שאלון?

המשך

ובכללי: שם: דיקלה גיל: 25 מאכל אהוב: פיצה שתיה אהובה: קולה כיתה: חחח לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה פאבים קולנוע מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: ישראלי רוק מה היחס עם ההורים: טוב בערך היית אצל פסיכולוג? בערך כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? בערך הרגשת דחוי? כן לפעמים נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה אורגן פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר מקלל הרבה? לפעמים ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני?שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות?בסדר גמור מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? ברור

חושב אולי אני מת, זמן טוב להתאבד עכשיו.

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: אדום צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור אפור צבע בלוג: ---- צבע חולצה: שחור צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: לבן צבע חזיה: ---- צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: אולי. הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: * * * החג האהוב עלייך: סוכות הסרט האחרון שראית: לא זוכר. הסדרה האחרונה שראית: נמלטים. הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: אהבת נעוריי - שלום חנוך עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כןן. זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: יוני גיל: 20 מאכל אהוב: שתיה אהובה: בירה =] כיתה: צבא. לאן יוצא בדרך כלל: פאבים, מסיבות..מה שיש מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל. מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? כן חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כןן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מצויין. מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא ממש אוכל הרבה? מאוד אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? בערך.

גרר אלפרד וצ'ה

צבעים: צבע שיער: אדום. צבע ציפורנים: אין לק עכשיו. צבע קיר בחדר: סגול כהה, סגול בהיר, שמנת, שמנת. צבע מצעים: כתום. צבע מקלדת: בז' כזה. צבע טלפון: גם. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: רק לפריקים יש בלוג. צבע חולצה: שחור ולבן. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: ורוד. צבע גרביים: שחור אדום צהוב כחול. צבע חזיה: לבן. צבע רקע במחשב: לבן. האם יש לך: אח/ים/יות: אח אחד. דיסקמן: מת מזמן. חיית מחמד: כה, ג'ושוע החתולה. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: מי יודע. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: מישהו לא? נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: כן. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא חושבת. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב. הלכת מכות: כה אבל בצחוק. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: עדיין לא ניסיתי. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כה. בישלת: כה. עשית בייביסיטר: כה. הרגת מישהו: חרקים וזה. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא ממש. איחרת לבית-ספר: כה. הברזת מבית-ספר: כה. הבנאדם שאתה הכי אוהב: כבר אין לי כזה. החג האהוב עלייך: פורים. הסרט האחרון שראית: שמש נצחית בראש צלול. הסדרה האחרונה שראית: סיינפלד. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: שאני מתגעגעת. השיר האחרון ששמעת: משהו של באד קומפני נראה לי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: מכתבים. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: הכי. זרקו עלייך מאכל: כה. ובכללי: שם: נטע. גיל: 17 וחצי. מאכל אהוב: אוראו לבן. שתיה אהובה: נס קפה. כיתה: מסיימת י"ב. לאן יוצא בדרך כלל: אמפי. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל מיני סוגים של רוק, ישראלי, אלקטרוני, רגאיי, ג'אז ועוד הרבה. מה היחס עם ההורים: סבבה. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? יש מצב כשהייתי קטנה. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? משהו כזה. ניגנת על כלי נגינה? ניסיון כושל על גיטרה קלאסית ובאס. אם כן, על מה? ^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בד"כ בסדר. מקלל הרבה? לא יותר מדי. ישן הרבה? כן. אוכל הרבה? משתדלת. אוהב שוקולד? כה. שמאלני/ימני? שמאל. מה דעתך על הומואים ולסביות? בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כה.

galush29

New member
אין משהו יותר טוב לעשות.

