שאלות הכרות!!

horses my life

New member
רעיון יפה:)

שם: יאנה גיל:14 איזור מגורים:אילת חווה:אורוות יטבתה סגנון רכיבה:ווסטרן מספר השנים שאני רוכב:5 שנים סוס אהוב:דיילייט:) סוס פרטי:אינלי אבל דיילייט היא כמו פרטית מספר אייסיקיו:204038985 מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?:מה אני זוכרת לפני כמה חודשים מי סיפר לך על הפורום?גאיה מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?פיצה,צ'יפס. מה הוא המאכל הכי מגעיל?חומוס!!!! מה הוא הצבע האהוב עלייך?ורוד ושחור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?להתקע בחווה.. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לא יודעת מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מה תרצה לקבל ליומולדת?את דיילייט היפיופה שלי:) ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?26.2.93 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?היי ממצב מאמי? מה הוא השיר האהוב עלייך?אשם,תראי זה אני זמרת אהובה:כריסטינה אגילרה זמר אהוב: להקה אהובה:סינרגיה שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:לויודעת

ווינגז

New member
אשוווו?../images/Emo12.gif

שם: יעל גיל: 18 ושישה ימים. איזור מגורים: חיפה חווה: ---- סגנון רכיבה: ---- מספר השנים שאני רוכב: 7
סוס אהוב: לוליטה סוס פרטי: . מספר אייסיקיו: 312774835. מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? בשבוע שהוא נפתח. מי סיפר לך על הפורום? נטע [S H I L G I] מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? לא יודעת
מה הוא המאכל הכי מגעיל? בשר-עוף-דגים. מה הוא הצבע האהוב עלייך? אדום-כתום-סגול-כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להתעסק עם חיות למיניהן, לצלם. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? ... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אני בקושי זוכרת חלומות. מה תרצה לקבל ליומולדת? זו שאלה טובה, הלוואי וידעתי. ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 11.3.89. מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? הא? מה הוא השיר האהוב עלייך? משתנה עם הזמן. זמרת אהובה: ... זמר אהוב: ... להקה אהובה: משינה בעברי, הרבה בלועזי. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: Always Look On The Bright Side Of Life - Monty Python.

ToryMaster

New member
מעעע

שם: יעל, שלום, נעים להכיר. גיל: 19 עוד חודשיים ויום. איזור מגורים: משגב. חווה: אע, אמממ, אין? סגנון רכיבה: אינגליש
מספר השנים שאני רוכב: רכבתי ארבע, כאמור - כרגע אני לא רוכבת. סוס אהוב: לולה. או קים. רגע, לא בטוחה. סוס פרטי: איפה
מספר אייסיקיו: אין, איחס, וואלה. מסנג'ר:
. מתי הצטרפת לפורום? כשהוא רק נפתח, ואז עזבתי לתקופה ארוכה, ולפני כמה חודשים הפצעתי שוב. מי סיפר לך על הפורום? פיצי
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? לא שוקולד
. בטח תפוחי אדמה. מה הוא המאכל הכי מגעיל? אע, אמ, דברים שאי אפשר ללעוס כמ ושצריך, כמו קלמרי, איח. מה הוא הצבע האהוב עלייך? ירוק/חום. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? אמ, לקרוא :$ מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אמ טוב, אני בחורה די משונה, אני מניחה, אבל אמ, מעדיפה שלא לפרט. מה היה החלום הכי מצחיק שלך? היה לי חלום בגיל חמש על מפלצת ירוקהעל הקשת בענן o_O מה תרצה לקבל ליומולדת? שוט
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 18.5.88 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי זה היא? מה הוא השיר האהוב עלייך? אין כזה. זמרת אהובה: אין כזו. זמר אהוב: דאנקן ג'יימס :| להקה אהובה: דרים, כמובן. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: survivor של הדסטיניז צ'יילד.

עדימ

New member
עונה

שם: עדי גיל:20 איזור מגורים: דרום חווה:איפה שקטי נמצאת אני איתה! עכשיו להב סגנון רכיבה:אינגלישש דרסז'! מספר השנים שאני רוכב:17 שנים סוס אהוב:ונוס ומג'יק סוס פרטי:חצי פרטי מג'יק1 מספר אייסיקיו:במסרים מסנג'ר:במסרים/בכרטיס מתי הצטרפת לפורום?לפני מאה שנה בערך חח ועכשיו ברצינות-משהו כמו 5-6 שנים מי סיפר לך על הפורום? מצאתי אותו מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?בשרררררררר ושוקולד מה הוא המאכל הכי מגעיל?פירות הדר למיניהם מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול! מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכוב!! מחשב! מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?וואי לא לכאן! מה היה החלום הכי מצחיק שלך?לא בדיק חלום אבל פעם באחד מהתקפי האפילפסיה ראיתי חברה רוקדת ריקודי בטןחח מה תרצה לקבל ליומולדת?JAS JAMֱ ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?21/1 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?דובה קטנה! מה הוא השיר האהוב עלייך?I'LL BE THERE FOR YOU זמרת אהובה:אין זמר אהוב:אין להקה אהובה:אין שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: DREAMER

גמלי בא..

