Emo163.gif

צבעים: צבע שיער: שטני חום כזה כמו להרבה גברים אשכנזים ניראה לי צבע ציפורנים: לבן צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול כרגע צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור כזה צבע בלוג: חחח צבע חולצה: כחול צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: הלו עד לכאן! צבע גרביים: צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:כל מיני האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: כן חיית מחמד: חבר שלי במסנג'ר, כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא! מחלה סופנית: לכלכ בן אדם יש דברים בגוף שנהרסים לאט לאט חברים סטרייטים: גם! חברים הומוסקסואליים:יש: מערכת סטריאו: קטנה האם אי פעם: התחבקת: דהההה, נמשכת למישהו פרנואיד: כן כן!: התאהבת קשות: כניראה התאהבת בידיד: בידידה כן נמשכת למורה בבצפר: כן שהייתי בן 18 ניהלת רומן סודי: לא, ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: רק עם חיים יבין אהובי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: סביח אצל הרצל בכיכר הלכת מכות: ברור קיבלת פנס בעין: יש לי פנס עם בטריות הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: כן הייתי מאוד רעב הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: נתתי לו נגחה בישלת: בישלתי גלידה עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: את השייח יסין ויחיה עייש פגעת במישהו: כניראה כמו כולם מישהו הציל את חייך: אולי, איחרת לבית-ספר: כניראה הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב את זה עוד אדע בעתיד: החג האהוב עלייך: כריסמס,,, סתם ,,,,יום הדכאון הבין לאומי,,,סתם,,,,פורים, הסרט האחרון שראית:בתול בן 40 הסדרה האחרונה שראית: סאות פארק הדבר האחרון ששתית: מי עדן המחשבה האחרונה שלך: מי עדן השיר האחרון ששמעת: לך תזכור 30 שנה,,, עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן, ומיץ פטל נסעת בכבאית: בטח בל"ג בעומר , היה כייף אוסף משהו: זכרונות? מאוהב/ת: לפעמים אכלת כלי כתיבה: ניסתי אבל לא טעים במיוחד, אני מפחד לקבל עץ (שאני אוכל עיפרון) נפגעת מאוד ממישהו: כניראה זרקו עלייך מאכל: להההה ובכללי: שם:ישראל גיל:28 מאכל אהוב: סביח, דני שטראוס שתיה אהובה:דיאט קולה כיתה:? לאן יוצא בדרך כלל: לשירותים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב כל מה שיש ברדיו השכונתי של ביז'ו: מה היחס עם ההורים:סדר, היית אצל פסיכולוג?ודאי היית אצל פסיכיאטר?ודאי חשבת על התאבדות?מה פתאום ניראה לכם הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אני קוראן מאושר מקלל הרבה?לא אסור לי אני חרדי ישן הרבה?כן אוכל הרבה?לפעמים אוהב שוקולד?קצת שמאלני/ימני?לא מעניין מה דעתך על הומואים ולסביות ? לדעתי הם ?????? לא יודע מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לאלו שגרים באירן כן תהנו

..

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: אדום צבע קיר בחדר: חום צבע מצעים: חום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחור צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: שחור צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: כה דיסקמן: כה חיית מחמד:כה טלוויזיה בחדר:כה מחשב בחדר: כה מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כנ חברים הומוסקסואליים: כנ מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כנ נמשכת למישהו פנוי: כנ התאהבת קשות: כנ התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: חחחח תמיד ניהלת רומן סודי: אמממממממ לא ממש סודי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כנ הלכת מכות: כנ קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כנ בישלת: כנ עשית בייביסיטר: כנ הרגת מישהו: כנ פגעת במישהו: כנ מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כנ הברזת מבית-ספר: כנ הבנאדם שאתה הכי אוכהב: אני החג האהוב עלייך: טוב נמאס לי מהשאלון המעפן הזה ביי הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

