שאלות הכרות!!

אין אין אין חגיגה

בלי בלי בלי עוגייה
שם: שיר איזור מגורים: מרכז חווה: סוסים בכפר
סגנון רכיבה: ווסטרן
מספר שנים שאני רוכב: 3 קצת יותר סוס אהוב: אניטה, סתיו, טאשי ומאי. סוס פרטי: אין.. מספר אייסיקיו: אין מסנג'ר: במסרים בלבד
מתי הצטרפת לפורום? הממ לא זוכרת, תסתכלו בכרטיס (בעולם) שלי מי סיפר לך על הפורום? פליפרית
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? אוכל של אימא ותערובת (של סוסים) מה הוא המאכל הכי מגעיל? דייסת סיבולת שועל וכל מיני כאלה
מהו הצבע האהוב עלייך? צבעים של סוסים- הכל אבל בעיקר ביי מה את הכי אוהבת לעשות? להיות בחווה עם הסוסים מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? היו אבל אני לא ממש זוכרת מה מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לא זוכרת מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס, אלא מה
ואם כבר יומולדת, מה תאריך היומולדת שלך? 1.9 (שנה: 1993) מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? הא
מה הוא השיר האהוב עלייך? אוהו יש הרבההה זמרת אהובה: אין זמר אהוב: גם אין להקה אהובה: ושוב פעם- אין שיר שתמיד מוציא מדיכאון: Dreams Come True תמונה- לא שלי, אבל אני מאוד אוהבת אותה. הסוס בתמונה: איתנוני

yoni la

New member
סוסים בכפר ../images/Emo13.gif נוסטלגיה...

אניטה... כשהייתי בכיתה ו' רכבתי שם שנה וחצי, אצל רותי. איזה סוסים יש שם כרגע? יואי עדיין שם ? רגב? מלודי ?

PinkPony

New member
=]

שם: מיכל גיל: 12 וכמה חודשים . איזור מגורים: כפר הנגיד חווה: חוות נועם
סגנון רכיבה: אינגליש .. מספר השנים שאני רוכב: 4 סוס אהוב: פיורה
סוס פרטי: פיורה
מספר אייסיקיו: 244470394 מסנג'ר: אין לי כוח .. מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת .. מי סיפר לך על הפורום? מצאתי אותו בעצמי
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? ממ פיצה מה הוא המאכל הכי מגעיל? חצילים מה הוא הצבע האהוב עלייך? ורוד מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות בחווה .. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? חח לא משנה .. מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לא יודעת .. מה תרצה לקבל ליומולדת? לא יודעת .. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 5.10.94 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? ? מה הוא השיר האהוב עלייך? יש המון .. זמרת אהובה: P!nk זמר אהוב: לא יודעת .. להקה אהובה: יש כל מיני שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: חח לא יודעת .. וכמובן לצרף תמונה

MorH

New member
../images/Emo174.gif ../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: 16 איזור מגורים: צפון חווה: הגלבוע
סגנון רכיבה: אינגליש מספר השנים שאני רוכב: 7 סוס אהוב: פרנקי & קרו סוס פרטי:
מספר אייסיקיו: 236997661 מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לפני איזה 4 שנים חח מי סיפר לך על הפורום? שרון מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? הכל מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר מה הוא הצבע האהוב עלייך? סגול
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב ומחשב ולרקוד מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? חחחח עזבו מה היה החלום הכי מצחיק שלך? הממממממ מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 29/11/90 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? חחחח לאדעת =PP מה הוא השיר האהוב עלייך? יש מלא זמרת אהובה:
זמר אהוב: יש מלא חח להקה אהובה: לאדעת שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: הא !?# וכמובן לצרף תמונה

אני עונה....

שם: שרון גיל: 14 איזור מגורים: ראשון חווה: חוות נועם סגנון רכיבה: אינגליש מספר השנים שאני רוכב: אממ אני רק מתחילה לרכב :) סוס אהוב: שחף! סוס פרטי: אין :( וגם לא יהיה בקרוב-אלא עם נזכה בלוטו מספר אייסיקיו: 229911102 מסנג'ר: אין מתי הצטרפת לפורום? לפני יומיים שלושה מי סיפר לך על הפורום? סוסונת משוגעת מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? כל מאכל של טבעול! מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר איכסססססססססס!!! מה הוא הצבע האהוב עלייך? וורוד מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב על סוסים מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? בנג'י?! מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אמממ... מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס!!!!!!!! ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 26.10 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי זה היא\הוא?? מה הוא השיר האהוב עלייך? MY HEART WILL GO ON זמרת אהובה: ג'וג'ו ושרה פאקסטון! זמר אהוב: להקה אהובה: שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: HAVE A BAD DAY ! או טיטניק!

