שאלון?

פחיחצה

New member
....

צבעים: צבע שיער: טבעי-שטני, כרגע די הכל.. צבע ציפורנים: רגיל? צבע קיר בחדר:הרוב לבן ואחד בורדו צבע מצעים: כרגע אדום לבן כתום ירוק בהיר וצהוב נדמה צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כסוף צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: לבן צבע חולצה: אדום צבע מכנס: פנינה צבע תחתונים: ורוק ע נקודות ירוקות וסוגולות צבע גרביים: אין צבע חזיה: אין צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: בערך מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות: בצחוק קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו:פיזית? לא נראה לי רגשית- כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן(כל יום במשך 11 שנה) הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:לימור, אוחתי, מוסקטריות, רם, מוגי החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: אחוות הג'ינס הסדרה האחרונה שראית: או סי הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה המחשבה האחרונה שלך: מעניין אם התה מוכן השיר האחרון ששמעת: השיר של או סי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: מנסה לגלות בתקווה שלא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:אור גיל:17 מאכל אהוב:קרפצ'יו, רביולי עם חמאת טרטופו של וינס שתיה אהובה: דיאט קולה כיתה:יב' לאן יוצא בדרך כלל: תימורים, אשקלון, אשדוד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי בעיקר מה היחס עם ההורים: עם אמא לא יצא לי לדבר מלא זמן, אבא בסדר היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה? אורגנית, פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר מקלל הרבה? לא ישן הרבה? משתדלת אוכל הרבה? משתדלת שלא אוהב שוקולד? לא ממש שמאלני/ימני? שמלאנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיבושם להם כל אחד צריך לעשות המ שנכון לו וגורם לו אושר מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

אלכסהה

New member
עונה נה נה

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: בלי לק צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: תכלת ופרחים צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: ורוד לשם שינוי צבע חולצה: אדום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: תכלת צבע גרביים: ללא גרביים צבע חזיה: ללא חזיה צבע רקע במחשב: זה תמונה צבעונית האם יש לך: אח/ים/יות: שתי אחיות דיסקמן: שלא עובד חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: בצחוק כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חחח בישלת: לא עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: חושבת שכן, מקווה שלא מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: ממ... הבופור הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: הוא? השיר האחרון ששמעת: שירים מהארוויזיון... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא בדיוק אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא יודעת XD ובכללי: שם: אלכס גיל: 15 מאכל אהוב: הרבה שתיה אהובה: מים כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: סתם לשכונה או למוסד חח מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא ברצינות ממש הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ירוד מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא ממש אוכל הרבה? כן חח אוהב שוקולד? אפשר לומר שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? הם בדיוק כמו כולם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כה