צבע שיער: חום דבש כזה צבע ציפורנים: כרגע אדום-שחור[אצבע אצבעXD] צבע קיר בחדר:סגול=\ צבע מצעים:פסים בכל הצבעים,צבועני חח צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: שחור-לבן צבע חולצה: ירוק בהיר צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדוםXD צבע גרביים:ורוד צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב:שחור האם יש לך: אח/ים/יות: שתיים דיסקמן: כן,איפשהו שם בחדר חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: מממ..אני יודעת שהצופים הכל פג תוקף לפני שנהXD הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: למה לי?XD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כמעטP: פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:רקוויאם לחלום הסדרה האחרונה שראית: ממ..לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: עזבוXD השיר האחרון ששמעת: אם מתים עדיף למות בסתיו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: בערך אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כןXD ובכללי: שם:גל גיל:14 וחצי מאכל אהוב:המבורגר=]] שתיה אהובה:נסטי אפרסק כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:לחברות,לצופים,לגש מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק,בעיקר את אביבD: מה היחס עם ההורים:סביר+ כרגע היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?תלוי מקלל הרבה?שאני עצבנית אז כן ישן הרבה?לא אוכל הרבה?מאודדד=]] אוהב שוקולד?לא חולה על זה שמאלני/ימני?באמצע..לכיוון השמאל מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהנו=] מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן

TairAtias

New member
פאק זה ארוך

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: לא שם לק חחחחחחחח צבע קיר בחדר: ירוק צבע מצעים:ירוק כחול וציפית של צעצוע של סיפור צבע מקלדת: שחור צבע טלפון:אין לי בחדר צבע פלאפון:כחול צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים:[אני באמת בדקתי חחחחחחחחחח] אפור צבע גרביים: אפור צבע חזיה: אני בן חברים צבע רקע במחשב: כחול-ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: כן שני אחים, אני סנדוויץ' דיסקמן: לאS: חיית מחמד: כלב טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית:בטח=] חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא שידוע לי מערכת סטריאו: היא של אחי אבל השתלטתי עליה באכזריות האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד: ידידה, כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:אכלתי במבה שהתאריך האחרון שלה היה מלפני שנה ו9 ימים הלכת מכות: עם אחים שליD: קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן ברור בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו:כן
פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר:כל יום הברזת מבית-ספר:כן אבל באישור ההורים הבנאדם שאתה הכי אוהב:אני החג האהוב עלייך:חנוכה... סופגניות זה טירוף! הסרט האחרון שראית:אמממ..............לא זוכר הסדרה האחרונה שראית:האלופה לייק דה הדבר האחרון ששתית:קולה המחשבה האחרונה שלך:כוסומו עם השאלון הזה השיר האחרון ששמעת:welcome to the machine של פינק פלויד, עכשיו את חלקים 1-5 shine on you crazy diamond עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:תוויות של בגדים מאוהב/ת:כן..לא...לא בטוח אכלת כלי כתיבה:לא נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל:ברורD: ובכללי: שם: תאיר גיל: 13 מאכל אהוב: תפוח שתיה אהובה: פאנטה כיתה:ז' לאן יוצא בדרך כלל: לבית מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ורוק ישראלי מה היחס עם ההורים:סבבה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן גיטרה ואורגן אם כן, על מה?גיטרה ואורגן!!!!!!!111 איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר מקלל הרבה?כן ישן הרבה?לא אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות?זה אחלה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן

שאלון ../images/Emo176.gif

צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: לק שחור צבע קיר בחדר: סגול וירוק צבע מצעים: צהוב צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: שחורה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:לבן צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: 2 אחיות ו2 אחים דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שאני יודעת :) מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: חחח כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחח לא.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא...חחח אבל אם כן לא נראה לי שהייתי כותבת פגעת במישהו: כן.. מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כל יום.. הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אביב :) החג האהוב עלייך: חנוכה- יומלדת, חופש, וסופגניות הסרט האחרון שראית: מישהו לרוץ איתו הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: מיץ מנגו המחשבה האחרונה שלך: איזה מיץ שתיתי השיר האחרון ששמעת: metallica- enter the sand man עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: רק לעסתי.. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: פרימה גיל: 14 מאכל אהוב: סטייק שתיה אהובה: קולה כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: סתם לשבת עם חברים בשכונה, למדרחוב מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל חוץ ממזרחית וטראנס מה היחס עם ההורים: לא מרבה לדבר איתם היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, צ'לו איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? רגיל, קצת עצבני מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן!!! שמאלני/ימני? איפשהו באמצע נוטה לשמאל מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהנו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