TauraMan

New member
טוב, נו ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שם: דורון גיל: 17 איזור מגורים: צפון/ירושלים חווה: עין המפרץ סגנון רכיבה: אינגליש מספר השנים שאני רוכב: 11 סוס אהוב: בלייד סוס פרטי: - מספר אייסיקיו: 146825548 מסנג'ר:- מתי הצטרפת לפורום? מזמן מי סיפר לך על הפורום? - מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? אגרול או קרוקט. מה הוא המאכל הכי מגעיל? טונה מה הוא הצבע האהוב עלייך? ורודדד מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות עם חיים מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? - מה היה החלום הכי מצחיק שלך? ביום של הבגרות בהיסטוריה, אחרי יום חרישה מטורף: סטאלין והיטלר היו בובות לגו כאלה, ואז נכנס בן גוריון ומבקש מהיטלר חתימה כי הוא חושב שזה צ'ארלי צ'אפלין. זה היה כזה הזוי. מה תרצה לקבל ליומולדת? את פיצ ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 19.8 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? "באמא שך" מה הוא השיר האהוב עלייך? Muse- Unintended זמרת אהובה: בריטנייייי זמר אהוב: ג'סטין נראה לי להקה אהובה: דיירסטרייטס שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: Sexy Back [yeah!
{]

shanysnow

New member
שלומות לדורון!

שם: שני אזור מגורים: צפון חווה: עין המפרץ סגנון רכיבה: אינגליש מספר שנים שאני רוכבת: 5 סוס אהוב: אמיר סוס פרטי:- מספר איסיקיו:- מסנג'ר: [email protected] מתי הצתרפת לפורום?: היום..... מי סיפר לך על הפורום:- מאכל אהוב: פיצה מה הוא המאכל הכי מגעיל? לא יודעת... מה הוא הצבע האהוב עלייך?: כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות בחווה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?- מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס! ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 18.2 מה הוא השיר האהוב עלייך? - זמרת אהובה: - זמר אהוב: - להקה אהובה: אין שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: happy! smile! hallo! (השיר הכי קיצ'י שקיים בהיסטוריה...)

Ticklish

New member
ליאור

שם: ליאור פינקלשטיין גיל: 14 וחצי איזור מגורים: רעננה חווה: ג'וקי קלאב סגנון רכיבה: אינגליש מספר השנים שאני רוכב:שנתיים וחצי בערך סוס אהוב: פלקור סוס פרטי: אין=( מספר אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לפני שבוע משו כזה מי סיפר לך על הפורום? חברים בחווה מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? הממם קשה אבל פסטה נראה לי מה הוא המאכל הכי מגעיל? דגים או מאכלי ים בכלל בעעעע מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב.. דה. זו בכלל שאלה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? קשה יש הרבה מה היה החלום הכי מצחיק שלך? כשהייתי בכיתה ד'. משו בקשר לפוקימון מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס. כולנו. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 30.06.1992 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? זו שאלה לחברים (זה לא המשפט) מה הוא השיר האהוב עלייך? כרגע underneath your clothes זמרת אהובה: אין זמר אהוב: אין להקה אהובה: Oasis שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: כל פעם משו אחר... סורי אין לי תמונה טובה שאני רוכבת=(

שירלי317

New member
בלהבלהבלה ועכשיו לישון.

