שאלות הכרות!!

פלפלת19

New member
אני רוצה...(למרות שאני חדשה)../images/Emo187.gif

שם:נמנמננמ...... חסוי
גיל: 12.5 איזור מגורים: גליל חווה: אבירים בגליל סגנון רכיבה: ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: 3.5 סוס אהוב: דובו....
סוס פרטי: דרייה (סייחה) מספר אייסיקיו: - מסנג'ר: - מתי הצטרפת לפורום? אתמול..חחחחחח מי סיפר לך על הפורום? פורום האנטומיה של גריי........ מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? פסטות למיניהם וארטישוק...... מה הוא המאכל הכי מגעיל? אין ממש מה הוא הצבע האהוב עלייך? ירוק מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרכב...... מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? לא יודעת..... שברתי את השיניים...... מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מישהו מהכיתה של אחותי מצלם אותי רוכבת.....חחחחחחח מה תרצה לקבל ליומולדת? סוס... ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 25.8.94 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? - מה הוא השיר האהוב עלייך? יש המווון זמרת אהובה: לא יודעת.... זמר אהוב: נוווו להקה אהובה: r.e.m, u2 שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: לא יודעת.....

עונההה

שם: עמית גיל: 14 וחצי איזור מגורים: צפון חווה: אלונים סגנון רכיבה: ווסטרן מספר השנים שאני רוכב: כמעט 4 סוס אהוב: פופקורן
הסוסה שלי. סוס פרטי: כן ^ ^ ^ מספר אייסיקיו: 178861161 מסנג'ר: --- מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת...דיי מזמן מי סיפר לך על הפורום? חיפשתי דברים שקשורים לסוסים, ומצאתי מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך? מרק מה הוא המאכל הכי מגעיל? לא יודעת.. מה הוא הצבע האהוב עלייך? אדום+תכלת מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? להיות בחווה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אמ....לא יודעת מה היה החלום הכי מצחיק שלך? שיש תחרות מחוץ לבית שלי. והמגרש של החווה מחוץ לבית שלי, וכל הענף בסלון שלי רואה טלויזיה. מה תרצה לקבל ליומולדת? ציוד לתצוגה ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 26.7.92 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מי זה הוא/היא? מה הוא השיר האהוב עלייך? אין הכי אהוב זמרת אהובה: אמ...נינט אולי.. זמר אהוב: בריאן אדאמס להקה אהובה: אין שיר שתמיד מוציא את הדיכאון: אין תמונה

פלפלת19

New member
יש לי שאלה......

smart phenomenon (עמית?) ראיתי את הפליקסים שפרסמת (באתר פליקס) ולא הצלחתי לשמוע את הניקוד של מקצה הריינינג.... מה הוא היה?? דרך אגב הייתי מכורה לבלוג שלך.....
חיחיחיחי

חח....אני לא זוכרת...

כי גם שאני ניסיתי לשמוע לא כל כך הצלחתי. אבל אני אנסה לברר..

כןןן..לשבוע הבאה..

23-24.4.07 בהצלחה לכל המתחרים!!!!תמונה:(גולד פיין האני קומבבבבבבב)

נכון,אבל אומרים..

שביום שישי תיהיה ירידה ניקרת בטמפ' וגשם מקומי קל..ועדיין לא יודעים מה יהיה בשבת..רק מחר נדע..

A z a r o

New member
=]=

שם: שני
איזור מגורים: קיסירה
חווה: ~*~אורוות הקיסר~*~
סגנון רכיבה:אינגליש---->קפיצות
מספר השנים שאני רוכב:3.5
סוס אהוב:אזארו תמיד!!! ואז ניסים {רדבול} שליייי!!!
סוס פרטי:אין =\
מספר אייסיקיו:311291980
מסנג'ר:[email protected]
מתי הצטרפת לפורום?2003
מי סיפר לך על הפורום?אממ חברה
מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?שוקולד חחח
מה הוא המאכל הכי מגעיל?חרדל
מה הוא הצבע האהוב עלייך?שחור וכחול
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב....
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?לא יודעת....
מה היה החלום הכי מצחיק שלך?
מה תרצה לקבל ליומולדת?סוס חח
ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך? 21.10.91
מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? "די להיות לחוצה כל כך!"
מה הוא השיר האהוב עלייך?אין
זמרת אהובה:אין
זמר אהוב:אין
להקה אהובה:Simpel Plan
שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:כל שיר שהוא לא על דיכאון חחח עדיף שאני לא אשים תמונה שלי חחח אז סתם משהו שאני צילמתי

עונה...

שם: בועז גיל:16 איזור מגורים:חיפה חווה:חוות יגור הכפר הירוק סגנון רכיבה:אנגליש קפיצות מספר השנים שאני רוכב:8 סוס אהוב:קאט קולור סוס פרטי:יש מספר אייסיקיו:חסוי מסנג'ר:חסוי מתי הצטרפת לפורום?שנה? שנתיים? מה אני זוכר. מי סיפר לך על הפורום?לא זוכר מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?סושי מה הוא המאכל הכי מגעיל?מסטיק מה הוא הצבע האהוב עלייך?כחול מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?רק אחד? חח מה היה החלום הכי מצחיק שלך?לא זוכר חח מה תרצה לקבל ליומולדת?אהבה...למרות שזה לא כל כך אפשרי... ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?9.9 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת?? מה הוא השיר האהוב עלייך?עונת התפוזים. זמרת אהובה:אין זמר אהוב:שלום להקה אהובה:אין שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:לא קיים חח

amstelveen

New member
כי כולם אוסים...

שם: רתם גיל:14.5 איזור מגורים: חווה:מרחב הפתוח סגנון רכיבה:דרס"ג מספר השנים שאני רוכב:6 סוס אהוב:וונדי סוס פרטי:לא מספר אייסיקיו: מסנג'ר: מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה ימים מי סיפר לך על הפורום? מה הוא המאכל הכי אהוב עלייך?שוקולד:) מה הוא המאכל הכי מגעיל? חלזונות מה הוא הצבע האהוב עלייך?אין מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרכב מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? מה היה החלום הכי מצחיק שלך? מה תרצה לקבל ליומולדת?סוס ואם כבר יומולדת, מה התאריך יומולדת שלך?4.5.92 מה המשפט שהיא/הוא כל הזמן אומר/ת? מה הוא השיר האהוב עלייך? זמרת אהובה:אין זמר אהוב:אין להקה אהובה:אין שיר שתמיד מוציא את הדיכאון:אין

Half Halt

New member
זה בסדר גמור../images/Emo70.gif

*כל עוד בשפה אחרת את יודעת לכתוב...

למעלה