שאלות הכרות!!

שאלות הכרות!!../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

הצטרפו המון חדשים ומזמן לא היה כזה
שם: גיל: איזור מגורים: חווה: סגנון רכיבה: מספר השנים שאני רוכב: סוס אהוב: סוס פרטי: מספר אייסיקיו: מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום? מי סיפר לך על הפורום? מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? מה הוא המאכל הכי מגעיל? מה הוא הצבע האהוב עלייך? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מה תרצה לקבל ליומולדת? ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מה הוא השיר האהוב עלייך? זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: וכמובן לצרף תמונה

../images/Emo9.gif

שם: ספיר
איזור מגורים:ראשון
חווה:בית חנן..
סגנון רכיבה:דרסז'
מספר השנים שאני רוכב:שנה וחצי
סוס אהוב:דפי ומילקי
סוס פרטי:?
מספר אייסיקיו:290663037
מסנג'ר:[email protected]
מתי הצטרפת לפורום?לפני שנה וחצי פחות או יותר
מי סיפר לך על הפורום?מצאתי באינטרנט
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?טביט וחצילים ואבוקדו
מה הוא המאכל הכי מגעיל?דגים,בשר ופירות ים
מה הוא הצבע האהוב עלייך?ורוד
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?אממ סנפלינג
מה היה החלום הכי מצחיק שלך?אמממ
מה תרצה לקבל ליומולדת?נחשו, קשה לנחש
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?4.6.94
מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?מי זה היא\הוא
מה הוא השיר האהוב עלייך?אממ
זמרת אהובה:
זמר אהוב:
להקה אהובה:
שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:
וכמובן לצרף תמונה חרשתי אותה

Ruf Lil RusGal

New member
עונה../images/Emo9.gif (רעיון טובבבב!)

שם: גל. גיל:14.5 איזור מגורים: המרכז.. חחח [רשפון למי שמכיר...] חווה:גליל ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סגנון רכיבה: ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: 3 [עוד מעט...] סוס אהוב: דו+ לוקה סוס פרטי: אין... אבל יש חצי פנסיון על לוקה מספר אייסיקיו:192035229 מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום? אמ... לא הסתכלתי על התאריך באותו יום חח אבל אני חושבת שלפני ככה חצי שנה... מי סיפר לך על הפורום? אני ממש ממש לא זוכרת מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? וואי שאלה קשה... סלט חסה של סבתא!!! מה הוא המאכל הכי מגעיל? פטריות! מה הוא הצבע האהוב עלייך?סגול/כחול... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב [חחח מן הסתם...] אבל גם לשיר לעצמי חחח ולשמוע מוזיקה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אני... לא חושבת שאני אספר את זה פה חחח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מצחיק? ת'אמת שלא ממש היה.. אבל היו מפחידים! למשל: שחתכו לי את החניכיים :S מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס! ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 27 לספטמבר 1992 [חחח כן קטנה...] מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?אמ... חחחח לא יודעת נו יש מלא! אבל יש את של בת אל:" סוסים בראש גליל ים בנשמה" מה הוא השיר האהוב עלייך? savin' me של nickleback זמרת אהובה: להקה אתם מתכוונים? חח אז הלהקה שבסעיף הקודם ו- eveanescense זמר אהוב: תסתכלו למעלה.... להקה אהובה:שוב למעלה... שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: dance dance של fall out boy וכמובן לצרף תמונה===>

ממ מאיפה להתחיל =]