Bambi di

New member
שאלון../images/Emo22.gif

צבעים: צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: סגול. צבע קיר בחדר: גוונים של כתום. צבע מצעים: סגול-לבן. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון: כסף. צבע בלוג: לבן. (אין יותר מדיי גיוון היום...) צבע חולצה: כחול. צבע מכנס: ג'ינס. צבע תחתונים: ירוק-ורוד-שחור. צבע גרביים: ירוק. צבע חזיה: שחור. האם יש לך: אח/ים/יות: כן, שניים. דיסקמן: אחד שמת. חיית מחמד: צב מים. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא שידוע לי. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן... נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: לא! ניהלת רומן סודי: לא... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: בטוח מתישהו. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא שזכור לי. הלכת מכות: עם אח שלי. קיבלת פנס בעין: יש מצב. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: ברור. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ממיר HOT. לעיתים קרובות. בישלת: בערך. קורנפלקס נחשב? עשית בייביסיטר: אתמול. הרגת מישהו: נמלה. פגעת במישהו: יותר מדיי. מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כן... הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: - החג האהוב עלייך: חנוכה. הסרט האחרון שראית: הכוכבים של שלומי. הסדרה האחרונה שראית: סאות'פארק. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: לישון? השיר האחרון ששמעת: גשם חזק. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אבל זה חלום. אוסף משהו: פעם אספתי מחקים. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן... ובכללי: שם: עדי. גיל: 15 וקצת. מאכל אהוב: סנדוויץ' בר
שתיה אהובה: שוקו. כיתה: ט'. לאן יוצא בדרך כלל: מרכז הכרמל. וואו. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי. מה היחס עם ההורים: יחסי ביותר. היית אצל פסיכולוג? אה הא. היית אצל פסיכיאטר? נה הא. חשבת על התאבדות? מי לא בתכלס? הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כןןן... כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? כן... אם כן, על מה? חלילית, פסנתר, גיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? דאון. מקלל הרבה? לא נראה לי. ישן הרבה? המון. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? מכורה. שמאלני/ימני? שמאל. מה דעתך על הומואים ולסביות? מה שבא ברוך הבא. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? ואם אני אתנגד זה יעזור? כן.

keren358

New member
אם היא לא ת'כח, רק לקום ולברוח.

צבעים: צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: שחור. (לק, כן?) צבע קיר בחדר: ורוד. צבע מצעים: סגולים. צבע מקלדת: שחורה. צבע טלפון: שחור ואפור. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: לבן. צבע חולצה: אחת לבנה, אחת אדומה. צבע מכנס: לבן וכחול (פיג'מה). צבע תחתונים: אדום וכחול. צבע גרביים: אין. צבע חזיה: שחורה. צבע רקע במחשב: שחור. האם יש לך: אח/ים/יות: אחות. דיסקמן: לא. חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: לא. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: כן. ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: במלחמה. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא חושבת. הלכת מכות: לא. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: יכול להיות. איחרת לבית-ספר: המון. הברזת מבית-ספר: המון. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא. החג האהוב עלייך: סוכות. הסרט האחרון שראית: אדמה משוגעת. הסדרה האחרונה שראית: האלופה. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: "מה עושים עם העבודת גמר?" השיר האחרון ששמעת: הרואין. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: קופסאות מסטיקים וסיגריות. מאוהב/ת: בערך. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי: שם: קרן. גיל: 17.9. מאכל אהוב: שוקולד. שתיה אהובה: שוקו תות. כיתה: י"ב, הסוף. לאן יוצא בדרך כלל: לספ. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: אביב. מה היחס עם ההורים: אחלה. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? המון. כתבת שיר? לא. ניגנת על כלי נגינה? כן, כשהייתי קטנה הייתי בחוג. אם כן, על מה? אורגן. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר. מקלל הרבה? כשאני עצבנית. ישן הרבה? לא כזה. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? מאוד. שמאלני/ימני? אמצע. מה דעתך על הומואים ולסביות? סבבה. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

אני עונה

צבעים: צבע שיער: חום שחור צבע ציפורנים: אני עושה בניית ציפוניים יש לי פראנץ' זהב ברונזה כזה. צבע קיר בחדר: הקירות שלי קרם (=. צבע מצעים: צהובבבב (=. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון: לבן. צבע בלוג: אין לי בלוג. צבע חולצה: כתום. גופיה כתומה כרגע. צבע מכנס: בוקסר אפור עם סמיילים.. (= של האקס מלפני שלוש שנים חח. צבע תחתונים: לבן (=. צבע גרביים: חם איזה גרבייייים. צבע חזיה: שחוררררררררר (= צבע רקע במחשב: תמונה של אביב (=. האם יש לך: אח/ים/יות: אח ואחות. דיסקמן: כן, אבל ללא שימוש. חיית מחמד: חתולים. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: חחח אני חולת נפש. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: ברור. אפילו לתפוס. התאהבת קשות: אני חושבת שכן. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ניהלת רומן סודי: כן. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חחחחחחח כן. הלכת מכות: כן. אבל די אני כבר לא חח (=. קיבלת פנס בעין: זה לא. הרכבת עדשות: לא, אני רואה מצוין. דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחחחח אני חולת נפש אבל לא עד כדי כך. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן... בישלת: כן (בכל זאת, אישה..) עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: אממ אולי נמלה. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: תאמת שכן. איחרת לבית-ספר: חחחח כל החיים בערך אני מאחרת לבצפר. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: המשפחה הקרובה. החג האהוב עלייך: חנוכה. סובגניות ויומולדת (=. ושבועות..יאמי עוגות גבינה. הסרט האחרון שראית: וואלה לא זוכרת. הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים חחח. הדבר האחרון ששתית: נסקפה. המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי ... השיר האחרון ששמעת: מטוסים. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: לא יודעת. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: חחחח לא נראה לי. ובכללי: שם: ליאור גיל: 17 מאכל אהוב: אני אוהבת הכל. שתיה אהובה: יש לי דודות מוזרות למיץ מנגו. כיתה: יא'. לאן יוצא בדרך כלל: לאן שלוקחים אותי. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רק אביב גפן. מה היחס עם ההורים: הכי פתוח בעולם. היית אצל פסיכולוג? כן. היית אצל פסיכיאטר? כן. חשבת על התאבדות? ניסיתי להתאבד והיה נורא מבאס להתעורר ולגלות שאני חיה ואני בבית חולים ואבא שלי לידי. ממש התביישתי. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן, אבל בתכלס אני ציירת לא מוזיקאית. ניגנת על כלי נגינה? כשהייתי קטנה. אם כן, על מה? על אורגן או משו. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אני שמחה. מקלל הרבה? המון. ישן הרבה? לא, ממש לא! אוכל הרבה? מאוד. אוהב שוקולד? הכי בעולם. שמאלני/ימני? אני לא יודעת. קשה לי להחליט. מה דעתך על הומואים ולסביות? וואלה שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? חיה ותן לחיות.