שם:אורטל גיל:15 איזור מגורים:נשר חווה:אושה סגנון רכיבה:אינגליש מספר השנים שאני רוכב:בקרוב 4 סוס אהוב:קושקושקטןמושלם סוס פרטי:קושקוש קטןמושלם מספר אייסיקיו:331273698 מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום?מממ שנה בערך.. מי סיפר לך על הפורום?חברה מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?הכל מה הוא המאכל הכי מגעיל?מממ מה הוא הצבע האהוב עלייך?ורוד סגול כתום שחור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?להיות עם קושקוש והבנות בחווה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לא חסרים מה היה החלום הכי מצחיק שלך?לא זוכרת מה תרצה לקבל ליומולדת?מממ לא לפה ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?13.6 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?אה?!?! מה הוא השיר האהוב עלייך?מממ יש מלא זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:

גם אני=)

שם:שירק'הה... גיל:13 וחודשיים איזור מגורים:כפר שמואל
חור ליד רמלה.. אבל החור הכי תותח בארץץ!! חווה:המרחב הפתוח
סגנון רכיבה:אינגלישש מספר השנים שאני רוכב:עוד מעט 4 סוס אהוב:שמןחתיךמושלםשלי
סוס פרטי: ואן - גוך שמןחתיךמושלםשלי
מספר אייסיקיו:204987315 מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום?בסוף החופש הגדול מי סיפר לך על הפורום?סתם, מצאתי.. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פירה, הכי טעים בארץץץ! מה הוא המאכל הכי מגעיל?עוף מה הוא הצבע האהוב עלייך?אדום, חום מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרבוץ בחווה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?סנפלינג איפהשהו ברחבי ארה"ב.. מה היה החלום הכי מצחיק שלך?מעדיפה לא להזכר בזה.. היום מעורבות בו יותר מדי מורות..
מה תרצה לקבל ליומולדת?טיסה לאלסקה ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?24.1 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?לא נורא נקנה חדש!!
מה הוא השיר האהוב עלייך?ואולי, זכיתי לאהוב זמרת אהובה:קרן פלס זמר אהוב:עברי לידר
להקה אהובה: שייגעצ! שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: זכיתי לאהוב, ועל קו המים..

אנייי=]

שם: שחר גיל:12 איזור מגורים:תימורים חווה:צח סגנון רכיבה:אינגליש-דרס'אז
מספר השנים שאני רוכב:עוד שבוע 3 סוס אהוב:ג'ינג'י
ופרננדו
סוס פרטי:ג'ינג'י ופרננדו... מספר אייסיקיו:281292533 מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?לא זוכרתת מי סיפר לך על הפורום?ענבר
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?כלמיני מה הוא המאכל הכי מגעיל?דגים מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?אמממממ מה היה החלום הכי מצחיק שלך?מממממ מה תרצה לקבל ליומולדת?כלדבר... ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?26.7 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?ממממממממ מה הוא השיר האהוב עלייך?אוווו יש המוווןן זמרת אהובה:ביונסה זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק להקה אהובה:. שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:הרבה וכמובן לצרף תמונה ג'ינג'י

MC sApiR

New member
באלי../images/Emo15.gif

שם: ספיר גיל:14 וחצי איזור מגורים:קיבוץ שפיים חווה:אודים סגנון רכיבה:אינגליש-קפיצות ודרסאג' מספר השנים שאני רוכב:מסובך.. סוס אהוב:כלמיני והוא בניהם=] סוס פרטי:אין מספר אייסיקיו:239148875 מסנג'ר:- מתי הצטרפת לפורום?המ..שנה שעברה נראה לי.. מי סיפר לך על הפורום?אפחד מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?לוידת. מה הוא המאכל הכי מגעיל?בשר מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול,שחור ואדום מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לישון וללכת לחווה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?יש ויש.. מה היה החלום הכי מצחיק שלך?שהמבורגרים ענקיים רודפים אחרי מה תרצה לקבל ליומולדת?מה שבראש שלכם ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?22.8.92 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?מי? מה הוא השיר האהוב עלייך?bad day והשיר של ארמגדון זמרת אהובה:אין מישהי זמר אהוב:עיברי
להקה אהובה:סינרגיה ואוונסנס שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:i dont fell like dancing

ocean zd

New member
אאהההנייי!!

