שאלון?

|כתר של בורגר קינג|

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: טבעי צבע קיר בחדר: קרם צבע מצעים: כרגע כחול צבע מקלדת: שחור וכסף צבע טלפון: סגול =] צבע פלאפון: אדום עם מיקימאוס צבע בלוג: לבן ותכלת צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: בלי P: צבע תחתונים: תכלת צבע גרביים: בלי צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: רק חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא.. מחלה סופנית: לא D: חברים סטרייטים: בהחלט חברים הומוסקסואליים: אולי מערכת סטריאו: כן :) האם אי פעם: התחבקת: כמובן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן =[ התאהבת בידיד: הממ לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: ..לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא P: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן, ולא מתתי P: הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: עדיין לא הרכבת עדשות: לא.. אין לי סיבה דחפת מזלג לשקע חשמל: חח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מי לא? בישלת: כן עשית בייביסיטר: אכן הרגת מישהו: מתכננת על זה פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: הממ לא שזכור לי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ... החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: כנל הדבר האחרון ששתית: תה המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי? אה, תה.. הממ אני באמת צמאה עכשיו השיר האחרון ששמעת: NICE DREAM של רדיוהד עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:... אבל לא השתכרתי נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: מטבעות מיוחדים מכל מיני ארצות מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: בלעחס נפגעת מאוד ממישהו: אכן זרקו עלייך מאכל: חח כן ובכללי: שם: לוטוס גיל: 15 עוד חודש מאכל אהוב: פסטה? שתיה אהובה: מים! כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: למסיבות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בעיקר פרוג מה היחס עם ההורים: נחמד היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? פחדתי הרגשת דחוי? כמובן נכשלת במבחן? שבוע שעבר P: כתבת שיר? הרבה ניגנת על כלי נגינה? הו כן אם כן, על מה? פסנתר(!) גיטרה תופים.. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? פסדר מקלל הרבה? לא ממש ישן הרבה? חבל שלא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? מאודדד שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהנו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? אפקורס. לילה טוב =]

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifואם תהיי לגמרי שלי,לא ישאר מקום בשבילי

צבעים: צבע שיער: חצי חום חצי שחור :S צבע ציפורנים: צבע של ציפורניים
צבע קיר בחדר: צבע מגעיל כזה שאמא בחרה לכל הבית צבע מצעים: לבנים עם ציורים חמודים>< צבע מקלדת: לבן-כחול צבע טלפון: כסוף-שחור צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: סגול-לבן צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום-ורוד-ופו הדב :) צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין(:) צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב:תמונה שלי שוכבת על הגב באיזה דשא האם יש לך: אח/ים/יות: יותר מידיי:S דיסקמן: יאפ :) חיית מחמד: כלבה :) טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: הו יאא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים:יאפ חברים הומוסקסואליים:יאפ מערכת סטריאו: יאפ האם אי פעם: התחבקת:שור ברור:) נמשכת למישהו פנוי:אכן התאהבת קשות: בהחלט התאהבת בידיד: לא מדברים על זה
נמשכת למורה בבצפר: חחח לא ניהלת רומן סודי:סוג של
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יאפ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:אכן הלכת מכות: על אמת?! אפעם. קיבלת פנס בעין: לא שזכור לי הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חח עוד לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: תמידD: בישלת: הרבה עשית בייביסיטר: המון הרגת מישהו: כן:S (זה לא היה בן אדם
) פגעת במישהו: מין הסתם מישהו הציל את חייך: יש מצב איחרת לבית-ספר: חח כן הברזת מבית-ספר: כל יום שישי שני >< הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמהP: החג האהוב עלייך: ממ.. שבועות
הסרט האחרון שראית:דלתות מסתובבות הסדרה האחרונה שראית:
לא זוכרת בטח חברים או משו הדבר האחרון ששתית: חלב בקורנפלקסO_0 המחשבה האחרונה שלך: "לא! מחשב! אל תתקע!" השיר האחרון ששמעת: נפלת חזק עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא רציני נסעת בכבאית: (עוד)לא אוסף משהו: שטויות
מאוהב/ת: ששש! :X אכלת כלי כתיבה: את הסוף של עטים ועפרונות וכאלה.. ברור! נפגעת מאוד ממישהו: כן:/ זרקו עלייך מאכל: חח כן.. ובכללי: שם:שירה גיל:עוד פחות מחודש 17 O_O מאכל אהוב:יש הרבה שתיה אהובה: מים,אייס-ונילה,אייס-קפה,שייקים כיתה:לא בבצפר
(כאילו י"א) לאן יוצא בדרך כלל:החוצה
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כלמינייייי מה היחס עם ההורים:ככה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?חח עוד לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?הרבה נכשלת במבחן?אף פעם!D: כתבת שיר?יאפ ניגנת על כלי נגינה?גיטרה,פסנתר,אורגן,כינור.. אם כן, על מה?כתבתי כבר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?חח תלוי מתי>< מקלל הרבה?לא נראה לי
ישן הרבה?כן:/ אוכל הרבה?דווקא לאחרונה לא כ"כ אוהב שוקולד?מאווווווווד
שמאלני/ימני?אמצע? מה דעתך על הומואים ולסביות?בכיף =) מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן (לכל התנהגות קיצונית
)