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ &#982

צבעים: צבע שיער: ♥ חום צבע ציפורנים: ♥ חלקות צבע קיר בחדר:♥ ורוד צבע מצעים: ♥ אין לי מצעים צבע מקלדת: ♥ אפור לבן צבע טלפון: ♥ אפור לבן גם צבע פלאפון: ♥ נוקיה N73 צבע בלוג: ♥ אין לי בלוג יש לי מיספייס!http://www.myspace.com/alicequeen צבע חולצה: ♥ כרגע כחול כהה צבע מכנס: ♥ סקיני אפור כהה מזארה צבע תחתונים: ♥ שחור צבע גרביים: ♥ בלי גרביים צבע חזיה: ♥ לבנה צבע רקע במחשב:♥ כמו של המיספייס. כנסו ותראו האם יש לך: אח/ים/יות: ♥ כן.. אחד לבן אחד כהה דיסקמן: ♥ כן וגם אייפוד שחור חיית מחמד: ♥ חתולה שחורה ואולי בקרוב גם לבנה!! טלוויזיה בחדר: ♥ שחורה מחשב בחדר: ♥ כן והוא כסוף לבן מחלה סופנית: ♥ לא חברים סטרייטים: ♥כן חברים הומוסקסואליים: ♥לא יודעת? מערכת סטריאו: ♥ כן שחורה האם אי פעם: התחבקת: ♥כן נמשכת למישהו פנוי: ♥כן... גם ללא פנויים. זה לא הפריע לי במשהו התאהבת קשות: ♥ לא התאהבת בידיד: ♥ בערך נמשכת למורה בבצפר: ♥ יש לי מורה אחת מזה יפה ניהלת רומן סודי: ♥ לא בדיוק סודי אבל לא יודעת אם לקרוא לזה רומן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ♥ לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ♥ כן נראה לי הלכת מכות: ♥לא קיבלת פנס בעין: ♥ כן בפוגו כשהייתי בת 15 הרכבת עדשות: ♥ יש לי עדשות ראיה דחפת מזלג לשקע חשמל: ♥לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ♥ חחח כן בישלת: ♥ כןןןן עשית בייביסיטר: ♥כן הרגת מישהו: ♥לא פגעת במישהו: ♥כן מה לעשות קורה מישהו הציל את חייך: ♥ כן כשכמעט נדרסתי! איחרת לבית-ספר: ♥ברור הברזת מבית-ספר: ♥לא הייתי בבצפר כבר חודש. אומר משהו? בעצם יותר.. הבנאדם שאתה הכי אוהב: ♥ אותי ברור החג האהוב עלייך: ♥ פורים הסרט האחרון שראית:♥ לא זוכרת. משהו בהוט פאנן הסדרה האחרונה שראית: ♥האלופהההה הדבר האחרון ששתית: ♥מים המחשבה האחרונה שלך: ♥ על הסושי הטעים שאכלתי עכשיו השיר האחרון ששמעת: ♥ אמ לא יודעת משהו בעבודה ששמים כל הזמן עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: ♥כן נסעת בכבאית: ♥לא אוסף משהו: ♥כן מאוהב/ת: ♥לא אכלת כלי כתיבה: ♥לא נפגעת מאוד ממישהו: ♥כן אבל עובר זרקו עלייך מאכל: ♥בעבודה הסינים זורקים עלי בוטנים ובכללי: שם: ♥עדי גיל:♥;18 מאכל אהוב:♥ סושי!! שתיה אהובה:♥ מים כיתה:♥י"ב לאן יוצא בדרך כלל:♥ HIGH BAR, FLORA- רחובות. תל אביב- לברקפסט, בלום בר, פרילנד, קוזה, ועוד מקומות שאני לא זוכרת את השם שלהם. ראשון- ברסה, ברשבסקי. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:♥ פרורסיב מה היחס עם ההורים:♥ בסדק היית אצל פסיכולוג?♥ כן היית אצל פסיכיאטר?♥ כן חשבת על התאבדות?♥כן הרגשת דחוי?♥כן נכשלת במבחן?♥ כן כתבת שיר?♥ כן. יש לי בבמה חדשה אגב: http://stage.co.il/Authors/69290 ניגנת על כלי נגינה?♥ קצת גיטרה ניסיתי. לא הלך אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?♥ מעולה מקלל הרבה?♥ לא ישן הרבה?♥ סביר אוכל הרבה?♥ כן אוהב שוקולד? ♥כן שמאלני/ימני?♥שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות?♥ בכיף שלהם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?♥ לא מתה על זה אבל שיעשו מה שבא להם כל עוד זה לא מפריע.

InnocenceLost

New member
איןאניאיןאניאיןאני ../images/Emo3.gif

צבע שיער: חום-אדמדם צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: כחול ירוק לבן צבע מצעים: שחור-לבן מבולגן כזה צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור לבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: ורוד זוהר צבע תחתונים: סגול צבע גרביים: ורוד אפור לבן צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב:ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: אולי איפושהו חיית מחמד: חתולה - יוטהה פשושה :} טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: ? חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא בחדר האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא נראה לי הלכת מכות: לא ברצינות קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חח בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: ג'וקים וכאלה :| פגעת במישהו: לא יודעת מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן, וגם הושעתי על זה :| הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: את כולםםם אפילו אותך!!!! החג האהוב עלייך: נראה לי פסח הסרט האחרון שראית: just my luck הסדרה האחרונה שראית: family guy הדבר האחרון ששתית: יותר מדי דברים אתמוללל D: המחשבה האחרונה שלך: אני שונאת אנשים קודחים השיר האחרון ששמעת: סט של מוזיקה שחורה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: אמבולנס נחשב? אוסף משהו: טבעות וגלויות מחול מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: עיפרון? נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כןן ובכללי: שם:אריאלה גיל:16.8 מאכל אהוב:קציצות של אמא שתיה אהובה:אייס טי, ארסי קולה כיתה:יא לאן יוצא בדרך כלל: לשירותים............ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק,ישראלי, רגאיי, שחורה מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? אולי כשהייתי קטנה ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה תופים פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? האפי האפיי מקלל הרבה?לא ישן הרבה?יחסית אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? קצת משניהם נוטה לשמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות? אחלהה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? בדרכ

