שאלון?

אני../images/Emo192.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: שמנת צבע מצעים: שחור לבן צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: שחור
צבע בלוג: - צבע חולצה: לבן צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: טורקיז צבע גרביים:אין לי גרביים צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב : - האם יש לך: אח/ים/יות: 2 אחיות דיסקמן: לא
חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא
מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן
חברים הומוסקסואליים: כן
מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן
נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא
הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כן בישלת: כן, אני אישה
עשית בייביסיטר: כל חיי הרגת מישהו: המון פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: המשפחה שלי והחברים החג האהוב עלייך: פורים ויום העצמאות
הסרט האחרון שראית: בוראט הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: נסטי המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי השיר האחרון ששמעת: מה עוד ביקשת-אריק ברמן
עוד קצת עלייך: סבבה:) שתית אלכוהול: כמובן
נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא
אכלת כלי כתיבה: לפעמים כשרעבים נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן גרעינים בדר"כ ובכללי: שם: הילה גיל:19 מאכל אהוב: ארטישוק שתיה אהובה: באד אפל כיתה: צבא לאן יוצא בדרך כלל: לפאבים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רב גוני מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סבבה כזה מקלל הרבה? ממש לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? מ-א-ו-ה-ב-ת מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן, ובכלל לכל התנהגות קיצונית

ליאורנ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא מאמין איזו צעירה.. מחזיקה את הנשק חמש אצבעות ידית אחיזה חחחחחחחחחחחחחחחחח

שנים.....

צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: פרנצ' לבן צבע קיר בחדר: אדום צבע מצעים: אדום וקרם צבע מקלדת: שחור אפור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: 1אפור 1 לבן צבע בלוג: לבן צבע חולצה: לבן צבע מכנס: ורוד צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: אין צבע חזיה: אין צבע רקע במחשב: סטנדרטי של XP האם יש לך: אח/ים/יות: כן,2 דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא ממש קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: תמיד הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: בערך שנתיים הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבא החג האהוב עלייך: פסח, כי הוא ארוך הסרט האחרון שראית: בופור הסדרה האחרונה שראית: איש משפחה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: "מה שתיתי?", כמה מוזר השיר האחרון ששמעת: אל סטאר, סתם כי זה הצלצול של הפלאפון עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כל יום נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: נופר גיל: 19.5 מאכל אהוב: כרגע, כל דבר שאמא מכינה שתיה אהובה: בלנטיינס כיתה: צבא לאן יוצא בדרך כלל: .. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?פסנתר, גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מנותק מהמציאות, חיובי משהו מקלל הרבה? משתדלת ישן הרבה? כבר לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? לא מאד שמאלני/ימני? שמאלנית- מנייאקית- מוצצת לערבים מה דעתך על הומואים ולסביות? בדיוק כמו דעתי על הסטרייטים. כולם זונות מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מאד