שם: עדן דורי גיל:14 איזור מגורים:כפר סבא חווה:חוות משה חווה פרטית סגנון רכיבה:אינגליש שולט
מספר השנים שאני רוכב:ממ בכללי אני רוכבת מגיל נורא צעיר עם המון הפסקות אבל מסודר משו כמו 3 שנים. סוס אהוב: הסוס שלי השמייןןן צ'מפ המלך כמובן
סוס פרטי:צ'מפ השמן
מספר אייסיקיו:318466041 מסנג'ר:אין- מתי הצטרפת לפורום?לפני משו כמו שלושה חודשים.. מי סיפר לך על הפורום?ממ אפחד מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?גזר
מה הוא המאכל הכי מגעיל?ברוקולי
מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול! מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב.?!?!? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?שחייה עם דולפינים שהסתיימה בשחייה עם כרישים. מה היה החלום הכי מצחיק שלך?שהייתי סוס
מה תרצה לקבל ליומולדת?אוכפ קפיצות+ראשייה.. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?31.5.93 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? ?! מה הוא השיר האהוב עלייך?"הלילה יעבור" זמרת אהובה:חובבות ציון
זמר אהוב:בוב סינקלר. להקה אהובה:---לא עולה לי כרגע שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: חח רוצה בנות XD

gili600

New member
עונה לפני שהולכת לישון

שם: גילי גיל: 13.5 (בערך) איזור מגורים:מכבים חווה:המרחב הפתוח (בכפר שמואל) סגנון רכיבה:אינגליש-דרסז' מספר השנים שאני רוכב:2.5 סוס אהוב:וונדיז סוס פרטי:אין מספר אייסיקיו:מי שרוצה שיבקש במסרים מסנג'ר:כנ"ל מתי הצטרפת לפורום?לא זוכרת מי סיפר לך על הפורום?אממ נראה לי שנעם מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?כל מיני
מה הוא המאכל הכי מגעיל?עגבניות ללא ספק
מה הוא הצבע האהוב עלייך?תכלת? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?כל מיני מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?אממ יש הרבה
מה היה החלום הכי מצחיק שלך?סיפור ארווווך מה תרצה לקבל ליומולדת?הרבה דברים ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?5.7 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מה הוא השיר האהוב עלייך?כל מיני זמרת אהובה:
זמר אהוב:
להקה אהובה:הרבהה שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: לא זוכרת עכשיו וכמובן לצרף תמונה

Ruf Lil RusGal

New member
אני חושבת שהרעיון היה ==>

לצרף תמונות שלנו... לא של סוסים....
המטרה היא להכיר אותנו מכאן בא המושג:" שאלות הכרות" חחחח אז בבקשה כל מי שחושב לשים תמונות של סוסים אז שישים תמונות שלו...
או שאפשר אתכם עם סוסים... אבל העיקר הוא אתם...:-\ תודה!
חחחח

ram ram

New member
הנה אני...../images/Emo9.gif

הצטרפו המון חדשים ומזמן לא היה כזה שם: רם גיל: 15 איזור מגורים: צפון הארץ, רמת הגולן. חווה:חוות עמק הבוקרים
סגנון רכיבה:ווסטרן
, טיולים
+תחרויות
... מספר השנים שאני רוכב: משו כמו 7... סוס אהוב: ג'ונה
, דייגו
סוס פרטי: לא...
מספר אייסיקיו: 371256190 מסנג'ר: שלחו מסר ואני יתן לכם אותו.... מתי הצטרפת לפורום? אהה... אוקטובר 2005... מי סיפר לך על הפורום? Google מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? לא יודעת.. משו של סבתא..
מה הוא המאכל הכי מגעיל? לא רוצה לדעת....! מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול.. מה את הכי אוהבת לעשות? לרכב!!!
_
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא יודעת... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? חחח... יש אנשים פה שקצת יפגעו ממנו.
_
מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס/ה!!!
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 17/12/1991... מה המשפט שאני כל הזמן אומרת? אההה... "אוף בא לי להיות בחווה!!!!!" מה הוא השיר האהוב עלייך? לא יודעת... מלא... זמרת אהובה: -- זמר אהוב: -- להקה אהובה: -- שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: חחח.. תלוי כמה הדיכאון עמוק...
וכמובן לצרף תמונה

ram ram

New member
חחח... זה מה שהיה..!!