ליאורנ

New member
יאללה...לפני שהולכים לישון

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: לבן? צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לבן-כחול צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: יש לי חיים, אני לא צריך להמציא לעצמי חיים באינטרנט צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס כחול צבע תחתונים: אפור צבע גרביים: לבן צבע חזיה: מה זה משנה, ממילא היא יורדת מהר מאוד צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן, ארבעה ברוך השם דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא, חס וחלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא ממש, פעם היה מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: בידידה אולי נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ממממממ... אולי... הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לצערי הרגת מישהו: לא, חס וחלילה פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אם לא מהבחינה הפיזית אז כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה, כל החברים שלי החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: נקסט הסדרה האחרונה שראית: איזה שאלות מעצבנות... הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: מתי הולכים לישון? השיר האחרון ששמעת: Babylon Zoo - Spaceman עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כרגע לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: איתן גיל: 20 מאכל אהוב: פיצה צריפין מאוחר בלילה שתיה אהובה: אין משהו מיוחד כיתה: עוד תשע וחצי חודש למנאייק! לאן יוצא בדרך כלל: פאבים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: לומד מוסיקה - אוהב הכל, מתמקד בעיקר ברוק מה היחס עם ההורים: טוב מאוד, שרק ימשיך להשתפר היית אצל פסיכולוג? כשהייתי קטן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? לא ממש נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לא צפוי, משתנה כל הזמן מקלל הרבה? כן ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? לא במיוחד שמאלני/ימני? ימני מה דעתך על הומואים ולסביות? אין לי שום בעיה איתם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

עונה =]

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: הא? צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כרגע ירוק=] צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: שחור-לבן צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: כחול. צבע תחתונים: כחול.. XD צבע גרביים: אין עלי עכשיו. צבע חזיה: ורוד בהיר. צבע רקע במחשב: זאת תמונה=/ האם יש לך: אח/ים/יות: כה שתי אחיות. דיסקמן: כה חיית מחמד: לא=/ טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כה מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים: כה מערכת סטריאו: כה האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כה נמשכת למורה בבצפר: חח כן.. עופר המורה להיסטוריה הכי חתיך בארץ! ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן.חחח הלכת מכות: אהא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחח לא. אני אנסה את זה. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור. בישלת: אהא עשית בייביסיטר: כה הרגת מישהו: לא >< פגעת במישהו: בטח שכן. מישהו הציל את חייך: ברור.. פווול פעמים. איחרת לבית-ספר: כרגיל הברזת מבית-ספר: כרגיל הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין מישו אחד.. יש המון. החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: משחק חזק עם קיאנו ריבס החתיך הזה הסדרה האחרונה שראית: אחים ואחיות הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: על בר. השיר האחרון ששמעת: Famous last words- MCR עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: טיפ טיפה..=] אכלת כלי כתיבה: בטח.. כל עטי ה-0.4 שלי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחחח כה ובכללי: שם:הילה גיל: 16 מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: קולה. כיתה:י לאן יוצא בדרך כלל: אלדו!!! איפריה! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק. מה היחס עם ההורים: לא משו. היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? אוהו. כמה וכמה פעמים. הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? אהא! אם כן, על מה? פסנתר וגיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? על הפנים.D: מקלל הרבה? יאפ ישן הרבה? לא אוכל הרבה? בקושי אוהב שוקולד? ברור^^ שמאלני/ימני? שמאלני. זה פורום אביב! מה דעתך על הומואים ולסביות? בעד ביותר! אני סוג של.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? בטח ובטח!

o0oSlipKnoTo0o

New member
לפעמים קוראת, לפעמים מגיבה :)