חמדונה

New member
שאלון דבילי

צבעים: צבע שיער: ג'ינג'י צבע ציפורנים: עוד לא נתקלתי במישהו עם ציפורניים לא-ורודות צבע קיר בחדר: לא זוכרת מה יש מתחת לפוסטרים צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע סלולרי: חציל צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: צהוב צבע מכנס: צהוב צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: גרב אחת ורודה וגרב אחת לבנה (תעזבו אותי לא מצאתי זוג) צבע חזיה: אני בלי צבע רקע במחשב: אדום האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא ממש קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: כן (בפורים, של פיס) דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: הא? פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא החג האהוב עלייך: עזבו אותי מחגים הסרט האחרון שראית: שנים לא ראיתי סרט הסדרה האחרונה שראית: ER הדבר האחרון ששתית: יין בארוחת צהריים המחשבה האחרונה שלך: מה זאת השאלה הזאת? השיר האחרון ששמעת: פיה אחת פחות עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יעני 'איפעם'? כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: אוספת. מאוהב/ת: כרגע? לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: חמד גיל: 16 מאכל אהוב: שוקולדדדדד שתיה אהובה: קפה כיתה: יא-יב לאן יוצא בדרך כלל: פאבים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק/פאנק/אנארף מה היחס עם ההורים: קול ממש הרגשת דחוי? כולם באיזשהו שלב ביסודי, לא? נכשלת במבחן? פעם אחת כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה פסנתר תופים כינור מפוחית. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? קול ממש מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אחלה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? הזאלה הזאת קיצונית בעצמה. תהנו

יאללה.

צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: חסרי-צבע
צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: כרגע אדום. צבע מקלדת: שחור-אפור. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: אפור. צבע בלוג:
צבע חולצה: אפור. צבע מכנס: ג'ינס. צבע תחתונים: כחול. צבע גרביים: עוד לא שמתי. צבע חזיה: לבן. צבע רקע במחשב: זה לא צבע, זה תמונה בכל מיני צבעים.. האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית: נראה לי שכן
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו: נהרסה, אבל כן. האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד: הוא היה קודם ידיד.. נמשכת למורה בבצפר: רק אחד, בכתה ט', מורה מחליף
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
"הלכתי"...לא בדיוק נו. קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
רק עזרתי. עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
X מליון. הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. החג האהוב עלייך: יום העצמאות [פעם זה היה פסח..]. הסרט האחרון שראית: שיט שכחתי איך קוראים לו, משהו עם אנשים שחוטפים אותם בדרום אמריקה. סרט טוב
הסדרה האחרונה שראית: הממ .. קצרים. הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: "שיט תכף הולכים לחדר תקשורת".. השיר האחרון ששמעת: "בוא כמו אורח" - שילה פרבר. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: בכל חיי? כן. למרות שאני שונאת את זה עד כלות. נסעת בכבאית:
אוסף משהו: כרטיסים מהופעות. מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: אם נגיסה בעט ביסודי זה נחשב, אז כן....
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם: ענבר. גיל: 17 וחצי. מאכל אהוב: פסטה, שניצל, פיצה, טוסט ניו-יורק. שתיה אהובה: קולה. כיתה: י"ב. לאן יוצא בדרך כלל: מגוון מאד, בכל רחבי הארץ. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי בעיקר, אבל בעקרון כל מה שנשמע טוב. מה היחס עם ההורים: סדר....נגיד ש.... היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר? לא בשבילי, אבל כן, פעם אחת. חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה? גיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לא יודעת. מקלל הרבה? לא. ישן הרבה? כן. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? כן. שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? שום דעה, הם סבבה לגמרי
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן. אבל לא כזה מזיז לי בשביל למחות או משהו.

מווורקי

New member
משעמם, משהו..

צבעים: צבע שיער: שחור-חום צבע ציפורנים: טבעי צבע קיר בחדר: פסים-כתום צהוב ועוד כמה.. צבע מצעים: כתום עם פרחים צהובים צבע מקלדת: שחור (זה באמת מעניין מישהו?) צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: כתום צבע בלוג: אין צבע חולצה: אפור צבע מכנס: כחול (נו, ג'ינס) צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין צבע חזיה: זה טופ, והוא לבן. צבע רקע במחשב: תמונה של שקיעה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן, אבל אין לו שימוש חיית מחמד: לצערי, לא טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: שם ישמור חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: גג אספ מערכת סטריאו: יש, וגם היא לא הכי בשימוש האם אי פעם: התחבקת: נו, מי לא? נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא שזכור לי נמשכת למורה בבצפר: מורה שלא מביה"ס, נחשב? ניהלת רומן סודי: לא בדיוק.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ברור, אני אוהבת את זה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אולי בטעות.. הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: רק ניסיתי דחפת מזלג לשקע חשמל: למה לי? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יכול להיות בישלת: בטח עשית בייביסיטר: כן, וזה כייף! הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: סביר להניח שכן מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי איחרת לבית-ספר: ברור הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב: רותם שלי החג האהוב עלייך: וואלה לא יודעת, אולי חנוכה.. הסרט האחרון שראית: אמריקן גאי, סרט דפוק! הסדרה האחרונה שראית: וואלה לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למה לא להתאבד? השיר האחרון ששמעת: שייגעצ- קשה לי לחשוב עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן, נו מה? נסעת בכבאית: למה לי? אוסף משהו: חרוזים וגם זה היה מזמן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: שאלה מפגרת נפגעת מאוד ממישהו: כן! זרקו עלייך מאכל: חחח כן ובכללי: שם: מור גיל: 17 וחצי מאכל אהוב: אין משהו ספיצפי, בעיקר חלבי (פסטה, טוסט, פיצה וכו'..) שתיה אהובה: נסטי אפרסק כיתה: יב, למען האמת כבר דיי סיימתי לאן יוצא בדרך כלל: לאן שבא לי, אין מקום ספיצפי (ת"א בדר"כ) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי לרוב מה היחס עם ההורים: שואף לשיפור היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? החיים לא מותירים לנו ברירה הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן, ולא רק באחד כתבת שיר? ניסיתי ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שואף לשיפור מקלל הרבה? כן ישן הרבה? הלוואי ויכלתי אוכל הרבה? בדר"כ אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימיני מה דעתך על הומואים ולסביות? בכייף שלהם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? למען האמת, כן

למעלה