שם: מיי גיל:16 וחצי איזור מגורים:צפון.. גב"ע חווה:חוות הפסגה
סגנון רכיבה:אינגליש, דרסג' מספר השנים שאני רוכב:ממ.. 9?.. סוס אהוב:זיילי כמבון!!! מספר אייסיקיו:217853956 מתי הצטרפת לפורום?2004 מי סיפר לך על הפורום?אמממ... לא זוכרת מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?ממ..? מה הוא המאכל הכי מגעיל?מיונז וזיתים מה הוא הצבע האהוב עלייך?חום ורוד צהוב אפור מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב.. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?הרבה חחח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מה תרצה לקבל ליומולדת?ממ.. מלא ציוד ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?16.10 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?קופיף.. סטייל, אין מצב וכו...

באלייי=]

שם: ענבר גיל:12 וחצי איזור מגורים: מרכז חווה: צח
סגנון רכיבה: איגליש-קפיצות
מספר השנים שאני רוכב: מממ בפסח ארבע
סוס אהוב: וניצהה
סוס פרטי: וניצה:) מספר אייסיקיו: 336803060 מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? מממ לפני שלוש שנים ככה.... מי סיפר לך על הפורום? מממ סתם חיפשתי בתפוז.... מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פסטההה:) מה הוא המאכל הכי מגעיל? מממ לא עולה לי כרגע.... מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול/סגול/ורוד מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אממ.... אין לי מושג=D מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לוזכורתתת... אולי מה שחלמתי הלילה
מה תרצה לקבל ליומולדת? סוססס(:) אבל אם יש לי כבר אז משו לסוס:) ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 20.8 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? אממ מה הוא השיר האהוב עלייך? מממ יש הרבה... זמרת אהובה: אווו יש הרבהה..... זמר אהוב: אין ממש.... נגיד שאקון=] להקה אהובה: בלו.. וסינרגיההה
שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: הרבה=]]] וכמובן לצרף תמונה

אניייי..

שם: מתן.. גיל:14 וחצי איזור מגורים:ת''א חווה:חוות הרלב בכפר נטר.. סגנון רכיבה:ו-ו-ס-ט-ר-ן (אמפריה) מספר השנים שאני רוכב:7 וחצי אבל 3 שנים אנגליש.. סוס אהוב:פולאריסססס... סוס פרטי:אממ דיי..ליידי פולאריס מספר אייסיקיו:---אין--- מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?לפני חצי שנה.. מי סיפר לך על הפורום?jgut מהקומונה "חווה" מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?אלפאחורס..חחחח.. מה הוא המאכל הכי מגעיל?דגים\מאכלי ים\כל דבר שהיה בים ואחסה..חח מה הוא הצבע האהוב עלייך?אדום\כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?חחח אני חושב שהתשובה על זה דיי ברורה..לרכב..אבל חוץ מזה לשחק כדורגל\הוקי.. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לנסוע על אופנוע ים באמצע סערה בלי דלק..חחח זה היה די דפוק.. מה היה החלום הכי מצחיק שלך?אממ לא משנה... מה תרצה לקבל ליומולדת? מקום ראשון בתחרות..חחח ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 1.8.1992 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?פיני:"אתה עושה לי כאב ראש מתן,תזדרז או שאתה לא רוכב היום"!!!!!!! מה הוא השיר האהוב עלייך?YOU DONT KNOW-50 Cent,Eminem זמרת אהובה:---אין--- זמר אהוב:NELLY..... להקה אהובה:---אין--- שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:YOU DONT KNOW\המנגינה שלי-דני דין... תמונה:אולי זאת גולד פיין אבל אני לא בטוח מי שיודע שיגיד..

lereran

New member
אני

שם: מוריע גיל: ממ עוד חודש 16 איזור מגורים: י-ם חווה: חוות אמיר סגנון רכיבה: אנגליש מספר השנים שאני רוכב: 4 סוס אהוב: ממ לעכשיו שינינג סוס פרטי: -- מספר אייסיקיו:- מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת מי סיפר לך על הפורום? לא זוכרת.. מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? הרבה מה הוא המאכל הכי מגעיל? אננס מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב אולי?? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא זוכרת.. מה היה החלום הכי מצחיק שלך? פףף? מה תרצה לקבל ליומולדת? לוידת כרגע ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 25/4 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? אז מה אולי?? מה הוא השיר האהוב עלייך? הרבה זמרת אהובה: זמר אהוב:Evanessance להקה אהובה: ממ שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: Patience