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: אהמ... מתחילה לגדל... כוססת גאה תמיד נשארת בסופו של דבר. אהה וברגליים אדום. צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: תכלת... צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כחול והוא מת :[ צבע בלוג: נממ שחור אם אנלא טועה צבע חולצה: ורוד בהיר ומתחת גופיה לבנה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור עם נקודות ורודות
צבע גרביים: אין עליי צבע חזיה: לבנה סקסית כזו צבע רקע במחשב: סתם מעפן האם יש לך: אח/ים/יות: כן 2 אחיות גדולות. דיסקמן: כן פרהסטורי. חיית מחמד: יונים. טלוויזיה בחדר: כה. מחשב בחדר: לא. מחלה סופנית: טירוף נחשב? חברים סטרייטים: לכו תדעו כולם בסוף יוצאים מתרוממים חברים הומוסקסואליים: כן אבל לא יצאו עדיין מהארון מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: לא אני בדדניקית. סתם אממ.. דה. נמשכת למישהו פנוי: כן פנוי פנוי אבל יוצא עם 6 בנות בבת אחת. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: 6 שנים. נמשכת למורה בבצפר: טחחחחחח יבגני D: ניהלת רומן סודי: לא... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: פיכס :\ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן ואז הייתי תקועה בשירותים יום שלם הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן ירוקות דחפת מזלג לשקע חשמל: אממ מי הגאון שחשב על זה? P: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: תשאלו את המחשב שלי! נכון חמודי?! בישלת: שרפתי את הטוסטר וזה הדבר היחיד שנגעתי בו במטבח עשית בייביסיטר: בערך הרגת מישהו: את סמנתה הפרה הקשוחה והאפלה של הפלא שלי :( פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא. אני הצלתי את עצמי. איחרת לבית-ספר: חח הברזת מבית-ספר: יאפ הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא קיים. החג האהוב עלייך: פורים... הסרט האחרון שראית: בית קברות לחיות הסדרה האחרונה שראית: תשוקת הנצים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למות או להרוג אותו. השיר האחרון ששמעת: always- bon jovi עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: חחחחח לא אוסף משהו: את עצמי מאוהב/ת: בעצמי. אכלת כלי כתיבה: אההההההה כל העטים שלי אכולים אף אחד לא מתקרב לקלמר שלי נפגעת מאוד ממישהו: ולא פעם אחת. זרקו עלייך מאכל: חחחחחח העגבנייה של טליה ובכללי: שם: אביב. כמו אביבי גפן =] גיל: 13. מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: אייסקפה כיתה: ז אבל יותר בראש. לאן יוצא בדרך כלל: סתם לשבת עם חברות או למועדונים או סתם לשבת על הים. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק (כבד, קלאסי, ישראלי, אלטרנטיבי) מטאל (ניו, טראש, גות, דום, האבי דת') וקצת פאנק. מה היחס עם ההורים: תלוי. היית אצל פסיכולוג? כן. היית אצל פסיכיאטר? לא אבל כמעט חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי?כן. נכשלת במבחן? ודאי. כתבת שיר? יש לי אוסף. ניגנת על כלי נגינה? . כן אם כן, על מה?פסנתר 5 שנים. וניסיתי קצת על גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? דיכאוני ומשתנה. אבל תמיד יש איזשהו חיוך מסתתר. מקלל הרבה? רק מעצבים. ישן הרבה? המון שזה כבר לא נורמלי. אוכל הרבה? אממ אוהב שוקולד? זו ההתמכרות שלי! שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? כמו כולם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כל עוד הם לא מפריעים לי אז לא אכפת לי