bati77

New member
מעגניב

צבעים: צבע שיער: חום - שחור צבע ציפורנים: אין צבע צבע קיר בחדר: גוונים של סגול וקצת תכלת צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כחול - לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: סגול צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס כהה צבע תחתונים: כחול צבע גרביים: ורוד פאקצה חח צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה שלי האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: המון טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: יש מצב חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: אחותי גנבה לי האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: חחח לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא זה מפחיד הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא שאני זוכרת חח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אכן כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: עוד לא פגעת במישהו: בטוח מתישו.. מישהו הציל את חייך: קצת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש המון החג האהוב עלייך: פסח בגלל החופש אבל אני כבר בי"ב אז.. פורים! הסרט האחרון שראית: כף רגלי השמאלית הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה ללבוש בערב השיר האחרון ששמעת: הזמן שלך עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: הדבר הכי מגעיל שקיים נסעת בכבאית: חחח אני מתכנת בעתיד אוסף משהו: מחזיקי מפתחות מהעולם :) מאוהב/ת: ככה ככה חח אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחח כן ובכללי: שם: בתי גיל: 17 וחצי מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה נראה לי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בעיקר רוק. ישראלי אם אפשר מה היחס עם ההורים: טוב תודה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? ניסיתי חחח אם כן, על מה? גיטרה אבל אני לא מהמתמידים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב למראית עין מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? לייד דה שמאלני/ימני? שמאלני זה אומר שמאל קיצוני.. אומרים שמאלי - אני שמאלית (המורה לאזרחות אמרה!) מה דעתך על הומואים ולסביות? בכייף שלהם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מתנגדת לכל קיצוניות תהנו - נהנתי :)

עדן גפן

New member
Oh my darling..../images/Emo190.gif|פיס|

you were wonderfull tonight.. צבעים: צבע שיער: שחור [טבעי] עם קצוות חומות-אדומות [לא טבעי.. חח] צבע ציפורנים: חלק אדום וחלק שחור צבע קיר בחדר: אממ אוף וויט כזה ואחד אממ בערך אדמדם-חום.. צבע מצעים: אדום סטאן צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: שחור+ אדום [או שעכשיו זה כבר כחול.. לא זוכרת חח] צבע חולצה: שחורה צבע מכנס: ג'ינס כחול די כהה צבע תחתונים: אדום+שחור צבע גרביים: אין לי צבע חזיה:שחורה צבע רקע במחשב: ביטלס בכחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כבר אין
טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: סוג של חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אמממ סוג של מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: לא חח.. בעצם בסוג של פנוי.. התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: ארגג כ"כ! ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יש מצב.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן חחחחח הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: נראה לי שאם הייתי עושה את זה, כבר לא הייתי פה.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא, וזה לא מצחיק כבר.. בכל שאלון יש ת'שאלה הזו פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: ברור הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב: אממ כרגע? לא יודעת. אולי את אמא החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: הפיג'מות נראה לי חח או מה שיש בהופ.. הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: בא לי לצאת כבר.. השיר האחרון ששמעת: Wonderfol tonight של אריק קלפטון.. פשוט עשיתי ממנו צלצול ובדיוק התקשרו אליי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: די אכלת כלי כתיבה: חחח יעני בלעתי? לא. נפגעת מאוד ממישהו: ברור זרקו עלייך מאכל: מתישהו כן.. ובכללי: שם:עדן גיל:15.5 מאכל אהוב: שניצל ואורז שתיה אהובה: קוקה קולה דיאט לימון כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: בישוב. אני לא אוהבת מסיבות וכאלה.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: דיכאון ומזרחית. [לא.] מה היחס עם ההורים: עם אמא? בסדר. היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? כמעט חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? ברור.. כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? חליל צד השנה אני מסיימת ללמוד סופסוף אחרי 7 שנים.. קצת פסנתר, קצת גיטרה.. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? גרוע מקלל הרבה?לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה?תלוי אוהב שוקולד? רק מריר שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? בכיף שלהם=] מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

