שאלות הכרות!!

איווווווווווני...

שם: דרור גיל: 18 ו-10 חודשים עוד מעט
איזור מגורים: רמת גן חווה: חוות הפארק
סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות מספר השנים שאני רוכב: 9 וחצי סוס אהוב: רונלד
סוס פרטי:רונלד מספר אייסיקיו: 150861045 מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום? מאז שהוא קיים.. כמה זה? 4 שנים? מי סיפר לך על הפורום? הייתי בסוסים מאז שאני בת 14 ואז פתחו את רוכבים צעירים.. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? שרימפס בדיקסי, רביולי בטטה, לא חסר... מה הוא המאכל הכי מגעיל? דגים.. בלעכס מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לבוא לחווה ולראות את הבייבי שלי
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא יודעת מה היה החלום הכי מצחיק שלך? כל מיני.. חח חלק אסור לספר.. וחלום מפחיד היה שתקפו אותי עורבים ולא עזבו אותי... מה תרצה לקבל ליומולדת? קשר רציני.. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 29.5 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? הא?!
מה הוא השיר האהוב עלייך? כרגע.. how to save a life וגם look after you זמרת אהובה: אבריל לאבין..מלכהה
וגם נלי פורטדו זמר אהוב: ג'סטין להקה אהובה: the all american rejects, the fray,ניקלבק שיר שתמיד מוציא את הדיכאון. משתנה...

MAYA 4827

New member
בא לי../images/Emo3.gif

שם: מיה גיל: 13 וחצי איזור מגורים: מודיעין חווה: כ"ש
מספר השנים שאני רוכב: 3 וחצי סוס אהוב: ממ יש כמה סוס פרטי: אין בינתיים מספר איסיקיו: 344456472 מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום: נראלי חנוכה מי סיפר לך על הפורום: לא זוכרת מה הוא המאכל האהוב עלייך: סלט פירות, פיצה מה הוא המאכל הכי מגעיל? סושי, טחינה, סלרי, חמאת בוטנים, טונה... מה הוא הצבע האהוב עלייך: אדום=] מה אתה הכי אוהבת לעשות: לרכב על סוסים, התעמלות, ים... מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: קורס צלילה, והרכבת הרים הכי גדולה בעולם... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? ממ שאני על סוס, הוא עושה בק ענקי ואני עפה ממנו קדימה, עושה סלטה ונוחתת על הרגליים בעמידה=] הזוי מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 27/7 מה הוא השיר האהוב עלייך? יש הרבה זמר אהוב: ג'סטין להקה אהובה: ממ מישתנה.. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: here without you

SUFA theOUEEN

New member
אניי

שם:גל גיל:14 ו-4 חודשים איזור מגורים:פתחיה חווה:כפר כפר שמואל סגנון רכיבה:אינגליש-קפיצות!!! מספר השנים שאני רוכב:6וחציי סוס אהוב:סופיי סוס פרטי:סופה מספר אייסיקיו:213370510 מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?תחילת שנה מי סיפר לך על הפורום?חברה מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?אורז,מרק ירקות מה הוא המאכל הכי מגעיל?כבדד בעע מה הוא הצבע האהוב עלייך?תכלת,ורוד מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?להיות עם סופי,בחווה!! מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לא זוכרת..הרבה מה היה החלום הכי מצחיק שלך?יש לי בלאק אווט מחלומות מה תרצה לקבל ליומולדת?ממ..ציוד רכיבה חדש?? ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?29.10 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?מה??מי?? מה הוא השיר האהוב עלייך?someone watching over me זמרת אהובה:נינט,הילארי דאף,שקירה זמר אהוב:עברי לידר,הראל סקעת,פבלו רוזנברג להקה אהובה:ממ איןן שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:כל פעם אחר!!

אני!!!

שם: אורי גיל: עוד מעט 15 איזור מגורים: הנגב!! חווה:בבאר טוביה סגנון רכיבה:ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: כמעט 8 סוס אהוב: אמידו!! סוס פרטי: אין מספר אייסיקיו: לא צריך מסנג'ר: כנ"ל מתי הצטרפת לפורום? אמממ לא זוכרת... לפני 4 חודשים נראה לי מי סיפר לך על הפורום? חברה.. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה!!! כל הסוגים מה הוא המאכל הכי מגעיל? ארטישוק חחח אבל יש עוד הרבה מה הוא הצבע האהוב עלייך? ירוק מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב על סוסים כמובן מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? באנג'י מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לא זוכרת חח מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס! למרות שזה לא יקרה.. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 9.9 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? הרבה... מה הוא השיר האהוב עלייך? יש מלא זמרת אהובה: שומעט כמעט כולם זמר אהוב: חוץ ממזרחי ודיכאון להקה אהובה: כנ"ל שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: אמ... אני אוהבת רד הוט צ'ילי פפר )(אין לי כוח לכתוב באנגלית).. וכמובן לצרף תמונה

למעלה