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gif פילון אפו ארוך

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: צבע של ציפונריים צבע קיר בחדר: כתום סגול צבע מצעים: מממ.. פעם אחרונה שבדקתי זה היה כחול, אולי אמא החליפה כבר, כרגע אני אצל שירלי
ירוק צבע מקלדת: צבע של מקלדת צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור כסף צבע בלוג: כחול צבע חולצה: כחול צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: אין לי צבע גרביים: אין לי צבע חזיה: אין לי צבע רקע במחשב: תמונות של קפואירה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא, זה ישן חיית מחמד: כלב ואחים קטנים טלוויזיה בחדר: חס ושלום מחשב בחדר: כמובן מחלה סופנית: ברור, התמכרות קשה לקפואירה ולחברות שלי חברים סטרייטים: לא
חברים הומוסקסואליים: אתם נחשבים? מערכת סטריאו: לא יודעת מה זה האם אי פעם: התחבקת: עם עץ זה נחשב? נמשכת למישהו פנוי: לא, רק נשואים עושים לי את זה התאהבת קשות: כן בשירלי התאהבת בידיד: ממממ... אני אחשוב על זה נמשכת למורה בבצפר: יש אחד שלא? ניהלת רומן סודי: ברור עם המחשב שלי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: מה זה? אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אם לא פג התוקף לא אוכלים! הלכת מכות: אני עושה קפואירה, עוד משו? קיבלת פנס בעין: כן, כאב לפנס מאוד הרכבת עדשות: לא אני משקפופקית לפעמים דחפת מזלג לשקע חשמל: כל בוקר הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן, לויברטור בישלת: בני אדם זה נחשב? עשית בייביסיטר: כן על החברה הכי טובה שלי הרגת מישהו: את הדג של אחי פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן, שירלי על שהיא מארחת אותי פה
איחרת לבית-ספר: מה זה ביצפר? הברזת מבית-ספר: מה זה ביצפר? הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי החג האהוב עלייך: טו בשבט הסרט האחרון שראית: כמעט ראיתי את נורביט הסדרה האחרונה שראית: האלופה
הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל מיץפטל (שירלי טוענת שבלי טעם.. לי אין תלונות) המחשבה האחרונה שלך: מה זה הפאקינג שאלות האלו? השיר האחרון ששמעת: שרתי לעצמי את השיר של מיץ פטל עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: רק מיץ פטל נסעת בכבאית: לא אבל סיון כן אוסף משהו: כן זבובים וקונדומים מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן, היה טעים נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן, עגבניות ובכללי: שם: רומחה רז גיל: מנטלית? 3 מאכל אהוב: שירלי שתיה אהובה: פוהא (זה בפורטוגזית) כיתה: ז' טיפולית לאן יוצא בדרך כלל: החוצה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: סיון שרה מה היחס עם ההורים: מעולה תודה על ההתעניינות היית אצל פסיכולוג? הוא היה אצלי היית אצל פסיכיאטר? הם באו ביחד חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לפעמים נכשלת במבחן? אולי די כבר? כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? על בירימבאו ופנדיירו אם כן, על מה? אבל כבר עניתי איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נפלא תודה מקלל הרבה? את מי שכתב את השאלון הזה ישן הרבה? לישון זה בזבוז זמן אוכל הרבה? לא אני בצום תמידי אוהב שוקולד? יש מישהו שלא? שמאלני/ימני? באמצע מה דעתך על הומואים ולסביות? לא רע מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא האאאאאאאאאאאאאאאאא... מה זה השאלון הזה!!!!!!!11

yellow cheese

New member
../images/Emo204.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: צבע של ציפונריים צבע קיר בחדר: כתום סגול צבע מצעים: מממ.. פעם אחרונה שבדקתי זה היה כחול, אולי אמא החליפה כבר, כרגע אני אצל שירלי ירוק צבע מקלדת: צבע של מקלדת צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור כסף צבע בלוג: כחול צבע חולצה: כחול צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: אין לי צבע גרביים: אין לי צבע חזיה: אין לי צבע רקע במחשב: תמונות של קפואירה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא, זה ישן חיית מחמד: כלב ואחים קטנים טלוויזיה בחדר: חס ושלום מחשב בחדר: כמובן מחלה סופנית: ברור, התמכרות קשה לקפואירה ולחברות שלי חברים סטרייטים: לא חברים הומוסקסואליים: אתם נחשבים? מערכת סטריאו: לא יודעת מה זה האם אי פעם: התחבקת: עם עץ זה נחשב? נמשכת למישהו פנוי: לא, רק נשואים עושים לי את זה התאהבת קשות: כן בטל התאהבת בידיד: ממממ... אני אחשוב על זה נמשכת למורה בבצפר: יש אחד שלא? ניהלת רומן סודי: ברור עם המחשב שלי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: מה זה? אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אם לא פג התוקף לא אוכלים! הלכת מכות: טל עושה קפואירה, עוד משו? קיבלת פנס בעין: כן, כאב לפנס מאוד הרכבת עדשות: לא אני משקפופקית לפעמים דחפת מזלג לשקע חשמל: כל בוקר הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן, לויברטור בישלת: בני אדם זה נחשב? עשית בייביסיטר: כן על החברה הכי טובה שלי הרגת מישהו: את הדג של אחי פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן, טל על זה שהיא מתארחת אצלי איחרת לבית-ספר: מה זה ביצפר? הברזת מבית-ספר: מה זה ביצפר? הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי החג האהוב עלייך: טו בשבט הסרט האחרון שראית: כמעט ראיתי את נורביט הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מיץ פטל מיץ פטל (שירלי טוענת שבלי טעם.. לי אין תלונות) המחשבה האחרונה שלך: מה זה הפאקינג שאלות האלו? השיר האחרון ששמעת: שרתי לעצמי את השיר של מיץ פטל עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: רק מיץ פטל נסעת בכבאית: לא אבל סיון כן אוסף משהו: כן זבובים וקונדומים מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן, היה טעים נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן, עגבניות ובכללי: שם: רומחה רז גיל: מנטלית? 3 מאכל אהוב: טל שתיה אהובה: פוהא (זה בפורטוגזית) כיתה: ז' טיפולית לאן יוצא בדרך כלל: החוצה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: סיון שרה מה היחס עם ההורים: מעולה תודה על ההתעניינות היית אצל פסיכולוג? הוא היה אצלי היית אצל פסיכיאטר? הם באו ביחד חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לפעמים נכשלת במבחן? אולי די כבר? כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? על בירימבאו ופנדיירו אם כן, על מה? אבל כבר עניתי איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נפלא תודה מקלל הרבה? את מי שכתב את השאלון הזה ישן הרבה? לישון זה בזבוז זמן אוכל הרבה? לא אני בצום תמידי אוהב שוקולד? יש מישהו שלא? שמאלני/ימני? באמצע מה דעתך על הומואים ולסביות? לא רע מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא האאאאאאאאאאאאאאאאא... מה זה השאלון הזה!!!!!!!11