חיפשתי חומר לעבודה על סוסים... והוא הביא אותי לפורום "סוסים" ולפורום הזה...

Deep Blue Sky

New member
למה אין אייקון של מנעל?

שם: R גיל: איזור מגורים: מרכז חווה: כבר לא סגנון רכיבה: אינגליש (היה) מספר השנים שאני רוכב: רכבתי 2 וחצי בערך סוס אהוב: כל הסוסים
סוס פרטי: אין, לצערי מספר אייסיקיו: מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום? אתמול מי סיפר לך על הפורום? מצאתי אותו לבד
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? אין לי מושג מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? אף פעם לא חשבתי על זה... מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא זוכרת מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אממ... אני לא זוכרת חלומות מה תרצה לקבל ליומולדת? דיסק ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי אומר/ת? מה הוא השיר האהוב עלייך? יש המון... זמרת אהובה: Celine Dion זמר אהוב: יש כמה. להקה אהובה: גם, יש כמה. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: השיר שבחתימה שלי, מהפסקול של אחי הדוב

Blue Eyessss

New member
../images/Emo47.gif

שם: נטע גיל:18 ומשהו איזור מגורים:כוכב יאיר חווה:עין חרוד סגנון רכיבה:אינגליש מספר השנים שאני רוכב:13 סוס אהוב:קורוני
סוס פרטי:קורוני
מספר אייסיקיו:154575430 מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?שלוש שנים נראה לי מי סיפר לך על הפורום?רעות זוהר מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?אין נראה לי מה הוא המאכל הכי מגעיל?בצל מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?להיות עם הסוסים... מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?היו כמה מה היה החלום הכי מצחיק שלך?חחח לא זוכרת.. מה תרצה לקבל ליומולדת?לא יודעת ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?8.10.88 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?מי? מה הוא השיר האהוב עלייך?אין כרגע זמרת אהובה:כריסטינה זמר אהוב:בריאן מולוקו להקה אהובה:פלסיבו שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:I will survive

E j L o L y A a

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:אלה גיל:13 וחצי איזור מגורים:הרצליה חווה:ג'וקי קלאב סגנון רכיבה:קפיצות+דראסג' מספר השנים שאני רוכב:7 סוס אהוב:ג'ויה סוס פרטי:יש חצי - ג'ויה מספר אייסיקיו:יש אבל לא משתמשת מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?לפני כמה ימים מי סיפר לך על הפורום?חברים בחווה מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?אוכל של אמא מה הוא המאכל הכי מגעיל?חצילים,טחינה מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול+אדום+שחור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?סנפלינג מה היה החלום הכי מצחיק שלך?אמממ מה תרצה לקבל ליומולדת?סוסססס ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?8.9.93 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?אממ מה הוא השיר האהוב עלייך?אממ זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:

fliperit

New member
אני אני אני

שם: נגה לוין גיל: 18 איזור מגורים:ירושלים חווה: נכון לכרגע? חוות גיא סגנון רכיבה: ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: 7 סוס אהוב: וונדי (נכון להיום..חח) סוס פרטי: וונדי (בערך פרטי...חצי פנסיון) מספר אייסיקיו: 332265004 מסנג'ר: אין מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת...לפני שנתיים אולי מי סיפר לך על הפורום? אפאחד מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? גלידה..לצערי מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר (או ל]פחות ככה אני מנסה לשכנע את עצמי..) מה הוא הצבע האהוב עלייך? יש הרבה... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא יודעת... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? יש לי הרבה חלומות..הם בד"כ לא מצחיקים מה תרצה לקבל ליומולדת? בדיוק היה לי יומולדת, אז קיבלתי כל מה שרציתי ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 1.2.89 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי? מו? מה הוא השיר האהוב עלייך? tonight you are mine של קרול קינג זמרת אהובה:קרול קינג זמר אהוב: יש מלא..אביב גפן, ארקדי דוכין, אלטון ג'ון להקה אהובה: משינה אולי.. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: you have a friend של קרול קינג...אבל רק אם חברה שרה לי אותו

fliperit

New member
אוף!! אני רוצה להוסיף פליקס..

