שאלות לשלומי פרי

rickysofer1987

New member
אני לא יודעת על מי אתה מדבר, אבל

אני בתור דתיה מאוד שמחה שסוף סוף יש סדרה שמציגה אותנו כמו שאנחנו באמת עם שגעונות שיש בכל משפחה.

ny22

New member
מנהל
הם לא שומרים נגיעה....

(ככה דתיים אמרו לי)

rickysofer1987

New member
מי שצריך לשמור אלו הזוגות הלא

נשואים, ובסדרה העלו את הנושא כמו שצריך אך הראו גם שיש הרבה שלא שומרים בדיוק כמו במציאות. מי שטוען שהסדרה פגומה בגלל זה צריך לפתוח את העיניים כי ההפך הוא הנכון הסדרה הייתה פגומה אם היא הייתה מראה כאילו כולם שומרים.

רוצהשלג

New member
רציתי רק להודות לך וכל מי שהרים

והביא לצפיה את הסידרה "המשאית" והכי הכי הכי את "מעורב ירושלמי" אני מחכה בקוצר רוח ובכליון עיניים כל שבוע לראות את "מעורב ירושלמי" זו התכנית היחידה, שאני עוצרת את כל מהלכיי ויושבת לצפות בה, בשבילי באותם רגעים העולם יכול לעצור מלכת. אהיה מאושרת עד מאד , אם תהיה לסידרה "מעורב ירושלמי" עוד כמה עונות. כי אני ממש מכורה. וצל"ש מגיע לשרה פון שורצה על משחקה הנפלא.

תודה

אני לא רוצה שלג אני גם מקווה שיהיו עוד עונות ומקווה שיבקשו ממני לכתוב עוד פרקים

ny22

New member
מנהל
גם אני מקוה

שיהיהו עוד פרקים ושאתה תכתבו אותם! בהצלחה!

ny22

New member
מנהל
בגללן הקטע עם אריאלה ופאבלו...

אתה נגד נישואים דתיים? כלומר, בעד הפרדת דת ומדינה בקטע הזה.

ny22

New member
מנהל
מה היית משנה בפרק?

עכשיו כשאתה רואה אותו?

לשנות משהו בפרק ?

שאלה קשה אני צריך לראות שוב בשביל לחשוב על זה לעומק אני בדרך כלל גומר לכתוב את התסריט ומשתדל לא לבוא לסט ולא לחדרי עריכה ולא לדעת מה הבמאי משנה (והוא תמיד משנה) יש תסריטאים שחשוב להם שלא ישנו כלום ממה שכתבו אני לפחות במקרה הזה כשיש יוצרים שעבדו על הסדרה מתחילתה ומעורבים בה הרבה יותר ממני, לא אוהב להתערב. אהבתי את הפרק בגדול, לא חושב במחשבה ראשונה שיש משהו לשנות.

ny22

New member
מנהל
שמתי לב למעין "טעות" קטנה.

כשאפריים אומר למיכל "את הדוסית הכי יפה בעולם". לפי דעתי יש בעיה עם המשפט הזה כי זה יודע שיופי הוא לא מאפיין שאמור להיות דומיננטי. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

יופי

יופי מאוד דומיננטי וחשוב ולא משנה אם אתה דתי, חילוני או חרדי זאת דעתי

הילה121121

New member
אבל...

השאלה שהוא שאל זה לא למה הוא אמר לה שהיא יפה אלא למה הוא אמר לי היא הדוסית הכי יפה?

ny22

New member
מנהל
נכון....את האמת לא ממש התכוונתי לזה

אבל היא צודקת. יש משהו בזה שהוא בעצם אומר את זה לקהל...(בצורה כזו או אחרת)

ny22

New member
מנהל
*אה סליחה...התבלבתי....הבנתי בדיוק

למה היא התכוונה... וזו גם שאלה - למה "דוסית" ולא "אישה" לשמל...

למעלה