פעם ראשונה שאלון בפורום../images/Emo13.gif

צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורנים:ורוד לבן צבע קיר בחדר:סגול בהיר לילך צבע מצעים: צבעוני פסים צבע מקלדת: אהמממ אפור והלחצנים יש עליהם שחור עם אותיות שזוהרות בחושך! צבע טלפון:שחור צבע פלאפון: כחול כתום צבע בלוג:איחן לי בלוג צבע חולצה: בורדו צבע מכנס:אדום -כן כן אני יודעת שיש לי חוסר טעם משווע (אדום ובורדו ביחד?!?) אבל פשוט יש לי שפעת אז אני לא יוצאת מהבית אז מותר לי
צבע תחתונים:לבן צבע גרביים: יחפה צבע חזיה: בלי חזייה!!! צבע רקע במחשב:צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: כן 2 דיסקמן:יש חיית מחמד: יש חתולי נחמדת ואולי אני אוסיף תמונה טלוויזיה בחדר:יש מחשב בחדר: אין מחלה סופנית:אין.ברוך השם. חברים סטרייטים:יש חברים הומוסקסואליים: אין מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כןןן יותר מדיי פעמיםםם התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:כן ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא רואה חדשות איכככ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן נו לא הכל מתקלקל מהר הלכת מכות: לא באופן רציני קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחח??כותב השאלון הכל טוב??? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:חחחחחחחחחחחח מלא פעמים בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: חרקים פגעת במישהו: כן
מישהו הציל את חייך: באופן נפשי כן..... איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:אמא ואני כמובן
החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית:21 גרם סרט פשוט ג-א-ו-נ-י הסדרה האחרונה שראית: מתחילות מחדש חולהעל הסדרה הזו הדבר האחרון ששתית:קפה המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי...חחחחחחחחחחחחחחח השיר האחרון ששמעת:שיר מזרחי שיש עכשיו בערוץ 24 יאקק עוד קצת עלייך:?אהממ מסובך מסובך..... שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא
אכלת כלי כתיבה:לא סתם כרסמתי עט נפגעת מאוד ממישהו:כל החיים שלי זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: נטע גיל: 21 מאכל אהוב: שניצל שתיה אהובה: שוקו כיתה: חח כיתה..כיתה אוניברגסיטה חחח לאן יוצא בדרך כלל: סרטים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:הכל חות ממזרחי וטרנסים מה היחס עם ההורים: שאלה מסובכת.ניתן לומר סביר ++ היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה,פסנתר,סקסופון איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?
מקלל הרבה? כן לעצמי שן הרבה? כן אוכל הרבה? המון אני שמני אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני? השמאלנים שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחד אחד אחד מה דעתך על הומואים ולסביות?מה פשר השאלה הזו?כולנו בני אדם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?ברור!!איכ הזבלות האלה!!! נהנתי מאוד ומוסיפה תמונה של חתולי אהובתי