../images/Emo94.gif../images/Emo68.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל (?) צבע קיר בחדר: סגול עם המון ציורים עליו צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף ותכלת (יש לי שתיים) צבע בלוג: אין צבע חולצה: כתום צבעוני על גבול הפסיכודלי צבע מכנס: ורוד צבע תחתונים: כחול עם נקודות לבנות צבע גרביים:אין צבע חזיה:אין צבע רקע במחשב:שחור ולבן האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ממש , יותר בכיוון של מרצה במכללה ניהלת רומן סודי: בערך ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא (חחח,מה?) הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא שזכור לי כרגע אבל אני בטוה שכן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין לי מושג החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית:רוצחים מלידה הסדרה האחרונה שראית: מממ..לא ראיתי טלווזיה כבר המון זמן הדבר האחרון ששתית: ערק המחשבה האחרונה שלך: שבא לי לשתות השיר האחרון ששמעת: לא יודעת איך קוראים לשיר, אבל זה דיסק של טראנסים ואלקטרונית שחברה עשתה לי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: היום טרם הספוקתי נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: רק אקסים מאוהב/ת: בערך אכלת כלי כתיבה:כן נפגעת מאוד ממישהו :מאוד מאוד אפילו זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:מיטל גיל:18.5 מאכל אהוב: אין שתיה אהובה: בד אפל כיתה: סיימתי ,עכשיו אני מורה לאן יוצא בדרך כלל: פה ושם מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פפפפייי זה נע בין כ"כ הרבה סגנונות אני לא אצא מזה אם אני אנסה מה היחס עם ההורים: סביר + היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?כן חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה? כן , תחי האקורדיון אם כן, על מה? ^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר - מקלל הרבה?לא ישן הרבה?לא , ממש לא אוכל הרבה?תלוי את מי שואלים אוהב שוקולד?לא שמאלני/ימני? שמאלנית טורבו מה דעתך על הומואים ולסביות? אמורה להיות דעה מיוחדת ? אנשים רגילים בדיוק כמוני שלצערי זוכים הרבה פעמים ליחס רע מהחברה בגלל בורות . מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן ובגלל שאני נחמדה, לראשונה בפורום תמונה

Jude Lennon

New member
...