מישהו מוכן להסביר לי איך?

SoosKatan

New member
אני =]

שם: ליאור גיל: 14 איזור מגורים: רמת השרון חווה: גליל ים אני מניחה.. סגנון רכיבה: ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: הממ.. בערך 6.. סוס פרטי: נדע מחר מספר אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לפני שנתיים אני חושבת מי סיפר לך על הפורום? סתם רשמתי "פורום" בגוגל ו... מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? אין לי מושג.. אני חושבת שתפוח ^^ מה הוא המאכל הכי מגעיל? א-ב-ו-ק-ד-ו מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול אני חושבת מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?אני אוהבת הרבה דברים.. לרכב, לכתוב, לצייר, לשמוע מוזיקה, לרקוד [אך ורק לעצמי] ולהיות עם בעלי חיים מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? נכנסתי לפורום הזה P: מה היה החלום הכי מצחיק שלך? שאבא שלי הופך לקוף :| מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס, ואם כבר יהיה לי סוס אז דברים לסוס ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 31.10.92 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? היא או אני? אני אומרת "לדברים יש נטיה להסתדר" מה הוא השיר האהוב עלייך? לא יודעת.. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: של הביטלס

אצלל../images/Emo150.gif

שם: זיו גיל:13.5 איזור מגורים:תל אביב חווה:נען סגנון רכיבה:מערבית,פלזר מספר השנים שאני רוכב:2 סוס אהוב:צוקי סוס פרטי:בקרוב מספר אייסיקיו:399391961 מתי הצטרפת לפורום? אוקטובר 2006 מי סיפר לך על הפורום?לבדד מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?פסטה מה הוא המאכל הכי מגעיל?טרד מה הוא הצבע האהוב עלייך?כתום מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לטייל בין הסוסים מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?שאני וכל החברים שלי התחפשנו לילדים שברחו ממוסד משוגעים מה היה החלום הכי מצחיק שלך?שה דובי ענק רודפים אחרי מה תרצה לקבל ליומולדת?את עליית התורה שלי ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?16.6.93 מה הוא השיר האהוב עלייך?משא ומתן זמר אהוב:מוש בן ארי להקה אהובה:סנרגיה

horse 1212

New member
בוקר../images/Emo42.gif

שם:גלי מלמן. גיל:12. איזור מגורים:קיבוץ שפלה. חווה:תלמי-מנשה. סגנון רכיבה:אינגליש. מספר השנים שאני רוכב:4 ככה. סוס אהוב:הרבה P= סוס פרטי:אין. מספר אייסיקיו:אין. מסנג'ר:[email protected](הוא לא עובד אז מי שרוצה אימייל שכן עובד:[email protected]). מתי הצטרפת לפורום?שנה וחצי בערך. מי סיפר לך על הפורום?כשהייתי עוד בנועם,אז אנשים דיברו על זה.. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?אנטריקוט. מה הוא המאכל הכי מגעיל?גפיל טפעיש,בלעכס. מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?סוסים,לשמוע RHCP
(ובכלל מוזיקה),גיטרה. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?טעמתי גפיל טפעיש(?) מה היה החלום הכי מצחיק שלך?שלא תדעו XD מה תרצה לקבל ליומולדת?המון דברים.. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?29/3. מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?מי זה היא/הוא? מה הוא השיר האהוב עלייך?וול,מלא: under the bridge,suck my kiss,fade to black,השיר שלי,ועוד.. זמרת אהובה:אין. זמר אהוב:אין כ"כ. להקה אהובה:red hot chilli peppers,metllica,beatles. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:הרבה. וכמובן לצרף תמונה יותר מאוחר.. אין לי זמן עכשיו P=

למעלה