פעם ראשונה שאלון בפורום../images/Emo13.gif

צבעים: צבע שיער:חום צבע ציפורנים:ורוד לבן צבע קיר בחדר:סגול בהיר לילך צבע מצעים: צבעוני פסים צבע מקלדת: אהמממ אפור והלחצנים יש עליהם שחור עם אותיות שזוהרות בחושך! צבע טלפון:שחור צבע פלאפון: כחול כתום צבע בלוג:איחן לי בלוג צבע חולצה: בורדו צבע מכנס:אדום -כן כן אני יודעת שיש לי חוסר טעם משווע (אדום ובורדו ביחד?!?) אבל פשוט יש לי שפעת אז אני לא יוצאת מהבית אז מותר לי
צבע תחתונים:לבן צבע גרביים: יחפה צבע חזיה: בלי חזייה!!! צבע רקע במחשב:צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: כן 2 דיסקמן:יש חיית מחמד: יש חתולי נחמדת ואולי אני אוסיף תמונה טלוויזיה בחדר:יש מחשב בחדר: אין מחלה סופנית:אין.ברוך השם. חברים סטרייטים:יש חברים הומוסקסואליים: אין מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כןןן יותר מדיי פעמיםםם התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:כן ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא רואה חדשות איכככ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן נו לא הכל מתקלקל מהר הלכת מכות: לא באופן רציני קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחח??כותב השאלון הכל טוב??? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:חחחחחחחחחחחח מלא פעמים בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: חרקים פגעת במישהו: כן
מישהו הציל את חייך: באופן נפשי כן..... איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:אמא ואני כמובן
החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית:21 גרם סרט פשוט ג-א-ו-נ-י הסדרה האחרונה שראית: מתחילות מחדש חולהעל הסדרה הזו הדבר האחרון ששתית:קפה המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי...חחחחחחחחחחחחחחח השיר האחרון ששמעת:שיר מזרחי שיש עכשיו בערוץ 24 יאקק עוד קצת עלייך:?אהממ מסובך מסובך..... שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא
אכלת כלי כתיבה:לא סתם כרסמתי עט נפגעת מאוד ממישהו:כל החיים שלי זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: נטע גיל: 21 מאכל אהוב: שניצל שתיה אהובה: שוקו כיתה: חח כיתה..כיתה אוניברגסיטה חחח לאן יוצא בדרך כלל: סרטים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:הכל חות ממזרחי וטרנסים מה היחס עם ההורים: שאלה מסובכת.ניתן לומר סביר ++ היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה,פסנתר,סקסופון איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?
מקלל הרבה? כן לעצמי שן הרבה? כן אוכל הרבה? המון אני שמני אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני? השמאלנים שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחד אחד אחד מה דעתך על הומואים ולסביות?מה פשר השאלה הזו?כולנו בני אדם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?ברור!!איכ הזבלות האלה!!! נהנתי מאוד ומוסיפה תמונה של חתולי אהובתי

♥me

צבעים: צבע שיער: חום בהיר כזה. צבע ציפורנים: שקוף.. צבע קיר בחדר: בשלי כתום, אצל אצל אחותי בחדר ופה כחול. :) צבע מצעים: פסים של כחול ותכלת. צבע מקלדת: אפור. צבע טלפון: בבית? לבן. צבע פלאפון: אדום.
מעלף! צבע בלוג: לא זוכרת ת'אמת. צבע חולצה: לבן. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: ורוד ושחור. צבע גרביים: יחפה. צבע חזיה: ורוד. צבע רקע במחשב: בלאגן של ירוק. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: מקולקל.
חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא. מחלה סופנית: לא.
חברים סטרייטים: כמובן. חברים הומוסקסואליים: כמובן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן חחח נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא חושבת. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא, הכי דוחה בעולם.
הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: כן. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא חחח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור. בישלת: טוסט זה הכי הרבה שלי. :) עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא יודעת. החג האהוב עלייך: עצמאות. הסרט האחרון שראית: וואוו אנלא זוכרת.. נראה לי ש"בבל". הסדרה האחרונה שראית: באמת שאין לי מושג. :| בטח האלופה. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך:
. השיר האחרון ששמעת: בן ארצי - חיים משל עצמי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: חחחח לא, בהחלט דבר שאני צריכה לעשות. אוסף משהו: כרטיסי אוטובוס ורכבת. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: ממ כן. ובכללי: שם: גילי. גיל: 19 וחצי. מאכל אהוב: שניצל תירס. שתיה אהובה: דיאט קולה. כיתה: - לאן יוצא בדרך כלל: מה שבא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק, פאנק, ישראלית.. מה היחס עם ההורים: סביר. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כושל. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? גיטרה, קלידים. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עמיד.. מקלל הרבה? כן. ישן הרבה? בדר"כ כן, השבוע קרו מספר תקלות. אוכל הרבה? לא. אוהב שוקולד? כה. שמאלני/ימני? באמצע. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? גם להם..

