אממ... גמאני יענה!! ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
חח טוב אז ככה..! שם: טל
גיל: 12 איזור מגורים: רמה"ש חווה: גליל ים!!! סגנון רכיבה: ריינינג שזה בתוך ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: בחווה 4/5 שנים אבל לפני זה גם רכבתי 1/2 שנים באינגליש.. סוס אהוב: ג'ונייייייייי
ונינוש.... [עדיין] סוס פרטי: ג'וניייייייייי
מספר אייסיקיו: ---- [אין] מסנג'ר:
[email protected] מתי הצטרפת לפורום? ממ... לא זוכרת.. מי סיפר לך על הפורום? גלוש!!!
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה, פסטה...
מה הוא המאכל הכי מגעיל? ממ... יש דיי הרבה... למשל: בצל, צנונית, סטייקים[כולל שיפודים וכו'..], סוכריות גומי, שום ועוד...! מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות עם ג'ונג'ון ונינוש!!!
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? חח לא יודעת.... אני חושבת על זה...! כשייהיה לי אחד אני יכתוב! חח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אוייש... הלוואי שהיה לי...
אולי אני פשוט לא זוכרת אבל מפחידים ומוזרים יש לי בשפע!
למשל..: חלמתי פעם שסבא שלי [ז"ל] מצד אמא, זה שלא ראיתי והכרתי מעולם, אז אמא שלי פתאום מגיעה לחדר עם שקית גדולה ושחורה ובתוכה הגופה שלו ו...
מה תרצה לקבל ליומולדת? את נינה!!!
...
.... ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 27/2 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? "כבר עברתם את גבול הטעם הטוב" - איריס... בעעעע המחנכת שלי...
מה הוא השיר האהוב עלייך? כרגע כל מיני שירים יפים של איזה DJ אחד שקוראים לו "DJ XTREME" תחפשו ב- www.youtube.com.... זמר אהוב:^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ להקה אהובה: ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ובתמונה.: אני וג'וג'ון