מעיין51

New member
וואי שאלות דפוקות...צבע ציפורניים??צבע טלפון?

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: ?! יש להן צבע? צבע גוף אולי? צבע קיר בחדר: כתום ירוק צבע מצעים: נו באמת צבע מקלדת: לבן וכחול צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה: כתום צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אפור צבע גרביים: אפור [אני לא מתאימה][זה במקרה] צבע חזיה: אדום צבע רקע במחשב: תמונה של פרח שאני צילמתי האם יש לך: אח/ים/יות: כן 3 אחים דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא...אולי יש והם עוד לא יודעים מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא [חח] הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אממ אולי בישלת: בערך עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: יכול להיות מישהו הציל את חייך: לא שזכור איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אח גדול החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: מסביב לעולם בשמונים יום הסדרה האחרונה שראית: נאש בריגג'דס הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך:מה הדבר האחרון ששתיתי השיר האחרון ששמעת: אוטומוביל ומי אמר לך שאת מוזרה [ניגנו את זה בבצפר] עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:מעיין גיל:14,6 מאכל אהוב: קוסקוס חלבי שתיה אהובה: ענבים כיתה:ט לאן יוצא בדרך כלל: ??! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ומטאל מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן [בכללי] הרגשת דחוי? אואה...כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב מקלל הרבה? פה ושם ישן הרבה? לעיתים אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? רק בריאות...מדינה חופשית.. מתה שיהיה לי חבר הומו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

שיהיה :}

צבעים: צבע שיער: חום/שחור צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר: אממ סוג של לבן צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: כסף צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כחול כהה צבע בלוג: אפור צבע חולצה: חום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: מי הולך עם גרביים בחום הזה צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: יש לי את אביב על הרקע של המחשב האם יש לך: אח/ים/יות: כה דיסקמן: אמפי חיית מחמד: תוכים בגינה חח טלוויזיה בחדר: כה מחשב בחדר: כה מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים: כה מערכת סטריאו: כה האם אי פעם: התחבקת: כה נמשכת למישהו פנוי:כה התאהבת קשות: כה התאהבת בידיד: כה נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כה קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כה דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כה בישלת: לא ממש עשית בייביסיטר: כה הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כה מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אביב החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: כנל הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה המחשבה האחרונה שלך: מה אכפת לכם? :} השיר האחרון ששמעת: Blackest Eyes עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא נראה לי אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: יש מצב ובכללי: שם: אורטל גיל: עוד 3 חודשים בערך 18 מאכל אהוב: גלידה חח שתיה אהובה: דיאט קולה/אייס קפה כיתה: יב לאן יוצא בדרך כלל: כל מיני מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? כה הרגשת דחוי? קצת נכשלת במבחן? כה כתבת שיר? כה ניגנת על כלי נגינה? כה אם כן, על מה? חחח עדיף שלא תדעו :p איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר מקלל הרבה? כן ישן הרבה?כן אוכל הרבה? תלוי אוהב שוקולד? כה שמאלני/ימני? לא יודעת :S מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? הם לא מעניינים אותי

sapirs1

New member
=).