מיאווווווווווווווווווווו ../images/Emo108.gif

צבע שיער: חום צבע ציפורנים: כרגע ורדרד-שקוף צבע קיר בחדר: בורדו צבע מצעים: לבן צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: נמר כזה
צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: צבע חולצה: כחול צבע מכנס: הדפס של משפחת סימפסון צבע תחתונים: ירוק צבע גרביים: לא לובשת גרביים צבע חזיה: ורוד צבע רקע במחשב: משפחת סימפסון האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: חחח כן, ונראה לי שאני היחידה שעדיין משתמשת בו באופן יומיומי חיית מחמד: לא, אבל בקרוב
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: טפו-טפו-טפו לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אני מניחה.. מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: פאקינג לא!!! ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן, ועדיין.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חחח שלשום אכלתי אפרופו שהתוקף שלו פג במרץ!!! הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, מה אני סתומה? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחח כל הזמן! בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: אולי מישהו הציל את חייך: רופא נחשב?? איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: משפחה החג האהוב עלייך: חנוכה/פסח הסרט האחרון שראית: הממממממממ לילה מוטרף במוזיאון...סרט מפגר אך חביב הסדרה האחרונה שראית: משפחת סימפסון
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: איזה פלא זה לדמם שבוע ולא למות...כמה טוב להיות אישה
השיר האחרון ששמעת: push the button!!! go israel go!!!!! עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: פיות לאחרונה קצת פחות מאוהב/ת: כרגע לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:ליאור גיל: 20 וחצי מאכל אהוב: עוגת ביסקוויטים של אמא שתיה אהובה: תצחקו עליי אבל מיץ פטל כיתה: חחחחחחחחחחחחחח סליחה????!!!!! תזכירו לי מה זה? לאן יוצא בדרך כלל: פאבים/ מסיבות/ הופעות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כמעט הכל מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג? קב"ן זה סוג של פסיכולוג.. היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? אולי מזמן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן וביום שבת אני אראה בדיוק מה צריך לשפר כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? חחח תמיד בשמחה!
או בדרך כלל.. מקלל הרבה? חחחח סססססססססססססססעמק! ואומרת את ה-'ססססססססססססס..' מהלב ממש ישן הרבה? 8 שעות ביממה אוכל הרבה? לא חושבת אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהנו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תלוי לאיזה התנהגות. בגדול- איש באמונתו יחיה. הדבר היחיד שמפריע לי זה שהם לא מכירים במדינת ישראל אבל זה לא מפריע להם לעשוק אותה. הם מגעילים אותי בדיוק כמו המשתמטים מטעמי "מצפון" שלא הולכים ועושים שירות לאומי במקום...

Simple Sam

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה ושאריות בקצבות[ממש בקצבות] של הבהרות וצבע למינהם צבע ציפורנים:רגיל,אני עצלנית. צבע קיר בחדר:אדום ואפור בהיר. צבע מצעים: כחול או כתום או ירוק לא יודעת צבע מקלדת:אפור צבע טלפון: לבן-אפור צבע פלאפון: כסוף כזה צבע בלוג: בגוונים של כחול מכוער תחת. צבע חולצה: ירוק צבע מכנס:ג'ינס כחול צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:לבן עם ציורים צבעוניים צבע חזיה:גוף צבע רקע במחשב:כל מני? האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: בערך מחלה סופנית:
לא!!1 חברים סטרייטים: חח כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח בטח הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: לא ממש עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא..אולי בעצם כן איחרת לבית-ספר: כן.. הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:ממש קשה לי לענות על זה..נראלי שאח שלי. החג האהוב עלייך: שבועווות! הסרט האחרון שראית:בתול בן 40 הסדרה האחרונה שראית: או האלופה או הפיג'מות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: "שיט אין לי כוח לפעולה" השיר האחרון ששמעת: יהי זה רצונך של גבריאל עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: מפרטים מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לעשתי עט בקצה נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל:חחחחחחחחחחחחחחח בטח,בפעולה שעשינו ובכללי: שם:טל גיל:16 וחצי מאכל אהוב:קוסקוס ומלפפון. שתיה אהובה:דיאט ספרייט כיתה:יא לאן יוצא בדרך כלל:הופעות,בתי קפה,סתם לקניון,פיצה ג'קי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים:אחלה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן.. הרגשת דחוי?לא ממש נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?בערך ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?תופים גיטרה ממש קצת פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?נהדר!
מקלל הרבה?חחח לא בידיוק קללות יותר סוג של"יוואו איזה ג'חנון מעפן פלוץ" ישן הרבה?לא ממש אוכל הרבה?כשאני לומדת למבחן אוהב שוקולד?בטח שמאלני/ימני?שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהנו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?בגדול כן, אבל זה לא מעסיק אותי ביומיום