צבעים: צבע שיער: חום בהיר צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן... התיקרה תכלת עם עננים צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור וכסף צבע בלוג: צבע חולצה: כחולה צבע מכנס: כחול (ג'ינס) צבע תחתונים: אפור צבע גרביים:לבן צבע חזיה: ?? צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: 2 דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא... בנתיים לפחות מערכת סטריאו: יש... לא עובדת.. אבל יש האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לאא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: אה.. לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברוררר בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן.. פעם או פעמיים, נרדמתי בשניהם.. חח הרגת מישהו: אוגר? פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אחותי כשטבעתי בים בגיל 5 איחרת לבית-ספר: ברור הברזת מבית-ספר: ברורר הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש לי שני חברים שאני לא יכול בלעדיהם החג האהוב עלייך: פסח..!! הסרט האחרון שראית: שמש נצחית בראש צלול, ענק! הסדרה האחרונה שראית: סימפסון הדבר האחרון ששתית: בירה המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי השיר האחרון ששמעת: זה לא אותו דבר, עברי לידר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: לא ממש... זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: עדן גיל: 15 מאכל אהוב: אוכל של אמא... ביצת עין וסלט יווני שתיה אהובה: קולה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: מסתובב עם חברים בשכונה ועוצרים שפאבים ומכולות שפתוחות בלילה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: מעולה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? כן... הבית ספר חשב שאני רוצה להתאבד כי יש לי שיר שקוראים לו "למה הילד התאבד?" חחחח חשבת על התאבדות? לאאא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? עברית מבחן פעם? כתבת שיר? שירים.. כ-70 ניגנת על כלי נגינה? ודאי אם כן, על מה? פסנתר, תופים, גיטרה, חליל צד, באס איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח מאוד. מקלל הרבה? כן... אבל לא מכוונה להעליב ישן הרבה? לא ממש... צריך רק 5-6 שעות בשביל להתעורר אוכל הרבה? גם לא... רק צהריים וערב, בקטנה... סלט וביצה אוהב שוקולד? לא.. לא אוהב מתוק שמאלני/ימני? שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות? כל אחד והאהדה שלו... לא אוהב לראות אותם, אבל שום דבר נגד זה. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן. בכלל לדת. מכבד מאוד אמונה, ורואה בזה צדדים מאוד יפים... אבל דת.. זה גזענוץ, עצם זה שנולדת יהודי אתה שווה יותר? מה זה החרא הזה? ולאו דווקא יהדות... גם נצרות ואיסלאם.

תמרוש5

New member
:)

צבע שיער: חום שטני צבע ציפורנים: רגיל כזה:O צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: לבן ואפור צבע טלפון: אפור כהה צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: כחול ולבן. צבע חולצה: כחול צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: ירוק צבע גרביים:אין כרגע. צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ דיסקמן: הוא מת מזמן. חיית מחמד: חתול טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כןP: מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא:O ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אני מניחה שמתישהו כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: יותר מדי פעמיםP: קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן זה כיףP: בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן
הברזת מבית-ספר: יאפP: הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא יודעת. החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: תומר והשרוטים הסדרה האחרונה שראית: פרוייקט מסלול הדבר האחרון ששתית: קולה
המחשבה האחרונה שלך: שאין לי מחשבה אחרונה השיר האחרון ששמעת:שומעת ברגע זה את אבדון עוד קצת עלייך: אין מה להגיד. שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: שהייתי קטנה אספתי מלא דברים:p מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:תמר גיל:16 מאכל אהוב:ספגטי שתיה אהובה:קולה כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל: לא יודעת סתם להסתובב במרכז העיר או משהוP: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים: בסדר רוב הזמן. היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?פסנתר, חליל צד, גיטרה,טרומבון
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? דכאוניP: מקלל הרבה?לא ישן הרבה?כן אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?לא ממש. שמאלני/ימני?מרכז מה דעתך על הומואים ולסביות?שאם ככה טוב להם שיהנו:] מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מתנגדת לכל דבר שהוא קיצוני.

Are You In

New member
טוב אחי

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: ללא צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: לא ידוע צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: שחור צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים:לבן צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:ירוק כהה/ שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: אייפוד
חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:כן, זה היה מיותר. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא מה אני נכה הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן, מדי יום בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן, זונות הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך:כן איחרת לבית-ספר: כן, מדי יום הברזת מבית-ספר: כנ"ל הבנאדם שאתה הכי אוהב:אמא ואבא
החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: כנ"ל הדבר האחרון ששתית: קפה המחשבה האחרונה שלך: מה נסגר עם המחשב המזדיין הזה השיר האחרון ששמעת: שיר של פרל ג'אם עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: קלוריות מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה:כן נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:- גיל:16 מאכל אהוב:מזון שתיה אהובה:קפה כיתה:י לאן יוצא בדרך כלל:מסיבות/ הופעות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק, מטאל מה היחס עם ההורים:מעולה היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה, פסנתר, באס, תופים וכו' איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?חרא מקלל הרבה?כן ישן הרבה?כן אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן

למעלה