moriboy666

New member
תשובותון חח

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: זה ורוד לא? פעם היה לי לבן מתחת.. זה נעלם ואני לא אוכל ירקות..מוזר לדעתי זה לא קשור. צבע קיר בחדר: יש לי אחד כהה והשאר פחות אבל לא לבן. כזה לא יודע צבע מדיוק באג' נראה לי.. צבע מצעים: כחול -תכלת צבע מקלדת: לבן של פעם. חח צבע טלפון: אין לי בחדרררר!! וטוב ל כלכך צבע פלאפון: SOMSONEG 990 צבע בלוג: שחור לבן.. עובד על חדש עם רקע כחול www.myspace.com\aliceinkland צבע חולצה: לבן צבע מכנס: שראל שחור צבע תחתונים: שקוף צבע גרביים: שקוף...מי לובש גרביים בחום הזה? צבע חזיה:אממ אם הייתה לי הייתי רוצה אדומה ממש ממש צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: שתי אחיות אדר ושובל דיסקמן: לא חיית מחמד: לא תודה טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: אני בטוח שכן..אבל לא יודע כי אני לא עושה בדיקות בכלל חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: דיוידי מנגן אמפי 3 ומחשב האם אי פעם: התחבקת: מזמן נמשכת למישהו פנוי:לא מזמן התאהבת קשות: לא מזמן התאהבת בידיד: עכשיו נמשכת למורה בבצפר: בת שירות...נחשב? ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ככל יומ..ויותר..אני פריק. אם יוצא לי אני רואה חמש בערב עם רפי רשף ולונדון את קירשנבאום..אני פריק שלהם ממש ממש.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: בילדותי הנשכחת קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כל פעם זה קורה לי בישלת: אממ לא מזמן דווקא עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: אני מקווה שלא אבל בטוח כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: אני בצבא.. ולפני שבוע. הברזת מבית-ספר: מתי שבא לי. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אחד כזה החג האהוב עלייך: לא אוהב חגים..חנוכה נגיד. הסרט האחרון שראית:חח לפני כמה שעות.. את "בגלל שאמרתי" ואת "משהו חדש" הסדרה האחרונה שראית: המפצחים הדבר האחרון ששתית: מים לפני רגע..אבל אתמול בלילה בריזר ורד בול.. יש לי סטוקים בחדר המחשבה האחרונה שלך: על הבריזר ששתיתי השיר האחרון ששמעת: אני שומע כל הזמן מוזיקה.. עכשיו את Skunk Anansie - Weak עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:בריזרים ושטויות נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת: אני חושב אכלת כלי כתיבה: עטים בביצפר נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחח אממממ כן. ובכללי: שם:גל גיל:20 מאכל אהוב: כלמה שאני אוהב שתיה אהובה: מים כיתה:רב"ט לאן יוצא בדרך כלל:הופעות ולצבא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל כמעט מה היחס עם ההורים:שלום שלום היית אצל פסיכולוג?בלב ברירה היית אצל פסיכיאטר? גמ. חשבת על התאבדות? כל הזמן..הבעיה שאני חושב לפעמים בקול רם.. הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?מזמן.. לא זוכר.. כתבת שיר? כתבתי פעם אבל אני כבר לא כותב ניגנת על כלי נגינה?הלוואי אם כן, על מה? אבל חילטרתי על התופים גיטרות וקלידים בצבא איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משעמם מקלל הרבה? שיש סיבה.. ישן הרבה?לא הרבה אבל ישן הפוך.. אוכל הרבה?שצריך אוהב שוקולד?לא ממש שמאלני/ימני?ימני - בידיים כן? מה דעתך על הומואים ולסביות?אין לי דעה..והלוואי שלאפחד לא יהיה.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? (גם!!) בגלל זה צריך פה איזה היטלר שיחנך אותם תהנו ..ט'נקס חוף שאלון נחמד

מעכבת

New member
.

צבעים: צבע שיער: חום בהיר צבע ציפורנים: לפעמים שחור..לרוב בלי צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: לבן צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: - צבע חולצה: אדום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: צהוב צבע גרביים: - צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: יש בבית חיית מחמד: לא:\ טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: חס ושלום חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: ממ לא בדיוק.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא נראה לי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא חושבת הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: בישול בישול לא עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: עוד לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כל הזמן הברזת מבית-ספר: כל הזמן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: לא נראה לי שיש כזה..אולי ראש השנה הסרט האחרון שראית: נראה לי בופור הסדרה האחרונה שראית: סאותפארק הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: גבריאל בלחסן - כף הקלע עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נגסתי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: לינה גיל: 17.8 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: מים כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: הופעות,פאבים,בתי קפה.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: כרגע לא משו היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? בריטון איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? זין מקלל הרבה? יש מצב ישן הרבה? כן אוכל הרבה? יש מצב אוהב שוקולד? בטח שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שכל אחד יעשה מה שטוב לו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