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifלא קראתי הכל..אבל הקיר שלך לא אפור!!!

הוא לבן עם טיפה גוון
[הייתי חייבת.:X]

(זו מיה)

צבע שיער: אדמוני כזה...חום בגוון ג'ינג'י....חחחח צבע ציפורנים: שקוף... חחח רגיל. צבע קיר בחדר:אפרסק כזה.. צבע מצעים: אדום וכתום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: מייספייס-תכלת חחח צבע חולצה: תכלת שקופה כזאתי.. צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדום צבע גרביים:וורוד כהה.. צבע חזיה:כתום צבע רקע במחשב:הרים כאלה חחח האם יש לך: אח/ים/יות: לא.. דיסקמן: כן... חיית מחמד: לא :/ טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לאא :( מחלה סופנית: לא.... חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן... מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: לא איכס... סתם ברור שכן נמשכת למישהו פנוי:לא זוכרת התאהבת קשות: ברגעים אלו ממש.. התאהבת בידיד: אממ כן חחח ממש מזמן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: חחח לא.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא זכור לי.. הלכת מכות: כן.. קיבלת פנס בעין: יש מצב הרכבת עדשות: כן.. דחפת מזלג לשקע חשמל:לא זוכרת הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כןן לטלויזיה הקודמת שלי.... כל הזמן... אבל זה הפעיל אותה! בישלת: כן עשית בייביסיטר: לצערי הרגת מישהו: עכביש פגעת במישהו: כן,לא בכוונה מישהו הציל את חייך: אמממממ יש מצב.. איחרת לבית-ספר: כל הזמן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ליאור אהבת חיי!!! החג האהוב עלייך: אין לי כח לחשוב הסרט האחרון שראית:אממ לא זוכרת איך קוראים לו..משהו מצוייר כזה... הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: קפה קר המחשבה האחרונה שלך: מתי אני אלך לקנות תייצ שחור.. השיר האחרון ששמעת: משהו של ארוסמית עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן..מאוד אכלת כלי כתיבה: תעטים כזה מכרסמת.. נפגעת מאוד ממישהו: נראלי שכן מתישהו.. זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:מיה גיל:16 מאכל אהוב:יש הרבה.. שתיה אהובה:מים כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל:חברות וכאלה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:אוהבת הכל..בעיקר רוק מה היחס עם ההורים:גרוע היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?לא זכור לי נכשלת במבחן?כןן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?כל מיני...כרגע לא מנגנת איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מעולה.. מקלל הרבה?לא... סעמק!!!! ישן הרבה?מדי פעם אוכל הרבה?המון אוהב שוקולד?מאוד שמאלני/ימני?שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אני מבינה תהומואים כי גמני אוהבת בנים :) ובקשר ללסביות סבבה אין לי בעיה עם אף אחד.. שכולם יחיו תחיים שלהם כי חיים רק פעם אחת :) מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן. תהנו