שם: שירלי גיל: 16 ו8 חודשים בערך. איזור מגורים: רחובות חווה: אורוות הארפו (בית נחמיה)
סגנון רכיבה: דרסז'
מספר השנים שאני רוכב: סביבות ה12 שנים עוד מעט
סוס אהוב: קימושקה
סוס פרטי: קימי שלי
מספר אייסיקיו: לא פעיל. מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לפני שנתיים וחודשיים. מי סיפר לך על הפורום? נראה לי ש גיאצ מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פירות למיניהן. פסיפלורה
מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר ודברים עם מרקם מוזר ומבולגאן מדי (פטריות, אבוקדו, קלמרי ושאר שטויות מוזרות למיניהן.) מה הוא הצבע האהוב עלייך? סגול כמובן. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? קים, טבע, לרכב, לרקוד, לטייל, לצייר, לכתוב ולאכול דברים קטנים ומיוחדים שמשאירים טעם של עוד. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? פףף מה היה החלום הכי מצחיק שלך? בועות. וגם הכרישים המזמרים! כןכן... אני חולת נפש. מה תרצה לקבל ליומולדת? חיבוק
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 31 ליולי (90) או פשוט תשעה באב
מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? אשווו? מה הוא השיר האהוב עלייך? ironic של אלאניס מוריסט זמרת אהובה: כל מיני (אלאניס מוריסט, נורה ג'ונס, מרדית' ברוקס...) ומרים מנדז שהיא פסנתרנית פלמנקו מדהימה! זמר אהוב: רון רוזנפלד, איאן גילן ועוד מלא.. להקה אהובה: פורטרט, deep purple, within temptation ועוד מלא... שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: ironic של אלאניס מוריסט

ומן הסתם גם אני../images/Emo13.gif

שם: מורן גיל:16 וחצי איזור מגורים: צפון הדרום או דרום המרכז
חווה: רוכבים במושבה סגנון רכיבה: אינגליש מספר השנים שאני רוכב: רציני-שלוש/ארבע
סוס אהוב: אפולו
סוס פרטי: יש מספר אייסיקיו: 162-260-245 מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לפינ ארבע שנים אולי יותר מי סיפר לך על הפורום? לא זוכרת כבר חח מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה מה הוא המאכל הכי מגעיל? חצילים מה הוא הצבע האהוב עלייך? כתום/שחור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? כל מיני שטויות עם אפולו חח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? שכיתה י"ב לא נגמרת לעולם מה תרצה לקבל ליומולדת? אוטו ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 16.9 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מה הוא השיר האהוב עלייך? עונות-אביב גפן, נראה לי זמרת אהובה: מירי מסיקה/קרן פלס זמר אהוב: אביב גפן/עברי לידר להקה אהובה: סינרגיה שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר

cavallo

New member
הממ טוב אני

שם: יוחאי גיל: 17 ומשהו איזור מגורים: מרכז חווה: פארק סגנון רכיבה: אינגליש, עוד לא סגור אם דרסאז' או קפיצות מספר השנים שאני רוכב: לא זוכר, עשיתי הרבה הפסקות סוס אהוב: יש הרבה :) סוס פרטי: אין לי זמן מספר אייסיקיו: תוכנה מעצבנת מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? אוקטובר 2005 מי סיפר לך על הפורום? אחותי :) מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? יש הרבה כאלו מה הוא המאכל הכי מגעיל? גם כאלו יש הרבה מה הוא הצבע האהוב עלייך? הכל חוץ מאפור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הממ לרכב, לצאת עם חברים ולהיות בפארק (לא החווה, הפארק עצמו) מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא זוכר מה היה החלום הכי מצחיק שלך? זה אידיוטי מדי
מה תרצה לקבל ליומולדת? חיה כלשהי, רצוי סייח :) ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 27/11/89 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי זה הוא/היא? מה הוא השיר האהוב עלייך? יש מלא זמרת אהובה: אבריל ועוד כמה זמר אהוב: נגיד שרוד סטיוארט, למרות שיש עוד המון אבל אין לי כח להקה אהובה: REM שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: Sarah Mclachlan - Time בכוונה לקחתי מטושטשת