צבעים: צבע שיער: חום . צבע ציפורנים: אמ עכשיו שחור. צבע קיר בחדר:כחול כזה. צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: - צבע חולצה: שחור צבע מכנס: גינס צבע תחתונים: ורד צבע גרביים:פסים ירוקים צבע חזיה:סגול צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: בערך. חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כו. נמשכת למורה בבצפר:לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין:לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל:לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:חח כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר:כן . הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך:כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר:כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: לא יודעת. הסרט האחרון שראית:בופור. הסדרה האחרונה שראית: השיר שלנו . הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים. המחשבה האחרונה שלך: מה לאכול. השיר האחרון ששמעת: The Fray - How To Save A Life. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה:כן. נפגעת מאוד ממישהו:כן. זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי: שם:ספיר גיל:14 מאכל אהוב:קוסקוס שתיה אהובה:קולה תפוזים. כיתה:ט לאן יוצא בדרך כלל:מרכז כיכר ,פיצוציה לא משהו מיוחד . מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק בעיקר ישראלי. מה היחס עם ההורים:מעולה:]. היית אצל פסיכולוג?לא. היית אצל פסיכיאטר?לא. חשבת על התאבדות?כן. הרגשת דחוי?כן. נכשלת במבחן?כן. כתבת שיר?כן. ניגנת על כלי נגינה?כן . אם כן, על מה?גיטרה ,פסנתר. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה?לא. ישן הרבה?כן. אוכל הרבה?מאוד . אוהב שוקולד?בטח שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהנו להם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?לא.

Hosh17

New member
חח אכן שאלות דפוקות אבל זה מה שמצאתי

סתם ניתקלתי בזה ושמתי כאן צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: כתום ולבן צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: אפור כהה צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: צבע חולצה: כחול צבע מכנס: ג'ינס בהיר צבע תחתונים: כתום צבע גרביים: לבן צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה של נוף האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: בערך נמשכת למורה בבצפר:כןןן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה החג האהוב עלייך: הכל חוץ מכיפור הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על הדבר האחרון ששתיתי השיר האחרון ששמעת: רוצה בנות (בטלוויזיה!) עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: חופית גיל: 18 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים כיתה: יא לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ג'אז קצת מטאל מה היחס עם ההורים: מפחיד אלים ..נוראי היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? גם חשבת על התאבדות? לא ברצינות כל כך הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה פסנתר ותופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לא משהו מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? רצח שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות?
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

מכושפת15

New member
../images/Emo176.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שקוף? :S צבע קיר בחדר: אפרסק כזה צבע מצעים: תכלת צבע מקלדת: בז' צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: לבן צבע מכנס: תכלת צבע תחתונים: קומיקס
צבע גרביים:כחול צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא :S ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אולי.. איחרת לבית-ספר: המון הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: היצ' נראלי הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: אפרסק עדין
המחשבה האחרונה שלך: סיימתי עם הבגרות במחשביםםםם השיר האחרון ששמעת: עברי- ביום שמש יפה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: הזמנות לארועים מאוהב/ת: לאבטוחה אכלת כלי כתיבה: לעסתי אולי :p נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: אהמ, ל"ג בעומר ובכללי: שם: מילנה גיל: 16 מאכל אהוב: גלידהה שתיה אהובה: דיאט קולה לימון כיתה: י'6 לאן יוצא בדרך כלל: סתם להסתובב מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: סביר היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? לא כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? אורגנית XD איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד מקלל הרבה? לא ישן הרבה? מאוד אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית עם נטיה לקיצונית מה דעתך על הומואים ולסביות? זו אותה אהבה :p וברצינות- הם בדר"כ האנשים הכי חמודים שיש מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? להכי קיצוניים, כן

גם אני למרות שאני בת 25 חח אני בעבודה ומצעמם

צבעים: צבע שיער: שחור, צבעתי חח צבע ציפורנים: שקוף ,הכי יפה צבע קיר בחדר:אווף וויט ותכלת צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון:כסוף צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחור צבע מכנס: גינס כחול צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:פסים צבעונים צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב: תמונה של אחיין שלי רועי האם יש לך: אח/ים/יות: כן 3 אחיות דיסקמן: כן וגם אמפי 3 (התקדמנו לא מה דיסקמן עכשיו חח) חיית מחמד: דג זהב טלוויזיה בחדר: ברור מחשב בחדר: במסדרון מחלה סופנית: עדיין לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: חח לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:ברור בישלת: כןן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: עדיין לא פגעת במישהו: אולי מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חבר שלי החג האהוב עלייך: ראש השנה הסרט האחרון שראית: קינג קונג הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: קפה המחשבה האחרונה שלך: ללכת הביתה כבר השיר האחרון ששמעת: נצמדנו שלמה ארצי זה מה שיש בעבודה באתר 91 fm עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא שנראה לי עכשיו אולי גלויות מבתי קפה מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: דיקלה גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני?שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות?בסדר גמור מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? ברור

למעלה