hagzi

New member
בלעעע../images/Emo29.gif

צבעים: צבע שיער: ג'ינג'י צבע ציפורנים: לבן צבע קיר בחדר: יש הרבה מאוד צבעים על הקירות בחדר שלי צבע מצעים: כרגע סגול צבע מקלדת: שחור וכסף צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: שחור וכחול צבע בלוג: בלע צבע חולצה: שחורה צבע מכנסיים: שחור ואדום צבע תחתונים: כן כן שחור צבע גרביים: גם שחור צבע חזיה: אעעע גם שחור! אני יותר דכאונית ממה שחשבתי! אפעם לא שמתי לב לזה צבע רקע במחשב: ירח כזה האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ דיסקמן: יאפ חיית מחמד: נופ טלוויזיה בחדר: יאפ מחשב בחדר: נופ מחלה סופנית:
חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים: מכירה אבל הם לא בדיוק חברים טובים כאלה מערכת סטריאו: נופ האם אי פעם: התחבקת: יאפ נמשכת למישהו פנוי: יאפ התאהבת קשות: יאפ התאהבת בידיד: יאפ נמשכת למורה בבצפר: נופ ניהלת רומן סודי: נופ ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יאפ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: נופ הלכת מכות: ת'אמת שכן... קיבלת פנס בעין: לא מדברים על זה
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יאפ בישלת: יאפ עשית בייביסיטר: יאפ הרגת מישהו:
בטח כל יום אחד אחר... פגעת במישהו: נראה לי שכן... בהזדמנות זו כל מי שפגעתי בו אני מתנצלת
מישהו הציל את חייך: יאפ איחרת לבית-ספר: יאפ הברזת מבית-ספר: יאפ הבנאדם שאתה הכי אוהב: חסוי
החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: לא רק בלונדינית בטלוויזיה
אני מתה על הסרט הזה! הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: כואב לי הראש השיר האחרון ששמעת: לא יודעת עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כע נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: בדיוק היום חשבתי על זה שאני רוצה להתחיל לאסוף פרות מאוהב/ת: לצערי אכלת כלי כתיבה: יאפ נפגעת מאוד ממישהו: יאפ זרקו עלייך מאכל: חחחחחח כע ובכללי: שם: הגר גיל: 16 מאכל אהוב: טבעול סויה שתיה אהובה: מים או מיץ תפוזים כיתה: י'א לאן יוצא בדרך כלל: לרחוב הברזל, לבארבי, או סתם מסתובבת עם חברים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כמעט הכל מה היחס עם ההורים: בלע היית אצל פסיכולוג? בלע היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? בלע הרגשת דחוי? בלע נכשלת במבחן? יאפ כתבת שיר? יאפ ניגנת על כלי נגינה? יאפ אם כן, על מה? גיטרה מאן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בלע מקלל הרבה? יותר מדי
ישן הרבה? פחות מדי
אוכל הרבה? יותר מדי אוהב שוקולד? יאפ שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? בכיף שלהם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? קצת תהנו נהניתי

סוף-סוף סוף שבוע.

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: עא?! צבע קיר בחדר: לבן-שחור צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אדום צבע בלוג: עא? צבע חולצה: ירוק ושחור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: כחול צבע גרביים: אין. צבע חזיה: כחול צבע רקע במחשב: שחור- לבן האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כבר לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא יודעת אם התאהבתי בכלל התאהבת בידיד: - נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: כן, בערך. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: פיזית או נפשית? מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: את עצמי. החג האהוב עלייך: שבועות. הסרט האחרון שראית: משלחת לפולין- מחזור ס' הסדרה האחרונה שראית: - הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי. השיר האחרון ששמעת: משהו של היהודים שהיה ברדיו. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן... הרבה :) נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: זה טעים!? נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: לא. ובכללי: שם: חן גיל: 21 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: קמפרי :) כיתה: צבא. לאן יוצא בדרך כלל: לשתות :) כל מקום שיש בו אלכוהול. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל מהכל. מה היחס עם ההורים: מעולה. היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? כן חשבת על התאבדות? בעברי הרחוק הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? קלידים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? פאנן מקלל הרבה? כן =\ ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן כן כן שמאלני/ימני? חסרת דעות פולטיות מה דעתך על הומואים ולסביות? בפאנן. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

למעלה