segev 007

New member
../images/Emo3.gifעונה

שם: שגב גיל:13 איזור מגורים:מודיעין חווה:המרחב הפתוח כ''ש
סגנון רכיבה: אינגליש ( קפיצות ) מספר השנים שאני רוכב:זאת השנה השנייה......XD סוס אהוב:יש כמה.... סוס פרטי: אין מספר אייסיקיו:לא זוכר מסנג'ר:[email protected] מתי הצטרפת לפורום?השנה לא ממש זוכר מתי אבל אני דיי חדש מי סיפר לך על הפורום?גילי ונעם מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?פירה ושניצל
מה הוא המאכל הכי מגעיל?בצל
מה הוא הצבע האהוב עלייך?אדום וכחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?כמובן לירכב ,לעזור בחווה ,לנגן על גיטרה ,לשחק כדורסל מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לא זוכר מה היה החלום הכי מצחיק שלך?זה ממש ארוך ואתם תחשבושאני ממש מוזר אז עדיף שלא
מה תרצה לקבל ליומולדת?ציוד טוב לרכיבה ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?10.12.92 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?
מה הוא השיר האהוב עלייך?time of your live זמרת אהובה: לא אומר זמרות...>< זמר אהוב:? להקה אהובה:greenday וסינרגיה שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:לא זוכר יש הרבה....XD

אממ... גמאני יענה!! ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

חח טוב אז ככה..! שם: טל
גיל: 12 איזור מגורים: רמה"ש חווה: גליל ים!!! סגנון רכיבה: ריינינג שזה בתוך ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: בחווה 4/5 שנים אבל לפני זה גם רכבתי 1/2 שנים באינגליש.. סוס אהוב: ג'ונייייייייי
ונינוש.... [עדיין] סוס פרטי: ג'וניייייייייי
מספר אייסיקיו: ---- [אין] מסנג'ר: [email protected] מתי הצטרפת לפורום? ממ... לא זוכרת.. מי סיפר לך על הפורום? גלוש!!!
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה, פסטה...
מה הוא המאכל הכי מגעיל? ממ... יש דיי הרבה... למשל: בצל, צנונית, סטייקים[כולל שיפודים וכו'..], סוכריות גומי, שום ועוד...! מה הוא הצבע האהוב עלייך? כחול
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות עם ג'ונג'ון ונינוש!!!
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? חח לא יודעת.... אני חושבת על זה...! כשייהיה לי אחד אני יכתוב! חח מה היה החלום הכי מצחיק שלך? אוייש... הלוואי שהיה לי...
אולי אני פשוט לא זוכרת אבל מפחידים ומוזרים יש לי בשפע!
למשל..: חלמתי פעם שסבא שלי [ז"ל] מצד אמא, זה שלא ראיתי והכרתי מעולם, אז אמא שלי פתאום מגיעה לחדר עם שקית גדולה ושחורה ובתוכה הגופה שלו ו...
מה תרצה לקבל ליומולדת? את נינה!!!
...
.... ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 27/2 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? "כבר עברתם את גבול הטעם הטוב" - איריס... בעעעע המחנכת שלי...
מה הוא השיר האהוב עלייך? כרגע כל מיני שירים יפים של איזה DJ אחד שקוראים לו "DJ XTREME" תחפשו ב- www.youtube.com.... זמר אהוב:^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ להקה אהובה: ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ובתמונה.: אני וג'וג'ון

shirli0811

New member
כי באלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

הצטרפו המון חדשים ומזמן לא היה כזה שם: שירלי וייס גיל: 15 וחצי
איזור מגורים: כפר אחים חווה: חוות הסטייל סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות
מספר השנים שאני רוכב: כמעט 5 סוס אהוב: בנצי
טובורג
סוס פרטי: אין.. מספר אייסיקיו: 231385389 מסנג'ר: אין מתי הצטרפת לפורום? חצי שנה בערך..? מי סיפר לך על הפורום? ענברי, שחר ..חח מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה, קליק מה הוא המאכל הכי מגעיל? יותר מידי.. מה הוא הצבע האהוב עלייך? ורוד, ירוק, תכלת מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לטפל בסוסים, ובבע"ח (:) מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא עניינכם =P מה היה החלום הכי מצחיק שלך? לא זוכרת חלומות.. מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 8.11, א' כסלו
מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? ".אין לי כוח.." חחחח XD מה הוא השיר האהוב עלייך? הילד/"בכאב היא נקרעת" זמרת אהובה: אין זמר אהוב: הילד להקה אהובה: שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: "בכאב היא נקרעת" "לתת" וכמובן לצרף תמונה

למעלה