אני...../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל:17 וקצת איזור מגורים:חיפה חווה:אורוות הקיסר סגנון רכיבה:אינגליש מספר השנים שאני רוכב:9 בערך סוס אהוב:אזארו
סוס פרטי:אין מספר אייסיקיו:168397608 מסנג'ר:מסרים מתי הצטרפת לפורום?לפני איזה 3 שנים נראה לי מי סיפר לך על הפורום?חבר של אחותי
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?שוקולד|שמן| מה הוא המאכל הכי מגעיל?בערך הכל חחח מה הוא הצבע האהוב עלייך?-- מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?להיות עם סוסים ואנשים שאני אוהבת מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?מממ לא זוכרת.. מה היה החלום הכי מצחיק שלך?לא זוכרת מה תרצה לקבל ליומולדת?מה שבא ברוך הבא!! ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?12.1.90 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?הא?!
מה הוא השיר האהוב עלייך?מממ... זמרת אהובה:-- זמר אהוב:-- להקה אהובה:-- שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:יש כמה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

serdonix p

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

שם: דנה
גיל: 16.5 איזור מגורים: ת"T חווה: אודים סגנון רכיבה: אינגליש- קפיצות מספר השנים שאני רוכב: 9 סוס אהוב: סברינוש
סוס פרטי: סברינוש
מספר אייסיקיו: 337925651 מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום? ממזמן מי סיפר לך על הפורום? הילה נראה לי מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? אוכל של אמא וג'ירף מה הוא המאכל הכי מגעיל? פירות מה הוא הצבע האהוב עלייך? ירוק/ אדום מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב, להיות עם חברים, ים... מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אין אחד מיוחד.. ים באמצע החורף? חח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לא זוכרת כרגע מה תרצה לקבל ליומולדת? להיות מאושרת ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 8 ליולי 90 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מילה- בובי מה הוא השיר האהוב עלייך? the kill זמרת אהובה: - זמר אהוב: - להקה אהובה: foo fighters, coldplay שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: יומטוב של עברי.

יאללה בלאגן.

שם: נעה. גיל: עודמעט 16. איזור מגורים: ירושלים. חווה: חוות אמיר. סגנון רכיבה: אינגליש. מספר השנים שאני רוכב: 5. סוס אהוב: שינצי
. סוס פרטי: אין. מספר אייסיקיו: איכ. מסנג'ר: [email protected]. מתי הצטרפת לפורום? לפני איזה ארבע שנים. מי סיפר לך על הפורום? פיצ. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? סושי. מה הוא המאכל הכי מגעיל? עגבניות:S. מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול, ירוק, ורוד, סגול, שחור. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב, לכתוב/לקרוא. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לאדעת. מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אוי, כל חלום שלי הוא מצחיק והזוי כמו החיים
. מה תרצה לקבל ליומולדת? סביר להניח שכלמיני דברים בלתי אפשריים. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 12.5 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? אין. מה הוא השיר האהוב עלייך? יש כ"כ הרבה, אבל לעכשיו, It's not over. זמרת אהובה: ליז פייר, קארי אנדרווד. זמר אהוב: כריס דוטרי! להקה אהובה: My chemical romance, Fall out boy, Simple plan. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: Son of a man ו- Extraordinary. אוה, וכמובן He's a pirat!

2eye

New member
אני D:

שם: עמרי גיל: 14 (עוד מעט נו...) איזור מגורים: בני-ציון חווה: בצרה... סגנון רכיבה: אינגליש
מספר השנים שאני רוכב: 3/4, אני לא מחשיב את הרכיבה בג'וקי. סוס אהוב: אמרלד-ריזלינג
סוס פרטי: אותו אחד ^.^''
מספר אייסיקיו: 277-640-480 לא פעיל במיוחד מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לא זוכר מי סיפר לך על הפורום? מישו שהיה בחווה. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? תלוי, פלאפל... מה הוא המאכל הכי מגעיל? משו ממש מגעיל
מה הוא הצבע האהוב עלייך? אדוםכהה או שחור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות בחווה, חבל שההורים שונמאים שאני עושה את זה. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא זוכר.... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? שעגבנייה רדפה אחרי, פחדתי מזה P: הייתי בן 4
מה תרצה לקבל ליומולדת? ציוד חדש. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 4.6 אותותו מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? יש כמה... מה הוא השיר האהוב עלייך? משתנה.... זמרת אהובה: X זמר אהוב: X להקה אהובה: X שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: שירים שמחים P:

OMG חברה שלי חלמה את זה

לפני כמה ימים
רדפה אחריה עגבניה גדולה בבצפר והיא נכנסה לספריה והספרנית אמרה לה לא להרעיש או משו כזה

../images/Emo6.gif וואי מזכיר לי.

בכיתה ו', חברה שלי חלמה ששתי הספלים של המחנכת רודפים אחריה. מאז היא פחדה מהספלים

למעלה