../images/Emo85.gif

צבעים: צבע שיער: ג'ינג'י צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר:אפרסק צבע מצעים: אדום וקרם צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: שחור צבע חולצה: שחור צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: אדום ולבן צבע גרביים:אין צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: אח דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן כשהייתי קטנה כמעט נדרסתי ואיזה אחד משך אותי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברות החג האהוב עלייך: חנוכה ופורים הסרט האחרון שראית:אמריקן גאי הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: נס קפה המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון שתיתי השיר האחרון ששמעת: הבוקר יאיר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: אני לועסת נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:שירו גיל:19 מאכל אהוב:פסטה שתיה אהובה:קולה כיתה:ש"ל לאן יוצא בדרך כלל:פאבים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:עליות ומורדות היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מרומם מקלל הרבה?רק את חן ישן הרבה?כבר לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?לא בצורה מטורפת שמאלני/ימני?שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות?מה יש לי לחשוב? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?מאוד

alwayschen

New member
../images/Emo13.gif

צבעים: צבע שיער: חום בהיר. צבע ציפורנים: אין. צבע קיר בחדר:תכלת. צבע מצעים: מצעים של קומיקס שלי מיקי מאוס!
צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון:שחור וכסף. צבע בלוג:אין. צבע חולצה: פיג'מה |: צבע מכנס: " צבע תחתונים: שחור של פלייבוי P: צבע גרביים: אין. צבע חזיה:שחור. צבע רקע במחשב: נוף :) האם יש לך: אח/ים/יות: כן, אחת כפרעלייה :) דיסקמן:כן. חיית מחמד: כלב כפרעליו :) טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא, בעליית גג. מחלה סופנית:חס וחליליה!
חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות:לא. התאהבת בידיד:כן. נמשכת למורה בבצפר: חח לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא נראה לי חח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות:לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא XD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן... בישלת: אם חביתה נקרא לבשל אז כן... עשית בייביסיטר:כן. הרגת מישהו: לא |: פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי. החג האהוב עלייך: עצמאות! D:
הסרט האחרון שראית:הבועה...ועוד לא ראיתי את הסוף אז לא מדברים על זה! הסדרה האחרונה שראית:לא ראיתי טלויזיה בזמן האחרון... הדבר האחרון ששתית: מים ועכשיו בא לי קולה P: המחשבה האחרונה שלך: מי עיצבן את חברה שלי. השיר האחרון ששמעת:מה נשאר - כנסיית השכל. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית:חח לא...נשמע כייף :) אוסף משהו:לא. מאוהב/ת:לא. אכלת כלי כתיבה: כן פעם גם בלעתי
נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: לא. ובכללי: שם: חן. גיל: 15 וחצי. מאכל אהוב: השניצל של אמא :) שתיה אהובה:אייס קפה :) כיתה:י'. לאן יוצא בדרך כלל: לחורשה XD מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי! D:
מה היחס עם ההורים:סבבה. היית אצל פסיכולוג? לא אבל הייתי רוצה. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי?כן. נכשלת במבחן?כן. כתבת שיר?כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? גיטרה
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? רגיל. מקלל הרבה?כן.
ישן הרבה? לא
אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? קצת... שמאלני/ימני?מרכז אבל נוטה לשמאל. מה דעתך על הומואים ולסביות? בעד. אהבה זאת אהבה. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן.

bib2

New member
משעמם לי אני חולה ואני חדשה-ישנה כאן אז אענה.

צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שקוף,רגיל מה שזה לא יהיה צבע קיר בחדר:אפור צבע מצעים: בז' ובורדו צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אין ........ צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים:כחול עם פסים
צבע חזיה:אין עליי כרגע אני חולה מותר לי חחחח צבע רקע במחשב:תמונה שחורה של בחורה נשענת על קבר האם יש לך: אח/ים/יות: אח אחד דיסקמן: יש חיית מחמד: אין טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: יש מחלה סופנית: תודה לאל לא חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: יש מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת: יס נמשכת למישהו פנוי:יס התאהבת קשות:נופ.. התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: איזה סטייה מוזרה חחחחח ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: וואי מלא פעמים.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חחחחחחחחח נראה לי פעם או פעמיים.. הלכת מכות: בכיתה ז ושברתי לילד מהשכבה שלי תמשקפיים חחחח
קיבלת פנס בעין: לא! הרכבת עדשות: מעולם לא דחפת מזלג לשקע חשמל: אמאל'ה חחח .. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כה בישלת: תמיד אני מבשלת עשית בייביסיטר: בעעעעעע כן הרגת מישהו: לא עד כמה שידוע לי... פגעת במישהו: למי אכפת מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: תמיד הברזת מבית-ספר: כנ"ל הבנאדם שאתה הכי אוהב: אף אחד... החג האהוב עלייך: יום העצמאות נחשב? הסרט האחרון שראית:המשלח2 הסדרה האחרונה שראית: מטבחי הגיהנום הדבר האחרון ששתית: תה... המחשבה האחרונה שלך: איפה הנייר טואלט לעזאזל@Q##@$@#% השיר האחרון ששמעת: ברית עולם-מתי כספי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן תמיד נסעת בכבאית: חחח מעולם לא אוסף משהו: בקבוקי בירה ריקים:)) מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נראה לי זה להיט ... נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: ממממ ... מכירים תחומוסים הקטנים האלה? אז את זה... ובכללי: שם:בר גיל:17 מאכל אהוב:אני מתה מתה מתה על ג'אנק...אין יום שאני לא אוכלת בחוץ... אבל בכל אופן סטייק ..!!!!!! שתיה אהובה:קולה/בירה... כיתה:י"א לאן יוצא בדרך כלל:פאבים , גנים נטושים בשביל להשתכר למוות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:מטאל,מטאל,מטאל ועוד קצת מטאל אבל בכללי מוזיקה איכותית וטובה מה היחס עם ההורים:סביר היית אצל פסיכולוג?יאפ היית אצל פסיכיאטר?:| חשבת על התאבדות?מעולם לא! הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?פחחחח צריך לשאול אם הצלחתי במבחן כלשהו חחחחחחח כתבת שיר?איכס ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?הגיטרה שלי איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?סביר אני יודעת מקלל הרבה?או אה .. חחחח ישן הרבה?לא ממש לצערי :| אוכל הרבה?חחחחחחחחח יותר מדייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב שוקולד?איכס שמאלני/ימני?ימני!!! מה דעתך על הומואים ולסביות?שימותו מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?קיצוני מדי זה תמיד דבר רע.לפחות בעניין הזה...:p

Walk On Water

New member
נהנהנההההה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: האמ. טבעי? צבע קיר בחדר: כחול צבע מצעים: כרגע- פרחוניים צבע מקלדת: לבנה-כחולה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אפור צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: ג'ינס
צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: סנדל D: צבע חזיה: וורודה
צבע רקע במחשב: תמונת נוף מקסימה מאפריקה :) האם יש לך: אח/ים/יות: יותר מדי דיסקמן: כן חיית מחמד: כןןןןןןןן
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: טפו טפו טפו חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: אני חושבת. התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: פיכסה ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: ביסודי
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כל יום פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא יודעת החג האהוב עלייך: פסח, שבועות הסרט האחרון שראית: 300 הסדרה האחרונה שראית: O.C הדבר האחרון ששתית: נס קפה המחשבה האחרונה שלך: 7000000 מתכונות ועבודות להגשה. השיר האחרון ששמעת: לך ישר- יוני רכטר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כם אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא D: נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: פחחח. כן D: ובכללי: שם: הילה גיל: 16 השבוע ^^ מאכל אהוב: יותר מדי שתיה אהובה: מים! כיתה: י לאן יוצא בדרך כלל: אין בד"כ, אני מגוונת
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מוסיקה טובה מה היחס עם ההורים: חרא היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? השבוע כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד לאללה! מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כןןן אוהב שוקולד?
שמאלני/ימני? אמצע מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מתנגדת לכל התנהגות קיצונית.

היי מה הולך פה... זה בני המושבים נכון??

אני מכירה מישו מהתמונההההההההההההה פהההההההההההההההההההה ...הכי ימני .. אלעד דפרין, אחוזת ברק.

וואלה מאיפה את?

אני פשוט עד לפני שנתיים הייתי גרה איתו באותו יישוב. ישוב קטן וכולם מכירים ודווקא היינו ידידים דיי טובים פעם.

למעלה